dissabte, 9 de gener del 2021

HEM PERDUT ?


Després dels tristos esdeveniments del Capitoli nord-americà, tot sembla indicar que la FED i els seus criminals han pres les brides de la primera potència mundial. Veient les actituds de tots els pallassos assassins dels governs occidentals i dels llimacs que emplenen els parlaments, i l’augment del terror i la repressió contra la ciutadania, hom diria que estan guanyant. Si creiem els lil·liputencs intel·lectuals que com prostitutes de revistes X, s’exhibeixen en la premsa, d’una premsa que no és res més que una moderna modalitat de paper higiènic, es pot pensar que estan assolint la victòria. I, sobretot, comprovant la indigència mental dels covidiotes, és fàcil de pensar que no hi ha res a fer. Tot i això, mai no s’ha de perdre la fe en la veritat, perquè és única i necessàriament real; encara que els retardats de les facultats de filosofia i Humanitats es mengin els mocs enlloc de pronunciar-se contra la pitjor ofensa a la intel·ligència i el pitjor atac a la llibertat, els més greus i terribles atemptats mai viscuts contra la Humanitat. Sense dubte, com vaig escriure en ‘S’està girant la truita?’ és evident que els lluitadors contra la tirania no han llençat la tovallola i que hi ha gent que comença a adonar-se que amb l’engany de la vacuna els estan prenent el número, i aquesta desconfiança els arrossega a desconfiar de tot el muntatge. Només que deixessin de seguir els criminals genocides dels lloros de la televisió, ja haurien obert els ulls, però s’estimen més d’encongir-se al sofà i acollonir-se, que a més a més, els terroristes de la televisió (hauran de ser jutjats com a terroristes i col·laboradors necessaris del genocidi) els han amenaçat que la NASA, una altra casa de prostitució de luxe, ha sentenciat la Terra a la desaparició per l’impacte d’un objecte estel·lar que arrasarà amb la vida del planeta; mentre que altres mitjans criminals emeten imatges i filmacions d’OVNIS. Tot sigui per aterrir el cervell i fer-li impossible qualsevol raonament lògic. El fet de pensar constantment en la mort mentre es viu, és signe de malaltia mental i de disfunció intel·lectual. Ja ho he escrit moltes vegades: TOTS HEM DE MORIR. La vida consisteix en treure-li el suc a aquest instant de llum entre les dues foscors eternes, com va escriure ja no recordo qui. Tanmateix, els covidiotes s’estimen més de tremolar tot el dia, i d’agrair als seus assassins que els donin un nou dia de vida. No es pot ser més miserable! No es pot ser menys intel·ligent! No es pot ser més ximple! Viu i deixa viure, carai! I sospita d’aquell que tracta d’amarguejar-te la vida; perquè bé, no te’n vol. Als covidiotes, els proposo un seguit de preguntes i, si la por els permet la concentració mínima necessària per donar-hi resposta, que rumiïn què han respost i què significa aquesta resposta, perquè cap de les preguntes admet més que una sola resposta:

La immunitat de grup amb què ens dota la naturalesa és una deficiència que els nostres ‘experts’ han de corregir?

Hauríem de dur sempre morrió, separar-nos els uns dels altres i reproduir-nos en laboratoris, trencar els llaços d’amistat i amor, i inocular-nos vacunes a tot i ple, per mantenir un estat de salut envejable?

Creieu en els polítics, per què? Han dit una veritat alguna vegada? Han complert la seva paraula una sola vegada?

Teniu confiança en una colla d’actors que tenen el títol de periodistes? Per què? Mai no us han mentit? O us menteixen en cada línia que escriuen i en cada paraula que diuen?

Creieu que el senyor banquer vetlla pels vostres interessos o pels seus?

Si heu anat al metge, heu aconseguit d’anar-lo a veure i oblidar-vos de la malaltia? O el metge s’ha convertit en el vostre confessor?

Penseu que un Tribunal de Justícia és un indret sagrat, on els sacerdots mai s’erren i sempre de sempre apliquen amb equanimitat allò que és just?

Vosaltres heu d’obeir els vostres mandataris, o els vostres elegits han d’obeir les vostres demandes? Els voteu per obeir-los? O els voteu perquè apliquin la vostra voluntat?

Heu vist el Sars-cov-2? Sabeu que és una patent de Pirbright Institute, finançat per Bill i Melindo Gates? Sabeu que no es poden patentar productes de la naturalesa? Penseu que aquest agent viral ha estat manipulat genèticament per al vostre bé i el de la Humanitat?

Que Bill i Melindo Gates siguin els amos del bitxo, els que profetitzaven la seva expansió, els que treballaven en la seva erradicació, els que han ‘inventat’ una vacuna, els que han fet una fortuna amb ella, tot això, us fa confiança en ells?

Sabeu què és un filantrop? Bill Gates i el seu marit o Vicenç Ferrer?

Considereu normal i natural que el vostre vot sigui el paper higiènic amb què s’eixuga l’anus el jueu Soros?

Penseu que els banquers i el Bancs Centrals estan al vostre servei i treballen nit i dia per la vostra prosperitat?

Interpreteu que les mesures de repressió, sotmetiment i aniquilació de la vostra independència i llibertat, els polítics la porten a terme pel vostre bé i no pel seu? Per això, vosaltres no cobreu i heu de pagar els deutes amb l’Estat i ells s’apugen els sous que pagueu entre tots?

Necessiteu que us diguin què heu de pensar, quan i com? Creieu tots en l’avortament com a mesura de profilaxi? Considereu natural les estranyes relacions sexuals que mitjans, polítics i putes universitàries us exposen com a naturals?

Penseu que és professionalitat, eficàcia, eficiència i coneixement el fet de ser absolutament incapaços d’aturar una epidèmia de mentida? No sabeu que la llum del sol, l’aire pur, l’exercici, la respiració, l’oxigen, el contacte i el tracte amb els altres en converses i jocs, l’esbargiment, la llibertat, són els principis fonamentals de la salut?

Voleu posar-vos una vacuna que haureu de prendre en dues dosis, i que haureu de repetir cada any, sense que la inoculació serveixi per a deixar-vos respirar, restablir el contacte amb la gent ni viure la vida que vosaltres voleu?

És més lliure un animal engabiat que un animal lliure?

Sabeu d’on surten els milions de milions que s’estan malbaratant a mans de multimilionaris que han multiplicat les seves fortunes per salvar-vos? De veritat creieu que els importeu una merda? Tan poca cosa sou?

Quan heu votat i ha guanyat el vostre candidat, ha suposat algun canvi substancial en la vostra vida?

Com penseu que pagareu tot el balafiament de la vostra economia i la del vostre país? Qui us penseu que haurà de retornar la generositat dels filantrops que us han inundat de diners perquè sobrevisqueu a la seva mentida?

Esteu convençuts que la generositat és preocupació o l’enganyifa per a fer-vos esclaus? No us heu preguntat d’on surten tants de milions, si fins fa quatre dies no hi havia un ral a l’erari públic? No sabeu que els jueus fabriquen els bitllets de monopoli i imposen les normes que tots vosaltres obeïu?

La llibertat és l’obediència?

La independència és la necessitat de l’altre?

La dignitat és la humiliació?

La policia us protegeix?

Els polítics volen alguna cosa més de vosaltres que l’engany del vot que els permet de viure de no fer absolutament res de profit per a la societat?

Confieu en els jutges?

No heu vist que la Unió Europea és un enginy diabòlic que ha acabat amb la vostra pròpia naturalesa i idiosincràsia?

On para l’art, en tot això? No us heu adonat que els diners del monopoli dels jueus han convertit l’art en la cultura del consum?

Fins quan romandreu acollonits, quiets, lliurant els vostres fills als botxins, confiant en els traïdors, veient com us prenen l’esforç de tots els anys dels vostres treballs i afanys, com han destruït tots els vostres somnis i les vostres esperances amb una punyetera mentida? O no sabeu que el virus no existeix?

On són la grip, la tuberculosi, les pneumònies, els càncers, els ictus i les aturades cardíaques, les meningitis, i totes les ‘itis’ que vulgueu? Se les ha menjat aquesta terrible malaltia? La grip desapareix perquè porteu morrió, manteniu la distància, us enverineu la pell amb gels i abomineu de tot contacte social, però la Covid és present perquè sou uns irresponsables i no porteu morrió, no manteniu la distància, no us renteu obsessivament les mans i xerreu amb el veí o algú de fora de la vostra ‘bombolla social’?

Com expliqueu que el virus de la Covid sigui terrible de 10 del vespre a 6 del matí? Que, com va dir una ministra de sanitat, sigui un virus amb el qual es negocia (no és cap broma, i el vídeo on ho diu, el vaig posar en un enllaç – perdoneu, però no recordo en quin escrit)? Com enteneu que en el bar si estàs dempeus es transmeti, i si estàs assegut ja no, o les multitudinàries reunions de protesta on la gent ha passat de les mesures de protecció? No us penseu que els mitjans que us intoxiquen, haurien exposat tots els ‘delinqüents’ que han mort per aquestes multitudinàries reunions?

Com expliqueu que el virus entengui de fronteres? A Suècia no entra o hi entra poc. A Bielorússia, tampoc no hi entra. Ni a Taiwan.

Podeu enraonar que tots els polítics europeus alhora prenguin les mateixes mesures contra les vostres llibertats emparats en l’excusa del virus que no mata a ningú? O coneixeu una sola autòpsia que certifiqui la mort causada pel virus?

Sabíeu que s’estan construint camps de concentració (ells n’hi diuen, d’aïllament) on seran reclosos els homes i dones que ells determinin i que perdran tots els drets i hauran de ser ‘punxats’ si volen recuperar la seva llibertat, perquè, si no, seran una amenaça de salut per a la resta d’humans? Sou tan summament imbècils per a creure-us això? Penseu només que cada any moren milió i mig de persones de tuberculosi; heu vist mai un confinament per aquesta raó?

Quanta gent de la vostra família ha mort del virus? En una epidèmia, i més d’aquesta terrible magnitud, tothom hauria de tenir baixes a les seves famílies. I consti que una PCR no és res, i no ho dic jo, sinó que ho ha dit tota la vida Kary Mullis, l’inventor de la prova. Sabíeu que és una prova només efectiva en pràctiques de laboratori i en mostres específiques i aïllades? Sabíeu que després de 27 anys de lluita de Kary Mullis denunciant el frau de la Sida amb l’excusa de la PCR, el bon científic es morí, o ‘el moriren’, l’estiu de 2019? Quines casualitats, oi?

No sabeu de cap científic, polític, activista o periodista que hagi mort en estranyes circumstàncies, darrerament?

Sabeu quantes morts ha provocat la vacuna? Creieu que la nova soca britànica és una mutació d’un virus no aïllat o que és el resultat de la vacuna? Us recordo que la nova soca sorgí nou dies després de la campanya de vacunació.

De veritat no us adoneu del teatre que cada dia fan les vostres autoritats i els indocumentats que representen la ‘suposada’ classe científica? Heu sentit arguments de pes i ben documentats per part dels ‘experts’? O només els heu sentit cridar ‘foc!, foc! foc!’?

Heu cercat informació científica i periodística fora de la televisió? Sabíeu que el 95% de les empreses de comunicació depenen de tres grups dirigits per jueus? Sabíeu que el 70% dels professors de les 20 primeres universitats americanes són jueus?

Heu sentit a parlar de l’Agenda 2030, del Gran Reset, dels eugenistes que us volen vacunar?

Quina i quanta informació heu cercat fora de les versions oficials? Us recordo que el 11-M era ETA i el 11-S els islamistes; ara sabem que tot era mentida i que ambdós atemptats foren executats pels respectius estats. Encara creureu que hi ha armes de destrucció massiva a Iraq?

Per què els criminals de lesa Humanitat: Bush, Blair, Barroso i Aznar no han estat executats com demana la mínima justícia?

Heu indagat qui són Bill i Melindo Gates, Obama, els Clinton, Rockefeller, Rothschild, Kissinger, Turner, i quins són els seus plans i desitjos?

No heu sentit a parlar del Pla Kalergi, un projecte de la Unió Europea que patrocina l’extinció de l’home blanc a Europa?

No us pregunteu per què els immigrants, que no són refugiats, són protegits, i els naturals del país de diverses generacions o de sempre, són abandonats pels seus governs, seguint les directrius de la Unió Europea?

I podria continuar fins a despertar l’odi en vosaltres.

Si tot el que he escrit us semblen bajanades, correu a vacunar-nos. Tanmateix, després, d’ara a nou, deu, onze o dotze mesos, no em demaneu socors i complicitat a defensar-vos per l’atemptat que heu rebut. Si en canvi, la majoria de les preguntes us han fet pensar i rumiar, aleshores, informeu-vos. No em creieu una sola paraula. Fins en això sóc més sincer que els que us enganyen. No em creieu una sola paraula, encara que tingui tota la raó. Dubteu i cerqueu arguments per rebatre’m. Tot i això, no oblideu que els mitjans, els polítics i l’escòria universitària al servei dels genocides, us exigeixen absoluta fe i obediència. Només amb això n’hauríeu de tenir prou per saber què us volen. Però, no em creieu. No els creieu, i feu-vos amb el vostre parer informat, que no dubto que si és així, en quatre dies s’acaba el malson; ells seran executats i la vida humana tornarà a ser possible damunt d’aquest meravellós planeta, que ni s’escalfa (sortiu al carrer i m’ho expliqueu), ni té més gent de la que pot suportar, ni té menys recursos dels que necessita, ni res de res. Si obriu els ulls us adonareu que tot plegat és un invent perquè quatre gats es facin els amos del món i vosaltres els seus esclaus o els morts.


AL CAPDAVALL, DE VOSALTRES DEPÈN TOT.

NOSALTRES NO PERDREM FINS A LA MORT,

I EN AIXÒ QUE ESTEM,

US HI APUNTEU?


LA VOSTRA POR

ÉS EL SEU ÚNIC PODER.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada