divendres, 26 de novembre del 2021

LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA EN ACCIÓ


Ja no hi pot haver cap dubte de la colla de criminals que dirigeixen la masia i camp de concentració goyim de Soros, al gust i al caprici del ‘filantrop terrorista’ (la marca distintiva de l’ADN asquenazita), després que els criminals de la Genociditat de Soroslàndia, amb el Pétain de Pineda al capdavant, fent el paper de titella ideal, han decidit de continuar violant els drets de les tietes i els ‘tiets’ catalanets, amb la imposició pel Passaport Goyim, tot això, enmig de la matança que tants de beneficis els suposa, i després de passar-se per l’engonal l’inalienable dret a la salut pròpia i la dignitat intel·lectual de no confiar-te dels actuals assassins dedicats a la política i a la medicina. Si el pobre catalanet tingués el seny que tant tenim a la boca, engegaria a pastar fang la colla de criminals del bordell de la Genociditat i del femer de l’urinari públic del país, després, això sí, de fer-los passar per un Tribunal i pagar la pena per genocidi i aniquilació de les llibertats, en el que és un indiscutible atemptat contra la salut pública (el fet d’obligar a ser conillets d’Índies per a la indústria assassina per excel·lència) i contra les llibertats (violació de qualsevol dels principis bàsics i fonamentals de la Constitució quant als drets inalienables). No pot haver-hi cap dubte, l’execució és l’única resposta al seu crim, perquè ni així, pagaran el mal que han causat: alta traïció i genocidi, tot, per benefici econòmic personal, que ni tan sols hi ha ideologia o creença en els caparrons de la titelles assassines. De fet, aquesta és la definició de l’idiota, el sense-seny, l’imbècil de la ‘estampeta’. I pensar, que al final, d’aquests degenerats, una volta obtinguts els objectius pels amos o pinxos del bordell, se’n desfaran com de la merda!

Si almenys hi hagués dignitat i respecte per un mateix, els establiments públics obligats a fer de Gestapo, renunciarien a aquesta vilesa. Però ja veureu com tots ho faran encantats, i ja no dic els babaus dels cuiners internacionals, que aquests nous artistes del futur, són tan summament babaus, que es creuen que fer menjars és un art! Aneu a explicar a un idiota feliç entre fogons, què és la sublimitat! Ells fan punyetetes amb els plats, et cobren un ull o un colló, se’n foten de tu, i els jueus els patrocinen en tots els papers higiènics. Si algú no entén que un cuiner és simplement un cuiner, que s’ho faci mirar. Fins a on han pogut corrompre la intel·ligència, la perversió educativa dirigida pels jesuïtes i la colla d’analfabets que dirigeixen les escoles!

Vivim, certament, una epidèmia, la de la imbecil·litat. I per a salvar l’home, l’espècie, cal fer net; però del tot. Deixar algun anormal d’aquests amb vida o responsabilitat, és fer involucionar l’espècie. Avui ja és una exigència religiosa o còsmica!


Els criminals que fan política et destrossen el negoci i t’apugen els impostos per a viure de tu, tot esclavitzant-te per al seu benefici a cop de mentides i més mentides. Els genocides mèdics et destrossen el cos i potser la vida, mentre cobren per la intoxicació i dissimulen la seva radical ignorància i la innata i vanitosa estupidesa. I els cagaguano, com veurem més endavant, fan acudits de molt mal gust, suposo que per a fer riure els amos, que són molt exigents amb les meuquetes més idiotes.

I tots ells, com un cor de borregos deficients, repeteixen la consigna: «És per al teu bé». S’ha de ser profundament limitat per a creure-s’ho! Això és el que deien els jueus que els deien els nazis perquè entressin a les dutxes. Per aquestes coincidències històriques, cada volta em crec menys ‘l’holoconte’ del terror. Hitler, Franco i Mussolini, pels quals no professo cap simpatia (bé, amb Hitler cada dia més, tot s’ha de dir i reconèixer); tots ells foren dictadors, sí. Però no es poden comparar amb Stalin, Mao o Ceaucescu, per bé que, aquest darrer, fou exterminat perquè no obeïa els jueus i no volia comprar deute criminal, i ja sabeu com el van matar els sionistes; però, Stalin o Mao, peons dels jueus, foren veritables carnissers, perquè la revolució jueva a Rússia, amb el 85% del Politburó integrat per jueus, exterminà nou milions de russos, que ja sabeu que als jueus la sang i el fetge, el dolor i la misèria, els posen. Cada poble és com és. I ja no parlem de la revolució cultural jueva de Mao a la Xina!


Com sigui que les coses no els pinten bé, fins i tot el goril·la deficient que dirigeix l’OMS - ningú millor que un genocida per a dirigir la salut, que aquesta també és una idea molt jueva i graciosa -, doncs aquest criminal que ja triguem a penjar com a resultat de la més mínima i superficial justícia, perquè amb una justícia seriosa i venjativa, se li estaria traient la pell a tires durant tota la vida mentre sobrevisqués, i ni de bon tros pagaria pels crims comesos! Però ja sabeu que jo sóc partidari d’anar per feina, i l’eliminació, com més ràpida, millor. Doncs, aquest retardat, comprat pel psicòpata a qui li agrada que el seu marit vesteixi de dona, i que tot s’ha de dir, el marit és molt més intel·ligent que el tarat psicòpata, que a ell (o ella) se li acudí de posar ulleres al simi i vestir-lo amb americana i corbata; vejam, si així, semblava un de la nostra espècie. Doncs, el goril·la ensinistrat ha dit que sort dels verins jueus, que si no, s’haurien mort de grip mig milió de persones més. La ignomínia i la protèrvia d’aquests assassins no s’havia vist ni en l’època del genocida per excel·lència, Mao, o el seu rival Kissinger; directament jueu asquenazita, per a més dades; ah! i premi Nobel de la Pau. Ja us ho dic jo que, com a humoristes, ningú supera l’enginy dels fills de l’Infern.

No sé si serà cert, que consti, però m’han dit que els jueus pressionen les cases de postes perquè admetin juguesques amb els futbolistes que cauen ferits per no se sap què, la ‘sobtaditis’, i que ells saben perfectament què és. Proposen de poder fer posta pel nombre de futbolistes caiguts en acte de servei i minut de caiguda. La meva impressió és que pot ser, perquè la broma sàdica és el medi natural dels sequaços de Satanàs.


SECCIÓ CAGAGUANO


Avui em cenyiré al paper higiènic per definició dins de l’independentisme: La Caixa Obra Social -Secció paper higiènic-, o ElNacional.cat., com vulgueu. No us posaré els enllaços perquè només faltaria que us instés a sumar-vos als idiotes que creuen les pestilents mentides d’aquest pamflet ridícul.

Començaré amb la minyona dels mafiosos de La Caixa, que ha escrit un editorial que haurà fet que els jueus li hagin donat tantes palmadetes a l’esquena que l’Antich deu caminar inclinat endavant. Vomitiu és poc! Digne de la intel·ligència del director, això sí. Us el volia passar en castellà, per fer honor al sentiment del director del diari independentista de La Caixa; però, si el voleu llegir, cerqueu-lo vosaltres. És perdre el temps, això, ja us ho asseguro jo. De totes maneres, que cadascú faci el que vulgui. La minyona ens explica que el Certificat Goyim hauria d’haver-se imposat abans; però bé, que al capdavall, mai no és tard, si es fa el que s’ha de fer. Amor a la llibertat, se’n diu, d’això. I el molt curt, no s’adona que hi ha un moment en el escrit on afirma que a la Soroslàndia dels ‘tiets’ independentistes, ha estat vacunada el 85% de la població. Aleshores, em pregunto jo: I la immunitat de grup? O és que ara només s’assolirà amb el cent de per cent de gent intoxicada pels verins jueus que malmeten esportistes, nadons i embarassades, vells, homes de mitjana edat i joves que cauen de ‘sobtaditis’, una nova malaltia estranya que ha aparegut per a fer companyia a la Covid, i que per això, els criminals dels governs posen desfibril·ladors arreu, per tal que quan la gent caigui pel verí jueu, almenys, se’ls pugui salvar la vida uns dies, i així augmentar els beneficis de la farmàfia, ja que, si es moren de cop, són uns dinerons que els genocides perden; i això no està bé, segons el que creu i no diu la minyona. Vomitiu, això sí, perfectament descriptiu del femer que inunda el seu crani.

Després de treure la pols a la casa de Soros, la minyona ens explica que Netflix ha recorregut als tribunals europeus per haver de doblar les pel·lícules al català. Soros ens estima, no pensa en res més, és com els futbolistes que vénen al Barça, que tota la vida havien somiat de jugar al Barça, com Figo. Tot i això, el Pétain de Pineda té una estora vermella per estrenar, preparada per quan vingui el jueu defensor dels catalans a visitar la mascota que executa catalans amb la col·laboració inestimable del parc zoològic del ISG, on l’exhibició de simis és única en el món; només comparable a la del BIOCOMSC (BIOMOCS per als llecs).

Després ens mostra, la minyona, unes imatges del 25M i dels bens babaus que es creuen el patriarcat i tota la intoxicació ideològica dels jueus, com si el mal del segle XX no hagi estat la manipulació del moviment feminista, dirigit pels nassos, i que hagin estat les dones qui han destruït l’essència de la cultura del continent. De Margaret Thatcher a la sionista antialemanya Merkel, i totes les sangoneres, que ambicioses i sense escrúpols, han destruït la civilització europea per lliurar-la als jueus i als africans, que no és una altra la intenció de la serp verinosa i gran sacerdotessa del BIS, la bruixa von der Leyden! I no acabaríem mai amb la perversa fauna femenina dedicada a la política: Quina d’elles més curta, i quina més terrorífica.

I després, i per acabar, hi ha dues notícies més: la Mozart i una de zoologia.

De la Mozart n’explica una nimietat; jo que esperava que ens passés la partitura de l’òpera Mami-moto, o Moto-mami, que ja no ho sé. Tanta música i cultura, em fa ballar les neurones. Bé, una nimietat tampoc; que no hi ha res de la Mozart que no ens hagi de servir d’exemple als simples mortals. «Un vestit curt i un casc de moto, tothom es fixa en el mateix!», diu la notícia de la secció cultura. Aquesta és la gran notícia artística del dia. No us recomano veure la foto, perquè la noieta, sembla que també ha estudiat amb els jesuïtes... Potser, he pensat, el casc de moto té a veure amb la Moto-mami, l’òpera. La cultura catalana està arribant a unes cotes que deixen en ridícul Ausiàs March, Joanot Martorell, Josep Pla o Joan Maragall.

I de zoologia, en una notícia científica, ens parlen d’una formiga, que els bordellers de les facultats de zoologia, anomenen ‘formiga boja’. Reconec que no he llegit la notícia, perquè amb el titular n’he tingut prou. Consideren boja una formiga, i no a la colla de tarats i criminals que servint el sionisme internacional, maten i arruïnen els seus països, que són bojos de tanta vanitat, orgull, insolència, inutilitat i corrupció cerebral, tan bojos, que no poden ser considerats humans. Això sí que seria fer ciència!


EL CERTIFICAT GOYIM

ÉS EL PRIMER PAS

AL TOTALITARISME.

ELS JUEUS I ELS SEQUAÇOS

VOLEN CONTROLAR

ELS ANIMALS LLIURES.

ELS HO DEIXAREM FER?

CAL COMENÇAR A DEMANAR CAPS:

ELS CRIMS SÓN EVIDENTS,

LA PERSEVERANÇA INSULTANT,

LA INSOLÈNCIA ESFEREÏDORA,

I

LA POCAVERGONYA REPUGNANT.


NO ANEU ON US DEMANIN

EL CERTIFICAT ANIMAL!!!

QUE ELS MISERABLES QUE EL DEMANEN

S’ARRUÏNIN.

DE COVARDS I MISERABLES,

JA N’HI HA PROU AL GOVERN

I ALS URINARIS PÚBLICS!



APÈNDIX

Protocol d’ingressos als centres d’extermini segons la Conselleria d’Eutanàsia, Eugenèsia i Iatrogènia de la Genociditat, dirigida per l’home a un morrió enganxat, el Pokemon, que substitueix a la figa tova i sicària esplèndida de Soros al ISG, la Mengele Vergés, que fou substituïda pel terrorista jueu perquè la mortaldat que ve necessita algú amb més estómac, i per això ha triat la medusa que ara dirigeix l’extermini dels catalans.

https://t.me/elinvestigador_org/7593

Si no t’has deixat enverinar per la Genociditat amb els tòxics jueus, com sigui que has reduït els beneficis dels qui treballen per fer un genocidi net i silent, et faran una PCR, amb la qual ingressaràs amb Covid, i si et mors, moriràs de Covid, encara que hagis ingressat perquè t’han inoculat cinc bales en un tiroteig.

Si has estat enverinat, com sigui ja està sotmès al N.O.M. i ets un goyim obedient i creient en la doctrina dels virus assassins; com a premi, no et faran la prova falsa de la PCR, i així quan moris per causa del verí inoculat pel Pokemon i la colla de genocides del govern de Soros, moriràs de qualsevol altra cosa.


Allà on la gent es resisteix a vacunar-se, el totalitarisme es treu la màscara, com passa a Austràlia, Alemanya, Itàlia, França, etcètera, on els criminals que dirigeixen el N.O.M. contra el poble, imposen mesures absolutament intolerables en un estat de dret, i que violen el principi del dret natural. Allà on els borregos són goyim mesells i capbaixos, la tirania s’hi imposa més de mica en mica i amb una violència tàcita, circumscrita al criminal passaport goyim. La Genociditat de Soroslàndia, com tota Soroslàndia o Sorostugal, han optat per la via suau, l’extinció de les llibertats, sigui per viatge al més enllà finançat per l’erari públic, sigui perquè et sotmetran al control més vexador que mai hagi existit en tota Europa. El Passaport Ari de Hitler és un còmic comparat amb el que volen fer els assassins dels governs europeus, tots, sota la direcció de la batuta, o hisop de cabells humans, que manega la gran sacerdotessa negra del Femer Europeu per a major glòria del BIS, els sicaris del Dimoni i els Dimonis mateixos, l’ínclita von der Leyden, sense dubte, el càncer més greu que ha patit Europa, en el nyap jueu de la Corrupció Europea.


CONFIO QUE QUAN COMENCI

L’EXTERMINI,

LA GENT COMENÇARÀ

A OBRIR ELS ULLS

I

DEMANARÀ CAPS.


A Austràlia, els indígenes (animals prescindibles, segons versió del manual del bestiari jueu) han començat a cremar edificis del govern. Vejam si hi ha sort i encenen l’urinari i el prostíbul principal del país, amb totes les meuques dins! No us esparvereu ni us espanteu, no és cap crim, és l’evidència de la dignitat i la llibertat humanes triomfant sobre els sequaços del Mal. Ja és hora de ser valents i de dir les coses pel seu nom, i oblidar-nos de les mentides sionistes que us fan creure que els botxins són els vostres metges, i els que us animen a rebel·lar-vos i exigir el pagament dels crims insòlits i execrables de les titelles idiotes governants, uns nazis intolerants. LA COVID ÉS LA IMMENSA MENTIDA PER INSTAURAR EL N.O.M., i recordeu: ELS JUEUS NO S’ESTARAN DE RES; ELLS SÓN AIXÍ, PELS GOYIM, TOT EL QUE CALGUI.

No oblideu tampoc els excrements amb toga, que són màxims responsables de l’extermini i demostren la més baixa de les covardies. Es veu que l’orgull dels excrements va lligat a la toga, com la mala llet al tricorni. Els sacs d’escombraries que contaminen el bon nom de la Justícia caldrà, sense possible excusa, llençar-los als abocadors i fotre’ls foc. Una societat on els governants, els metges, els científics, els professors, els jutges, els cagaguano i la població en general, han estat podrits pel verí més letal dels jueus: els diners, que ells fabriquen ad hoc per a les seves necessitats, una societat així, és un manicomi infernal. Al manicomi ja hi som (només heu de veure l’exhibició de subnormals i deficients que corren arreu, això sí, degudament certificats per la bagasseria jesuïta), i ara, cal evitar que ens enviïn a l’Infern (qui duu la marca de la Bèstia està condemnat, ens diu la Bíblia) i fer impossible el trasllat de les Potestats Infernals i tot el seu imperi de dolor i tragèdia a les nostres contrades.

LA GUERRA CONTINUA.

LA VACUNA I L’OBEDIÈNCIA

ÉS LA NOSTRA DERROTA.

LA LLIBERTAT, LA DIGNITAT,

LA JUSTÍCIA I LA VIDA

SÓN GARANTIA

DE VICTÒRIA.

ELLS HO SABEN.

PER AIXÒ, EL SEGÜENT PAS,

SERÀ L’HORROR:

LA ’SOBTADITIS’,

PROVOCADA PELS VERINS.


ESCÒRIA!:

EL GOYIM HO SAP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada