dissabte, 30 de gener del 2021

LA GUERRA AVANÇA


Doctora Pam Popper, més clara: l’aigua. És meravellós veure que hi ha gent amb coratge i dignitat. Si cal morirem per la veritat, i els vencedors no podran mai imposar-nos la ignomínia.

https://t.me/counterpropaganda20/3881


Sacerdot de Roma. Escolteu-lo; si sou cristians, ell mateix us diu que és legítima defensa el fet de matar qui et vol matar, que és doctrina catòlica. Certament no puc assegurar l’autenticitat del vídeo, tanmateix, el que és important són les seves paraules.

https://t.me/RosselloCM/27513


La guerra contínua i els pèrfids mantenen el control sobre una societat que, en la major part, és masoquista i covarda. El pedòfil i criminal de guerra Joe Biden, el segon dia de mandat reinicià la guerra contra Síria. Després, alguns encara diran que Trump era un tirà i que calia alegrar-se del robatori de les eleccions per l’esclau dels jueus, el toca-nens i el mata-innocents. No hi ha cap dubte que si el ximpanzé de la Casa Blanca podia ser superat per algun animal inferior, era per aquest degenerat de Biden. I espereu, que quan abandoni la presidència per anar a tocar nens, la Kamala serà com si obrim les portes de l’Infern. Mentrestant, a Europa, contra la desobediència civil d’alguns empresaris italians i britànics, les revoltes holandeses i franceses, i la indolència del ramat de cabres espanyoles i dels xais catalanets, la sionista Merkel condiciona els camps de concentració per a dissidents. I a tot arreu, veiem com els sicaris criminals uniformats traeixen el seu jurament de servir el poble i acaten les ordres dels amos tot executant una repressió dictatorial i convertint-se així en còmplices fonamentals per als crims de lesa humanitat dels seus amos. Cal tenir molt present que LA POLICIA ÉS L’ENEMIC DEL POBLE. I com sigui que les merdes togades, no serveixen més que per a cometre crims, prevaricació i abusos, no ens deixaran altra alternativa que la defensa pròpia.

No podem oblidar que hi ha una guerra per a l’esclavatge humà. D’una banda, hi ha TOT EL POBLE, i de l’altra, ELS JUEUS (Klaus Schwab, és ara el criminal organitzador, un mesell dels seus superiors; com l’amo de la península ibèrica, Soros, és el general mesell de Schwab. Tots sota les ordres de l’organització criminal més terrorífica de la història: el BIS, del qual Europa té a la investida com a sacerdotessa màxima pels nassos, com a cap), TOTS ELS POLÍTICS (TOTS), LA PREMSA (TOTA), LA JUDICATURA (TOTS, llevat de quatre homes justos i honrats, que o perdran la feina o la vida), ELS MATA-SANS I ELS AJUDANTS (TOTS, llevat dels que públicament han mostrat i assenyalat el crim i els criminals, i que es troben desemparats pels EXECRABLES COL·LEGIS DE MATA-SANS, sicaris assassins sense consciència ni coneixements), i LA POLICIA (TOTA).

Podem vèncer? Sense dubte que sí, a ells els ajuntes a tots i no passen de 50 milions d’animals al món. Nosaltres som més de 7000 milions. L’únic problema és que d’aquests 7000 milions, 6500 milions són masoquistes o covards, o les dues coses alhora. L’enemic vol un extermini massiu, que és el que estan fent amb les conselleries de sanitat i els assassins que les dirigeixen, les escòries de tots els governs i parlaments, i amb les vacunes, que a poc a poc, primer, i després, a grans tongades, faran una liquidació que serà de no creure-s’ho. Ja he escrit que l’aturada en el subministrament del verí, és perquè el nombre d’assassinats amb xeringa comença a ser sospitós.

Hem de vèncer? L’espècie depèn de la nostra victòria. Certament, l’espècie ja és un regne en involució notable, i serà molt difícil retornar a la grandesa que ens ha ofert en segles anteriors, però la dignitat humana ens exigeix defensar la nostra superioritat contra els éssers inferiors. O us penseu que si els argentins pengen el seu abjecte president i la colla de llepaculs que el segueixen, es cometria cap assassinat? No, no confonguem les coses, perquè si no, aleshores, de segur que errarem. Només seria un ‘raticidi’, i l’experiència històrica de la humanitat ha demostrat que amb l’extermini de les rates s’alliberava la gent de les pestes i les malalties.

CAL LLUITAR AMB TOTES LES ARMES AL NOSTRE ABAST.

I NO HO OBLIDEU:

ELLS ENS VOLEN

MORTS O ESCLAUS.

LA LLIBERTAT ENS RECLAMA I LA DIGNITAT ENS LEGITIMA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada