dimarts, 26 de gener del 2021

QUI SÓN ELS CECS I ELS SORDS ?


No ho dic jo:

https://t.me/noticiasNOM/877

Què hem de fer amb tots els assassins dels governs, Mengele, Sàmper, Reichsführer-SS Bargalló i colla de pallassos de la Genociditat? Què hem de fer amb els assassins i traïdors del Gobierno de España, gossets de Soros? Què hem de fer amb el satànic femer europeu i amb tots els governs de la comunitat? Què hem de fer amb els jutges que es reuneixen amb el nas de Soros i acaten les seves ordres? A tots aquests criminals, els pregunto, les declaracions no parlen potser, d’un genocidi premeditat? Com resoldríeu, assassins, aquesta circumstància per a fer Justícia? I miserables lloros, que veneu la veritat per llepar els culs dels poderosos, què hem de fer amb vosaltres? I metges, bé, assassins, què hem de fer amb vosaltres? Proposeu com fer justícia per aquests crims de LESA HUMANITAT I ALTA TRAÏCIÓ.

Espero ansiós les vostres propostes.

I als agents de policia, no oblideu que sou culpables de delictes molt greus contra la llibertat de les persones, una llibertat que ESTEU OBLIGATS A DEFENSAR. La pèrdua a perpetuïtat de la vostra feina és la mínima mesura contra el vostre crim, perquè no esteu emparats per l’obediència deguda quan es tracta de genocides; i si la vostra actitud fou agressiva i violà els drets a la dignitat de les persones, aleshores haureu d’assumir amb orgull el mateix crim que els vostres amos.


https://t.me/counterpropaganda20/3828

https://t.me/counterpropaganda20/3833

https://t.me/counterpropaganda20/3839

Això és el que s’ha de fer en primer lloc. Bravo! Després ja agafarem els criminals i els jutjarà un Tribunal del Poble, i no els sicaris amb toga.


El que ens està passant no és accidental, en aquest vídeo de fa vuit anys podeu comprovar quins són grosso modo els plans de l’elit.

https://t.me/counterpropaganda20/3831

Era un disbarat? Doncs ja sabeu: la nostra lluita és una lluita per la preservació de l’espècie i els seus indiscutibles valors contra els enemics del gènere humà i els seus abjectes i cruels crims.


https://t.me/RosselloCM/27161

Els primers passos per tornar a la normalitat real i lliure van per aquí, abans de començar la persecució sense pietat de tots els criminals. Sabem qui són: cap d’ells està mancat de càrrec.



Aquí teniu una de les organitzacions criminals més repugnants de tot aquest genocidi:

https://t.me/RosselloCM/27164

Els metges col·laboracionistes han de ser expulsats per sempre de la professió, sense obviar els càrrecs imputables d’acord amb els crims que hagin comès; però l’escòria dels col·legis de metges, tots han de pagar amb la vida les morts que han provocat. És de justícia!


Mentrestant, als Països Baixos hi ha manifestacions prou incendiàries contra els criminals del govern; a Txèquia, segueixen l’exemple italià i desobeeixen l’ordre de tancament dels establiments dels autònoms. Però a l’Alemanya de la sionista i traïdora dels alemanys, la nova STASI vigila el camp de concentració en què ha convertit el país la genocida socialista. Vivim temps definitius, els nassos volen acabar d’imposar el règim de terror, mentre que la gent comença a mostrar-los que no està decidida a rendir-se sense lluita. I compte, que les escombraries espanyoles pretenen de construir camps d’extermini de dissidents. Sabem que TOTS són una colla d’assassins, de corruptes i de traïdors, tres motius prou convincents per recloure’ls per sempre més, en el millor dels casos; que la guillotina és sense dubte l’arma dissuasiva per als futurs energúmens que vulguin sotmetre el poble a la seva indigència intel·lectual, a l’estultícia i a l’orgull dels més miserables dels mesells. Són temps definitius, CORATGE I A PER ELLS!

NOMÉS NETEJANT D’ESCÒRIA ELS GOVERNS

GAUDIREM DE LLIBERTAT.

L’ABJECCIÓ I EL DESPOTISME DELS GOVERNS

EXIGEIX QUE RESPONGUIN

DAVANT DEL SEU POBLE SOBIRÀ,

I L’APLICACIÓ IMPECABLE

DE LA MÉS SEVERA JUSTÍCIA

CONTRA ELS PSICÒPATES.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada