dilluns, 29 de novembre del 2021

LLIGUEU LES NOTÍCIES

Avui, un joc:


https://t.me/NANOMNOTICIAS/4251

Recordeu que fa temps que us dic que el verí que s’injecta amb les vacunes, seria el nou virus de la temporada tardor-hivern, l’hora de la massacre; doncs, es veu que el virus de Marburg, desenterrat fa uns mesos, no s’acostava tant a la simptomatologia que provoquen els verins jueus, i ara que ja saben (que ni els imbècils dels laboratoris que treballen com a assassins per al sionisme ho sabien; què han de saber, llevat de fer mal!), doncs, ara que ja saben que els verins jueus provoquen atacs de cor i no hemorràgies, aleshores han bandejat el virus de Marburg, que van treure de la pols de l’hemeroteca i de les bases de dades enteranyinades, per si era el cas que els anava bé; però no, no els anava bé. Per això, ara s’han inventat la variant Òmicron, la o petitona. I per fotre’s de la gent, li han atribuït els mateixos efectes que els verins jueus; per aquest motiu, els cagaguano ens diuen que la ‘terrible variant’ Òmicron, apareguda abans d’ahir i de la qual ja se sap tot i a tot arreu (el que fan les ordres dels amos, oi?), no té els següents símptomes, que, val a dir, curiosament, eren fins abans d’ahir els símptomes propis dels coronavirus; però que segons que es veu que diuen les ordres dels amos, el d’aquesta variant no:

No fa tos, ni mocs, ni es perd l’olfacte, ni s’assembla en res a un refredat.

Ara tot just, és un coronavirus - i com coronavirus, insòlit - que provoca ‘sobtaditis’, ves per on! I els seus símptomes són:

Dolor al pit, taquicàrdia, arrítmies i, en alguns casos, infart.

Val a dir que si fos així, la variant Òmicron ja faria unes quantes setmanes que rondaria per Europa i no hauria sortit de Sud-àfrica. Però tant se val, els bens acollonits s’ho creuen tot. Comences el rentat de cervells del noticiari amb ‘el virus’ i els fas por, i la diarrea ibèrica és generalitzada; després, ja pots explicar-los que els elefants roses existeixen però que no es veuen perquè s’amaguen molt bé darrere les margarides, i els teleaddictes, comencen a veure’ls, sobretot a la part de l’ombra de la margarida. I això, que abans, ningú no els veia i tothom reconeixia que s’amagaven molt bé, sobretot tenint en compte la desproporció de les mesures.

EL GENOCIDI CADA VOLTA ÉS MÉS EVIDENT I CADA VOLTA TINC MÉS CLAR QUE QUAN LA GENT SE N’ADONI, NO TINDREU INDRET ON AMAGAR-VOS, ASSASSINS. I jo que me n’alegraré. Cal higienitzar el món, aquest és el primer deure que té avui la humanitat.


I ara, l’altra notícia:

https://t.me/laquintacolumna/14451

Fixeu-vos que, els que corren perill, són els enganyats que s’han enverinat voluntàriament, seguint les mentides criminals dels polítics, dels metges, dels jutges i dels cagaguano. No poden generalitzar el virus; això no ho poden fer, perquè els que moriran d’Òmicron seran els vacunats que moriran del verí jueu, que provoca - entre moltes altres coses de més llarg recorregut - a curt termini, els problemes cardíacs; i si generalitzen el virus, fins i tot els abduïts vacunats s’adonaran que els no-vacunats no moren de ‘sobtaditis judaica’.


ELLS NO CEDIRAN.

ELS HAUREM DE FER CAURE.

SABEN QUE NO HI POT HAVER PERDÓ.

ESTAN SENTENCIATS A FER EL MAL,

ÉS EL SIGNE DE LA BÈSTIA,

I CADA VOLTA MÉS I MÉS MAL.

PER L’ALIANÇA AMB EL MALIGNE,

AVUI, JA SÓN CARN DE PATÍBUL,

TOTS,

PER CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.

QUE SATANÀS ELS PROTEGEIXI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada