dilluns, 4 de gener del 2021

CATALUNYA: EL CAMP DE CONCENTRACIÓ


La terrorista genocida i lliberticida Mengele Vergés i el seu ninot de clauer, conegut com a Pokemon, han decidit seguir les ordres del nas jueu del ISG i continuar sotmetent els catalans al pitjor camp de concentració europeu. Aquests criminals de la Genociditat de Catalunya, fundada per l’ameba menja-cervells i destrossa-nacions del Torra, estan ben decidits a vendre el país als amos jueus. Per això, la púrria catalana dilapida els diners que no té per sotmetre el país a un deute que esclavitzi tots els ciutadans, tot esperant els criminals del govern que els jueus els paguin la cooperació necessària i l’alta traïció al país. Si els assassins de la Conselleria de Iatrogènia, Eutanàsia i Eugenèsia no fossin prou, el moro que es creu català i no ho és ni ho serà mai, deu estar acabant de perfilar amb la Mengele l’extermini als asils, de la mateixa manera que activa sense descans la protecció dels criminals dels seus germans de raça, als quals protegeix amb el Sàmper, l’home fidel a Soros i decidit a convertir el nostre país en un terrorífic camp de concentració on els catalans seran la minoria que haurà de defensar-se sola contra els enemics que el jueu i el Homrani han instal·lat a casa nostra, amb la col·laboració d’Open Arms, que si en algun moment podíem creure que era una ONG solidària, ara podem saber que és part del complot criminal que el jueu i la terrible organització terrorista Open Society activa des de les oficines de Barcelona, perfectament assegurades i custodiades pel criminal Sàmper, que mentre protegeix el terrorista número 1 del món, coacciona, atemoreix i sotmet els ciutadans catalans. Però, abans de continuar, vegeu com són els germans del moro que es creu català i mai no deixarà de ser moro al servei dels seus en la conquesta i destrucció del nostre malaurat país, ja prou malmès i per sempre per l’Ameba menja-cervells; que es menjà el seu el primer de tots, que això sí que se li ha de reconèixer. El jueu li digué: «Tibi-dabo: o sigui, paga perpètua et donaré, si em lliures Catalunya», i l’Ameba encara no ha deixat d’aplaudir amb els pseudòpodes mentre canta el virolai i beu ratafia.

https://t.me/RosselloCM/23735

On són els mossos? Cercant homes lliures sense morrió.

Ara catalanets, correu a votar, que els independentistes us prometran la independència tan aviat com sigui possible, que ells des de fa una dècada estan esperant que els toqui la loteria, però mentrestant, venen el país als jueus, que només volen l’absoluta destrucció, no d’una merda de regió com la nostra, sinó del que fou en el seu dia l’Imperi del Catolicisme que els expulsà, ja que si alguna cosa són per damunt de tot, aquests nassos, és venjatius eterns; si no em creieu, pregunteu-los-ho als tsars. Però aneu a explicar a una colla d’indigents intel·lectuals amb menys vergonya que els indecents, que estan traint el país, us diran: «Però jo tinc el compte-corrent que no m’hi caben els números?». Aquesta és l’escòria política catalana, i perquè els nostres polítics són TOTS uns traïdors a Catalunya, Catalunya ha estat una regió d’Espanya abans de ser el Camp de Concentració d’avui, on el terrible Reichsführer-SS Bargalló extermina qualsevol vestigi d’intel·ligència i catalanitat a les nostres escoles. Tanmateix, catalanets, aneu a votar, i penseu-vos-ho molt bé, perquè potser sí que n’hi ha un que no vol vendre la seva ànima als jueus i a l’Espanya comunista de l’Imbécil i del soci criminal amant de la caixera de Mercadona. Creieu-vos-ho, la independència és a tocar, només heu d’estirar els dits i dipositar la cagarada a l’urna el dia 14 de febrer si la IMMENSA MENTIDA us deixa, i ja la teniu aquí.


Mentrestant, tots els tarats titulats en les facultats de la destrucció radical de qualsevol pensament lliure i crític que ha dut a terme el Reichsführer-SS abans d’aniquilar la nostra joventut i el nostre futur, no deixen d’arrossegar-se per participar en el botí dels calerons que el nas del ISG reparteix a tots els dements amb bata blanca i el cervell buit. Així, ahir, i això que avui ja no hi ha la notícia, un sicari del ISG, el cap de infeccions (que deu conèixer bé, perquè és el que té en el seu cervell: una infecció de cal Déu!) de l’Hospital del Mar, o sigui, el Centre d’Extermini del Mar, l’il·lustre científic - fem-li els honors i diguem-ne el nom: Robert Güerri - feia unes declaracions en les quals sembrava el terror a l’apocalipsi imminent, del tot satisfet perquè sap que el jueu terrorista protegit pel Sàmper, somriurà; i un somrís del criminal són dinerons a la caixa. El tros d’analfabet amb bata blanca no ens amenaçava amb una tercera terrorífica nova onada de destrucció massiva, no, l’il·lustre científic, expert en infeccions intestinals, ens assegurava la cinquena, la sisena, i l’enèsima onada en un món on els virus s’han convertit en el pitjor enemic de la humanitat. Com si no convisquéssim amb bilions d’ells! I per si les defecacions cerebrals de l’eminència no eren convincents, el jueu tocà la closca a la Clara Prats perquè vomités l’absoluta identificació amb els pronòstics del tarat del Centre d’Extermini del Mar, i així, agafadets de la mà, compartien imbecil·litats i pagament dels nassos jueus. Glòria a Catalunya i a les avançades ments que disposa, totes expertes en el ‘llepaculisme’ més miserable i traïdor, però com a bon catalans, orgullosos de veure com la butxaca cada volta és més plena a mesura que més catalans deixin d’ésser-ho i ser.

No cal que us digui què cal fer quan tot això passi, oi? Tanmateix, en justícia trobo enraonat que triïn si volen soga, acer o foc. I consti que seré més benevolent que ells, que han assassinat sense donar opcions, i ara esperen concloure l’holocaust demanat pels jueus, amb un èxit que faci somriure el nas del ISG, tot confiant que parli amb la gran sacerdotessa negra de Brusel·les, i aquesta intercedeixi perquè els donin algun premi, si no Nobel, qualsevol altra escombraria que reconeix miserables en el Femer Europeu. És el que tenen els copròfags, mai no es fan desaires.

Però l’epidèmia de deficients mentals està en expansió incontrolada, això sí que està en expansió i està resultant incontrolable. Què voleu? La inutilitat només menja del servilisme indigne. Per això és una pandèmia i s’estén per tot el món, com podem comprovar amb un altre indigent intel·lectual https://t.me/counterpropaganda20/3477

o sigui, el sub-border line del Lauterbach, que proposa, ni més ni menys, la presó perpètua, i diuen que és polític expert en salut, membre del govern de la sionista antialemanya Merkel i assessor de les mesures contra la IMMENSA MENTIDA; que traduït a nivell intel·ligència, Lauterbach és un inútil llepaculs que ignora qualsevol aspecte de la salut, pertany a l’organització criminal dirigida per la terrorista Merkel i és cec obedient de les ordres dels nassos que li vénen d’Israel i li demanen lliurar els goyim alemanys, ‘els pitjors de tots els goyim’ per als diables, o el que és el mateix, l’esperança de salvació del perill jueu per a tots els pobles d’arreu del món. De vegades, el present justifica sobradament el passat; qui vulgui entendre-ho que ho entengui, i qui s’horroritzi d’aquestes paraules, que estudiï, que li cal.


I deixo aquests repugnants i miserables animals amb forma humana, i reto homenatge a Julien Assange, el pobre!, que ha rebut la bona notícia que no serà extradit als EUA. La part dolenta de la notícia és que el motiu que ha estat considerat per la ‘suposada’ jutgessa és que corre el risc de suïcidar-se perquè el seu estat d’equilibri mental és molt inestable. El que li han fet, no pot tenir perdó de Déu, que menys dels humans! Tota l’escòria que ha perseguit aquest delator de CRIMS DE LESA HUMANITAT hauria de ser ajusticiada perquè no és que hagin mort Assange, sinó que li han destruït la vida, i això ho han fet com a exemple perquè cap altre agosarat s’atreveixi a contravenir els dictats dels jueus i el NOM. Per això, fixeu-vos en la notícia de Vilaweb https://www.vilaweb.cat/noticies/julian-assange-sabra-avui-si-es-extradit-als-estats-units/ i sobretot, en el segon paràgraf, que és perquè perdem definitivament l’esperança en el gènere humà: «Els Estats Units l’acusen d’espionatge per la REVELACIÓ DELS CRIMS DE GUERRA comesos per aquest país a l’Afganistan i a Iraq, uns delictes que poden significar fins a CENT SETANTA-CINC ANYS DE PRESÓ». Qui no vomiti, no és humà. Els crims de guerra els cometeren els nassos jueus de Washington i la FED per fer-se amb l’heroïna que els talibans havien prohibit com a cultiu nacional i eina d’exportació, i amb el petroli del ‘dissident’ Saddam Hussein, que havia gosat de voler fer-se pagar el petroli amb euros, amb la qual cosa els dòlars de monopoli dels criminals jueus perdria tot poder i se’ls veuria l’enganyifa. Però els jueus mogueren els fils dels ninots Bush, que matà tres mil americans a Nova York i campa al seu gust pixant-se damunt del poble americà i de la llibertat de tots els pobles, i els fils del ximpanzé de la Casa Blanca, la mona simpàtica amiga d’Epstein i de Killary Clinton, l’assassí gravat, filmat durant el crim del suposat Osama Bin Laden junt amb la Killary i els còmplices; però no ens enganyem, els CENT SETANTA-CINC ANYS de presó eren sol·licitats per al denunciant dels crims d’aquests mamarratxos.

La corrupció judaica és arreu, i els seus socis, una colla de depravats i inútils, sense consciència ni capacitat racional, es beneficien dels crims que perpetren per a glòria d’Israel, fins ara, a la Corporació Jueva Nord-Americana, i ara, a la sucursal del crim o Femer Europeu, d’on s’han filtrat les aigües negres arreu d’Europa, d’Alemanya, amb la comunista sionista, a França amb la puteta francesa dels Rothschild, a Itàlia amb l’idiota italià, i a Espanya amb l’imbècil espanyol i l’escòria espanyolista de l’Ameba, tots ben feliços de trair les seves nacions i, sobretot, la de la seva gent per a fer més gran Israel.

Aquesta és la pudent corrupció del nostre món. Podeu creure que el virus ens matarà a tots, però l’únic virus real i letal són els nassos putrefactes i corruptors dels estafadors usurers de tota la vida: o, per què us penseu que aquestes sangoneres són els amos de TOTS ELS BANCS CENTRALS? Els jueus ens volen esclavitzar, la dignitat de l’home es demostra en la lluita per la llibertat. Ara sabem perfectament qui són i on són els esclavistes, només hi ha dues opcions: acceptar l’esclavatge com els llimacs dels polítics, dels mata-sans i bates blanques, dels lloros idiotes i dels excrements dels palaus de justícia, perquè el que són les forces repressores, mai no han estat altra cosa que limitats intel·lectuals amb la mateixa obediència que els gossos de cacera, i d’això, el Sàmper ens en podrà donar una conferència, ell, que els governa a les ordres del seu amo i senyor: Soros.

Recordo quan enmig de la ‘lluita per la independència’, l’obra de teatre més seguida i més absurda de la història de Catalunya, fins i tot jo acceptava que l’ajut pogués venir de les rates d’Israel, però el que no sabíem era que els ‘actors de segona i tercera’ que feien la representació teatral feia temps que havien venut Catalunya com a colònia i camp de concentració exemplar i primer del NOM - que en alguna cosa hem de ser els primers -, sotmetent-la als designis de Jehovà, el Déu d’Israel, conegut en altres indrets com a Satanàs, Belzebú, Asmodeu, Llucifer, Belfegor, Mammó, Leviatà... I ara que hi penso, d’on ve la passió catalana pels dimonis? Potser per això els catalans hem estat considerats sovint com ‘uns jueus’? No ho sé, investigar la història potser ens obriria algunes incògnites que ara em vénen al cap.


O ELLS O NOSALTRES,

ESCLAVATGE O LLIBERTAT,

COVARDIA O VALOR,

VIDA O MORT...

NO HI HA ALTRA ALTERNATIVA.


I el temps passa i els dimonis s’escampen entre els pobles abduïts per la mentida, per la intoxicació de la manipulació intel·lectual soferta durant tants d’anys i per l’absoluta mancança d’esperit crític.


NO SIGUEU CRÍTICS, NO.

I ACABAREU COM ELS CÍTRICS, SÍ.

DE SER ROCA

A SER LÍQUIDS.


Vostra és la decisió, però sempre hi ha més valor a perdre la vida en la lluita que a lliurar-la sense oposició.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada