dimecres, 10 de novembre del 2021

LA TIRANIA N.O.M. AVANÇA

 

Ja sabem que els jueus són molt bona gent, i per això s’estan afanyant a convertir el món en un immens camp de concentració on els goyim siguin feliços i estiguin ben contents de servir la raça superior. En el capítol d’avui veurem com serà el nostre futur, gràcies al meravellós exemple del paradís xinès, on tothom és feliç i no té res; comprovarem la bondat inherent a tot jueu i el seu desfici per ajudar els goyim a sotmetre’s a l’esclavatge que els farà més feliços d’allò que mai no havien pensat (la mort és el descans etern, tampoc no oblideu això); donarem un cop d’ull a Soroslàndia, el paradís de l’emigrant indocumentat i il·legal, on qualsevol principi de dret és passat per l’engonal per tots els llimacs, insectes i paràsits que, perquè són feliços en l’esclavatge i el servei als amos jueus, violen les llibertats i la dignitat de la seva pròpia gent; i us recomanaré una entrevista prou interessant amb el jutge Rui da Fonseca e Castro, que va denunciar el crim contra la Humanitat que és tota la IMMENSA MENTIDA i la col·laboració criminal dels paràsits portuguesos, per la qual cosa, pel bé del manteniment del bon nom i de la decència del poble superior, ha estat apartat de la carrera judicial, en una demostració més de la bondat i respecte per les opinions diferents que té el poble savi per excel·lència, el poble generós per excel·lència, l’únic poble que té el dret legítim d’heretar tota la Terra i de sotmetre, per al bé del món, els animals que conviuen amb els semidéus..


XINA

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3694

https://t.me/elinvestigador_org/7198

https://t.me/RosselloCM/52418

Friso per assolir un grau de llibertat tan judaic, si puc dir-ho així!


LA BONDAT D’ALBERT BOURLA

Aquí teniu el nostre àngel protector, i la denúncia de la injustícia que fan amb ell els ‘conspiracionistes’ que no volen que se’ls creï un món feliç.

https://t.me/RosselloCM/52412


En el pròxim vídeo comprovareu l’acostumada victimització del criminal, una tàctica més vella que el món, i que els jueus, com són bons, no l’han practicada mai; ells només diuen la veritat, com hem vist en el vídeo anterior. Ara doncs, vegem aquesta notícia, que a més a més, m’ha fet gràcia perquè s’hi esmenta el genocida Salvador Macip, el sicari ‘científic’ dels jueus, l’home format als prostíbuls especialitzats dels jesuïtes; i, això sí, tot s’ha de dir, molt bon alumne, perquè per la defensa de la veritat ell permetrà qualsevol extermini, perquè la ‘seva ciència’ o la ciència de les bagasses, imposi la voluntat dels amos jueus, perquè són els únics que volen que un esclau sigui feliç.

https://www.eldiestro.es/2021/11/el-mundo-al-reves-los-verdugos-van-de-victimas-y-pretenden-convertir-a-las-verdaderas-victimas-en-verdugos/


I ara que ja hem comprovat les infàmies contra els bons homes que pretenen ‘salvar’ la Humanitat de la llibertat i la dignitat, vegem aquests vídeos i fotos difamatoris:

https://t.me/elinvestigador_org/7205

https://t.me/elinvestigador_org/7204

https://t.me/RosselloCM/52426

https://t.me/RosselloCM/52413


SOROSLÀNDIA


A casa nostra, el paper higiènic de La Caixa compleix els deures dictats pel BIS i ens alegra la jornada amb tota una colla d’imbècils sense cervell que creuen amb passió en la immensa bondat dels creadors de la immensa mentida perquè els han omplert les butxaques de diners. Sí, cert que els han de passar per la rentadora per a treure’ls la sang, però, cony, que són diners! I al capdavall, l’altre és carn, que al cap i a la fi, ha de ser devorada pels cucs; doncs, si en treuen benefici, què hi podem objectar, oi? A més a més, els amos no volen ramats immensos, necessiten animals que puguin alimentar d’acord amb el pressupost, i aquests experts o adlàters dels filantrops, s’ofereixen al que calgui, i mentre garlen, compten els dines, amb guants, això sí, que si no, abans de passar-los per la rentadora, encara se’ls podria prendre per criminals amb les mans plenes i rajant sang.

https://www.elnacional.cat/ca/salut/alerta-experts-sisena-onada-arribant-covid_668213_102.html

Fixeu-vos! Hem passat de 1,18 a 1,36 en la velocitat de contagi! I a València, ahir, van morir dues persones! A València que mai no s’hi moria ningú! Estem a un peu del penya-segat. Sort dels nostres cuidadors, que ens diuen que estem malalts encara que ens trobem bé, perquè ells, seguint els consells dels bons de la pel·lícula, saben millor que nosaltres si estem sans o no. Ets voluntari a l’esclavatge, ets sa. No t’agrada això dels nassos i la mare que els va parir, aleshores, estàs malalt, i per això entre els experts, els simis vestits de policia, els paràsits i els excrements amb toga, t’ajudaran a superar el teu problema mental, perquè els jueus són la bondat personificada i les seves matances contínues i cada volta més salvatges, són per al teu bé. O no foren ells qui en honor de la fundació humanitària il·luminati (1 de maig de 1776) van decidir que el dia del treballador (l’esclau) seria l’1 de maig? Només els malpensats i mal nascuts no comprenen que l’extermini és necessari, i encara s’hi posen rebecs! Així, és que jo no sé a on anirem a parar!


D’altra banda, l’organització encapçalada pel simi-mascota del Psicòpata amb majúscula, que dirigeix l’extermini mundial, ha felicitat la Genociditat de Soroslàndia per l’eficàcia en inoculació del verí a la seva població, de la qual cosa el Pétain de Pineda i tota la colla de criminals que l’acompanyen, sempre sota la batuta de l’espanyolista menja-senglars per a major glòria del jesuïtisme, n’estan molt orgullosos. Ells no volen ofendre el filantrop de Pfizer, que regala els verins per convertir la granja en eficient. Soros no els deixa fer-ho, i les mascotetes i titelletes del jueu terrorista, somriuen i van corrents a la rentadora, que de vegades s’obtura, de tanta compensació per quilo de carn humana.

https://www.elnacional.cat/ca/salut/alerta-experts-sisena-onada-arribant-covid_668213_102.html

Suposo que l’Ameba, l’home de les pancartetes, deu estar la mar de feliç per la felicitació, ja que ell fou qui lliurà Catalunya i els catalans al sionisme de Soros perquè fes de nosaltres un ramat feliç i pròsper. No per altra raó ens estabulen; tot sigui per la nostra felicitat i llibertat.


https://www.elnacional.cat/ca/politica/tc-conclou-segon-alarma-cancellar-control-govern_668384_102.html

Aquesta notícia ens omple d’esperança, perquè com sigui que a Soroslàndia hi ha el règim de ramat goyim tan anhelat pels filantrops, de ben segur que ara aplicaran els manaments de la Constitució, TOTS ELS POLÍTICS DEL GOVERN CENTRAL I ELS CRIMINALS DE LES AUTONOMIES seran jutjats per TRAÏCIÓ A LA PÀTRIA. Deixarem per més endavant el genocidi. Que no volem fer un lleig al goril·la assassí de l’OMS, però, quan siguin sentenciats a presó per violar la llibertat del poble espanyol, aleshores serà l’hora de jutjar-los per matar-nos. És que ja us ho dic jo, que els jueus no saben com fer-nos feliços!


Abans de recomanar-vos d’escoltar el jutge Rui da Fonseca e Castro, veiem unes entendridores imatges de fauna: són hienes, una exhibició de hienes:

https://t.me/RosselloCM/52411


Aquí teniu l’entrevista al jutge. És molt llarga, però jo destacaria la intervenció a l’hora i cinquanta minuts, on, durant una estona, podrem constatar l’honradesa dels polítics i la seva integritat, sobretot la integritat de tots aquells que els jueus trien per tal d’aconseguir estabular i fer feliços els goyim en els seus camps de concentració, que són com Port Aventura, però a la jueva. Fixeu-vos qui és el sicari dels bondadosos que recomana l’enverinament dels nens portuguesos, tot per protegir-los de viure i de caure en mans de les hienes anheloses de sang que porten quipà. De vegades, no sabem veure les coses pel costat bo. El senyor en qüestió vol protegir els nens, que sempre estaran millor morts o malalts, que essent víctimes de la bondat superior del poble elegit, que tantes alegries ha portat al món, des de l’assassinat de Jesús de Natzaret a les Torres Bessones, passant per les guerres mundials o el regal de la bomba atòmica que llançaren als japonesos i de la qual, a sobre que ens n’hi van tirar dues per a fer-los feliços, els japonesos no acaben d’estar-hi d’acord. I és que ja ho diu bé la dita: De desagraïts, l’Infern n’és ple. I d’això, què no sabran, els nostres filantrops, de l’Infern, si s’hi han criat!


Bé, espero que us hagi agradat el capítol d’avui.


ELS JUEUS SÓN BONS.

NO. SÓN MILLORS.

LA USURA ÉS UN REGAL,

LA PARTITOCRÀCIA ÉS UN REGAL,

LES GUERRES SÓN UN REGAL,

LA MISÈRIA I LA FAM SÓN UN REGAL,

I AVUI GAUDIM DEL REGAL DEL REGALS:

UN VERÍ LETAL

QUE ENS FARÀ MILLORS

GOYIM.

DONEM GRÀCIES

AL SENYOR DE LES MOSQUES

PER ENVIAR-NOS LES SEVES HOSTS

PER A SALVAR-NOS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada