dimarts, 23 de novembre del 2021

CERTIFICAT GOYIM


Comencem per donar informació. Aquestes són les declaracions de Steve Kirsch sobre la toxicitat del verí dels jueus, que és 800 vegades més letal que el més letal de tots els verins inventats per la raça superior:

https://t.me/elinvestigador_org/7511


Aquestes són les dades oficials del Govern sionista de la Rata d’Anglaterra, dirigit per la bruixa despentinada:

https://t.me/RosselloCM/53307


Aquest és un treball científic sobre la toxicitat dels verins jueus:

https://t.me/RosselloCM/53331


Aquesta és la sensacional intervenció de l’escriptor austríac Gerald Grosz en un programa de televisió de màxima audiència davant del genocida del govern austríac. La cara de babau, pròpia dels imbècils contractats pel sionisme internacional, ho diu tot. L’estan acusant d’engany, de frau i malversació de diners públics i l’imbècil no canvia la cara de roca, que defineix perfectament la sensibilitat del tarat.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3990


Ara, una notícia que costa d’avaluar perquè l’eslovè no és una llengua prou coneguda. Us enllaço la notícia, la qual, si és certa, és la prova irrefutable de GENOCIDI de tots els assassins dels governs europeus i l’aquiescència dels respectius urinaris i partits sionistes. Amb aquesta prova n’hi hauria prou en un judici per a l’execució de tots els responsables; reitero però, que l’autenticitat de la traducció, no puc garantir-la:

https://t.me/RosselloCM/53334


Tot seguit, fem un recordatori de la legislació vigent quant a l’obligatorietat de les vacunes i el passaport Goyim:

https://t.me/RosselloCM/53287

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3993


Ara ja podem passar a descriure els violadors de la llei, i per tant, criminals:

SECCIÓ CRIMINALS

Tanmateix, amb aquesta legislació aprovada pel Femer Sionista Europeu i els tractats internacionals signats per tots els països membres, les meuques satàniques al servei de la gran sacerdotessa negra von der Leyden, es plantegen:

https://t.me/RosselloCM/53330


L’Iglesias s’omple de glòria! L’atemptat contra els drets civils i el drets humans d’aquesta meuca ensinistrada a la bagasseria jesuïta, amb els seus dos col·legues de professió, que foren allistats per Soros per a redirigir les protestes contra el sistema, no cal que s’expliqui gaire més, on hauria de fer-ho és davant d’un tribunal popular – que tant li agradaven, encara que ara amb la casa que li van donar els jueus i la possibilitat de robar com a governant; l’home ja no n’és tant, de popular – i així assumir ‘responsablement’ la magnitud del seu crim.

https://t.me/RosselloCM/53337

La societat, fins que no es desempallegui d’animals ensinistrats sense criteri, cervell ni voluntat més que de grimpar, està condemnada. Mal que em pesi, aquesta és l’oportunitat d’or per donar-li la volta al mitjó, però la volta del tot. Els criminals i els assassins, els lladres i els corruptes, no es poden amagar, han estat tots destapats. Ara és l’hora d’ajustar els comptes amb els lladres i corruptes, i sobretot, amb els assassins i genocides.


Lògicament, els cagaguano, tots sota l’imperi de les ordres sionistes, ajupen el cap i escriuen els missatges dels enemics de la Humanitat, encara que són enemics bons, que només volen l’extermini de l’home blanc i europeu, pel bé de l’home blanc i europeu, com per a la resta del món mundial, que la bondat i la sinceritat són com la segona pell d’aquesta raça superior vinguda dels mateixos Inferns.

El pamflet sionista «El País», titula:

https://t.me/RosselloCM/53306

No sabeu quina gràcia els ha fet als jueus. Això i l’escorxador per a les vacunacions del retardat aragonès, i van tots els nassos amb bolquer. Se’ls escapa tot!

I com no podia ser d’una altra manera, el paper higiènic més sionista de tota la història catalana i espanyola, «La Vanguardia», fent honor al femer de mentides que són les seves excrecions, titula:

https://www.lavanguardia.com/vida/20211123/7882168/catalunya-extiende-certificado-covid-restauracion-gimnasios-cines.html

Us passo l’enllaç com a informació, no perquè us embruteu el cervell llegint la gasòfia d’aquesta immundícia periodística.

Al damunt de tot de la notícia, fixeu-vos en l’aportació dels cagaguano: «Nivell d’alerta Covid: Alt». D’aquesta manera ja aconsegueixen que a les tietes i als ‘tiets’ catalanets se’ls escapin els pets, i assumeixin que el Pétain de Pineda, a més de ser un aferrissat lluitador per la independència, és un ínclit gladiador contra la terrorífica amenaça per a la salut mundial i universal de la IMMENSA MENTIDA.


TOTS ELS POLÍTICS SÓN CRIMINALS PER ATEMPTAT CONTRA LA SALUT PÚBLICA AMB RESULTAT DE MORT, AMB PLENA CONEIXENÇA DEL GENOCIDI; MALVERSACIÓ DE DINERS PÚBLICS I DESTRUCCIÓ SISTEMÀTICA DE L’ENTREMAT ECONÒMIC, BENEFICIANT INTERESSOS ESTRANGERS, O SIGUI, ALTA TRAÏCIÓ; VIOLACIÓ DE LA LEGALITAT VIGENT QUANT A CONSTITUCIÓ I TRACTATS INTERNACIONALS, LA QUAL COSA SUPOSA LA COMISSIÓ DE DELICTES CONTRA LA LLIBERTAT I CRIMS DE LESA HUMANITAT. I s’hi hauria d’afegir la MENTIDA sistemàtica i l’ENGANY intencionat per a interessos particulars o de cau de rates (partit), però ja fa molts anys que tots els que som grandets sabem que un polític és un mentider i un estafador, un ‘penques’, com els diu la meva mare, a aquests tipus de corruptes inútils.


La violació de tots els principis que fonamenten la nostra societat és prou argument per a l’erradicació i marcatge visible de tots els traïdors que han venut els seus pobles a l’interès estranger, i si bé ja sabem que els bons homes de la raça superior volen el nostre bé i tot ho fan, sense nosaltres, és clar (què hi podem aportar nosaltres?, ments discapacitades, animals, con n’hi diuen ells, amb tot l’amor del món envers els animals domèstics, tot sigui dit), tot ho fan perquè no tinguem res i siguem feliços, a la qual cosa la Genociditat de Soroslàndia contribueix amb tots els animals (ai, perdó) els responsables polítics que, llestos com són, ens lliuren als jueus perquè ens facin millors, que a ells, els fan rics i lliures de preocupacions; per això, els nostres líders, solidaris i empàtics, ens volen enverinats i pobres, perquè és la millor manera que la bondat jueva s’implanti arreu de la terra per fer-la gran, pròspera i eterna. El Pétain de Pineda i el seu cervell, el jesuïta menja-senglars, no hi caben de goig! Després de la venda de Catalunya a Soros, que féu l’ameba entre pancarteta i pancarteta, que l’home tenia molt feina!, ells en són els hereus de la primera Genociditat de Soroslàndia. Tanmateix, no us penseu, que l’ameba s’assegurà que no li mancaran les garrofes i que podrà lluir l’avui execrable i repugnant títol de president de la Genociditat fins al dia de la seva mort.

Catalunya és la masia dels jueus, com Espanya n’és el ‘cortijo’. El Pétain i socis, com el gos de Soros i els seus socis, tots deficients, traïdors i irresponsables del que són i representen, fan el paper de titelletes ximples, babaus i inútils, però com els cagaguano dels papers higiènics no tenen res de més interessant que fer que mentir i exhibir animals, com al zoo, aleshores aquests no-ningú se senten importants. Imagineu-vos-els veient-se tot macots a la foto del paper higiènic, amb totes les mentides que acompanyen la representació de l’acte escrit pels jueus darrere de les cortines, allò que comunament es coneix com a ‘notícia’! Recordeu el Torrent? Sí, el traïdor de Puigdemont, una alta titella inútil i vanitosa elegida pel jesuïta menja-senglars, que no s’hi posava bé a les fotos!, que jo diria que l’homenet es passava el dia com un actor davant d’un mirall de cap a peus, fent gestos i ufanós de veure’s i del goig que feia, que més d’una vegada se’l van trobar morrejant-se amb la imatge. És que ells són així, que per això els jueus i els jesuïtes caçatalents els trien, tan se val que siguin idiotes o imbècils, mentre no pensin per ells mateixos, tenen opcions.


LA LLEI I ELS DRETS HUMANS

ELS ACUSEN

D’ALTA TRAÏCIÓ I CRIMS DE LESA HUMANITAT,

SENSE EXCUSA.


LA DIGNITAT HUMANA CLAMA PER LA JUSTÍCIA.

LA LLIBERTAT RECLAMA ELS ESCLAVISTES.

LA SALUT RECOMANA ACABAR AMB ELS PARÀSITS.


FAREM CAS ALS GENOCIDES?

O

DEFENSAREM LA HUMANITAT?


I conclouré amb una necrològica trista, perquè quan un pensador es mor, morim tots una mica, tot el contrari que quan es mor un polític, que és motiu de festa i xerinola. Antonio Escohotado va morir fa dos dies. Independentment de la proximitat de les meves creences amb les seves, sense dubte fou un home dedicat al coneixement i la investigació; una de les quals, el treball sobre les drogues, és potser el més complet inventari que mai no s’hagi fet sobre les drogues en el món. Descansi en pau. Qui estima el pensament, estima la Humanitat. Ell era un home erudit, i que féu un treball impressionant sobre el comerç, la història i les repercussions polítiques i econòmiques. I si bé, no en totes les seves idees estem d’acord, sempre era un plaer escoltar la seva saviesa, malgrat que els anys el feren més ‘passota’ i menys punyent, però tot es comprensible quan s’arriba a una edat provecta. El meu reconeixement, perquè les ments lliures són sempre un espill on ens hem de reflectir si volem créixer, i ell fou un exemple de ‘recerca de la veritat’. En el seu record, unes paraules seves molt, però molt, indicades avui. Caldria que els genocides les pensessin, cosa impossible, ho sé; però per demanar que no sigui:

«De la piel para adentro, mando yo.

Ahí empieza mi exclusiva jurisdicción,

y elijo si debo o no cruzar esa frontera.

Soy un estado soberano»

Antonio Escohotado (1941-2021)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada