dissabte, 16 de gener del 2021

ELS NASSOS DARRERE DE LA CORTINA

 

ANSWERS.COM (Bob Rosenschein), YOUTUBE (Susan Wojcicki), 23ANDME (Anne Wojcicki), PINTEREST (Ben Silbermann), TUMBLR (David Kasp), ASK.COM (Doug Leeds), WHATSAPP (Jan Koum), LINKED-IN (Jeff Weiner), TINDER (Sean Rad i Elie Seidman), WHISPER (Michael Hayward), NETFLIX (Marc Pandoloh i Reed Hastings), NATPE (Jordan Hoffner), THE ATLANTIC (Jeffrey Golderg), FACEBOOK (Mark Zuckerberg), COMCAST (Brian L. Roberts), VIACOM (Philippe Dauman), ORACLE (Safra Catz), DELL (Michael Dell), DUCKDUCKGO (Gabriel Weinberg), GOOGLE-ALPHABET (Sergey Brin i Larry Page), THE ROOT (Donald E. Graham) i els caus jueus de NBC NEWS, NPR (ràdio), NEW YORK TIMES, 21st CENTURY FOX, NEWSWEEK, CBS, ABC, CNN, THE WASHINGTON POST, HUFFPOST, THE GUARDIAN, THE ECONOMIST, BBC, VOX, BUZZFEED, City of BEVERLY HILLS, THE NEWHOUSES, HOLLYWOOD...

Aquesta informació m’ha arribat per https://superocho.org/watch/IXkMuQeZl7ue1DQ. És fàcil de comprovar pels cognoms quin és l’origen d’aquesta gent, que sempre són americans, polonesos, alemanys o de qualsevol indret del món, essent tots ells jueus. Al capdavall, George Soros, el terrorista número 1 del món, és hongarès-americà, encara que a Hongria no el volen i els americans de pro, evidentment tampoc. Tots ells tenen la nacionalitat del país que volen enfonsar i conquerir per als seus interessos racials.

No cal esmentar qui forma part de Council Foreign Relations, una associació, com tots sabem, altruista i dedicada a escampar la pau arreu del món.

La pregunta és: No us resulta sospitós que sempre hi hagi un nas al darrere de qualsevol eina de control sobre la població mundial?

No són americans, ni alemanys, ni francesos, ni russos, ni indis, ni xinesos, que són moltíssims més, sinó sempre jueus. Un investigador noruec va descriure que el 70% dels professors de les 20 millors universitats americanes eren jueus.

CAL OBRIR ELS ULLS !!!

Qui us penseu que mana a Catalunya, a Espanya i al Femer Europeu?

Qui us penseu que mou les brides dels EUA? A qui respon el pedòfil Biden i tot el partit demòcrata i el partit republicà? Qui són els que dirigeixen el món des de l’organització criminal amb seu a Suïssa: el BIS?

Cal adonar-se que aquests subhumans volen sotmetre la gent d’arreu del món. Ara tenen el suport de la Xina, que Mao fou un producte d’aquesta gentalla, i aconseguí de sotmetre 1500 milions de xinesos al TERROR, i assolí de materialitzar la destrucció de la mil·lenària cultura xinesa amb la REVOLUCIÓ CULTURAL, o sigui, l’extermini de tot record i de tota llibertat.

Els tenim a casa nostra i tota la classe política i pseudo-intel·lectual els obeeix sense cap vergonya.

La COVID-19 és l’assalt final de l’escòria jueva*. No han estat perseguits a tot arreu i sempre perquè tots els pobles del món siguin racistes i intolerants, sinó perquè són ells els racistes i intolerants (Penseu en els palestins). I malgrat que algú pugui pensar-se que sóc un nazi (terme que fan servir ells per a protegir-se i acusar els altres dels seus crims, un fet que qualsevol psicòleg us reconeixerà), no ho sóc pas, ni de bon tros. Ara bé, abans nazi que sotmès a la tirania aniquiladora de la llibertat dels jueus asquenazites.

Totes les elits del món que obeeixen els nassos, no saben que una vegada assolida la dominació, acabaran com tots els altres, sotmesos o aniquilats.

NO EM CREGUEU, valgui’m Déu! No pretenc que em cregueu, només vull que obriu els ulls i ho comproveu. Si després de les vostres indagacions no trobeu res que amagui un punyeter nas jueu darrere de la cortina, aleshores menystingueu-me, maldigueu-me i acuseu-me de racista i mal-nascut. Mentrestant, si us plau, no els cregueu a ells.

La destrucció sistemàtica de la cultura de l’home blanc, a què creieu que es deu? Per què no han a anat a Àsia, a Àfrica o als Països Àrabs a imposar la seva revolució ‘cultural’, a destruir les famílies, les relacions home-dona, a promoure la superioritat de la dona masculinitzada per damunt de l’home efeminat, a destruir la cultura mil·lenària de cada regió i continent?

Rumieu-ho i reflexioneu-hi. TOTA LA HISTÒRIA DE L’HOME BLANC ÉS EN PERILL, i de la mateixa manera que no desitjo la desaparició de cap cultura, sigui asiàtica, africana, índia o indígena, no vull la desaparició de la meva cultura i civilització, que ha demostrat haver estat capaç de fer transcendir els europeus mitjançant l’art, la creativitat i la ciència. Ells volen l’ocurrència i la imbecil·litat arreu. Només heu de mirar la televisió o llegir un paper higiènic.

Si almenys aquest escrit ha servit perquè algú obri els ulls i s’adoni que sempre són els nassos jueus els que han mogut els conflictes arreu del món, d’alguna cosa haurà servit. Ja he escrit en alguna altra ocasió, que esgota, sí, esgota haver de repetir l’evidència que els jueus són uns falsos màrtirs, que són els que estan al capdamunt de la piràmide del poder social i econòmic, mentre la resta se sotmet i els considera desvalguts i maltractats per una història que s’han inventat ells.

OBRIU ELS ULLS!

OCCIDENT ÉS EL SEU PERILL!

NOSALTRES SOM ELS SEUS PITJORS ENEMICS!

SOM ELS ÚNICS QUE PODEM FER-LOS FRONT I ANIQUILAR-LOS.

LA NOSTRA TRANSCENDÈNCIA

ENSORRA

EL SEU MATERIALISME.

LA NOSTRA LLIBERTAT

MATA

EL SEU SOMNI D’ESCLAVATGE MUNDIAL.

OBRIU ELS ULLS!


P.S. El seu extermini no caldria si no fossin ells qui volen i tramen el nostre extermini. No tinc res en absolut contra els jueus humans; però n'hi ha molt pocs. Per això, ens cal la defensa pròpia i no caure en els seus pèrfids enganys. L’Agenda 2030 que segueixen els criminals occidentals, és la submissió a la tirania del NOM. Cerqueu qui són els que han parlat sempre del NOM, i veureu que tots tenen els seus nassos o són prostitutes al seu servei. NO TENIM TEMPS. ALLARGAR AQUESTA MENTIDA IMMENSA ÉS EL NOSTRE FINAL. CAL DIR PROU I EXIGIR RESPONSABILITATS ALS NOSTRES TRAÏDORS.


* Patent: Data prioritat patent 13/10/2015

    Titular: Richard Rothschild

    Patent US2020279585A1

    Sistema i mètode de prova per a la Covid-19 (PCR)

    Pàgina: Espacenet, per a comprovar-ho


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada