dissabte, 13 de novembre del 2021

MOLTS DELS MALS SÓN RESULTATS DELS ABUSOS PERPETRATS


Sí, o més semblant a la manera de dir-ho dels castellans: D’aquella pols vénen aquests fangs. El títol l’he triat per centrar l’escrit en un article d’Ot Bou Costa, un xicot molt jove, o això sembla per la fotografia, que s’expressa molt bé, molt ortodox, però que al cap i a la fi, no diu res i no es mulla, un detall no menor. Aquí teniu l’article: https://www.vilaweb.cat/noticies/bots-barrals-proscriure-president-pujol-ot-bou/.

Malauradament Ot, Pujol i la màfia del seu partit ens han portat on som ara. Pujol va convertir la Generalitat en una organització corrupta en tots els seus àmbits d’acció, i va prostituir la democràcia per a convertir-se en el Don de Catalunya. Està bé que critiquis el menja-senglars, però critica’l per traïdor, no per no voler relacionar-se amb Jordi Pujol, que al capdavall, juga en el mateix equip que l’Obèlix. I no calen gaire proves per a demostrar que la corrupció política a Catalunya la va portar l’íntim amic del rei emètic, com una mica més avall del teu article, ho demostra una notícia del teu mateix diari: https://www.vilaweb.cat/noticies/familia-pujol-definitivament-extraviats-ordinadors-telefons-mobils/. Necessites que t’ho expliqui, o potser ja ho vas copsant?

Catalunya és morta, ja ho he escrit moltes vegades. La va matar l’ameba de les pancartetes, assegurant-se un sou vitalici, però qui la va enverinar mortalment fou l’home que no vols proscriure, un delinqüent comú, que, ves per on!, ha resultat que no troben els mòbils ni els ordinadors del bon home; i segur que en Jordi està ben disgustat per això! La de fotos familiars que hi tenia desades i que ja no podrà recuperar! Ot, la política no existeix, hi ha corporacions i màfies que sotmeten la gent al terror de la justícia, que no és altra cosa que un femer ple de copròfags disposats a vendre l’ànima al diable per obtenir tots els capricis i desigs, i això, Ot, el Diable ho sap. I el Diable, amic, bona persona no és, no; però és llest com la guineu i quan tu hi vas, ell ja fa dies que ha tornat; no sé si m’entens. Tota la púrria política catalana és això: púrria política. No en trobaràs ni un d’impol·lut, perquè ja fa moltes dècades que a la política només hi ha delinqüents, inútils i pocavergonyes. En Jordi era un delinqüent, l’ameba, un inútil, i el menja-seglars, un pocavergonya; perquè et vagis fent al cas. Bé, Ot, amb simpatia, i amb molts d’ànims perquè no ho fas malament, t’animo a ‘mossegar’. Neteges els vidres perquè la gent hi vegi millor, molt bé; però, mira-t’ho tu i una volta ho hagis mirat, i si t’ho deixen dir, és clar, mossega. Si no, seràs un cagaguano més, un miserable que contribueix a fer d’una feina menor, el periodisme, un feina absolutament insubstancial. Tanmateix, no defalleixis. Ets jove, i la joventut és inexperiència. Si ho saps, hauràs après un coneixement molt important. Més endavant, quan siguis adult, encara aprendràs més coses quant al coneixement, però això ja serà tasca del teu obrador. Ho fas bé, ets decent en escriure, i això, veient el que es veu, tot i que no és un elogi, no treu que escriguis bé, ortodox, això sí. L’únic que et puc dir és que no et pensis que un càrrec, ni que un alt càrrec, per ser un alt càrrec, és una persona digna. Més aviat, sospita el contrari, i ja et dic jo, que avui, no l’erraràs. Una salutació molt afectuosa.


I deixem el Don i el noi que ens suggereix de tenir-li una mica de respecte, no sé per què, i ens entaforem al catau de l’urinari públic d’Estrasburg. La notícia https://www.vilaweb.cat/noticies/passaport-covid-europa-mesures-no-vaccinats/ és per a idiotes, començant perquè s’hi transmet unes declaracions del goril·la mascota del psicòpata Gates que són de paraplègic cerebral, que per això el psicòpata el va escollir entre tants de simis com podia triar, que si d’alguna cosa entén, és de cervells destrossats. Àustria confinarà els sans, o sigui, els no vacunats. I la Casa de Meuques de l’harem jueu proposa la il·legalitat i violació de drets fonamentals amb l’exigència del passaport Covid, que és el signe del sotmetiment al N.O.M. Al capdavall, arreu del món els que estan emmalaltint i morint, com transmetent la malaltia, són els inoculats amb el verí assassí dels jueus, però com sigui que són bons minyons, goyim tal i com els vol la raça superior, aleshores, els donen el permís de la llibertat. Potser, en el femer corrupte de l’urinari europeu, ningú no s’ha adonat que la llibertat és un bé natural i que ningú, ni l’escòria parlamentària ni la sacerdotessa negra del BIS, són ningú per a donar crèdits de llibertat als esclaus. Tanmateix, això, avui, ja és una batalla perduda. La pregunta més interessant de totes és: quin interès hi ha a fer obligatori un experiment, passant-se per l’engonal els drets bàsics i fonamentals de l’home, que tots els insectes, amebes, escarabats, rates, hienes, copròfags i altres gèrmens del femer, volen imposar a la població? Més avall, en l’apartat «Secció Criminal», ampliaré aquesta reflexió.


Mentre a l’urinari, se les miren i dissimulen somrients de com els surten els bitllets per la vora de les butxaques, els ‘experts’ fan el mateix, ells als lavabos dels prostíbuls universitaris, i ens regalen una altra perla: https://www.elnacional.cat/es/salud/expertos-piden-aumentar-vacunacion-frente-neumonia-adultos_669428_102.html. No m’hi estendré, que ja sabeu el fàstic que em fan aquests inútils que molt probablement ni sospiten que més que inútils són una rèmora per a la vida social i el coneixement. Només els diré que la VIDA NO ÉS MALALTIA, ells són la malaltia. La manca de coneixement del que és l’ésser humà i la vida, i el sotmetiment als protocols de ‘la veritat’ que els presenten les indústries de la farmàfia junt amb el sobre amb què sentir-se a gust pel coneixement après, els descriuen. Més avall, a la «Secció Criminal», també faré esment a un d’aquests experts en genocidi i patètica ignorància. Ara, als experts, només els comentaré que els vaccins jueus han provocat problemes seriosos en les carreres professionals de 75 esportistes d’elit, només de l’elit, els quals, suposo, que tenen una condició física extraordinària i que són sotmesos a proves mèdiques regulars, com quan els examinen per a fitxar-los. No descarto que els que fan aquestes proves també siguin experts, és a dir, que no en tinguin ni punyetera i segueixin els protocols: la màquina diu ‘x’, doncs, segons la taula de valoració ‘y’, val; i romanen tan panxacontents i eixerits. El cas és que el Kun Agüero, probablement haurà de deixar el futbol, però ningú no us dirà que ha estat per culpa de la vacuna, no, això no, que els jueus no deixen que es digui. El Kun tenia una patologia congènita que no s’ha descobert fins ara, tot i que fa quatre dies els metges que l’examinaren per fitxar-lo no es van adonar, perquè la màquina no acabava de funcionar bé, que això, ja ho tenen les màquines. I tots contents. Els jueus pixant-se de riure, perquè els fa molta gràcia que després de fer propaganda del verí, ell mateix l’hagi patit; això als jueus, els fa, literalment, trencar-se de riure i considerar-se superiors als goyim babaus. I en això, veieu, tenen raó.


SECCIÓ CRIMINAL


(En aquest apartat només hi apareixeran els criminals que no poden amagar el seu crim ni dessota les pedres. Els ‘Caín’: «Què has fet amb el teu germà?», recordeu? )


Inaugura la secció el cos dels sicaris criminals de la policia holandesa:

https://t.me/RosselloCM/52586

Això ja passa a Austràlia, a Nova Zelanda, al Canadà i ara als Països Baixos, aviat d’estrena en el vostre país! L’afecció jueva pels nens és ancestral, i l’ús de la pedofília i l’assassinat de nens, per tal de poder coaccionar els goyim que volen fer fortuna, ha estat una de les pràctiques més sovintejades en les sectes maçòniques; i això no és nou, que podeu trobar informació, antiga, però informació fins a avorrir-vos d’aquestes pràctiques, a Internet. Cas Jeffrey Epstein, Hollywood, Pizzagate... Convé que no oblidem que L’ESTAT NO TÉ CAP POTESTAT SOBRE ELS NENS, i qui digui el contrari està cometent un delicte. Els fills són responsabilitat dels pares. Només en casos extrems, i molt extrems, l’Estat pot intervenir sobre la pàtria potestat dels pares. Cap simi vestit de policia ni cap insecte amb càrrec públic té la mínima autoritat sobre els fills de ningú. És més, suposant que els pares no siguin responsables del fill, NO ÉS L’ESTAT QUI SE N’HA DE FER CÀRREC, sinó que ha de cercar en la família del menut qui se’n vol responsabilitzar. EL ROBATORI D’UN NEN PER PART DE L’ESTAT HAURIA DE COMPORTAR PRESÓ PERPÈTUA PEL RESPONSABLE, perquè és segrest i perquè passa per damunt de la LLEI NATURAL, i un miserable germen paràsit de l’Estat corrupte, no és ningú, menys encara quant a la vida d’un menut. Molt de compte, que els jueus i els criminals que els serveixen volen muntar guarderies, no sabem si per a tràfic d’òrgans o per a la prostitució, que d’això ja hi ha casos documentats; que la majoria de Centres de Menors són prostíbuls per a degenerats i corruptes.


Ara, el terrorista número u. Ja us he passat el vídeo, però en aquest breu fragment, la ignomínia amb forma humana no es posa vermell ni res i es presenta com el que és: UN CRIMINAL SENSE EL MÍNIM ESCRÚPOL. Com ell mateix diu, són negocis. Si per guanyar uns milers de dòlars, cal desgraciar o matar un fotimer de gent, doncs, segons l’eminència dels Inferns, se’ls mata i s’engreixa el compte-corrent.

https://t.me/RosselloCM/52582

Una cosa uneix als de la raça superior: els valors ètics.


Ara un menyspreable cuc i eminent expert que amb la mateixa descaradura que el terrorista número u, que és qui li paga, no només persevera en la mentida i el crim, sinó que aprofita l’avinentesa per ofendre la gent que no vol sotmetre’s als seus amos. Aquest pallasso ha de ser jutjat i pagar el que pugui pagar dels seus crims, ja que tots és impossible que els pagui. I quant a això, ja sabeu què en penso, que tampoc no és qüestió de repetir-ho cada dia. El vídeo repugnant és aquest, jo recomano d’escoltar-lo sense imatges, que poden ofendre la dignitat d’una persona com cal, que tanta putriditat fa tenir basques. https://www.youtube.com/watch?v=klQeDk-guBI&feature=youtu.be. Ara, us recomano de llegir els comentaris de la gent, i comprovareu fins a quin punt pot arribar la indignitat de personatges tan execrables i abjectes, que per uns bons rals acceptarien de ser escopits i vexats. No cal dir, que amb la cara paga, el cuc: és el paradigma de l’inútil vanitós, orgullós de fer de minyona sexual sense límits, tot per un bon sac de monedes.


I conclourem amb Mengele, l’hereu natural, no un succedani com l’enverinadora que gestionava la Genociditat de Soroslàndia quant a l’extermini de vells, no, aquest és ‘el cervell’, evidentment no del producte, ja li agradaria, sinó de la matança que té l’ordre de complir i que complirà perquè ell n’està orgullós del genocidi que està dirigint i materialitzant. Albert Bourla, l’assassí de Pfizer:

https://t.me/laquintacolumna/13635

És inquietant la notícia, tanmateix, de ben segur que és així. Recordem com han anat les coses fins ara:

En un començ, després d’enverinar els vells amb la vacuna contra la grip, procediren al protocol d’extermini dirigit pel goril·la del psicòpata i que va provocar tota la falsa alarma per la grip de cada any. Els assassinats de vells en les residències, on els familiars no tenien accés i on no els podien socórrer, fou un escàndol sense precedents a la història, tanmateix, recordem que la psicòpata Christine Lagarde ja va recomanar l’extermini per fer quadrar els comptes. No oblideu que els jueus compten, i si els comptes s’arrangen amb morts, hi poden posar els morts que calguin, sense despentinar-se; això és el de menys, ja heu sentit el terrorista Soros. I que els mataven, ho sabem pels tractaments amb morfina i midazolam que obligaven a executar els distints governs d’arreu i que els metges (metges?) complien sense deixar de dormir a la nit, mentre somiaven comptant... tants avui, demà tants ingressos al compte.

Feta la feina amb els vells, els que resten cauran més aviat que tard per les dosis descomunals de verí que els han injectat en les diferents tandes de vacunes. Una cosa, d’altra banda, insòlita. Perquè, si una vacuna no serveix per a res, perquè es permet que els mateixos imbècils que han fabricat la primera facin la segona? I la tercera? I la quarta? Bé, el cas és que amb la política genocida de la inoculació dels adults, als adults se’ls ha escurçat l’esperança de vida notablement. I ho veurem molt aviat. De fet, els casos d’atac de cor s’han multiplicat per vuit, i els que no cauran ara, ho aniran fent de mica en mica, que aquesta és l’estratègia de la vacuna, ja que si la injectes i la gent es mor tot seguit, un fet que passa i la gent no vol veure – el que pot fer la covardia! -, podria produir-se una reacció, i per això, les morts se succeiran en el temps i així ningú no podrà sospitar de l’enverinament de la sang que han rebut mitjançant el tòxic que els ven el criminal Albert Bourla.

Després, han inoculat la gent jove, donant-se la casualitat que just al temps de la vacuna, sense cap explicació científicament raonable, els joves pateixen miocarditis o es moren d’atacs de cor, una cosa que era insòlita fins fa no res, però que ara, d’acord als ‘experts’ en idiòcia congènita, voluntària i irreparable, és una tendència nova, vés a saber tu per què. Continuaran investigant, els ‘experts’, i en els laboratoris de la Cases de Putes Jesuïtes, seran capaços de trobar que els joves es moren de resultes del canvi climàtic, ja ho veureu.

I ara, que han de matar els nens, perdó, han de vacunar els nens, resulta que han pensat d’incloure en el tòxic un antídot contra el verí, no sigui el cas que els menuts comencin a morir com comencen a morir els joves i els esportistes, i als pares se’ls acabi la paciència, que ja sabem, que tocar els fills pot provocar una reacció veritablement aïrada i sense límits. Per això, Mengele Bourla i els socis sionistes han pensat que la manera més eficaç d’esclavitzar els nens blancs és amb aquesta nova modalitat de vacuna, que vés a saber què porta, a més a més de l’anticoagulant perquè els nens no emmalalteixin o es morin tan aviat com haurien de morir per culpa de la injecció letal.


Fins aquí l’exhibició de criminals, tots dignes de la forca com a compensació a l’atemptat bestial contra la Humanitat.


NO SÓN VACUNES, SÓN VERINS.

TOTS ‘ELLS’ HO SABEN, TOTS.

METGES, CAGAGUANOS, POLÍTICS,

TOTS HO SABEN.

I JO PREGUNTO:

ENVERINAR LA GENT, NO ÉS UN DELICTE?

NO ÉS UN CRIM?

SI A MÉS A MÉS ES FA AMB COACCIONS?

NO ÉS UN GENOCIDI?


HEM DE TENIR LA MATEIXA COMPASSIÓ

QUE ELLS TENEN AMB NOSALTRES,

AQUESTA ÉS UNA EXIGÈNCIA DE LA JUSTÍCIA.

LLIGUEM CAPS?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada