dissabte, 9 de gener del 2021

IU FORN... VERGONYÓS !


Iu Forn, ja sé que qui paga mana i que el qui es ven, té el cul llogat. Tu et deus al pallasso del lloro que dirigeix el paper higiènic on escrius, sempre a les ordres del trio mafiós de La Caixa, els sequaços del BIS. Tot això ja ho sabem, però tot i aquestes servituds, que revelen manca de llibertat i sotmetiment, hi ha la dignitat de saber dir les coses de tal manera que els retardats que dirigeixen el paper higiènic des de les oficines de ‘llorologia’ i les bancàries, no se n’acabin d’adonar. El teu escrit d’avui https://www.elnacional.cat/ca/opinio/iu-forn-no-vacuna_571974_102.html és una gasòfia vergonyant.

Ja vaig contestar-te quan feres un escrit de repugnant terrorisme sobre una noia que estava malalta de la Covid; una malaltia que tu, com a suposat periodista, hauries d’investigar. Em pots passar la referència dels estudis on se certifica per investigadors independents que la IMMENSA MENTIDA és un virus? Pots passar-me la referència a l’estudi refrendat per científics sense conflicte d’interessos amb la farmàfia, que certifica l’aïllament del virus, que presenta la micrografia del virus en microscopi electrònic (no em val cap simulació d’ordinador), pots adjuntar-me el document que certifica que aquest terrible agent viral ha superat totes les proves que la ciència requereix per a considerar-lo un agent patogen, seguint els postulats de Koch? Pots garantir-me que un programa d’ordinador no falla en res a l’hora de construir ‘virtualment’ l’ADN de ‘animaló’, partint de 24 (sí 24) nucleòtids dels 29.301 que segons que diuen, té la bestiola? No, no ho pots fer. Ja t’ho dic jo. No ho pots fer perquè cap dels milers de científics del món que treballen en el bitxo ha estat capaç de fer-ho. O potser no saps que la CDC i el departament de Sanitat d’Irlanda, entre altres, han reconegut per escrit, que no tenen cap document científic que certifiqui l’aïllament del virus? M’expliques doncs, com fem una vacuna contra un virus que no hem demostrat que existeixi? I sí, ja sé que els esnobs de la ciència, els retardats titulats que saben menys d’epidemiologia que jo, que no en sé res, et diran que s’han inventat un nou medicament que és una inserció d’ARN que ens garantirà l’eficàcia del nostre sistema immunitari contra els agents vírics. Potser no saps que per cada cèl·lula teva, tens en el cos deu microorganismes sense els quals la teva vida seria impossible; potser desconeixes què pot significar inserir en el codi genètic un programa ‘extern’, i que, a més a més, no ha estat comprovat en animals. Potser tampoc no saps que tots els experiments amb vacunacions contra els coronavirus han estat absoluts desastres, i que quan s’han fet experiments amb medicaments genètics, si bé en un primer moment l’animal ha desenvolupat anticossos, quan s’ha trobat amb el virus real, o ha mort o les seqüeles de la malaltia han estat devastadores. Iu Forn, la ignorància és molt atrevida. Em diràs que tu, com el teu amo i els amos del teu amo, teniu fe cega en la indústria criminal de la farmacèutica? O no saps què són aquestes empreses criminals? No saps el mal que ha fet el psicòpata Gates, finançador dels verins que tu ens proposes, a la Índia i a l’Àfrica, indrets on aquests eugenistes experimenten en humans desprotegits?

Apart d’això, SI TU ET VACUNES, QUINA POR T’HA DE FER QUI NO S’HA VACUNAT? Quin sentit té vacunar-se, si un no vacunat et pot passar la malaltia? Com m’ho expliques això? O potser no saps que els acabats de vacunar són fàcilment agents contagiosos? No saps que la nova soca anglesa sorgí després de la vacunació? No has arribat a pensar si potser la soca ha estat inserida en la vacuna? No has llegit que una residència de vells ha experimentat 21 casos de Covid després de la vacunació, estant abans tot el centre lliure de la malaltia? Fes-t’ho mirar, que el terrorisme té moltes cares i el genocidi també, i t’estàs convertint en un agent dels terroristes i del genocidi per cobrar a final de mes la nòmina del trio de mafiosos de La Caixa.

Iu, NINGÚ EM POT OBLIGAR A VACUNAR-ME. T’agradi o no, és així. Aquesta és la meva llibertat, i després del procés de Nuremberg va restar escrit que ningú pot inocular-te res sense la teva autorització. Tu et converteixes en col·laborador dels criminals. I et recordo que ja hi ha casos de MORT PER LA VACUNA. La naturalesa és infinitament més sàvia que tots els científics de la història, tots junts i elevats a l’enèsima potència. Només un imbècil creurà un científic per damunt de l’evidència natural. Sabies que la naturalesa converteix en estèrils els subjectes modificats genèticament, com les plantes transgèniques, o a aquells que tenen un gen que pot provocar la degeneració de l’espècie, com la síndrome de Down, que per això, són estèrils. NO HI HA MÉS GOSADIA QUE LA DE L’IGNORANT, i en aquesta gasòfia que has escrit t’has posat en evidència, maco.

Si et vols vacunar, vacuna’t contra tot el que et roti; jo no m’hi oposaré. Ara bé, en la meva llibertat de morir-me d’allò que la naturalesa em vulgui matar, tu no hi has de fer res. Estàs fent el joc als criminals, i ja sé que els criminals, com a mafiosos professionals, paguen bé. Pregunta-ho a la genocida Vergés, ella t’ho explicarà amb pèls i senyals.

Una vacuna ha de protegir-te de contraure la malaltia encara que estiguis envoltat d’un fotimer d’empestats. Si no et protegeix, no és una vacuna, dròpol. I ja està bé de considerar la gent que respecta la seva naturalesa com a criminals potencials. Només un babau i un ximple pot concebre una barbaritat com aquesta. Vacuna’t tantes vegades com vulguis, però deixa els altres en pau. ENCARA NO T’HAS ADONAT DE QUÈ VA TOT PLEGAT ? I et creus periodista? Ets més un pallasso, un lloro dels amos, que un periodista. Informació, discussió i conclusions és el que cal, i no escampar les mentides que et demanen el trio calavera per veu del teu amo i lloro sense consciència i, menys encara, formació periodística.

Com a anècdota, i consti que ho escric com a anècdota i no com tu, que d’un cas en vas fer norma: convisc amb la meva mare de 92 anys, no he pres en cap moment cap mesura contra la IMMENSA MENTIDA i l’únic problema que ha patit la meva mare és demència senil, i saps per què, terrorista, perquè impedir la llibertat de moviments, la naturalitat del comportament i sumir-la en la bogeria de la paranoia que us té el cervell destrossat, ha aconseguit de desbaratar-li el seu. NO HI HA CAP MALALTIA INFECCIOSA, si no és la GRIP DE CADA ANY. O tu també et creus que la grip ha desaparegut? Ara resulta que un ésser mort, com el virus de la Covid, s’ha menjat tots els éssers morts dels altres virus? Només un imbècil pot creure’s això. Rumia’t-ho. I si us plau, parla del Barça i del darrer modelet de morrió, si vols, però deixa de dir bestieses, d’escampar el terrorisme i de convertir-te en un sicari dels genocides. Que, tingues-ho present, TOTS HAUREU DE DONAR RESPOSTA PER LA VOSTRA SINISTRA COL·LABORACIÓ AMB L’AGENDA DEL CRIM: 2030.

Iu Forn, pren-te unes vacances, vacuna’t de tot el que puguis i, això sí, continua portant el morrió ben posat, que no se’t vegi el nas per damunt de la tela, vejam si respiraràs aire pur, que com saps, és el pitjor que et pot passar, que ho diuen els metges que han tret el títol en la casa de putes fabricada per les farmàfies. Mantingues-te a deu metres de distància de qualsevol humà criminal que et vol matar per respirar. Renta’t les mans deu vegades al dia per destruir tots els bacteris que viuen a la teva pell i et protegeixen. Sabies que per cada centímetre quadrat de pell hi ha més de deu mil bacteris? Potser hauries de socarrimar-te per acabar amb ells? Vejam si et menjaran o els passes a algun innocent que agafarà una malaltia a la dermis?

Iu, escriu del que vulguis, però no INTOXIQUIS MÉS. Si fins ara t’havia considerat un ximplet graciós, ara ja et puc garantir que sé que ets un imbècil professional. Perquè no haver investigat després d’un any de mentida, descriu perfectament la teva incapacitat intel·lectual. Vés amb els Mitjans i els seus socis. Avui mateix, en no sé quin diari, sortia l’esclau dels jueus, el Clotet, amb les ulleretes i la seva ignorància escrita als ulls, per recomanar que els nens no vagin als camps de concentració. I no ho deia per protegir-los, sinó per destruir-los. Sou tots plegats uns criminals, i el temps em donarà la raó, i si amb la raó va la nostra victòria, us en demanarem explicacions i les compensacions necessàries, aquestes sí, per protegir la gent de la ignorància i la servitud que vosaltres escampeu. Si sou miserables, esclaus i analfabets, és cosa vostra. Només l’idiota desitja que tots siguin imbècils. Sabies que per saber si una persona és intel·ligent, només has de veure com reconeix la seva ignorància. Vosaltres no, vosaltres esteu santificats per la veritat de Soros i els seus amos. Iu, SER ESCLAU PER VOLUNTAT NO ÉS CAP VIRTUT, sinó que és la descripció perfecte de l‘avortament viu d’un ésser humà.

LA VACUNA ÉS UN VERÍ.

Una mínima intel·ligència comprèn que no pot ser bo inocular res en el cos humà, perquè és una intromissió contranatural. No sé si ho podràs entendre, però ja t’asseguro jo que és així. La naturalesa i la nostra constitució és PERFECTA per a la vida. Només els metges que pensen el contrari la destrueixen.

LA VACUNA ÉS LA MARCA.

HOMES VACUNATS COM VAQUES.

LA VACUNA ÉS EL NOM.

Digues-los-ho als teus amos, i veuràs com s’esgarrifaran que ho sàpigues o es fotran a riure, perquè saben que van guanyant. Tanmateix, la ignomínia mai és dignitat, i la LLIBERTAT SEMPRE SERÀ EN L’ESPERIT DELS HOMES LLIURES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada