dissabte, 23 de gener del 2021

LA TERRORISTA GENOCIDA


https://t.me/RosselloCM/26915


A què esperem per detenir-la i jutjar-la públicament? Aquesta assassina se’n fot de tothom. És una meuca dels nassos i està servint tot el que li demanen.

El temps de resposta ha vençut. O comencem a moure’ns o els criminals de la Genociditat de Catalunya, fundada per l’Ameba automenjacervells en el seu acte miserable de venda del país a Israel, obeiran i començaran l’extermini de tota la dissidència. Els catalanets, babaus com pocs pobles al món, encara viuen de seguir la pastanaga de la presa de número de la independència, una enganyifa quasi tan grossa com la IMMENSA MENTIDA.

Com és possible que assassins demostrats com la Mengele de Sanitat, el Reichsführer-SS Bargalló, l’assassí del futur dels nens i del present del seu desenvolupament, la rata nana feixista que omple de fems l’antic Palau de la Generalitat, o el GESTAPO Sàmper, el sicari, el mercenari del nas Soros, el seu amo i senyor; com és possible que els catalans s’hagin begut l’enteniment fins a aquest punt? De veritat creuen que la Genociditat de Catalunya, l’organització criminal constructora del pitjor Camp de Concentració, el més subtil i pervers mai creat, els consideren alguna cosa més que animals que van a l’escorxador?

Tant si el manicomi d’idiotes del Parlament com la Casa de Barrets de la Genociditat és conscient del seu crim, com si la seva suprema estultícia els impedeix d’adonar-se’n, són responsables de la destrucció del país i del genocidi absolut del poble. A què esperem per alçar-nos, sigui mitjançant la desobediència i la reclamació del pagament per la responsabilitat en l’aniquilació del nostre poble; o sigui mitjançant la defensa pròpia contra els nostres assassins? A què esperem? A que el sac d’escombraries físic, intel·lectual i ètic de la fotografia, aquest excrement amb forma humana, continuï l’extermini que fa un any que va començar? Ja està inoculant la mort als nostres vells, a la gent que féu gran aquest país i que aquesta criminal sense escrúpols ni moral ha destruït, i que està destruint, junt amb la intenció de fer-ho amb la resta de la ciutadania, com ens exposa aquesta notícia. Qui us penseu que és aquesta immundícia? Inútil, perquè ha estat incapaç d’assolir la immunitat de grup; a no ser que aquesta hagi estat la seva pretensió. Ara vol el segrest domiciliari de tots els ciutadans, convertint-se en la lliberticida més abjecta que ha posat els peus en la nostra terra. A què espereu a insultar-la quan la veieu, a llençar-li ous o pedres, tant se me’n fot, a menysprear-la a tot arreu, a considerar-la com el que és: la infàmia més grossa i repugnant que ha trepitjat la terra catalana. I a ella, com a tota la púrria infecta de tots els polítics criminals que han corromput qualsevol vestigi de dignitat a casa nostra.

A aquesta assassina, cal demanar-li:

Prova fefaent i contrastada per estudis científics del SARS-COV-2.

Prova fefaent i contrastada per estudis científics de la simptomatologia de la Covid-19 i la seva indubtable relació amb el ‘virus inexistent’.

Prova fefaent i irrevocable de la necessitat del morrió. Mesures del suposat virus i mesures dels porus dels morrions. Documentació acreditada i científica de la innocuïtat del morrió.

Prova fefaent del contagi per via aèria, amb demostracions irrevocables.

Estudi econòmic i social de la recuperació del país, projectes per a la devolució dels préstecs, treballs de reconstrucció econòmica, fons per a aquesta reconstrucció, resolució dels problemes de la gent perjudicada per les seves decisions catastròfiques, descripció detallada, mes a mes i any a any, del restabliment de les condicions prèvies a la seva nefasta gestió.

Mesures de protecció i garantia de les condicions de vida física i econòmica dels catalans. Estudi dels projectes i del finançament, terminis i objectius.

https://threader.app/thread/1352694389521461249

Amb això en tinc prou. Si no és capaç de reparar el mal que ha fet ni de demostrar cap d’aquestes lògiques i democràtiques demandes, LA PENA CAPITAL ÉS UNA NECESSITAT INELUDIBLE, com també l’EXPROPIACIÓ DE TOTS ELS SEUS BÉNS.

Aquestes mesures han de ser preses amb tota la púrria política, sanitària, judicial, periodística i policíaca catalana. I això és extensible a tots els països del món:

AVUI LA MÉS COMMISERATIVA DE LES JUSTÍCIES DEMANDA EL SEU EXTERMINI.


I consti que no demano venjança, estic reclamant la mínima justícia. Que el poble jutgi els esclavistes i actuï en conseqüència abans que els esclavistes ens hagin venut; ja que aleshores, TOTS HAUREM PERDUT LA LLIBERTAT I TOTS SEREM ESCLAUS.

LA DEFENSA DE LA VIDA

ÉS UN ACTE DE DIGNITAT.

LA PERSECUCIÓ DELS CRIMINALS,

LA GARANTIA DE LA LLIBERTAT.


*

En comparació amb l’abjecció personificada de la genocida, i a títol d’homenatge, vull presentar-vos un àudio i un vídeo de ‘el lobo estepario’, una d’aquelles persones dignes i lliures que pel seu amor a la dignitat i a la llibertat, han viure l’opressió de gent com la bagassa de l’Alba Vergés i les bagasses de l’escòria política llepaculs d’amos. Serveixin aquests dos enllaços per mostrar la meva solidaritat amb ‘el lobo estepario’ i el reconeixement a la seva clarividència i coneixement, dues coses que manquen a gairebé tots els mesells que ocupant un càrrec i unes distincions fraudulentes han prostituït la seva dignitat i la seva llibertat, i que com són esclaus miserables, esperen convertir tots els altres éssers lliures en esclaus, ja que fins a aquest punt de baixesa i abjecció arriba la seva màxima cota de decència.

Dedicat a tots els llimacs i defecacions que solen sortir en els meus escrits. Aquí teniu un ésser digne i lliure, al qual, cap de vosaltres li arribeu a la sola de la sabata. Perquè vosaltres pugueu viure com les meuques ben pagades que sou, gent que val ha de malviure; perquè vosaltres sou l’essència que sosté la corrupció.

https://t.me/RosselloCM/26848

https://t.me/RosselloCM/26913


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada