dilluns, 15 de novembre del 2021

LA MATANÇA DEL GOYIM

Els indicis que la matança és a prop, cada volta són més evidents. Abans d’introduir-nos en el capítol d’avui - que inclou la secció «Papers higiènics» -, convé d’escoltar el doctor David Martin que, en un curt vídeo, exposa clarament la realitat del que s’acosta i ens exhorta a posar fi als criminals que estan destruint la civilització des de darrere de la cortina, gràcies als genocides panxacontents dels prostíbuls oficials de les Cases de Govern i els urinaris públics, dels centres d’extermini dirigits per discapacitats que vesteixen bates blanques, dels excusats dels cagaguano, dels excrements amb toga, que recordem que són la garantia de l’estat de dret i per això, els màxims responsables del genocidi, per haver-lo permès i negligir l’obligació de detenir i jutjar tots els assassins solts, com també dels comandaments de simis sense consciència ni intel·ligència que violen la seva paraula i traeixen la seva obligació. Vegem el vídeo, que no s’enfila a la parra com jo, i descriu clarament l’objectiu dels filantrops prohoms de la raça superior:

https://t.me/elinvestigador_org/7294

Al final d’aquest escrit, exposo la meva proposta.


L’agenda s’ha accelerat, el desastre i l’evidència criminal només se sosté pels cagaguano i la perseverança impenitent de tots els altres còmplices que, al capdavall, saben que de saber-se la veritat, no hi haurà cap raó que pugui eximir-los de pagar amb la vida els execrables crims que han comès a canvi d’un cert preu la peça goyim. A Àustria, tenen el problema que més d’un terç de la població pensa, i com sigui que no s’han injectat la toxina jueva, han d’instar-los a injectar-se-la, perquè quan els morts siguin els vacunats, aleshores, cap argument els restarà per a dissimular la carnisseria. Per això, han imposat el confinament dels no-vaccinats. Però, com molt bé diu Jorge Guerra en el següent àudio, tot és una estratègia d’intimidació, perquè el confinament no és un confinament estricte, ja que saben, que si l’imposen, aleshores el poble austríac dirà que fins aquí hem arribat, i ja hi ha massa països que tenen moviments antiNOM que amenacen les intencions criminals del sionisme. Escoltem-lo:

https://t.me/jorgeguerra_actualidad/127


SECCIÓ «PAPERS HIGIÈNICS»


Llevat que sigui estrictament necessari, no posaré l’enllaç a la comuna, tot i que esmentaré la marca del paper higiènic que la identifica i el titular de la bajanada del cagaguano de torn.


L’ABC titula una notícia sobre la pobra Galícia, que viu en una execrable tirania sota la batuta del narcotraficant sionista Feijóo: «Uno de cada cuatro hospitalizados por Covid en Galicia a dia de hoy no están vacunados», i romanen tan amples! La manipulació és vomitiva. Si no fossin lloros menjapipes, la notícia hauria de ser ‘ Avui, tres de cada quatre hospitalitzats per Covid a Galícia han estat vacunats’. Canviaria la percepció de la notícia, oi? Doncs els cagaguano s’esforcen a ocultar que els qui emmalalteixen i moren són els injectats amb els verins dels jueus que patrocina el psicòpata que té un goril·la de mascota.

Confio que aquesta notícia només, serà prou per acusar de crims contra la Humanitat al cagaguano que la signa i a tota la direcció del paper higiènic, per encobriment d’actes criminals, col·laboració en genocidi i terrorisme mediàtic (discriminació arbitrària).


Al Vilaweb, el cant de la sirena de l’eterna esperança de la resurrecció dels morts, hi ha una notícia, certificada per la idiòcia dels experts, que fa vergonya d’altri. «Fins a quin punt pot ser greu la doble amenaça de covid i grip aquest hivern». Més sensacionalista no pot ser. La finalitat és advertir que quan aviat comenci a morir la gent per la inoculació dels verins jueus, la culpa serà d’aquesta coalició de l’enemic víric. No us poso l’enllaç, perquè llegir-lo és de fer-te caure la cara de vergonya. Com un humà, ja no dic un ésser humà - dotat per a la sublimitat, la sensibilitat i l’ètica -, pot ser capaç de dir tantes solemnes bajanades en tant poc espai, i no avergonyir-se? Sense dubte, el cervell se’ls ha liquat i aviat se’ls sortirà per les orelles. Ja ho veureu. Tanta ximpleria és ofensiva. Parlen de la covid (taxa de letalitat 1%, essent generosos) i de la grip, sí, la de tota la vida, que té una taxa similar, com si parlessin de malalties molt més greus i cròniques, quan hi ha malalties greus i cròniques que són les que veritablement fan una desgràcia de la vida de la gent. La grip, una colla d’imbècils ‘jesuïtzats’ en els femers de les cases de putes universitàries, consideren que és una amenaça per a la població mundial. No tenen vergonya, decència, dignitat, intel·ligència, ètica, orgull, valors... no són res, són escòria, i com tota l’escòria, ha de ser extirpada radicalment de la societat. A mi, personalment, se me’n fot el que els facin, els poden ajusticiar - que si és per idiotes, s’ho guanyen sobradament -, o se’ls pot tancar en gàbies o guetos, però, que sobretot, no tinguin contacte amb éssers humans. Certament, l’extermini dels idiotes comença a ser una urgència per a la supervivència de la nostra espècie.


Lògicament, el paper higiènic de l’estrelleta de Miró, no hi podia faltar, i ells hi aporten la col·laboració d’un esbart d’imbècils ‘cum laude’, que semblen que viuen en una competició insòlita per saber qui d’ells és el més imbècil, així, el BIOCOMSC ens anuncia: «Les prediccions de la Covid a curt termini són dolentes». Aquests paraplègics mentals instil·len la por sense cap fonament, això sí, perquè saben que ve una mortaldat espectacular per causa dels tòxics criminals dels verins que ells han animat tothom a injectar-se. No són prediccions, són el resultat del crim que els amos els han pagat, i que la casa de cites del BIOCOMSC, un abocador de deixalla humana, no s’ha cansat de propagar, a fi que els amos controlin la demografia de la granja; per a la qual cosa, els imbècils ‘cum laude’ han estat un focus de propaganda de la mentida, del genocidi i de la indigència científica i ètica. De veritat que no sé com es pot ser tan baix, tan miserable, tan poca cosa, i se n’ha de ser molt, de poca cosa, perquè amb un mínim de seny, amb el cervell mínimament sencer encara, abans que es liqüi del tot; et suïcides. No ho han volgut fer i s’estimen més de matar la gent, ells estan així de ‘formats’. Aleshores, arribat el moment, serà l’hora de fer-los el que ells ens han fet, i resoldre així la covardia de ser tan poca cosa i no ser capaç ni d’acabar amb una misèria que demana a crits l’extermini per al bé de la Humanitat. Tot aquest paràgraf és dedicat als imbècils del BIOCOMSC, amb compassió i misericòrdia.

Al costat d’això, hi surt una foto del genocida Padrós, on se’ns anuncia què pensa la titella sionista que vindrà. No l’he llegit; veure l’aspecte porcí del senyor, i dit amb el respecte degut als porcs; n’he tingut prou. Com es pot ser tan ignorant, menyspreable, vil, abjecte i irresponsable, i permetre que et facin una fotografia? No l’oblideu, aquest, que com a cap dels assassins, és un dels que més càstig han de rebre, i això, que per molt càstig que rebi, mai no serà prou. Recordem que ‘això’, aquest genocida de guant blanc, defensava el passaport covid al mes de setembre. La limitació cognitiva d’aquest subjecte és patètica: el passaport, per què, perquè la gent contagi ‘lliurement’? O és només el senyal de la bèstia que els seus amos li paguen perquè recomani? La vilesa, avui, ja no es pot amagar en un Col·legi de Mata-sans, supura.


I com a nota anecdòtica, en aquest pamflet de la banda mafiosa La Caixa, que tot i que té un bon seguit de notícies de la droga absurda del futbol, resulta que en lloc no fan cap comentari que el Kun haurà de deixar la pràctica d’aquest esport per la intoxicació letal del verí jueu que els amos del diari financen i que els sicaris que he esmentat abans, aconsellen. El Kun, ja ho veureu, deixarà el futbol sense que ningú se n’adoni. Tota aquesta colla de criminals que l’han fet servir per a implantar el model social a seguir - la societat de l’èxit de la insubstancialitat-, i així distreure la gent; ara l’arraconaran, i millor que no es mogui gaire, vejam si es mor sobtadament d’un atac de cor per una bala d’algun dels sicaris del sionisme internacional.


I concloc, tirant de la cadena, no sense comentar-vos unes imatges que he vist de la tarada de la Colau amb una colla de sòcies en deficiència ètica i intel·lectual, que a València, han estat increpades per la gent. Bé, així es comença. Després hi ha d’haver l’exigència a l’abandonament del càrrec públic, acusant-los a crits de criminals. I si no ho fan, aleshores, com he llegit en un canal de Telegram, caldrà fregir-los a cops i llençar-los als contenidors, que és on haurien d’aparèixer al matí tots els sicaris dels genocides contra la Humanitat.

ELS POLÍTICS SÓN CULPABLES, TOTS.

ELLS SÓN ELS QUI HAN PERMÈS EL GENOCIDI.

ELLS SÓN ELS TRAÏDORS.

PERQUÈ ELLS SÓN ELS NOSTRES REPRESENTANTS.

I EN LLOC DE DEFENSAR-NOS,

ENS VENEN COM A PECES DE CARN.

NI OBLIT NI PERDÓ,

NI CLEMÈNCIA NI COMPASSIÓ.

TAL HAS FET,

TAL HAURÀS DE PAGAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada