dijous, 4 de novembre del 2021

DUES FOTOS I DOS VÍDEOS


Avui donarem la raó a aquells que diuen que una imatge val més que mil paraules.


Comencem amb una instantània del vaixell que l’oncle Soros ha comprat al traficant d’il·legals de l’Open Arms. La destrucció d’Europa continua i hi ha miserables que per un sac de bitllets col·laboren activament en l’aniquilació del seu propi país. Al pallasso que fa de capità de l’Open Arms, el vaig veure en un acte de reivindicació de la ‘tasca humanitària’ de destrucció d’Europa que estava fent aleshores, quan van muntar l’espectacle de la detenció, en una reunió organitzada per Òmnium Cultural. Pregunta: Òmnium treballa amb donacions del terrorista jueu?

Suggeriment: No us cregueu res del que us diguin. Ni a mi. Però si Òmnium rep un cèntim de qualsevol de les organitzacions criminals de Soros, treballa contra Catalunya.

https://t.me/RosselloCM/52021

Veritat: L’ajut a Àfrica no és acollint gent, sinó invertint-hi. Però, és clar, Àfrica és mig xinesa i mig jueva, tot roman en família. Per això, com no els calen negres, els exporten com a peons per a la destrucció d’Europa.


Sobre la vacuna, una imatge eloqüent:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3562

I si voleu, podeu llegir aquesta notícia https://t.me/NANOMNOTICIAS/3563 sobre el genocidi denunciat pel senador americà Ron Johnson; abans d’entrar en el plat fort.


Vídeo de la pèrfida propaganda criminal dels assassins de Pfizer. Després de veure la gràfica dels beneficis del verí que fabriquen aquests criminals internacionals des de fa dècades, mireu com els jueus estimen els nens goyim, l’amor i la passió que els tenen, que ens els volen convertir en superherois. Només per l’anunci, perquè el verí d’Albert Bourla ja ha matat nens i nadons, aquest cínic assassí hauria de ser ajusticiat immediatament:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3564


I conclourem amb un vídeo, on una noia ben simpàtica ens resumeix perfectament quina feina fan els mitjans de comunicació i les meuques que treballen en aquests prostíbuls d’Israel:

https://t.me/counterpropaganda20/6030

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada