diumenge, 3 de gener del 2021

LA GUERRA CONTINUA


Els jueus, no els veureu mai, com guineus o serpents verinoses que són, sempre estan a la rereguarda dirigint els crims. Avui els tenim al BIS, ben assentats a Suïssa. I des d’allí, dirigeixen els goyim que venen la seva ànima per quatre rals i ofereixen abnegadament la servitud als adoradors de Satanàs, en contra de l’espècie humana. Entre aquests goyim traïdors teniu de psicòpates inútils com Bill Gates i el seu marit, l’escòria sionista alemanya, la poupé putain (de la qual hi ha una fotografia que m’agradaria de localitzar i no l’aconsegueixo de trobar, on el veuríeu en el seu esplendor; tanmateix aquest profund retardat intel·lectual, mesell fins al vòmit, ha ofert moltes fotografies per agradar als nassos que el manen, que per això actua com qualsevol puta a la vista dels bitllets) i podem afegir a la llista, els esclaus de les grans corporacions. I sí, m’he oblidat, en parlar de polítics sionistes, de l’Imbécil i el pallasso que governa Itàlia, però aquests dos són gossets de companyia, una mena de ninotets que tenen els jueus per riure-se’n i entretenir el seu odi vital. Com comprovareu, aquest escrit no és una apologia dels enemics de la Humanitat, sinó la denúncia d’aquests criminals que sempre des de darrere de la cortina mouen els fils i els homes imbècils i sense consciència ni capacitat intel·lectual ni dignitat, que bavegen i s’arrosseguen com els rèptils que tant agraden als jueus, i tot, per extraure’ls un somrís i el xec, amb les quals coses, els miserables es creuen ser alguna cosa més que traïdors dels Goyim, o sigui, de l’espècie humana. I si dubteu de la raó justificadíssima del meu odi racial contra aquesta desgràcia terrenal, llegiu què diu una de les veus més destacades d’aquesta raça menyspreable, les motivacions i la gran puresa del seu esperit:

https://www.lavanguardia.com/internacional/20101020/54053939392/un-rabino-dice-que-los-gentiles-nacieron-para-servir-a-los-judios.html

La notícia, com veieu, és de fa deu anys; avui, qui la publiqués apareixeria mort en estranyes i inexplicables circumstàncies, probablement d’accident, mort natural i sobtada o suïcidi involuntari, que són les pràctiques més sovintejades pels grans prohoms de la Humanitat.


Avui, la situació és una altra. Ningú no parla dels jueus enlloc. Només es parla de la seva arma de destrucció massiva de sempre: LA MENTIDA, i la façana d’avui: el CORONAVIRUS. Escolteu les declaracions d’aquest metge genetista argentí, el doctor Luís Marcelo Martínez, perquè resumeix perfectament què ha passat ara i d’on vénen aquestes desgràcies. Cap al final, lògicament, treu les conclusions de la xerrada i ens comenta (literalment) dels ‘idiotes’ que surten de les universitats i de la corrupció dels ensenyaments. Escolteu-lo i després reflexioneu-hi: darrere sempre hi ha els diners jueus i el control jesuïta, que avui tenen el fill directe de Satanàs a la Gran Bagassa Vaticana, com a representant de tots els dimonis de la terra per a glòria d’Israel.

https://superocho.org/watch/99JQAMpZTtmm9sX


Els jueus ens volen a tots així:

https://t.me/RosselloCM/23486

Malalts, perduts i sense consciència. Esclaus i amants de l’esclavitud, en l’estat idiòcia absoluta que els permet la dominació total.


Els jueus compren a miserables com aquests, que per lluir-se en qualsevol casa de prostitució, televisió o premsa, vendrien la seva mare o els seus fills; que fer-te vendre els fills és una de les passions d’Asmodeu, el dimoni de la luxúria. En la següent notícia, més avall, teniu els criminals genocides més grans de la història humana, satisfets que el seu rostre aparegui als mitjans de comunicació, perquè el seu cervell se sent orgullós de veure-s’hi, ja que l’enteniment és una virtut humana de la qual aquests simis goyim en tenen mancança. Però vés a un tarat d’aquests, com al goril·la-mascota de Gates, i digues-los que servir sense consciència és el que fan els pobres d’esperit. I us preguntaran: Què són pobres? Què són esperits? Fins i tot, que és ‘d’’? Certament, aquests sí que són perfectament retratats als llibres sagrats jueus:

«Considera el goyim com un animal bestial i ferotge (no hi veieu el Thedros?), i tracta’l com a tal (què us penseu que li passarà si fracassa el triomf del mal?). Posa el teu zel i enginy a destruir-los (diu el text als jueus)». Voleu una religió que agermani més i més solidària? La prova d’aquesta immensa bondat i la injusta persecució soferta pels envejosos de les virtuts ‘santes’ judaiques són el poble palestí, que després de ser expulsat de les seves terres per a posar-hi els nassos, després de ser violentat i massacrat sense possible defensa, recordeu els camps de Sabra i Xatila, han estat ‘netejats’ pels càndids i bondadosos jueus, els quals han estat injustament perseguits, essent i tot la ‘bondat demoníaca’ en persona. Però, escolteu les rates genocides de l’OMS i com la ciència més important avui és la futurologia: el PLA JUEU. Ells són esclaus i mesells fins a la ignomínia, però els jueus els omplen els comptes-corrents. No dubteu que TOTA LA OMS ha de ser duta als Tribunals i, en cas de ser trobada culpable de genocidi i crims de lesa humanitat contra la salut pública mundial, en pura i sensata lògica, hauran de ser ajusticiats, i espero que sigui en actes públics i festius, per tal de celebrar un dels dies més esperançadors per a la nostra espècie. Friso per veure tots aquests miserables i covards criminals pagant el deute amb milions de famílies destrossades pel seu agenollament davant dels nassos jueus.

https://www.20minutos.es/noticia/4529267/0/oms-proxima-pandemia-coronavirus-cientificos-llevan-anos-esperando/


Ahir escrivia de Rosario, a l’Argentina, on els pobres argentins tenen la desgràcia de tenir el més abjecte i miserable dels polítics, un home que quan se’l trobi culpable dels seus crims, en justícia, i estant a l’Argentina, hauria de tenir el privilegi de ser apedregat en un camp de futbol fins al rendiment de la vida, perquè la seva consciència és impossible de rendir-la ni de trobar-la. Doncs, a Rosario, els hospitals on hi ha hagut la vacunació obligatòria (dictada pel més miserable dels polítics abjectes del món) els inoculats han patit reaccions adverses severes. I sabeu de qui és la vacuna i qui és el criminal que dirigeix la Sanitat argentina a l’ombra: La Sanitat, el Tetrabrick o el Pokemon argentí, és Pedro Cahn, i l’enverinador d’argentins: Sigman. Podeu esbrinar l’ascendència d’aquests benefactors dels goyim?


Corren moltes cites de llibres sagrats judaics, però com són llibres reservats als més sàdics dels seus criminals, els ‘gentils’ no tenim accés als seus textos, amb la qual cosa els rabins i els servidors de Belzebú són els garants del secret i del desconeixement dels altres homes quant als seus secrets. Per això, costa de poder certificar els textos originals. Però, per què els jueus són els únics que tenen llibres ‘sagradíssims’, com la Torah i el Talmud i practiquen la Càbala, i tot és envoltat de sulfurs? Per què els textos sagrats de l’Islam, del cristianisme, de l’hinduisme, com les filosofies orientals, són accessibles per a tothom i els dels nassos no? Potser perquè així si es filtra un text real tenen l’argument per a desacreditar qui el fa públic? Mentre els seus textos sagrats no estiguin oberts a la investigació de tot ésser humà, és ponderat de considerar-los perillosos, i als seus practicants, com una amenaça.

Del Deutoronomi 6 (Text Bíblic. La Bíblia és un llibre menor per a ells) diu:

El gran manament:

«Aquests, doncs, són els manaments, estatuts i decrets que Jehovà el Nostre Déu va manar que us ensenyés, perquè els poseu en obra a la terra en la qual passeu vosaltres, per prendre-la

I aturem-nos ara un moment en el Talmud, que sona a insult i en català rima amb ‘taüt’:

«La compassió envers un no jueu està prohibida, si el veus caure en un riu o estar en perill, t’està prohibit de salvar-lo, perquè totes les nacions són enemigues dels jueus i si un no jueu entra en una fossa, el jueu haurà de tapar la fossa sobre ell amb una gran pedra fins que es mori, perquè els enemics perdran un membre i els jueus podran preservar el somni de la Terra Promesa, el Gran Israel!»

Bona gent, els nassos, molt bona gent; pobres!, que han sofert 140 persecucions mortals durant la història perquè tots els pobles odien la bondat dels jueus, i tots els pobles són dolents i perversos, que per això el gran poble de la bondat, el poble jueu, ha estat injustament perseguit, essent com són la personificació del desinterès i la solidaritat. Pregunteu-ho, si ho dubteu, als palestins. Els palestins han suportat aquestes escòries al seu territori des que hi ha memòria humana, sense actuar mai contra ells, tanmateix, els fills de la Prostituta Israel, els ha convertit en poca cosa més que en animals engabiats. Ara, podeu considerar-me anti-semita, amb la qual cosa demostrareu un gran desconeixement del semitisme; podeu considerar-me un incitador a l’odi, amb la qual cosa demostrareu una preocupant incomprensió lectora; i podeu considerar-me antijueu, i aquí, vegeu, l’heu encertada: els jueus han de veure’s pagats amb la mateixa moneda, que al capdavall és el que ells proposen: dent per dent. Aleshores, vist que ens volen convertir en esclaus i marcar-nos com als animals, jo proposo convertir-los en esclaus i marcar-los el front amb el símbol de Satanàs, l’estel de cinc puntes invertit (dues puntes a dalt), o amb la creu de David a ferro roent. És trist haver d’escriure això, però aquesta guerra és per la llibertat que detesten els nassos. Em dol haver d’adoptar el mètode hitlerià del marcatge, però considero que és extremadament necessari per a salvar la llibertat de TOTS ELS POBLES DE LA TERRA, i aquestes marques amb ferro roent són més ràpides i efectives que el tatuatge, com ens ho demostren els grangers, i ens estalvien de perdre uns minuts en escriure el número de l’animal, que és un temps preciós que no val la pena de malbaratar per a diferenciar animals que no poden diferenciar-se.

Els més abduïts, ignorants i covards, interpretaran les meves paraules com un insult. Els més intel·ligents, cercaran informació. I aquests, podeu estar-ne segurs, trobaran més proves de les que esperaven trobar per a certificar les meves paraules. En un anterior escrit ja vaig detallar la meva defensa del sionisme i dels jueus com a poble malaurat, i com em van obrir els ulls, i no un nazi, sinó un home que, amb naturalitat i cordialitat, m’aconsellà d’informar-me sobre el penjoll que duia al coll: la maleïda creu de David. I malgrat l’abducció patida durant tants d’anys, la curiositat em va vèncer, i així fou que de mica en mica vaig descobrir què eren aquesta raça indesitjable. Vaig començar amb l’Antic Testament, que vaig abandonar perquè d’haver-ne continuat la lectura, el meu odi envers aquests enemics de la intel·ligència, la cultura, la civilització i la Humanitat, hauria començat aleshores. Però de mica en mica s’omple la pica, i els anys sempre m’han aportat més proves contra els enemics de la Humanitat que arguments per a dubtar o defensar-los.

Els jueus són dolents. Qui us creieu que governa les brides de la IMMENSA MENTIDA que us té acollonits? Què penseu que us espera amb la ‘vacuna’? Recordeu l’Apocalipsi, llibre de sant Joan, en el Nou Testament:

Apocalipsi, 13 16-17

«A més a més va aconseguir que a tots, grans i petits, rics i pobres, lliures i esclaus, se’ls posés una marca a la mà dreta o al front, de manera que així ningú pogués comprar ni vendre sense portar la marca que és el nom de la Bèstia o el nombre d’aquest nom.»

Substituïu ‘marca’ per ‘vacuna’ i ja podeu cridar: Bingo!


Avui, al Vilaweb, hem pogut descobrir un altre esclau del NOM. Xavier Abad, asseieu-vos què us diré què és: Cap de la Unitat de Biocontenció i Laboratoris de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), en resum, un esclau de les multinacionals que ens enverinen amb el menjar. Aquest mesell, sense formació intel·lectual però acreditat acadèmicament, s’agenolla davant dels nassos i obeeix quan se’l crida perquè és el seu torn. He tractat de llegir les seves declaracions, però en comprovar que és un imbècil que no sap ni sumar tan sols, m’he aturat i no he perdut el temps a saber què pot dir un retardat molt ben pagat. La primera qüestió del lloro de Vilaweb era: Per quines raons són segurs els vaccins de Pfizer i Moderna? Recordeu que Pfizer és una farmàfia involucrada en incomptables crims, judicis i indemnitzacions, i que Moderna no ha fet una punyetera vacuna en tota la seva història; aquesta és la primera. Dit això, escoltem l’eminència de l’IRTA, i veureu com es pot arribar a grimpar essent un miserable mentider sense capacitat intel·lectual però amb facultats extraordinàries de sotmetiment i d’obediència a l’amo: Sí, bwana. La resposta és:

«Són segures perquè han seguit totes les normes, etapes, fases i controls que han seguit totes les vacunes anteriors». No val la pena llegir un papagai inútil.

Xavier, miserable, el verí de Pfizer i Moderna no és una vacuna, això per començar: És un medicament experimental. ETS UN MENTIDER; te n’adones, cap? No ha seguit les normes, perquè és un nou producte: ARN-missatger. No ha seguit ni etapes ni fases perquè no ha estat experimentada en animals i s’està aplicant als humans directament saltant les fases necessàries. I un deforme mental com tu, és clar, ignora que MAI S’HA TROBAT UNA VACUNA EFECTIVA CONTRA ELS CORONAVIRUS. La teva mentida et converteix en còmplice i encobridor de crims de lesa humanitat, tros d’imbècil! I finalment, com pots afirmar que hi ha control? Totes les vacunes anteriors a aquest experiment amb humans, han trigat, tirant curt, SET ANYS a poder ser administrades als humans. I SET anys, tros d’analfabet, no són set mesos. Un any són 365 dies o 366. Un mes oscil·la entre els 28 o 29 del febrer i els 30 i 31 dels altres mesos. Saps apreciar la diferència, o encara et costa? A més, expert en biocontenció (que què cony deu ser això?) i cap dels laboratoris de l’Institut de recerca i tecnologia agroalimentària, o sigui, dels sequaços de Monsanto i les pràctiques criminals de les multinacionals que ens enverinen amb els aliments i que aquest bon senyor signa, perquè els verins dels amos es comercialitzin i ells guanyin diners i la gent emmalalteixi pels tòxics i la mala nutrició que la seva expertesa d’anar a genollons li ha aportat, que ja els té pelats. Xavier, un miserable és sempre un miserable, per més que el seu nom l’acompanyin trenta-cinc folis acreditatius, que val a dir, són folis acreditatius del grau de degradació de l’individu en qüestió. Però tu, continua enverinant la gent amb les teves autoritzacions i besant els nassos dels teus amos jueus i els seus sicaris goyim. Has sortit al diari, i tothom ha vist la teva fotografia, ja pots estar content! I no pensis en el que he escrit, que et rebentarà el crani per sobreescalfament dels budells. I no vull que t’empastifis. Tu, ara vés a cobrar i continua amb la teva encomiable tasca d’enverinar humans, que si bé èticament és un crim de lesa humanitat, els calés que reporta, tampoc no han de ser menystinguts oi?, menyspreable?


*

I concloc amb unes notes de biologia, que de ben segur que tots els babaus de la facultat de biologia de les Cases de Barrets no les coneixen, perquè els insensats i retardats que els donen classes els ensenyen que NOMÉS HI HA UNA RAÇA: LA HUMANA. Es pot ser més simple sí, però no més idiota.

Les races humanes, integrades totes elles per distintes ètnies ben diferenciades, poden resumir-se en:

La raça blanca, caracteritzada fonamentalment per la facultat ‘racional’.

La raça oriental, caracteritzada fonamentalment per la facultat ‘espiritual’ (La Xina, amb Mao i els jueus, amb la revolució cultural, destruïren l’essència espiritual que havien segellat Confuci i Laozi)

La raça àrab, caracteritzada fonamentalment per la facultat ‘d’adaptació’ o pràctica.

La raça negra, caracteritzada fonamentalment per la facultat ‘instintiva’ o sensorial.

Les races índies o indígenes, caracteritzades fonamentalment per la relació amb la Naturalesa.

Totes aquestes races són humanes perquè en totes elles hi trobem ‘l’emoció’ com a mitjà i instrument per a la caracterització fonamental de la seva essència.

Ah, sí, encara resten un hominoides, cert!, però no poden ser considerats humans, perquè no tenen ‘emoció’. La seva caracterització fonamental és la ‘intel·ligència’, però entesa com l’entenem en els animals com les guineus, una intel·ligència egoista, sense emoció i gens solidària ni productiva. Aquests són els hominoides de la raça jueva, la llavor que el Diable disseminà a la terra per tractar de vèncer tots els fills dels Déus.

Lògicament, aquest resum necessitaria d’un volum per justificar-se com cal, però en un article de blog com aquest, amb això n’hi ha prou, i cadascú pot reflexionar-hi i investigar, ja que, de ben segur, les conclusions no s’allunyaran gens ni mica de les consideracions apuntades en aquesta enumeració de les races humanes; perquè, sí, estimats biòlegs que us han girat el cervell, entre els humans hi ha tantes races i ètnies com en els gossos, les cabres, les formigues, els elefants i les gallines... perquè tots som animals, uns més que uns altres, sí, però tots som animals. Que la transcendència ens en diferenciï, no exclou que per naturalesa som animals. L’emoció és el primer pas envers la transcendència, i per això, els jueus no han deixat mai de ser animals. Si alguna cosa és impossible per a ells: és la compassió i el penediment. No trobareu cap altra raça ni ètnia humana actual mancada d’aquestes condicions. Ells viuen del menysteniment i la venjança. Per això han prostituït la nostra Justícia.

Són nassos perquè allà on són només s’hi ensuma corrupció, i on hi ha corrupció, sempre hi trobareu l’expressió de l’emoció jueva: els diners, que converteixen els homes lliures en els seus esclaus. Són artistes o creadors? No. Són productius? No. Són comerciants? No. Són investigadors o científics? No. Què són, doncs? Estafadors, usurers, lladres i xantatgistes. No trobareu cap contribució a la sublimitat humana sorgida d’ells, perquè això seria altra traïció entre els seus. Per això, si nosaltres som goyim, ells són els nostres mortals enemics.

Qui tingui orelles, que escolti!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada