divendres, 1 de gener del 2021

S’ESTÀ GIRANT LA TRUITA ?


Francisco de Quevedo, que no és en absolut sant de la meva devoció, tot i que cal reconèixer-li una alta capacitat per a l’ocurrència més que intel·ligència, encapçala aquest escrit perquè la cita és indiscutiblement certa:

«Dónde no hay justicia es peligroso tener razón, ya que los imbéciles son mayoría».


Certament aquest catalanòfob l’encerta. Tanmateix, he llegit darrerament algunes notícies que poden ser el senyal del gir de la truita: Hi ha diverses associacions que s’esmercen a conscienciar la gent del genocidi, hi ha altres associacions que han emprès causes judicials contra els culpables dels crims de lesa humanitat, hi ha veus que comencen a discordar en algunes ‘sales’ o departaments del stablishment, i les pressions brutals de la censura no assoleixen de callar les veus dissidents; que val a dir i reconèixer-les com a decidides a protegir la llibertat, tant la seva com la de la resta d’humans. Al mateix temps, m’han arribat notícies, per exemple, que a Rosario, a l’Argentina, han hagut d’aturar la inoculació massiva del verí per les reaccions adverses immediates en els treballadors sanitaris. A Irlanda, una periodista ‘negacionista’ ha aconseguit que l’equivalent a la Conselleria de Iatrogènia, Eutanàsia i Eugenèsia de la Mengele a Irlanda, hagi reconegut per escrit que NO EXISTEIX EL VIRUS, en palesar que no hi ha cap micrografia ni estudi científic que puguin aportar per avalar l’existència d’un agent víric com a causant de la Covid-19. Vejam si seran les ones electromagnètiques? Si fos així, el crim seria doble: amagar la realitat i disfressar-la per assolir el genocidi i la destrucció del país. Més val a tots els lloros, els imbècils titulats i als llimacs de la política que no sigui cert, ja que en cas contrari el seu crim és tan extremadament greu que és com tenir-los a tots ells apuntant-nos amb una pistola al front, com fan els dements dels sanitaris per mesurar la febre (que s’ha de ser limitat d’enteniment!). D’altra banda, l’organisme suís per a l’autorització de medicaments no ha aprovat la llicència per a les vacunes genocides. Potser perquè els nassos jueus hi viuen, no ho sé; però el cas és que aquest país de gent civilitzada no ha acceptat el verí de les farmàfies.

I si això no fos prou, a Àustria, a Bòsnia i Hercegovina, com abans a Portugal, han estat declarades pels tribunals superiors com a violacions dels drets humans les mesures preses per les autoritats criminals contra el poble. I a Brasil, Polònia i Hongria, si la memòria no m’enganya, han declarat que la vacuna no serà obligatòria. Sembla doncs, que encara hi ha jutges que no són com els excrements de l’Estat i dels estats que vol aniquilar la gran sacerdotessa negra Von der Leyden. A Bèlgica, els tribunals també han manifestat la il·legalitat de diverses mesures preses pels llimacs que dirigeixen el país a les ordres de la religiosa del BIS i dels nassos jueus. Així doncs, estem començant a comprovar que no a tot arreu els jutges s’inhibeixen davant de crims de lesa humanitat i alta traïció a la pàtria, convertint-se per això en reus dels mateixos delictes i amb l’agreujant del consentiment, l’encobriment i la col·laboració.

Poden ser figuracions meves, però sembla que les coses canvien. Per exemple, a Itàlia l’esclau dels nassos NOM, Conte, l’infame terrorista, comparable a la genocida alemanya sionista, la poupée putain francesa o el gosset Imbécil de Soros, conegut com a Pedo Sánchez per la ciutadania, doncs, el conspirador contra els italians, Giuseppe Conte, va prohibir els focs artificials a l’estat davant de l’epidèmia terrorífica que ha matat tota la gent que la seva aquiescència i obediència a l’OMS del psicòpata, van permetre. Però a Roma i Nàpols, la gent féu un festival pirotècnic popular per celebrar l’arribada de l’any nou. Un any que hem de desitjar que sigui el començament dels judicis, els empresonaments perpetus i les execucions dels màxims responsables polítics, sanitaris i mediàtics; l’anul·lació de les titulacions dels imbècils que per error reberen títols de Cases de Putes Universitàries, com també les dels investigadors de pa sucat amb l’oli dels calerons; que és un oli com de suat i molt greixós.

Alhora, a casa nostra, hi ha hagut una ‘instantània’, com diuen els pedants esnobs, d’una abraçada entre l’idiota irreversible i la ballarina catalana. Mentre els néts no poden abraçar els avis, ni els oncles els nebots, ni els uns amb els altres, aquestes dues escòries humanes, un, idiota sense recuperació possible (ara es presenta a la Genociditat, voleu més raons?) i l’altre, la ballarina paràsita, que somia amb tornar al costat del gos de Soros i servir-los des d’algun ministeri, s’abraçaven ben estretament i no s’han fet un petó amb llengua, perquè la parella de la ballarina s’hauria ofès, que si arriba a ser per ells i pel servei als nassos jueus, fins al coit haurien arribat si se’ls hi arriba a demanar; i si l’haguessin ‘comés’, els tarats que a la fotografia els aplaudien, no haurien canviat en res el seu posat i només, potser, haurien envermellit de veure aquella exhibició en instal·lacions públiques, encara que sigui en un acte del femer socialista. Era tot tan tendre! Llàstima que no els servirà dir que l’emoció els ofegava, i que no s’adonaren del gravíssim risc que prenien, amb l’abraçada. Tanmateix, l’idiota i la ballarina haurien de ser isolats quaranta dies per tal de protegir la població del risc de contraure la terrible malaltia causada per un virus que ningú no ha vist, ni ha seqüenciat, ni ha pogut demostrar que té relació amb la malaltia, i del qual només sabem que és l’excusa criminal per fer possible el genocidi.

No sé si són bons senyals. Potser per això l’idiota deixa Sanitat i la sionista alemanya el govern? Tant de bo! Caldrà esperar una mica més. La llista serà llarga, perquè no hem d’oblidar a ningú. I vejam, si aviat veiem TOTS ELS POLÍTICS DEL MÓN PRESOS EMMASCARATS, MANTENINT DOS METRES DE DISTÀNCIA AMB LA RESTA DE CRIMINALS I OBLIGATS A RENTAR-SE LES MANS AMB LLEIXIU CADA DEU MINUTS PER PROTEGIR-SE DEL VIRUS, que amb la salut no se juga. Després, una volta passats davant dels jutges, DELS NOUS JUTGES, serà un plaer gaudir de les execucions de les penes. De fet, avui, haurien de pensar que tenen l’oportunitat d’oferir-nos l’espectacle més gran mai vist en la història humana i deixar record del seu pas per la terra. Amén.


Conclouré aquest primer apartat ‘internacional’ amb un fragment de la novel·la de les novel·les i del personatge dels personatges: El Quijote, del gran Miguel de Cervantes:

«La libertad, Sancho, es uno de los más preciosos dones que a los hombres dieron los cielos, con ella no pueden igualarse los tesoros que encierra la tierra ni el mar esconde; por la libertad, así como por la honra, se puede y se debe aventurar la vida y, por el contrario, el cautiverio es el mayor mal que pueda venir a los hombres»

Capítol LVIII


Deixem l’enveja de tots els escriptors i baixem al femer de la política catalana, bé, política no, tripijocs i fal·làcies, sí; i catalana tampoc; menys encara. El nan feixista, l’espanyolista Sancho del menja-senglars que aviat alliberarà el Pedo (haureu de disculpar-me la bajanada de comparar un traïdor com el Junqueras amb un ‘home’ lliure com Alonso Quijano), deia doncs, que el nan ha declarat que Espanya Republicana i Comunista pactarà amb Junts per la pasta i el que sigui, com era d’esperar, sobretot ‘per la pasta’, i amb la CUP-CNI i amb els Comuns (que el nom no podia ser més escaient: on viuen els comuns? A la comuna). Tanmateix, el nan fa el joc que li ha dictat el traïdor empresonat pels seus, ja que ara han de fingir l’oposició frontal a l’idiota irreversible que competirà contra el nan amb la mateixa eficàcia que contra el virus, o sigui, seguint les ordres del Pedo, que borda les ordres de l’amo. Ja us dic jo tot seguit com va la cosa, i el dia 14-F a les 12 de la nit, m’ho confirmeu o em desmentiu:

Soros enfronta el PSC i ERC, després d’haver destruït el moviment independentista que el jueu estimulà, aprofitant la voluntat de la gent i la misèria moral dels polítics catalans. Els enfronta en aparença, ja que com ell decideix les eleccions, com als EUA, ha decidit que ERC no podrà governar sense una coalició. Assolir una coalició amb Junts per la pasta i el que sigui, amb el CNI i amb els de la Comuna, serà tasca impossible, i aleshores, per la governabilitat de Catalunya a les ordres dels nassos jueus, el pacte ERC-PSC serà una necessitat. Tindrem un nan de president, com en els contes per a lil·liputencs, i un idiota de vicepresident, com sempre sol passar. El temps em donarà o traurà la raó.

Mentrestant, l’Ameba que aplaudeix amb els pseudòpodes les idees del nas jueu i gaudí com un nen a Port Aventura, convertint Catalunya en el camp de concentració que ell creà per a glòria d’Israel, compta els dinerons del parasitisme i es pregunta si no serà una ameba de la classe ameba menja-cervells; ja que a ell no n’hi resta. Potser s’està pensant de penjar de la finestra del nou despatx, amb l’ajut dels secretaris, una pancarteta que amb una bandereta catalana de dalt a baix, a dreta o esquerra, que encara dubtes, on escriurà:

ALLIBERATS ELS PRESOS POLÍTICS,

PERÒ SOTMESOS A LA TIRANIA D’UN VIRUS,

LA SOLIDARITAT CATALANA-JUEVA

QUE INUNDA EL NOSTRE MERAVELLÓS

CAMP DE CONCENTRACIÓ US DIU:

CATALANS, ANEU A VOTAR.

ESPANYA I ISRAEL US NECESSITEN.


I l’ameba riu, movent tots els pseudòpodes per l’excitació. Les amebes són molt així, destrueixen per sempre el cervell o UNA NACIÓ, però elles estan contentes perquè són així: simples, ximples, senzilles.

Catalans, no en teniu prou, encara? Se us han pixat a la boca, què espereu? Que més que un acte simbòlic sigui una realitat? Aneu a votar, correu! Per correu, si cal, que al Soros, el vot per correu li fa flipar! Participeu activament de la destrucció de Catalunya, que si tothom porta morrió per solidaritat, cal ser solidaris amb la destrucció del nostre país. Poseu l’excreció a l’excusat mantenint metre i mig de distància i després d’haver-vos rentat les mans a consciència amb el gel, i en acabat, aneu a casa tot tranquils i responsables, i ja en la comoditat de la intimitat, obriu la boca. Ni Dànae va sentir tanta satisfacció després de la visita de Zeus!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada