dimarts, 16 de novembre del 2021

COM FUNCIONA EL MÓN


Els jueus han convertit el món en una màfia de corporacions que juguen al monopoli. Les més grans corporacions del crim, els cervells de la maldat, tots sabem que són la Reserva Federal i la seva branca política, el Council Foreign Relations; però els executors dels robatoris als esclaus són les màfies de les corporacions que són emparades per la Corporació del robatori mundial: Blackrock. Sé el que penseu, sí; però no penseu malament, que el fet que la màfia del crim i del robatori estiguin dirigides per jueus, no és demostració de res de dolent, no; és la mostra de la filantropia sionista envers els seus estimats animals de granja. Només els repugnants anti-semites pensen aquestes coses de la gent que està enverinant el món amb un tòxic que encara no sabem què conté ni per a què, i que és l’arma assassina silenciosa més eficaç de la història; sense ells saber-ho, però. Com ho haurien de saber! Ells, la bondat personificada! Que Blackrock, com veureu en aquesta notícia, estigui al darrere de tot el genocidi, només demostra la bondat de la raça superior. Lloem-los, Senyor! Només demostra com s’esforcen a fer-nos un món millor. Lloem-los, Senyor! És la prova concloent de la capacitat de sacrifici de la raça superior envers els animals de granja per tal que visquin en condicions animals adequades, i no com a éssers humans lliures que tenen pensaments propis i criteris, alguns tan perversos, que consideren aquestes ànimes càndides i innocents, monstres abjectes i cruels. No caiguem en les consideracions fàcils i entenguem la magnanimitat de la seva extremada bondat, que només vol aniquilar-nos a uns quants milers de milions, tot perquè estiguem més amples en els estables. Lloem-los, Senyor!

https://t.me/elinvestigador_org/7316

I això ens ho explica Robert F. Kennedy, Jr., home que em mereix tot el respecte i que pertany a una de les famílies que més han gaudit els jueus d’aniquilar. De fet, quan es reunien en els conciliàbuls per a la millora de les condicions de vida del bestiar, sempre hi havia un jueu que fent broma, que ja sabeu que són de la facècia més que els còmics aquests dels clubs de les comèdies; els deia: «Matem un Kennedy per passar l’estona?». I el conciliàbul esclatava en sonores rialles, després ballaven i tot seguit procedien a certificar els protocols per a la higienització dels estables. Ells són així, bones persones, amants de la gresca i, això sí, solidaris com mai cap altra raça superior ha estat solidària amb cap altra raça inferior. Escoltem les paraules de l’hereu de la dignitat de J. F. Kennedy, al qual, fixeu-vos en la bondat d’aquesta gent, que una vegada el liquidaren, procediren a convertir-lo en símbol. Després direu que són mala gent i que se’ls hauria d’exterminar!

https://t.me/elinvestigador_org/7313


El doctor Luís Benito De Benito és un dels metges dignes que encara resta a Soroslàndia, i mai no ha mostrat aquiescència amb cap de les mentides amb les quals el volien fer combregar els cagaguano que el convidaven a mentir a la televisió per a major glòria del poble elegit. Lloem-los, Senyor! En aquest vídeo, el doctor ens mostra la bondat de les grans farmàfies, que depenen, com hem vist, de la gran Corporació del robatori Blackrock, les quals, generosament reguen els metges de diners a fons perdut, que així és la prodigalitat jueva, que mai no demana compensació. Les farmàfies saben que per a mantenir un ramat sa i en condicions cal una bona salut, i per això, no se n’estan, de regalar diners als sacrificats metges que vetllen per la salut dels animals, i, com veureu, ho fan amb generositat i despreniment, i a més a més, més paguen a qui més protegeix els seus animals de les malalties. Ai, dels homes titulats als prostíbuls dels jesuïtes per a portar el bé i el progrés a la Humanitat! Lloem-los, Senyor!

https://t.me/elinvestigador_org/7326


Per això, hi ha eminències, com aquella ‘cosa’ a la qual em referia ahir, sí, l’eminència que ens advertia que el virus, ara, en la sisena onada, atacaria els no-vacunats. Doncs, perquè gaudiu de l’experiència insòlita de veure fins com d’idiota profund pot arribar a ser un home, i com la raça superior els protegeix, ja que ells estan per a la defensa dels més febles i desvalguts; escolteu l’eminència, que és CATEDRÀTIC DE MEDICINA PREVENTIVA, no us ho perdeu:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3826

El virus és molt intel·ligent!’ Més que ell; això és segur. Tanmateix, no en són d’intel·ligents, els virus, ja que, encara que aquest paraplègic mental no ho sap, els virus no són ni vius, tan sols. Potser aquestes ‘coses’ catedràtiques, si tinguessin neurones, podrien rumiar, però com no en tenen, no els podem demanar l’impossible, i si les cases de putes jesuïtes els apugen fins a la càtedra, els jesuïtes sabran, que ells com els jueus, són bona gent i al servei de tots els pobres. Lloem-los, Senyor! Ah, i l’eminència és epidemiòleg també. Us confesso que ja fa dies que em volta pel cap, si ‘epidemiòleg’ no serà un sinònim en el neollenguatge per a descriure la idiòcia progressiva, perquè tots els que tenen la virtut d’haver estat guardonats a la bagasseria de torn amb aquest pompós títol, tots són idiotes sense remei, i progressius, que ho demostren cada volta que se’ls deixa garlar. Sort en tenim que el nostrat Mitjà se n’ha anat a fer mal al sud-est asiàtic! No us podeu imaginar quin descans és per a mi no veure aquella expressió ‘d’epidemiòleg’ ni de sentir les bajanades que deia. Això no obstant, no l’oblidem, ha estat col·laborador actiu en el genocidi, i que ara la raça superior l’hagi enviat a fer mal a l’Àsia, no l’eximeix dels crims comesos aquí.


Ara un incís per a colar un parell de notícies breus:

El goril·la amb ulleres, la mascota del psicòpata genocida Bill Gates, vol que el seu amo estigui content, i els gèrmens podrits que té al cervell, li han fet anunciar:

https://t.me/RosselloCM/52798

Com poden saber que sorgirà un virus que no podran controlar? Ho vaig dir ahir, i ho repeteixo avui: PER SALUT PÚBLICA, CAL EXTERMINAR LA IMBECIL·LITAT. Matar imbècils no és un crim, és legítima defensa. L’ofensa a la intel·ligència ho exigeix, per dignitat i respecte al que és la nostra espècie.

I la segona notícia és entendridora. La sacerdotessa negra von der Leyden, la diablessa que ha de destruir Europa, en el moment que atorga el reconeixement de vés a saber què al genocida de Pfizer, el psicòpata assassí global, Albert Bourla. Els jueus fent-se regals. No em direu que no és bonic. La bèstia que ha ensorrat Europa regalant el premi a l’assassí dels homes blancs. Després direu que els jueus són mala gent! No sabeu què dieu, desvergonyits! Ens maten i ensorren Europa per al bé de la raça blanca, que mesclada amb els animals inferiors (són consideracions del Talmud, no meves), assolirà el màxim grau d’humiliació davant de les races inferiors, i el sotmetiment a la gran raça superior, l’elegida per les set potestats infernals.

https://t.me/RosselloCM/52756


I com sigui que he parlat dels socis dels jueus, els samaritans jesuïtes, una breu referència a aquesta classe superior d’homes. Si els jueus són la raça superior, els jesuïtes són els homes superiors. Al cap i a la fi, el fill de Satanàs és el jesuïta que ofèn el cristianisme a la seu de la Gran Bagassa Vaticana. No em vull estendre, però, perquè per a parlar d’aquests diables caldria un llibre o dos o tres, que resumir les barbaritats comeses per aquestes males bèsties, no es pot fer sense reunir una enciclopèdia. Doncs bé. Navarra és seu d’aquesta congregació. Compreneu ara el problema de Navarra i el País Basc? Que si són o no són? Sabíeu que ETA fou fundada per jesuïtes? Ho compreneu? Enteneu perquè Soroskelerria és governada per jesuïtes, i abans de ser-ho, era dirigida per jesuïtes? Sabíeu que Ignasi de Loyola va sentir la revelació a Montserrat? Ho compreneu? Jueus i jesuïtes saben que la màxima de divideix i venceràs és de manual. Enteneu ara per què l’escòria política basca i catalana han venut les respectives nacions a Israel? I sabeu que sóc independentista i no em sento espanyol, però la veritat és la veritat, i els esdeveniments passats i actuals, la màfia autonòmica i el sotmetiment de les poblacions a la tirania dels pallassos polítics lliurats als jueus i als jesuïtes, en són la prova. I per si hi teniu dubtes, Arnaldo Otegi, que mai no m’ha semblat home de confiança, en absolut, l’altre dia, en la compareixença dels partits davant la premsa - sí home, quan surten els pallassos del tot seriosos i amb cara de preocupació a explicar mentides i falsedats als cagaguano! -, doncs, en la compareixença de Bildu, el jesuïta Otegi, va dir explícitament: «Vacunació, vacunació, vacunació», repetint literalment - perquè ho va dir tres vegades també, com el gos de Soros -, el missatge dels filantrops que ens volen vacunats perquè no morim d’una grip que no existeix i que s’han inventat per fer-nos la vida més aventura. Ja us ho dic jo, de gent tan preocupada per vosaltres no en trobareu enlloc... Bé, on volia arribar, era a la conclusió de com TOTS ELS POLÍTICS SÓN SICARIS CRIMINALS DELS FILANTROPS GENOCIDES MUNDIALS. Cap ni un és innocent. Perquè el que més gràcia fa d’això, del fet que com lloros tarats repeteixin la consigna: ‘vacunació, vacunació, vacunació’, és que Gibraltar ha vacunat pràcticament la totalitat de la població i ara, ooooooh!, tenen greus problemes amb la covid i ja s’ha dit als ciutadans que enguany no hi haurà Nadal. Ho enteneu? Si la Covid es dispara a Gibraltar després d’enverinar tota població, és per una d’aquestes dues raons: o el verí és absolutament inútil o és tot just el verí que provoca la malaltia. Tanmateix, tots els genocides dels governs volen cobrar per enverinar la població. Us feu al cas, de mica en mica? Tanmateix, que els gibraltarenys no es preocupin, el Nadal podran adorar la Rata d’Anglaterra i les Potestats Infernals, i és de suposar, que amb l’aquiescència i l’exhortació de la Bagassa de Roma.

No he pogut trobar el tall del jesuïta Otegi al servei del sionisme i de la destrucció d’Espanya. Tanmateix el podeu trobar fàcilment, si creieu que heu de veure aquesta titella repetint la consigna. El gos de Soros, el narcotraficant gallec, el jesuïta basc, el Pétain de Pineda, la criada a les ordres del jesuïta menja-senglars; i tots els insectes i els paràsits de tots els governs n’estan molt contents de pertànyer a Soroslàndia i al N.O.M.

Dit això i pels qui no entenguin bé què estic dient, m’explico molt breument. He deixat de ser independentista perquè els falsos independentistes són sionistes i treballen a les ordres de la raça superior. Així va passar en les guerres d’independència americana i ara ha passat a Europa. O us penseu que sense afeblir des de dins els estats-nacions, la raça superior hauria doblegat Europa? Divideix i venceràs. Per això, tots els que us parlen d’independència (com el sicari jesuïta Otegi o el menja-senglars, prova irrefutable de traïdor) només volen la destrucció d’Espanya per a lliurar-la al N.O.M. I avui puc afirmar que tot el circ de la independència ha estat un muntatge de Soros per a destruir Espanya. Moltes vegades ho he dit, els traïdors catalans són la crème de la crème. No vull la destrucció d’Espanya, perquè no vull ser un esclau de la raça superior. Catalunya és la masia de Soros. Fou el terrorista qui impulsà tot el moviment independentista, des d’Òmnium i l’ANC. És trist i molt lamentable, però és així. La convivència dins d’Espanya és possible, perfectament possible, i si ho volem veure com cal, sense la intromissió dels nassos de darrere de la cortina que tot ho podreixen, la nostra llengua no seria pas un problema. Ells són els que han infectat la nostra societat i l’espanyola, incentivant l’odi i el rebuig. Què va passar a Iugoslàvia? Era la gent que no s’entenia? O foren els polític comprats pels diners corruptes i plens de sang dels jueus, qui feren possible les barbaritats posteriors? No ho oblideu, els jueus només són feliços amb la sang, la desgràcia, el patiment i la mort dels goyim. No crec que tinguin altra missió a la Terra, per això crec que aquest és l’únic mandat rebut de la seu de comandament: l’Avern.

Que almenys aquestes reflexions serveixin perquè els independentistes que em llegiu, us ho penseu. Juguen amb els sentiments i les emocions, amb els desigs i els anhels de la gent, perquè sentiments, emocions, desigs i anhels són els instruments que els permeten d’assolir la sang, la desgràcia, el patiment i la mort de la gent que tant feliços els fa. Penseu només una cosa: la identitat catalana és íntimament lligada a la llengua. Podeu comprendre com enmig de tota la pallassada independentista el català ja és una llengua en vies d’extinció? Heu vist algun polític preocupat per aquesta qüestió? No parlo de garlar i dir ximpleries, parlo de ser realista i efectiu. No oblideu que a l’amo de Soroslàndia li importa una merda el país i els animals, menys encara li importa la llengua, que una vegada imposat el N.O.M., serà una sola. Ens han pres el número. Allà on era possible la comprensió, el diàleg i la col·laboració mútua (hi estem abocats per ser veïns i per una història que per sort o desgràcia és comuna), han estat arrasats pel sionisme, pels sicaris, perquè si alguna cosa no trobareu en cap polític actual en el món, és l’amor a la nació i al poble. Tots són llimacs verinosos, que per això els han triat els nassos. No volen gent que estimi la seva nació, volen imbècils orgullosos, vanitosos, inútils i deficients mentals, que només cerquin asseure el cul i ser la cara visible de qui mana, el pastor del ramat. I per això, en un món ple d’imbècils com mai no n’hi ha hagut tants en cap moment de la història humana; els ha estat ben fàcil. Sí. No us cregueu que la ignorància acaba on comença l’escola; sinó que és tot el contrari. No heu vist els paraplègics, que, ignorants, presumeixen de càtedra? Us penseu que això és una errada del sistema? Això és el normal. Una escola només pot servir per a rebre informació, no per a acabar amb la ignorància. De fet, penseu que mai no hi ha hagut més ximples, babaus, ignorants i creguts que després que tothom ha sabut llegir i escriure. I ja ens ho havia advertit Nietzsche! No és pas un tema menor. Però no m’estenc més, que encara hi ha un parell de coses que vull comentar. Per cert, què en sabem dels talibans? Fa quatre dies els cagaguano ens fastiguejaven amb els talibans i la mare que els va parir, però ara, es veu que els jueus han dit prou, i els lloros cagaguano caguen les mentides que se’ls comunica: ara toca la sisena onada? Doncs, a cacarejar la sisena onada!

I per tot plegat, podem veure imatges com aquesta que remet a ‘1984’ de George Orwell:

https://t.me/RosselloCM/52776

Els jueus es preocupen molt de tots els animals; per això, no us preocupeu.

I si no em creieu, mireu:

https://t.me/RosselloCM/52777


La pregunta clau per a mi és: quan la gent sàpiga que els han enverinat, que han matat els seus familiars i que la malaltia serà la companya de tota la vida, aleshores, la gent, abans de morir, executarà la venjança sobre els criminals?


I concloc amb unes preguntes que proposa el doctor Sevillano perquè, en un debat o discussió del tema de la IMMENSA MENTIDA, l’interlocutor s’adoni que ha estat enganyat. Com veureu, les preguntes són òbvies i ja foren exposades en aquest blog quan començava la guerra contra el goyim. Les preguntes són:

1- Per què es prohibiren les autòpsies?

2- Per què van prohibir els antiinflamatoris durant la primera onada?

3- Per què la grip va desaparèixer l’any passat i la Covid no?

4- Per què el 2020 el virus no mutava, i l’any 2021, amb les vacunacions, sí?

5- Per què un ‘passaport’ de lliure circulació per a una persona vacunada, la qual pot contagiar i contagiar-se com un no-vacunat?

(Ell, el doctor Sevillano, hi afegeix el grafè; segons el que ha investigat. Jo, que estic convençut de l’enverinament massiu, no goso de dir però, quants ni quins verins hi han posat ni si els han posat en totes les dosis o les han distribuït d’acord amb els seus interessos genocides per fer el món millor. Per aquesta raó, he obviat aquesta sisena pregunta.)

Tot i això, en podríem afegir moltes més: per què el virus atacava de 10 de la nit a 6 del matí, segons en quines autonomies? Per què un morrió que no intercepta cap virus és una mesura profilàctica, si disminueix l’oxigen en sang? Per què l’OMS va canviar el concepte d’immunitat, bandejant la immunitat natural que, com diu la paraula, és la immunitat natural més natural? Per què tots es governs han accedit a la vacunació acceptant les condicions inacceptables de la farmàfia? Per què no han estat aturades les injeccions del verí, amb la immensitat de casos d’efectes adversos i morts? Per què hem de creure que la vacuna serveix d’alguna cosa, si cap d’elles no serveix per a res, més que per a ser l’anterior a la posterior? I no acabaríem mai, perquè el crim de genocidi és FLAGRANT.


EL GENOCIDI N.O.M

DIRIGIT PER L’O.N.U.

I L’ASSORTIT DE CASES DE PUTES

DE LES SEVES ORGANITZACIONS,

ESTAN A LES ORDRES

DEL SIONISME INTERNACIONAL.

ELLS SÓN ELS NOSTRES ENEMICS,

ELLS SÓN EL VIRUS.

VACUNEM-NOS CONTRA LA IGNORÀNCIA:

PENSEU, PENSEU, PENSEU

PER VOSALTRES MATEIXOS!

L’ESTAT ÉS EL TEU ENEMIC.

EL POLÍTIC ÉS UN TRAÏDOR.

EL SANITARI ÉS EL TEU ASSASSÍ.

EL CAGAGUANO ÉS UN MISERABLE CAGAGUANO.

EL POLICIA ÉS UN SICARI CRIMINAL.

LA GUERRA ÉS CONTRA EL POBLE.


Per això, m’acomiado avui amb una suggerent fotografia:

https://t.me/RosselloCM/52785

No n’hi ha una altra, ens agradi o no. Ells no s’abaixaran del burro; els haurem de fer caure.

DESOBEDIÈNCIA I UNITAT.


Això és un no parar. Ara acabo de llegir que el paper higiènic de ‘La Vanguardia’, un dels més notables rotlles de la propaganda sionista, ja ens amenaça que el desembre haurem de portar morrió al carrer. Confio que aquest serà el moment d’agafar les pedres que ens aconsellava la simpàtica noia australiana, i de posar el fi al morrió, i acollar les cadenes a tots els criminals que ens governen, que ens coaccionen, que ens exterminen i que ens menteixen.


HOSTS DELS INFERNS!

EL GOYIM HO SAP.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada