dijous, 11 de novembre del 2021

EVIDÈNCIES INCONTESTABLES


Faré poc ús de les paraules, perquè amb els enllaços que us posaré, vosaltres mateixos en traureu les vostres conclusions.


Res que no sapiguem, però el doctor Anthony Phan, esmenta una relació prou esclaridora de la situació actual: La mateixa eina, més preocupant propòsit i una altra mentida.

https://t.me/RosselloCM/52454


És això humor jueu? Crec que és un vídeo imprescindible per comprendre el grau d’abducció de ximpanzés com el protagonista de la festa... i sobretot, escolteu què deia - que no cantava -, i quan:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3723


Ara una notícia que inculpa de genocidi, sense el mínim dubte, a la mascota de Gates, a l’OMS i a tots els sequaços del govern de la Rata d’Anglaterra.

https://t.me/elinvestigador_org/7233


I ara la versió espanyola, que hauria de provocar la detenció immediata de tots els criminals que han estat al govern des del començament de la matança goyim. L’actual pallassa de Soroslàndia per a l’extermini, sense dubte, hauria de pagar amb escreix el mal que ha causat i continua causant, tot, per mantenir la comissió per goyim ferit o mort.

https://t.me/elinvestigador_org/7238

https://t.me/RosselloCM/52494


Una imatge del gos de Soros, una exhibició del colpista, genocida, segrestador, reu d’alta traïció, terrorisme i venda d’Espanya al sionisme, en la qual, el molt limitat, se sent feliç de mostrar l’ull que tot ho veu. Només l’execució pública d’aquest criminal pot fer tornar la dignitat al poble espanyol... d’ell i de tots els cínics que l’han acompanyat en el seguit de crims que la mascota de Soros ha executat contra el poble espanyol.

https://t.me/laquintacolumna/13584


I no em podia faltar la puteta favorita dels Rothschild, sobre la qual prometo un especial, si els francesos tenen la dignitat que van tenir amb Lluís XVI. Un Borbó, ves!

https://t.me/RosselloCM/52473


I obvio Austràlia, que no és un país, ja és el primer camp d’extermini goyim del món.


LES EVIDÈNCIES SÓN INCONTESTABLES,

ELS CULPABLES EVIDENTS,

ELS INSTIGADORS, DARRERE DE LA CORTINA,

COM SEMPRE,

COM SEMPRE,

COM SEMPRE,

FINS QUE ENS DECIDIM

A DIR AL PORC

EL NOM DEL PORC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada