diumenge, 21 de novembre del 2021

ASSORTIT DE PERLES

 

En el capítol d’avui, deixaré que les notícies s’expliquin soles, i només hi posaré cullerada, si considero que és imprescindible per fer entendre el fons que s’amaga darrere de la notícia, com els nassos s’amaguen darrere de la cortina; però als quals, cada dia, més se’ls veu la punteta. Començaré per les perles bordes:


Els sicaris

Comencem amb la descripció del babau Elvis García (el nom, sobretot, junt amb el cognom, ja t’ho diuen tot; i si el veus, ja no et dic res!), una ‘cosa’ que està titulada com a meuca per Harvard. El miserable escarabat proposava l’exclusió dels no-vacunats de la vida pública, en una superba demostració d’extrema limitació mental, per la qual cosa, suposo, que els jesuïtes li van atorgar el reconeixement com a meuca sense escrúpols ni vergonya ‘cum laude’.

https://t.me/elinvestigador_org/7424

I és professor de salut pública! L’humor jueu és veritablement anormal i estrany!


La descripció del genocida Javier Solana, que fa un youtuber, el qual, val a dir, no em desperta confiança; però que certifica allò que he escrit del servent de Soros en altres articles.

https://t.me/RosselloCM/53158


Ara unes imatges que expliquen molt bé la realitat de la política, o sigui, dels insectes, llimacs, paràsits, rates, guineus i voltors, que per deixadesa mental es lliuren amb els braços oberts perquè els nassos facin d’ells allò que en vulguin. Ells han acceptat no considerar ni sospesar cap de les ordres rebudes, com agrada als amos jueus, i han abocat totes les neurones al vàter; no sé com s’ho han fet, però d’això no hi ha dubte. De segur que és alguna tècnica ultratecnològica inventada pels nostres amos, vigilants i amorosos botxins amb l’ajut inefable dels corbs i voltors amb sotanes negres.

https://t.me/RosselloCM/53177

https://t.me/RosselloCM/53188

Veure aquestes reunions de foques i anormals ofèn profundament la intel·ligència!


Mentre aquests pingüins aplaudeixen alguna bajanada ‘ad hoc’ per a ocellets ximples, el pedòfil i genocida president de la Corporació de la Reserva Federal dels Estats Units comença de tenir problemes amb el genocidi. No sé com s’ho prendran els assassins sionistes.

https://beckernews.com/biden-administration-in-full-retreat-federal-vaccine-mandate-is-now-suspended-due-to-onslaught-of-legal-challenges-43045/


Els pobles

Ara, unes magnífiques perles pures que demostren que la guerra no està perduda, ni molt menys!

Viena:

https://t.me/elinvestigador_org/7436

https://t.me/elinvestigador_org/7443

Roma:

https://t.me/elinvestigador_org/7450

https://t.me/elinvestigador_org/7465

Londres:

https://t.me/elinvestigador_org/7464

Zabreg:

https://t.me/elinvestigador_org/7466

Austràlia:

https://t.me/elinvestigador_org/7462

I escolteu què diu aquesta infermera. Jo no puc dubtar de les seves paraules; sé qui són els nassos de darrere de la cortina i sé que només el mal i la perversió els són al·licients per a viure.

https://t.me/elinvestigador_org/7452

I a Soroslàndia:

Ø

De la seva banda, a Rotterdam, les reaccions ja han pres un caràcter més violent, no sé si incitats pels sicaris dels nassos per tal de fer-los riure una mica, o perquè la gent ja ha dit que n’hi ha prou. Caldrà estar-hi atents, tanmateix, com deia la simpàtica noia australiana en aquell cartell, ens caldran pedres i fer-les empassar als genocides, i si no se les volen empassar, que almenys les rebin. Que no ens manqui generositat!

https://t.me/RosselloCM/53157

https://t.me/RosselloCM/53153


Els assassins

Més proves del genocidi de Pfizer i de tota la indústria de l’extermini goyim, anomenat farmàfia, sota la direcció del psicòpata Gates, l’OMS, l’ONU, el Fòrum Econòmic Mundial i els mafiosos del BIS:

https://www.heraldscotland.com/news/19726487.investigation-launched-abnormal-spike-newborn-baby-deaths-scotland/?ref=twtrec


I ara, aquesta notícia que, com es diu al peu del vídeo, és molt significativa, més, si l’ajuntem a la del pedòfil genocida que fa que dirigeix la Corporació de la Reserva Federal sota les ordres de la Màfia de les Màfies: Blackrock, dirigida, com no! per una de les figures estel·lars del sionisme internacional, el jueu asquenazita Larry Fink, un dels grans responsables de la infraestructura per a l’estabulació goyim i l’extermini, i màxim accionista de la indústria genocida farmacèutica.

https://t.me/RosselloCM/53165


Relació de la indústria de l’extermini i la malaltia, amb el nom del màxim responsable o genocida, i l’ascendència del subjecte:

FARMÀFIA MÀXIM RESPONSABLE ASCENDÈNCIA

Johnson and Johnson Alex Gorsky Jueu

Pfizer Albert Bourla Jueu

Moderna Stéphanel Bancel Jueu

GSK Emma Walmsley Jueva

Novavax Stanley Erck Jueu

Sanofi Serge Weinberg Jueu

Astrazeneca Leif Johansson Jueu

Ves, quines casualitats! O serà potser perquè cap especialitat hi ha més pròpia en els jueus que tot el que tingui relació amb l’extermini goyim? No ho sé, jo només ho pregunto, que saber que es pixen de riure, això ja ho sé; però que construeixin tota una indústria de l’extermini com diuen que va fer Adolf Hitler, i no Mao ni Stalin, això ja no ho puc assegurar; però amb tot, el que és cert, és que la indústria criminal de la farmàfia està sota els seus nassos i em crida l’atenció el poc interès jueu pels genocidis dels seus protegits.

De l’única que podia dubtar de l’ascendència, és de la jueva; però, si no n’és, és maçona; que el seu pare era almirall de la flota de la Rata d’Anglaterra i pertanyia a alguna confraria d’aquestes que funden aquests tarats.



El ‘Kun’

https://as.com/futbol/2021/11/20/primera/1637426036_861030.html

https://t.me/RosselloCM/53200

Aquest pobre xicot ha vist truncada la seva vida esportiva en el final de la seva carrera pel verí que els metges assassins del Barça l’obligaren a posar-se. I pensar que uns dies abans, el molt babau, recomanava el verí per als nens menors de 12 anys! Pot ser el karma, com diuen alguns. Sigui com sigui, ell, com un fotimer d’esportistes, hauran de deixar l’esport gràcies al verí d’Albert Bourla i dels seus socis criminals, tots ells, amb la inestimable col·laboració del psicòpata genocida Gates, qui, amb milions de damnificats per causa de la seva patologia mental, encara volta com un personatge innocent i que es va permetre el luxe de comprar un goril·la d’oferta perquè li fes de mascota. L’oferta deia: ‘Simis genocides a bon preu!’ I el tarat de Gates, aleshores acompanyat del seu marit vestit de dona, del tot emocionats, el compraren. Cert que els semblava molt simi, molt goril·la, molt macaco, però al marit vestit de dona se li acudí de comprar-li unes ulleres, o qui sap si de fer servir unes ulleres dels anys cinquanta que trobà en un calaix, el cas era que el simi semblés humà i que amb americana i ulleres, envoltat d’altres simis ensinistrats, la gent es cregués que allò era una persona. Els jueus encara riuen avui, quan veuen el retardat anunciar les variants que els jueus remenen en els laboratoris on treballen les meuquetes ensinistrades pels jesuïtes, que de la feina en saben més aviat poc, però que són servicials com no t’ho pots arribar a imaginar. Els mostres un bitlletet i ja tenen les calces als turmells. I com riuen els jueus i els jesuïtes!

En fi, Kun, em sap greu que t’hagi passat el que t’ha passat, però això esdevé als qui no volen veure en la cua, l’alè de sofre i les banyes, el senyal del diable. I a can Barça, avui una bagasseria prou repugnant, en Gerard Piqué és l’intermediari entre les víctimes de l’elit i l’elit. Mai no m’ha acabat d’agradar aquest noi, en Gerard, i és evident que es mou sota la protecció dels satanisme, que no és cap casualitat que estigui aparellat amb un dels seus símbols estel·lars.


Àfrica

Aquesta notícia l’adjunto per a justificar les meves paraules en l’anterior escrit quant al continent africà i com la IMMENSA MENTIDA no hi havia deixat senyal.

https://news.yahoo.com/scientists-mystified-wary-africa-avoids-074905034.html?guccounter=1

En el cinquè paràgraf de l’article s’hi diu per tal de reflectir el desconcert dels suposats científics: «Àfrica no té les vacunes i els recursos per a ‘lluitar’ contra la Covid-19 que tenen a Europa i als Estats Units, però d’alguna manera sembla que els va millor». Poden ser tan limitats intel·lectualment? No són capaços de reflexionar sobre les coses? No, no ho són. Estan tan acostumats a rebre i obeir les ordres, que ja no els resta en tot l’interior del crani, en la massa descomposta de fems que hi amaguen, alguna neurona sana i activa. No troben curiós que als EUA i al Femer europeu, tot just, sigui on més s’han inoculat els verins i on més present està la malaltia. No demaneu als seus cervells que hi vegin connexió; els esclataria el crani i ho empastifarien tot. Ells, tot i que comproven amb els seus ulls la IMMENSA MENTIDA, continuen creient i obeint els nassos de darrere de la cortina. Ja us ho dic jo: On no n’hi ha, no en raja. I els jesuïtes són especialistes a assecar qualsevol vestigi de criteri, de dignitat, d’ètica, de llibertat i de coneixement.


Informe Leuchter

En aquest enllaç de ‘Noticias NOM’ hi han penjat aquest breu vídeo que ens parla de coses que els nassos no volen que se sàpiguen, perquè, si tot plegat acabés sortint a la llum, tothom veuria què són ells en realitat. Com a mínim sospeseu què s’hi diu i feu anar els vostres records i la vostra intuïció. El senyor Leuchter va fer aquest informe perquè fou l’encarregat de fabricar les cambres de gas per a la justícia americana. L’home, aplicant el mínim sentit de la lògica, es va dir: ‘On millor que a Alemanya, per a aprendre a dissenyar una cambra de gas?’ I tot de pet que se n’hi va anar. Quan va veure el que va veure, no sabia si li prenien el número, en alguna broma d’aquestes tan jueves, o si realment li volien fer creure que allò eren cambres de gas! Les inexistents mesures bàsiques de seguretat per tal que els assassins no siguin també enverinats, no hi existien; i d’acord amb el verí utilitzat, la recol·lecció dels cadàvers s’hauria de fer molt de temps després de ser gasejats i amb mesures extraordinàries de seguretat. L’home, que era enginyer, i no epidemiòleg, no s’ho va empassar; ho va investigar i en va fer un llibre perquè considerava que allò era un monumental engany. Fa gràcia que a la Wikipèdia, l’home hi sigui desprestigiat, la qual cosa, és avui demostració clara que d’una manera o altra diu la veritat. Veieu el vídeo i després considereu-lo. Jo el que sé és que el jueu ho fa tot amb la mentida, i la prova és que la maquinària més criminal per a la destrucció de la història i l’enteniment ha estat el centre de pedofília i prostitució de Hollywood, com ens ho demostra que el jueu Harvey Weinstein sigui a la presó acusat de tot tipus d’aberracions.

https://t.me/noticiasNOM/1269

Què passaria si el món sabés que tot això és un muntatge de Hollywood?

Per què s’ha passat de sis milions de víctimes, a quatre, a dos, a un i mig, que és el que crec que ara és oficial?


Els cagaguano

Mentre totes aquestes notícies corren pel món, els cagaguano sionistes, no fan altra cosa que repetir el mateix i exhibir tots els animals domèstics dels jueus: els llimacs, els insectes, les rates, les guineus, els escurçons, els voltors, les amebes, els gèrmens, els paràsits..., i que si cap aquí, que si cap allà, que si els pressupostos sí, que si els pressupostos no. Tanmateix, mai no diuen que els pressupostos es fan a partir del robatori il·legal que fan els sequaços dels jueus. Construeixen la realitat paral·lela que els manen els amos i així mantenen distreta la xurma, que no s’adona del joc real de la perfídia i la ignomínia que són els papers higiènics i els cagaguano.

Malgrat això, cal dir que entre tanta gasòfia i immundícia, de vegades, s’hi troben perles ben nacrades i belles, com per exemple, l’article de Xavier Díez, sempre molt recomanable, que en ElMón.cat, escrivia: «Signes (preocupants) dels temps». https://elmon.cat/opinio/signes-preocupants-temps-fracas-exit-neoliberal-331549/. Hi diu un grapat de veritats, evidentment passades pel tamís pel que les ha de passar, perquè ell escriu públicament i no en un circuit tancat com un blog, com jo; i ha de mesurar més les paraules. Potser podria assenyalar més directament els nassos de darrere de les cortines que ell denuncia, però no podem demanar que escrigui el que mai no li publicarien. Us recomano l’article perquè és excel·lent i amb un llacet per fer-lo bonic, ens presenta la misèria dels nostres temps. No n’esmenta els culpables, és clar. Però, ‘Joc de Trons’ - que no sé què és, perquè no n’he vist res – és una producció de les sales de màquines per a la manipulació dels goyim i la destrucció dels seus cervells fet per una de les indústries jueves, totes elles monopolitzades: «l’entreteniment». Ja us ho he dit, són de la gresca, o maten o riuen, i de vegades ho fan tot junt, que és, sovint, quan els fan falta els bolquers. O us penseu que Albert Bourla i els seus socis no es pixen de riure, quan veuen esfereïdores imatges com aquestes?: https://t.me/elinvestigador_org/7425, i hi ha tants de vídeos com vulgueu, de les desgràcies que provoquen els verins de Bourla i els seus associats criminals. Per bé que l’oficialitat, col·laboradora en el genocidi i tan culpable com els assassins, no ens en diguin res, els casos de morts per la vacuna excedeixen el mig milió de morts i els afectats greus pels efectes verinosos de la inoculació, superen els vint milions arreu del món occidental. I estic calculant pel cap baix, perquè les dades VAERS ja sabeu que són insignificants amb relació als casos reals, perquè no s’hi declara ni el 10% .

La guerra continua, i com més descoberts estaran, més esmolaran el seu esperit criminal. No ho dubteu. No us imagineu amb quina mena de monstres ens batem! Però, tingueu sempre present, que els més grossos dels genocides no sumen set milions. I què són set milions de dimonis? Ells maten milions de persones l’any de gana, i s’exciten amb els nens: (són dades de l’ACNUR):

20,5 milions de nens neixen baixos de pes per causa de la fam.

148,9 milions de menors de 5 anys són afectats de retard en el desenvolupament.

49,5 milions de nens malnodrits.

QUE SÓN SET MILIONS DE SACS D’ESCOMBRARIES?


I no vull acomiadar-me sense deixar-vos un somrís i la demostració de la superioritat de la Naturalesa i la màgia de l’amor. És un simpàtic article sobre una investigació que diu moltes més coses de les que pot semblar si només hi fem un cop d’ull i no hi reflexionem. Només que els cors s’aparellin en el batec, no és una demostració que la veritat i la realitat són molt més profundes que allò que se’ns ha volgut fer creure?:

https://www.elnacional.cat/ca/salut/parelles-estables-sincronitzen-batecs-cardiacs_672731_102.html


FEM QUE ELS BATECS

RESSONIN D’ACORD ARREU,

FEM QUE LA TAMBORINADA

DE CORS VIBRI ALTA,

FEM QUE ELLS TEMIN

LA TEMPESTA

QUE ELS VE AL DAMUNT!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada