dilluns, 8 de novembre del 2021

NOTÍCIES BREUS, MOZART I EL TABAC

 

Notícies breus


Nicolas Dupont-Aignan, diputat francès, ens explica breument els crims contra els francesos que estan realitzant la puteta privada dels Rothschild i el govern de criminals que dirigeixen el país veí. Confio que els francesos tenen pràctica a deixar ben esmolades les guillotines. I consti que no sóc violent, però quan no hi ha contrició ni reflexió sinó l’obediència cega i idiota de retardat mental, amb la conseqüència lògica de no saber les repercussions criminals dels teus actes, sóc del parer que el millor és fet net. Al cap i a la fi, la necrosi d’un cos sa s’ha d’exterminar, i la puteta privada dels Rothschild i les acompanyants són pitjors que la gangrena en un membre sa.

https://t.me/elinvestigador_org/7148


Els cagaguano al servei dels genocides mundials, expressen la voluntat dels seus amos:

La fal·làcia de la immortalitat, fal·làcia per a ingenus, estúpids i deficients, ja que s’ha de ser extremadament limitat per a pensar que és possible la immortalitat, almenys en el mateix cos; que una altra cosa és que ‘allò que ens fa ser’ no pugui morir, que és una molt altra cosa... Però veieu la portada de la repugnant revista TIME:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3620

I, és clar, els cagaguano directament pagats pels Rothschild i els Anelli, van introduint la tirania satànica que està en marxa en els animals que han d’estabular. Veieu, si no, la portada d’aquesta perversió dirigida per psicòpates:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3621

Fixeu-vos que els genocides i tirans no se n’amaguen i a l’angle superior dret, s’hi llegeix molt bé: Pre-Order N.O.W. No oblidem que aquests assassins seculars, per més diners que tinguin i més maldat que representin, no són els amos de la nostra llibertat. Per això, ara és l’hora d’acabar per sempre amb els avortaments sorgits dels Inferns per a destruir la vida humana.

Perquè aquestes ments malaltes i perverses fins a no creure-s’ho - pensem en els milions de nens que aquests tarats executen després de fer-los servir com a nines de plàstic per a aberracions sexuals - són les mateixes que mentre enverinen els cels, els mars i la terra amb els seus tòxics per tal d’emmalaltir i matar l’excedent del ramat, segons que ells consideren necessari per al bon funcionament de la granja, són les mateixes ments que ens volen fer creure que el planeta canvia el clima per culpa nostra, per tal de robar-nos el que encara no ens han robat; i per a aquesta finalitat fan servir un ninot, o ‘ninota’, com la nena Greta, la taradeta. Pobra nena manipulada! De fet, si després de tot el desastre que ens ve al damunt, conserva el cervell amb prou neurones, l’única cosa que podrà fer és suïcidar-se; no sé, això no, si passant factura als pares abans. La qual cosa, tot sigui dit, no pot ser condemnable.


Veieu ara una singular imatge prou il·lustrativa de com són els lluitadors contra el canvi climàtic provocat per l’home:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3631


I conclourem aquesta primera part, amb la indústria del genocidi dirigida pel psicòpata assassí, Albert Bourla, i els crims multinacionals i indiscriminats que es vanta d’executar:

https://t.me/RosselloCM/52223

Els joves ja comencen a morir d’atacs de cor pel verí tòxic i letal fabricat pels genocides a les ordres de la batuta del psicòpata Gates, que ha complert 66 anys. Ja només n’hi manca un, de sis, per transformar-se en el que és.

https://t.me/RosselloCM/52191

Els vacunats són els que moriran, perquè l’experiment genètic i tòxic només té aquesta finalitat, i potser l’afegit d’un xip de control dels animals. I tot això passa amb l’aquiescència i el benefici conegut dels assassins i lladres que governen: TOTS SÓN ASSASSINS I LLADRES. Quina pena creieu que es mereixen? Considereu-ho, una vegada sospeseu que us volen matar i controlar, tot fent-vos esclaus de la seva medecina tòxica i crònica, i aniquilant per sempre la vostra dignitat i llibertat. Què fem? Què us suggereix el mínim sentit de justícia?

I perquè veieu que Pfizer i les altres companyies del negoci de l’atemptat contra la salut pública són màfies de les més perilloses i insensibles del món, escolteu aquesta notícia:

https://t.me/RosselloCM/52207

Què els pot passar a aquests psicòpates, si la gent s’adona que els seus éssers estimats han estat assassinats impunement amb ple coneixement, i que se’ls injectava la mort per protegir-los d’una mentida fabricada pels fabricants de les bales amb forma de xeringa? I quan sàpiguen que tots els paràsits i insectes dels governs, TOTS, sabien que col·laboraven activament en el genocidi dels seus ciutadans, això sí, amb un benefici econòmic gens menyspreable, que els nassos tenen les fabriques de fer bitllets falsos a tot rendiment, que aquesta és la manera de fer caure el castell de sorra que aquests estafadors han enlairat durant més d’un segle.

OBRIU ELS ULLS!

NO HI HA PANDÈMIA.

HI HA MÀFIA ORGANITZADA:

INSTITUCIONS INTERNACIONALS, GOVERNS,

FÀBRIQUES DE VERINS I CENTRES D’EXTERMINI

AL SERVEI DEL N.O.M.:

DEL BIS, DEL FÒRUM I DE L’ONU,

ORGANITZACIONS MUNDIALS

DEDICADES AL CRIM I L’EXTERMINI.


L’última fotografia d’aquest apartat, l’haig de posar, sí, perquè veure dos paràsits al servei del sionisme mundial fent l’idiota amb convenciment i fe en la seva idiotesa, és digne de ser vist: https://www.elnacional.cat/ca/politica/aragones-reuneix-sturgeon-parlar-politiques-clima_667031_102.html Polítiques del clima! Aquestes deficiències mentals dirigeixen els respectius estables locals, al servei del sionisme que els paga, sense la més remota intenció de fer res que no sigui el que els manin els amos... o de què us penseu que mengen pinso, els animalons?


Mozart


No us perdeu aquest estudi profund i subtil d’Arnau Vila, que així es diu el cagaguano del pal de paller, o paper higiènic, de La Caixa. Us podeu pensar que és un article, un assaig sobre la música i la transcendència humana, però és un acudit, que això no obstant, provoca vergonya d’altri, si qui el llegeix té almenys mitja dotzena de neurones actives; la qual cosa ja és un èxit després d’haver-se injectat el verí de Bourla o el dels seus socis d’holocaust. Us recomano encaridament de llegir l’article, perquè les conclusions quant a la condició humana que se’n desprenen són sòlides, i, mal que em pesi, comparteixes l’opinió dels genocides, en el sentit que potser sí que fer una neteja massiva, dolent del tot, no serà. Llegiu-lo aquí: https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/rosalia-pla-diumenge-menja-creps-parc-mexic-fotos-instagram_667076_102.html. Ja esteu a gust? Oi que la música omple el vostre esperit? El meu únic dubte, una vegada acabat el tractat musical del Vila, és si després de tres anys de treball creatiu, la Mozart ens sorprendrà amb una nova simfonia o una òpera, tot i que no descarto que «Moto mami» ens deixi bocabadats amb una altra genialitat inesborrable a la història de la música, que aquesta noia, com diu al final de l’eximi escrit musical - no apte per a afeccionats -, ho devora tot: dolços i al seu ‘nòvio’ (sic).


Tabac


Jo no sé vosaltres, però a mi, que als imbècils més destacats se’ls titlli d’experts, ja em comença a carregar. Per tot arreu surten idiotes titulats ‘cum laude’ pels prostíbuls jesuïtes que així que els poses el sobrenom d’experts, com si els diguessis ‘supermans’, per la boqueta no els surten més que disbarats de l’alçada d’un campanar, producte de la malaltia neuronal associada a la vanitat i a la summa ignorància. Tanmateix, aquestes eminències de pa sucat amb oli, escupen les estupideses a tort i a dret i, com cobren, resten la mar de feliços, els molt simples.

https://www.elnacional.cat/ca/salut/punts-hauria-incloure-llei-antitabac-experts_666713_102.html

Malament quan la llei és ‘anti’, és el començ de la tirania. Lleis, estrictament parlant no en calen gaires: només les agressions a la vida, a la llibertat i a la propietat, poden ser legislades. Les lleis que afecten la conducta són imposicions dictatorials, indignes en un estat de dret. La consideració que la gent és imbècil, molt pròpia dels experts, té la seva raó en el fet que cadascú només pot analitzar les coses des de la seva perspectiva. L’interès per la salut d’un desconegut, que és el que aquesta colla de miserables ens volen vendre, és l’interès en el benefici propi per sotmetre el desconegut als seus amos. No ens enganyem, avui, qui fuma, ho fa perquè vol. I aquí, cap expert, per més titulat per les bagasseries que estigui, hi té res a dir. Jo fumo perquè em dóna la gana, i assumeixo que probablement moriré d’un problema respiratori. Cap d’aquests experts, ni ningú, pot interferir en la meva manera i decisió de viure la vida. Menys encara, quan el tabac és un producte que estem pagant molt pel damunt del seu cost real, tenint en compte tots els beneficis d’intermediaris i logística, perquè el preu pràcticament en la seva totalitat, és el robatori dels insectes i paràsits del govern. Tanmateix, aquests experts, que no s’han adonat encara que el verí legal més perillós de tots és l’alcohol, sobre el qual mai no veureu cap d’aquests imbècils que hi tingui res a dir; almenys, fins que els amos, quan estiguin els animals ben estabulats, no decideixin que amb pinso i aigua ja ens val, i que ja no calen els narcòtics oficials per fer suportar la violació contínua de la llibertat de viure que practiquen els poders fàctics, i potser, aleshores, amb alguna mena de ‘soma’ fabricat pels enverinadors del règim, n’hi haurà prou perquè els animals obeeixin i no tinguin ànsies ni de llibertat, i menys encara de dignitat.

Que un expert recomani l’augment del preu del tabac per combatre el tabaquisme, demostra sense dubte la limitació mental d’aquests projectes d’intel·ligència. És clar, poseu el paquet de tabac a 6oo euros i acabeu amb el consum de tabac de soca-rel. I no oblidem que el tabac és una planta, o sigui, que els agradi o no als jesuïtes i a les mascotes que ensinistren, en tant que ser humà, tinc accés natural a aquest producte, i la llibertat del seu ús recau exclusivament en mi.

I si hi ha algú que ha patit el desgast de les neurones per les idiòcies dels il·luminats pels il·luminati, torno a dir, com he dit diverses vegades, que la prova del ‘cotó’ per a demostrar que l’efecte del tabac en els no fumadors és inapreciable, és molt senzilla. Jo accepto de tancar-me en un garatge degudament clos durant una nit sencera, amb tants de fumadors com els ‘experts’ diguin, sempre que hi capiguem, és clar; i els repto que ells, en un garatge de les mateixes condicions, estiguin sols dins d’un vehicle amb el motor en marxa. L’endemà en parlem.

El tabac és una opció de la llibertat de la persona, com tenir cotxe, fotre’s vint whiskys o anar-se’n a la plaça sant Jaume, ja m’enteneu, i cap deficient envanit i ignorant m’ha de fer veure el que no és, encara que ells amb les ulleres que els imposen al cervell els jesuïtes de les bagasseries, no els deixin veure què és un home i que la seva absoluta sobirania quant a la seva vida, no hi ha cap imbècil ni idiota, per més expert que sigui, que hi tingui res a dir. Perquè penseu, que l’únic interès d’aquests miserables esclaus del sistema, és aconseguir més recaptació pels lladres dels governs i de les institucions. Apugen l’electricitat (un bé de tots, passat a mans de criminals), apugen el petroli (un monopoli absolutament intolerable), apugen els aliments de resultes de les altres apujades, i ara volen escanyar més la gent apujant el tabac, i després serà l’alcohol, i després el que els vingui a bé als delinqüents que els jueus han posat com a regents de les cases de prostitució. L’objectiu és l’agenda 2030: NO TINDRÀS RES I SERÀS FELIÇ. Una màxima que només els ‘experts’ es poden creure, ja que tot pensament, així com de profund és, demana la mateixa profunditat a la intel·ligència que el vol comprendre. No sé si m’acabeu d’entendre.

Si certament, tenen raó, aleshores, potser el problema s’agreuja:

ELS ESTATS ENS ACOSTUMAREN AL TABAC.

ELS ESTATS ENS HAN MATAT AMB EL TABAC.

ELS ESTATS HAN VISCUT DEL CRIM.

I concloc amb el recordatori que la nicotina és un estimulant de les sinapsis cerebrals i que els xamans americans consideraven el tabac com la millor droga de totes. Potser és per això que volen erradicar el tabac? Perquè és la més eficaç per a transmetre un estat de relaxació i, alhora, la menys nociva?


P.S. No vull fer proselitisme del tabac, però el defensaré davant dels bocamolls inexperts que garlen sense saber què diuen, sempre obedients als amos, que per això, anys enrere, eren aquests mateixos experts els que recomanaven el tabac fins i tot a les embarassades; veieu! Un fet que a mi mai se m’acudiria de recomanar. Però, és clar, jo no sóc un expert, sóc sensat, una cosa que a les bagasseries jesuïtes tenen obsessió de destruir fins a l’última i mínima expressió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada