divendres, 5 de novembre del 2021

MÉS PROVES DEL GENOCIDI ( II )

 

En només tres enllaços, trobareu les proves indiscutibles dels crims contra la Humanitat que són dirigits pels polítics, executats pels assassins de bata blanca amb la col·laboració intimidatòria dels criminals dels col·legis de mata-sans, alimentats pel terrorisme dels cagaguano i dels simis vestits de policia, i consentits pels excrements dels palaus de la injustícia.

Davant d’una atrocitat tan bestial, ja que podem comptar per milions el nombre de morts que causarà la manca d’assistència mèdica i la vergonyosa negligència d’aquests pallassos, tan vanitosos com ignorants, titulats tots a les Cases de Putes jesuïtes; com comptem per milions els que moriran de fam per damunt de la mitjana anual, gràcies als polítics i els seus sequaços, que s’han encarregat de destruir les economies nacionals, sotmetent-les a la tirania econòmica de la IMMENSA MENTIDA, i que, com passa sempre, sobretot afecta els països pobres – que com són pobres, als jueus no els importen; si no els poden robar, ja es poden morir! -, apart que han violentat la llei i tots els drets humans a occident, cometent un crim contra els fonaments constitucionals de cada país; amb tot això, no hi pot haver el mínim dubte que l’equanimitat que sempre reclama la impartició de justícia, recomana l’execució de TOTS ELS POLÍTICS RESPONSABLES i la pena de cadena perpètua per als subalterns, de la mateixa manera que s’han d’aplicar al ‘col·lectiu’ (en el sentit de col·lecció d’insectes i aranyes) dels assassins de bata blanca, dels simis vestits de policia, dels lloros cagaguano i dels excrements exposats amb toga als palaus de la injustícia.

Les proves són irrefutables, es mirin per on es mirin, i els qui han aplicat tota la tirania N.O.M. són reus del pitjor crim comès mai contra la Humanitat, i per això és imprescindible per a la neteja de l’espècie, l’extermini de tots ells. No seria pas un crim, sinó un mesura realment profilàctica per defensar la Humanitat i sobretot els joves i els nens de la fam de carn humana dels malalts mentals dirigits pel psicòpata Bill Gates; fidel fill dels seus pares, i perfecte compendi de la banquera i de l‘eugenista. Per això, l’escòria asquenazita l’ha triat per enganyar la gent, perquè com els pitjors psicòpates, el tarat, per a les ments limitades - que són les de la majoria de la gent - és un home simpàtic i preocupat pel bé de la Humanitat. Diuen això, és clar, perquè el miren però no l’escolten, i com tampoc no són gaire espavilats, si l’escoltessin, tampoc no se n’adonarien; perquè val a dir que només veient la trajectòria delictiva d’aquest dement, s’ha de ser cec per no veure-hi el perillós delinqüent megalòman que és i l’amenaça que representa la seva manca absoluta d’escrúpols i principis. Qui no veu això és, senzillament, curt de gambals.

Si la jueva Christine Lagarde, lladre, amiga i protectora de la màfia i genocida, ja ens va advertir que calia liquidar els vells perquè no aportaven res i només suposaven despeses; ara, tots els GENOCIDES DELS GOVERNS tracten d’implantar l’enverinament massiu en els joves i en els nens, tot comptant que n’hi haurà que moriran, com ja en moren, i que això els serà compensat en el compte-corrent. Cap excusa ni consideració ètica pot fer-los eludir la responsabilitat per genocidi. Cal que la gent obri els ulls i només que vegi un polític, una titella dels jueus, cal que tothora els cridi el que són: lladres i assassins.

I no m’entretinc més i us passo els enllaços:


Breu resum que exposa clarament el crim contra els joves i l’absoluta participació de tots el governs que mantenen la necessitat de la injecció del verí letal de Pfizer, AstraZeneca, Janssen i MODE’rna’ (que el nom d’aquesta darrera, ja t’ho diu tot, sobretot, sabent que mai fins ara no havien fabricat medicaments).

https://t.me/counterpropaganda20/6033


Tot seguit, la terrible prova per la qual el genocida Mario Draghi ha de ser jutjat i pagar pel crim que està cometent contra els drets civils dels italians, seguint les ordres dels seus amos, per als quals s’ha passat la vida cometent delictes, irregularitats i crims. Si el fet d’haver estat criminal en cap del BCE ja és prova suficient de la baixesa ètica del subjecte, el que ara està fent directament als italians, una vegada que els jueus del BIS l’han posat al comandament de la nació, no pot admetre perdó ni retard. No hi pot haver ni la més remota sospita que la meuca italiana del BIS, el gos de Soros, la sionista antialemanya, la bruixa de la City, la puteta privada dels Rothschild i la gran sacerdotessa negra del Femer Europeu, han de ser el començ de la festa de l’alliberament de la Humanitat. Els seus actes són constitutius de delictes execrables i imperdonables, sobretot perquè suposen ALTA TRAÏCIÓ als respectius països i a la seva gent, per tal de defensar els interessos estrangers del sionisme internacional. La prova que ens mostra l’organisme oficial italià, en un estat de dret, seria prou per detenir immediatament el criminal que governa Itàlia:

https://t.me/counterpropaganda20/6032


NO HI HA HAGUT MÉS QUE UNA IMMENSA MENTIDA I, DEL RESULTAT DE L’ENVERINAMENT CONSCIENT DE LA POBLACIÓ, AVUI TENIM UN NOMBRE DE MORTS QUE NI SOSPITEM I UNS EFECTES SECUNDARIS I PERPETUS QUE ENCARA MENYS ENS IMAGINEM.


I la prova de l’enverinament tòxic dels productes letals dels laboratoris Pfizer, AstraZeneca, Janssen i MODErna, avui els comencem a veure en gent jove i sana, perquè aquesta és la intenció dels genocides que dirigeixen aquestes empreses de malaltia, sota la direcció de la batuta del psicòpata esquizoide de Gates, que després de casar-se amb un home disfressat de dona, adoptaren un goril·la, al qual posaren ulleres, i el plantaren a dirigir el centre d’operacions de l’extermini mundial.


És normal això?

https://t.me/laquintacolumna/13253

No us amoïneu, que els cagaguano us parlaran de la nova epidèmia: els infarts i ictus en gent jove i nens que, remarcaran, no tenen res a veure amb els verins dels jueus; només faltaria!


CADA DIA QUE VEUEN

ELS GENOCIDES

ÉS UNA OFENSA

A LA DIGNITAT I A LA LLIBERTAT.


Matar un genocida, per raons de raça superior, per afany de diners o per limitació intel·lectual (que és el més comú), èticament, pot ser condemnable? O hauria de ser lloat i gratificat per la població amb grans festes i honors?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada