dilluns, 29 de novembre del 2021

VERITAT I MENTIDERS


La IMMENSA MENTIDA és una opereta global ideada per a poder inocular els verins, amb patrocini filantròpic del psicòpata genocida Bill Gates amb els diners de tots els futurs enverinats; amb llibret escrit a tres mans pel Fòrum Econòmic Mundial, el BIS i l’ONU, i interpretada per l’orquestra de cambra formada per les indústries d’extermini jueves; tanmateix, la clau de l’argument de l’opereta és el que no es veu; l’altra mà, com passa amb els jocs de màgia: perquè el veritable objectiu és el Certificat Goyim o Certificat Animal.

El doctor Michael Yeadon ens ho explica d’una manera prou clara als que tenim orelles:

https://t.me/RosselloCM/53680

Alborto Fernández, titella argentina del N.O.M., reconeix que han mentit (el Govern) amb les dades relacionades amb la Covid-19. https://t.me/RosselloCM/53688. Ell mateix es denuncia. Fixeu-vos que l’homenet ha canviat, no és aquell insolent babau que amenaçava el seu poble... potser comença a témer-se això?:

https://t.me/RosselloCM/53679

És un vídeo de ‘Médicos por la verdad Argentina’. M’alegra que el meu parer no sigui únic i només meu.

Hi ha veritats i evidències que no es poden negar https://t.me/elinvestigador_org/7661

o https://t.me/RosselloCM/53759, i el fet de persistir a negar-les comporta la col·laboració voluntària de tots aquells que participen en la IMMENSA MENTIDA i els seus objectius. Com aquest ‘metge llicenciat’ a, vés a saber!, quin prostíbul jesuïta:

https://t.me/elinvestigador_org/7664

I n’hi ha, que havent estat titulats en medicina, ‘cagaguaneria’ i vulcanologia, cada volta els pesa més la mala consciència, perquè comencen a ensumar el sofre i la contraprestació del pacte amb el diable. És el que tenen, aquestes coses.

https://t.me/RosselloCM/53757


Abans d’entrar de ple en els mentiders, dues perles, una d’un paper higiènic amb ‘solera’, signat per Juan Manuel de Prada, pel qual, torno a dir-ho, no sento especial simpatia, però que recomano molt de llegir-lo, perquè és dels pocs intel·lectuals que té cervell i no serradures dins del crani.

https://t.me/RosselloCM/53754

I una sorpresa. Una cosa que no m’explico. I... hi he pensat prou, però no acabo d’entendre la jugada, si bé és cert, que tampoc no sé de quan és el vídeo; almenys, avui, en el paper higiènic de la màfia de La Caixa, no hi és; i no sé si hi fou penjat en algun moment per una errada injustificable i immediatament despenjat. No ho sé. Jo us enllaço l’esplèndid vídeo de la Bea Talegón:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4230

Bravo per la Bea! Encara que no sé què li dirà la minyona quan el vegi.


Per començar amb els mentiders, res millor que aquesta exhibició de papers higiènics que demostren la llibertat de premsa:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4234

Tots els mentiders han estat cridats pels amos al combat i cada un d’ells s’ha integrat al regiment corresponent i no té pèls a la llengua per dir tantes mentides com li demanin, amb plena consciència i sabent perfectament el resultat perniciós de les seves paraules i les malvades intencions dels amos.

L’indigent intel·lectual desplaçat al sud-est asiàtic a fer mal, deixa anar una diarrea en algun dels papers higiènics, que ja no recordo quin; però com ja us vaig dir, amb imbècils no discuteixo i als idiotes no els faig cas, i com sigui que vaig restar ben a gust després de dedicar-li un projecte de ‘monogràfic’, el prendré com a inexistent, com si ja fos mort. Almenys, la mort cerebral és manifesta.

Només vull comentar breument un article del Vilaweb (qui serà darrere de tota la indústria paperera higiènica?) que dediquen a l’eminència Àlex Arenas, titulat per les bagasseries jesuïtes amb honors de físic, el qual, en una exhibició que no té res a envejar als gossets o mones ensinistrades d’un circ, escampa tot un seguit de mentides, que rebatré molt escaridament:

Ens parla del Certificat Goyim i, evidentment, ens en diu que és una mesura de control útil però ineficaç per ella sola. La pregunta a l’eminència és: Quina seguretat transmet el Certificat Goyim, si els vacunats poden encomanar la immensa mentida tant com els no-vacunats? No és, potser, un Certificat Animal i d’obediència, eminència?

Segons la llum de les ciències, no tinc raó, perquè els no-vacunats transmeten la malaltia sis vegades més que els obedients. La qual cosa és absolutament falsa. Com a poc, la transmissió és la mateixa; i obvio treballs científics que conclouen que els vacunats transmeten la Covid unes dues-centes vegades més que els no-vacunats. I val a dir, que això lliga amb el fet que a més vacunes hi hagi més contagis. I també passo per alt, que els vacunats són els que estan morint i patint efectes secundaris, com que són els que ocupen majoritàriament les UCI, encara que els sicaris criminals dels cagaguano i els assassins sistemàtics dels polítics, falsegin les dades. Proves: Gibraltar, Israel i Gran Bretanya.

En el seu panegíric judaic, l’eminència en física, pronuncia les paraules màgiques: «A partir de les dades veiem que qui encapçala l’epidèmia ara mateix és la franja que no està vaccinada. SÓN ELS NENS DE CINC ANYS A DOTZE... Sabem que per a ells l’afectació no és crítica, és a dir, no tenim molts nens hospitalitzats. Però tenim un problema, aquells que s’encomanen poden tenir Covid persistent». No és una afectació crítica, no hi ha nens a l’hospital, però l’imbècil els vol vacunar perquè ‘poden tenir’ la covid persistent. Com ho sap? Una persistència determinada després d’un any? Perquè no ho afirma, ell que tantes coses sap, tot dient: ‘tindran’. No ho fa, perquè ‘poden tenir’ suggereix la vacuna, instil·la subtilment por i, sobretot, no compromet, perquè és una possibilitat. De la mateixa manera, podia dir: poden tenir tuberculosi, SIDA, leucèmia o ‘sobtaditis’. Això sí, malgrat que és una possibilitat, com les altresunes possibilitats no fonamentades en res, més que en una especulació, per tant, molt improbables; però, és clar, com l’eminència també és filòsof, apart de físic, microbiòleg, vacunòleg i epidemiòleg; caram, quin malbaratament! - doncs, sense cap raó, vol vacunar tot el sector infantil que pateix nul·la afectació per la suposada malaltia. M’hi jugo un ou que es pensa que algú el proposarà per al Nobel! En fi, el genocida insta a la vacunació dels nens: la qual cosa és senzillament, i només per les seves paraules, participació en infanticidi. Aquest és el nivell de les bagasseries jesuïtes: el nivell mental ha de fregar, per baix o per dalt, el border line, si és que vols prosperar. L’Àlex és una altra demostració irrefutable. Soroslàndia catalana n’està farcida, de genis de pa sucat amb oli. I us enllaço al text perquè ho vegeu i comproveu que no dic res de les imbecil·litats del físic quant als morrions, ni altres bajanades que declara d’acord amb el correu electrònic que va rebre, on s’hi deia: ‘Lloro, et toca’, amb l’adjunt amb tot allò que havia de dir: les ordres.

https://www.vilaweb.cat/noticies/alex-arenas-hi-ha-mesures-que-des-del-punt-cientific-no-tenen-cap-ni-peus/


I conclouré aquest apartat dedicat als mentiders, amb la minyona; que està desencadenada. A la secció del paper higiènic dedicada a la intoxicació massiva, s’hi llegia, en lletres grans, aquest titular... (no el puc repetir, perquè la notícia ja no hi és; potser, perquè era una prova de participació en genocidi?), però, no podent-la transcriure, tot i això, us comento que el moll de l’article es basava en l’afirmació: ‘Les vacunes són eficaces’. No és que sigui una mentida, és que és directament un crim! Només una pregunta, minyona: Suposo que per això, per l’eficàcia, cal una vacuna cada sis mesos, oi? Ara, minyona, vés a treure la pols als mobles dels amos i prepara’ls algun dels teus editorials, mentre mantens el nivell del paper higiènic en una capa de cel·lulosa barata.

Per cert, abans que te’n vagis, se us ha colat al diari un article de filosofia sobre la bellesa, apart del vídeo de la Talegón. Hauràs d’acomiadar a unes degenerades com aquestes, que se t’està escapant el control de les mans! Ara, corre, vés, que si fas bé la feina a casa els amos i després liquides la degeneració del teu diari, veuràs que feliços fas als senyors dels nassos i els sicaris banquers i, ja ho saps prou, que paguen bé, oi?, maca.


LA VERITAT ÉS UNA,

LES MENTIDES MÚLTIPLES.

PERÒ, OH!, LA VERITAT NO ES TÉ,

LA VERITAT SE CERCA.

PER AIXÒ,

QUI ET DIU LA VERITAT,

ET MENTEIX, SEMPRE.


Dit això, deures per a pensar:

https://t.me/noticiasNOM/1290

https://t.me/noticiasNOM/1291


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada