divendres, 19 de novembre del 2021

CONTRATEMPS PER A L’ENEMIC

 

Les set potestats infernals no estan del tot satisfetes amb les hosts asquenazites i el desenvolupament de la guerra; per això, els esclaus voluntaris del Diable, darrerament, han estat cridats a clamar per la inoculació massiva del verí, i els amos els estan obligant, pels estipendis que ja han cobrat, a fer la propaganda de la voluntat del Tron de Dite (com Dant l’anomenava). Abans, però, d’analitzar el contratemps de l’enemic, escoltem les paraules de Monsenyor Carlo Maria Viganò, un dels pocs alts càrrecs de l’Església Catòlica, que denuncia el crim contra la Humanitat i el col·laboracionisme de la Gran Bagassa Vaticana, representada per la corrupció jesuïta de l’Execrable Santedat Satànica, qui ha omplert d’excrements morals el que hauria de ser la seu del màxim representant de Déu a la Terra. Escoltem les paraules de monsenyor:

https://t.me/elinvestigador_org/7407


Per demostrar que l’abans vicari de Crist (recordem que el fill de Satanàs va renunciar a ser-ho i ha delegat aquesta premissa fonamental a un vestigi històric i simbòlic) doncs, per demostrar que el criminal de la santa seu està al servei del Senyor de les Tenebres, us transcric una frase de la digníssima parlamentària Sandra Cunial:

«Ja no podeu dir que vacunar-se és un acte d’amor (terrorífica frase pronunciada pel fill de Satanàs), perquè un acte d’amor sense consentiment i sota xantatge es diu VIOLACIÓ». Bravo per aquesta dona coratjosa!

I ja que estem amb frases, us en transcric una altra, anònima:

«Si no et deixen dubtar, és perquè el relat és fals».

Poques veritats hi ha tan evidents com aquesta. Però resulta que la mentida té les potetes molt curtes, i cal erradicar qualsevol cosa que no sigui el DISCURS OFICIAL, que només per ser oficial, HA DE SER FALS. Les dades sobre la pandèmia són concloents i no admeten cap dubte en una ment sana i equilibrada. Tan sols els deficients que estudien - i ja és dir molt ‘estudiar’! - ‘epidemiologia’, i les titelles polítiques amb la col·laboració dels indigents intel·lectuals que són vestits amb bates blanques, per tal de donar credibilitat a la seva radical ignorància, i als quals diuen metges, per a dotar-los d’un prestigi - que val a dir, mai no han tingut entre la gent espavilada , sostenen que el genocidi és un benefici per a la societat i la solució a tots els problemes. Hi ha proves per acabar-ne esgotat; només us posaré una notícia de «La Nueva España», un diari asturià: https://t.me/RosselloCM/53010

Aquest és el problema de Satanàs: No ha pogut enverinar tothom, i ara corre el risc que tot surti a la llum quan els verins comencin a fer l’efecte, un efecte que ja veiem en les morts per parada cardíaca, la inflamació del cor i els trombes, i que aviat s’agreujaran amb fallades sistèmiques i pèrdua de la immunitat natural; apart de la degeneració psíquica provocada pels tòxics del verí dels jueus. Per això, els és necessari que tothom estigui vacunat, si no, quan els morts TOTS SIGUIN ELS ENVERINATS PELS GOVERNS I ELS METGES AMB L’AQUIESCÈNCIA DE LA JUSTÍCIA I EL SUPORT IMBÈCIL DELS SIMIS VESTITS DE POLICIES, potser, i dic potser, els babaus que han accedit a modificar el seu codi genètic, s‘adonaran de què és el que ha passat, i potser, només dic potser, enrabiats de veritat, seran els que demanaran amb tota justícia i equanimitat els caps de tots els assassins dels governs, de la sanitat, de la judicatura i de la policia, sense oblidar els imbècils cagaguano, que qui més qui menys ja sap que el seu nivell intel·lectual amb prou feines supera el border line; són carones boniques i estúpides que diuen coses adequades al seu nivell mental, sempre amb un somrís, i si cal, amb cara de preocupació, que això depèn de l’amo. Ara els has de convèncer (somrís), ara els has d’acollonir (rostre seriós), ara els has d’amenaçar (cara de mala llet) i els projectes d’éssers humans obeeixen com el gosset ensinistrat que camina damunt de dues potetes seguint el bocinet de carn que l’amo sosté entre els dits. Són així de simples, no els cerqueu res de profund, perquè fins i tot desconeixen que vol dir profund; fa molts anys que viuen en la superficialitat, des que entraren al prostíbul dels jesuïtes han restat segellats per la curtedat de gambals i l’eliminació de la paraula ‘crítica’ del seu diccionari.

Aquest és el problema dels genocides: no hi pot haver països no vacunats, com no hi pot haver diferencies substancials entre la població vacunada i la no inoculada amb els verins, perquè la comparació més elemental demostrarà tothom la magnitud del crim contra la Humanitat, i torno a dir-ho: què passarà amb la gent enverinada que ha perdut familiars i que ara sap que els seus representants polítics, els sinistres assassins dels centres d’extermini, els excrements amb toga, els simis disfressats de policia i drogats, com els somrisos idiotes i perversos de la televisió, els han enganyat vilment i que pretenen convertir-los en esclaus, després de fer una bona liquidació de personal, perquè el ramat, perquè pugui ser controlat amb absoluta eficiència, no pot excedir les capacitats de qui té el control? Tant de bo arribi aquest dia i assaltin els indrets on exerceixen els criminals i els passin comptes. És una cosa de la més elemental justícia. La defensa pròpia és bàsica i fonamental en una societat. Què hem de fer amb els delinqüents que des de les institucions ens roben, ens enganyen, ens venen, ens sotmeten i ens maten? Algú pot pensar que hi pot haver injustícia en qualsevol acte executat a fi de retornar a l’estat fonamental de dret en el que ha de viure una societat si vol ésser-ho, i que els paràsits, els insectes, els llimacs, les rates, els gossos i els molts altres animals que omplen els urinaris i els partits sionistes, paguin els seus crims d’acord amb la magnitud del delicte? Alta traïció, perseverança en l’engany i la mentida, malversació de diners públics, corrupció democràtica, ocultació de proves, manipulació de dades, destrucció de l’economia de la societat, aniquilació de la nació, imposició de mesures polítiques contra la voluntat dels electors, implantació de controls que vulneren TOTS ELS TRACTATS INTERNACIONALS DE PROTECCIÓ DELS DRETS HUMANS, i el més gros de tots, pel qual, només per aquest, l’execució i la confiscació de tots els béns del criminal, és un imperatiu: GENOCIDI.

Per evitar que això pugui passar, tots els països d’Europa – curiós – han disparat les xifres de la IMMENSA MENTIDA, tot ocultant que la causa dels nous PCR positius són els enverinats, que malgrat que tenen o els volen imposar el Passaport Verd – que ja és pixar-se damunt la gent! - contagien més que els homes encara naturals. Tots els assassins dels governs europeus i dels urinaris respectius segueixen les ordres de la batuta jueva, i com saben que el coll comença a córrer perill, encara s’afanyaran més en l’assassinat indiscriminat, una cosa aquesta, que val a dir, saben perfectament les hosts dels inferns, que si alguna cosa coneixen bé, és el cau nauseabund i putrefacte que és l’ànima dels seus servidors. Cal que la gent digui NO, sec i decidit. Cal que la gent recordi l’ensenyament de la noia australiana de l’altre dia i no oblidi la ‘pedra’. Cal que TOTS ELS ASSASSINS ajupin el cap i se sotmetin a judici per GENOCIDI I ALTA TRAÏCIÓ i paguin com és de justícia pels seus repugnants crims, executats amb plena consciència del mal causat i amb el benefici econòmic de cobrar per peça caçada. Aquesta és la realitat de tota l’escòria que embruta les institucions que haurien de ser la garantia del que ells han podrit i corromput fins a uns límits que ens pensàvem que no eren assumibles per ningú. Tanmateix, aquí teniu tots els assassins dels governs europeus servint els jueus d’acord amb les instruccions que els dóna la gran sacerdotessa negra von der Leyden, la cap del genocidi a Europa, que per això va premiar el soci d’extermini que fabrica els verins letals: Albert Bourla, jueu, per si dubtàveu què podia ser l’escòria. El Femer Europeu és el N.O.M, ni més ni menys! Per què Àfrica, que no ha estat vacunada amb els alts percentatges del bestiar europeu i que no ha pres les mesures draconianes dels governs europeus, no té cap problema amb la IMMENSA MENTIDA? Potser es tracta d’això. Recordeu que tot va plegat. L’enemic ataca per arreu, i el Pla Kalergi, el més insidiós crim contra la civilització, dirigit, per qui si no!, pels assassins professionals, la raça superior, és clau per a derrotar els europeus, que per això podem veure repugnant propaganda sionista aquesta: https://t.me/RosselloCM/53007.

Ara, llegiu aquesta nota. Si en suggereixo la lectura és perquè ja són moltes les fonts que acusen els cagaguano de mentir sobre el que passa als altres països i, a més de mentir – un fet inherent a la professió i al seu nivell racional quant a comprendre què és veritat i què és mentida, que tot depèn del volum del sobre –, de voler instil·lar la por, el terror a la gent, que, pobra, ignora, perquè els cagauano els enganyen, que el que els estan ‘instil·lant’ ho fan amb les xeringues assassines. Per això val la pena llegir la nota:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3907


Una vegada resumit el problema de l’enemic per a continuar amb l’extermini sense despertar les sospites del bestiar que va a l’escorxador, veiem com això esdevé a casa nostra, que ja fa dies que els portaveus dels criminals surten esverats a proclamar les consignes dels amos que els manen i paguen per a l’execució de la matança. Així, tenim el miserable criminal Argimon, que després de dir per activa i per passiva que no era necessari el passaport i que l’epidèmia estava controlada, ara proposa que aviat serà necessari el Passport Covid de l’esclavatge entre la ciutadania catalana, que fou venuda per l’Ameba penjapancartetes a l’amo Soros. Si ell és tan covard, ignorant, egoista i miserable que s’ha venut, com no ho haurà d’imposar a tot el bestiar que té encarregat d’aniquilar o estabular? Aquest genocida ha de figurar en la llista dels milions que caldrà enviar a l’altra vida perquè el Senyor decideixi si ens hem equivocat. Ja ho he dit altres vegades: Nosaltres els enviem a la màxima justícia, després, Ell decidirà; tanmateix, nosaltres ens els traiem de sobre; i si és el cas, ja se’ns en demanarà explicacions en el seu moment. No podem pensar que això es pot resoldre amb destitucions i presó. Cal l’aniquilació de TOTS ELS QUE HAN PARTICIPAT EN EL GENOCIDI, la seva indigència ètica, la perversitat, la ignomínia, la pocavergonya, la insolència, la ignorància, la maldat, la hipocresia... demostren que són qualsevol cosa menys un ésser humà. I la pena de mort, recordem-ho, no és possible entre éssers humans, per dignitat i respecte a la llibertat i a la vida; però sí que és recomanable amb humans, que hi ha bèsties humanes molt perilloses; i ja no dic res, amb projectes avortats com els que ens governen arreu, que prou que sabem que les cases de putes jesuïtes són les responsables d’haver ‘instruït’ tota la colla d’anormals que ara executen, com gossos ensinistrats, les ordres dels amos, sense la mínima objecció crítica ni ètica. I ja s’ha de ser ben insignificant, per a ser un responsable no responsable dels teus actes, com ho són tota la colla de deficients mentals que no s’han ensumat res de tot el que passa. I val a dir, que no és que siguin tan retardats que no ho saben ni s’ho imaginen, sinó que ho saben perfectament i són plenament conscients del crim que estan cometent, la qual cosa és pitjor i encara demostra amb més claredat la idiòcia profunda de tots aquests criminals.

I vull concloure amb la medusa de l’Oriolet Mitjà, que em pensava que me l’havia tret del damunt, i resulta que amb la consigna del Diable, tots els seus soldats s’han posat a garlar, perquè cal que l’enverinament sigui total, perquè els seus crims puguin passar impunes. I així, la cosa aquesta que es va treure la suposada ciència d’epidemiologia, que és un curs de mitja hora, amb uns quant apunts, en els quals es repeteix constantment: Obeir l’amo, obeir l’amo, obeir l’amo, sempre. I així, quan els fan l’examen final els pregunten: Què és l’epidemiologia? I la resposta, si vols aprovar és: Obeir l’amo sempre i sense dubtes. Aleshores ja ets epidemiòleg, encara que no sàpigues què és la merda que has estudiat, perquè serveix, i ja no et dic res de tenir un mínim coneixement de microbiologia, que això ja seria pecat: un atemptat contra les ments deficients dels alumnes en projecte de ser insectes! No per altra raó, sentíem l’altre dia el catedràtic i epidemiòleg que ens advertia que per causa de la intel·ligència del virus, el virus atacaria els no vacunats, se suposa que perquè els virus són íntegrament maldat pura i dura. Si no ho deia referit als seus amos, que aleshores tindria tota la raó; la seva imbecil·litat reclama urgentment un Princesa d’Astúries especial. Aquest home no pot restar fora del selecte grup d’anormals que reben aquesta cagarada anualment; això, sí que seria una injustícia! Jo d’ell, en el pròxim programa, em queixava: ‘Em sento decebut. Tota la vida dedicada...’. Interrupció del cagaguano: ‘Home, tota una vida? Mitja horeta i uns apunts no gaire complicats de recordar!’. I el nostre catedràtic, indignat: ‘Quina mitja horeta! I que no són complicats de recordar els apunts, ho dirà vostè. Jo només dic que després de tota la meva col·laboració en el genocidi mundial amb la meva incorregible descomposició mental, hauria de rebre algun premi especial, no sé, dic jo’. I la cagaguano, recuperat el torn de paraula, tot somrient: ‘M’han dit que Soros li farà una caricieta al capet i potser un parell de palmetes a la galteta. No em dirà que no estarà content!’. Ell, vermell com un tomàquet: ‘Ah, si és així!’. Qui no plora, no mama.


Me n’he anat d’estudi. Perdoneu. Suposo que l’animadversió i repugnància que em representa l’avortament de l’Oriolet, fa que el meu cervell pensi en altres coses abans que centrar-se en una repulsió com aquesta. Bé, deia que en el paper higiènic li feien una entrevista, des d’allà, al sud-est asiàtic. Pobra gent! No tindran la sort que cap serpent el mossegui, que ja sabeu que les serps són missatgeres de les potestats infernals, per això, el deficient mental està protegit i segur. Pobra gent! Què han fet per a tenir la desgràcia que els arribi un anormal com aquest amb el seu marit a intoxicar-los no només amb la presència, sinó amb els verins que comercialitza l’analfabet integral, i per això, ‘consideradíssim’ per l’OMS del goril·la mascota del genocida i psicòpata més gran conegut en la història humana. Bé, la notícia no us la puc posar, perquè el paper higiènic l’ha treta. No m’estranya, perquè en cas de judici, les proves de PARTICIPACIÓ EN GENOCIDI, que eren les seves miserables, ignorants i criminals declaracions, no li evitaven la forca ni comprant tots els jutges del món. L’imbècil, diguem a cada cosa pel seu nom, obeïa fil per randa l’ordre rebuda de garlar perquè la gent s’intoxiqui amb el verí jueu. Lamento no poder rebatre frase per frase les barbaritats idiotes de l’imbècil profund, però us en faré un resum perquè comprengueu fins on pot arribar a ser de baixa i miserable l’espècie humana i com no m’erro en considerar animals a éssers que no tenen ni principis, ni ètica, menys encara intel·ligència ni dignitat.

L’Oriolet, que sap tant de biologia que s’ha casat amb un home confiant de tenir una llarga descendència, quan sentí el ‘tit-tit-tit; oix-oix-oix’ de l’amo, s’arranjà les plomes, mai millor dit, i acudí a veure què li volia. I l’amo li digué: ‘Ens calen més morts, ai!, vacunats; i necessitem aviat el control absolut sobre el bestiar de la Soroslàndia catalana, que no se n’escapi ni un. Au, vés, animaló, i omple’t de glòria’. I l’aneguet lleig sortí de la sala pensant quina en diria, una mica com la rateta que escombrava l’escaleta i es va trobar un dineró i pensava: ‘Què em compraré? Què em compraré?’ I així anava ell, pensant en el llacet de la rateta i el que hauria de dir, que es va adonar que no havia agafat el sobre de l’amo, i tot corrents movent la cua com ho fan els gansos, tornà a la casa de l’amo, i entre els somriures amables del carnisser quan li donava el sobre amb els emoluments per la nova col·laboració en l’extermini, li deia: ‘Pensa-t’ho bé, que els volem a tots preparats per a l’aquelarre’. I l’aneguet lleig sortí ben content i amb ganes d’anar-ho a explicar al seu marit, mentre no arribava el cagaguano de La Caixa a gravar les seves idiòcies.

I l’aneguet, així que va veure el cagaguano, ja estava disposat a proclamar la propaganda genocida de l’amo carnisser, que ell sap que aquestes col·laboracions arriben a les orelles del goril·la mascota del psicòpata, i qui sap, qui sap, si pot caure algun reconeixement a la idiòcia, potser un premi de l’OMS, del Femer Europeu, de la Genociditat de Soroslàndia o la cagarada d’un Princesa. Ai, no ho sap! Però, tot i els nervis, després de fer-se la fotografia com un bon animal domesticat, amb el morrió ben posadet, que almenys ens permetia de no veure-li la cara i el bec d’anormal, va començar el discurs pro-extermini i sotmetiment al N.O.M., orgullós, sentint-se home (?), sentint-se intel·ligent (?), sentint-se útil (?) i sentint-se especial. El seguit de disbarats - que objectaré un per un -, eren els següents, tot d’acord amb la partitura del carnisser:

- Cal vacunar el 100% de la població.

Subnormal, comprenc que, com has estudiat només mitja hora, t’hagis cregut que tot el que et deien era veritat i que com el goril·la del psicòpata va canviar la definició d’immunització, atribuint-la exclusivament als verins jueus, tu t’ho creguis. És el que té ser limitat; si el goril·la t’hagués dit que calia immunitzar-se amb verins i aniquilar els que no ho vulguin fer, tu també hi estaries d’acord, que això és l’epidemiologia. És més, defensaries que era l’única solució per acabar amb una pandèmia que, epidemiòleg, és d’un virus invisible. Però tu, després de mitja hora i d’haver-te après els apunts, ho tens molt clar. Malauradament per a tu, aquestes declaracions et converteixen en CRIMINAL per atemptar contra els drets bàsics i fonamentals reconeguts per diversos tractats i convenis internacionals, quant a la llibertat de l’individu en qüestions de salut. I a més a més, insisties en l’obligatorietat per assolir la immunitat general pel virus que ningú no ha vist ni se sap de ningú que l’hagi patit, però tu, d’acord amb els apunts, hi insisties, suposo que sabent que ESTÀ ESTRICTAMENT PROHIBIDA L’OBLIGATORIETAT EN LA PARTICIPACIÓ D’UN EXPERIMENT MÈDIC I GENÈTIC sense el consentiment informat de la persona. Trobes normal que una prova mèdica es realitzi en ‘vacunòdroms’, als bancs, als centres comercials, a les cases de putes, no a les universitat, si no a les cases de barrets, de barrets de veritat, i tot sense prescripció mèdica? Això és prou per a demostrar que és un IGNORANT INTEGRAL i la teva actuació ATEMPTAT CONTRA LA SALUT PÚBLICA.

- Les vacunes són segures.

El Vaers ja compta amb més de 50000 morts i mig milió d’efectes secundaris, només un any després de l’enverinament. Si s’hi remeten només entre l’u i el deu per cent dels efectes no desitjats i les morts; què, fem càlculs a l’engròs i pel cap baix?: Alguns milions de morts i uns quants centenars de milions d’afectats? Tros de guano, saps quins són els efectes secundaris a mitjà (el que estem a punt de veure) i a llarg termini? La irresponsabilitat d’aquestes declaracions no només són fruit de la teva radical ignorància, pobresa intel·lectual i deficient cognició, sinó del fet de participar activament en GENOCIDI. Només espero que després d’un judici sigui Ell qui t’absolgui, si és que pot.

- Cal el Passaport Covid.

Aquesta discriminació intolerable, només la pot recomanar un microbi, un llimac o una aranya verinosa. On s’ha vist, epidemiòleg, que aquesta bajanada hagi estat un mètode epidemiològic, imbècil! Suposo, si saps llegir, és clar, que hauràs sabut que els enverinats són els malalts, i que a poca gent no vacunada se li atribueix el virus que ningú no ha vist, menys seqüenciat, perquè ningú no l’ha aïllat ni purificat, encara que els sionistes de les agències de fabricació de notícies falses, diguin que sí; i la prova és que no poden demostrar-ho amb els documents que caldria i amb el reconeixement dels resultats per altres investigadors. A més a més, sabem que els enverinats poden agafar la malaltia (de fet, els ha estat inoculada) i la poden transmetre (perquè els ha estat inoculada, cosa que no passa amb els que no s’han cregut totes les vostres mentides). Aleshores, tros de quòniam, em pots dir de què serveix el passaport, si no és per al control abusiu i intolerable de la gent? Tu hi estàs d’acord, amb la qual cosa violes principis fonamentals del dret bàsic, natural, com també del dret positiu. O potser és el teu desig que els enverinats amb el passaport escampin la malaltia que se’ls ha injectat, que de moment ja sabem que és trombòtica... saps què és això, epidemiòleg?... Quina és la situació a Gibraltar, amb quasi la totalitat de la població enverinada? El que passa a Gibraltar us acusa, sí, de criminals i genocides, d’atemptat contra la salut pública i participació en cop d’estat per a la instauració de la tirania N.O.M. per la que treballes. Dèieu que amb un setanta o vuitanta per cent s’assolia la immunitat de grup, que val a dir, que jo sense haver estudiat mitja hora d’epidemiologia, sé que tots els grups l’acaben aconseguint de manera natural. Si Gibraltar, amb el 100% de la població enverinada, no ha assolit la immunitat de grup, vol dir que sou una colla D’IMBÈCILS DEGENERATS i que l’estratègia de l’OMS a més d’absolutament ridícula i inútil, és criminal, un fet indubtable i que és la raó de tot plegat; encara que tu, ànima càndida i epidemiòloga, no ho entens ni ho podràs entendre. Si no has entès com es fan els fills! Què entendràs, tros de babau!

- Cal vacunar els nens.

Aquí, criminal, la rebles. La magnitud del crim que voleu fer amb els nens, aquest crim, no el pagueu ni amb cent execucions després de tortura. ETS UN GENOCIDA INFANTIL. Només un retardat mental com tu, amb desviacions cognitives greus i traumes psicològics inconfessables, pot arribar a un grau de perfídia i maldat tan profund com aquest. Perquè saps que ja hi ha nens que s’han mort per causa del verí. Saps que les embarassades han tingut un augment brutal d’avortaments. Saps que els nens nascuts després de vacunar-se la mare, són estranys. Saps que els joves estan patint miocarditis, que, per si no ho saps, epidemiòleg, és un malaltia que tard o d’hora els obligarà a un trasplantament. És a dir, els joves són enverinats, i enverinats al cor. Podeu arribar a ser més indignes, miserables, cruels, satànics i escombraries? I tu, INFANTICIDA, recomanes enverinar els nens!

Bé, m’aturo perquè em bull la sang. Espero que algun dia tindrem la immensa satisfacció ètica de veure l’execució d’aquest genocida imbècil, per genocida i per imbècil.


La guerra continua i els peons idiotes i imbècils, compleixen les ordres dels amos. No obvieu que la maldat quan s’executa en unes condicions com les actuals, descriu uns executors que per mancança absoluta de principis i valors ètics no són racionals, la qual cosa obliga a considerar-los, d’acord a les limitadíssimes facultats cognitives, com a IMBÈCILS I IDIOTES. Parlo de ciència. I jo torno a ratificar-me en la consideració que cal l’extermini absolut de la imbecil·litat i la idiòcia en la responsabilitat pública. Mai no em sentireu atemptar contra la vida de l‘‘innocent’ que és imbècil o idiota per naixement, mai; però els que malgrat la possibilitat de desenvolupament mental, són incapaços d’altra cosa que de retrocedir en la capacitat cognitiva i intel·lectual, sense dubte, cal exterminar-los, i si ocupen un càrrec de responsabilitat, allà on sigui, en política, sanitat, justícia o a les cases de putes jesuïtes, la urgència de resolució de l’amenaça per a la supervivència de l’espècie, ho fa inajornable.


CAL QUE ENS N’ADONEM:

NO HI POT HAVER PERDÓ.

NOSALTRES NO FÉREM LA GUERRA.

ENS L’HAN FET FER.

ENS VOLEN REDUÏTS A LA MIDA DE L’ESTABLE.

REDUÏM-LOS A ELLS

A LA MIDA D’UN CENDRER.


P.S. Consti que sempre demanaré un judici; bé, que passin davant del jutge per reconèixer els seus crims, que tampoc no és qüestió de perdre el temps. L’evidència és inapel·lable. I quant al ‘cendrer’, em fa gràcia l’ocurrència; perquè tot és reblar en la mentida immensa que és tot el que produeixen els jueus. Mai no es fartaran d’enganyar els goyim. Ara però, estan a punt del cop final. De nosaltres depèn la depuració absoluta del planeta dels agents secrets del Inferns i el seus sequaços comprats.

DIR NO, SEMPRE.

AQUEST ÉS EL CAMÍ

DE LA LLIBERTAT.


I a tu, vacunat:

SI T’HAS VACUNAT

UNA, DUES O TRES VEGADES,

I NO ESTÀS IMMUNITZAT,

PENSA:

QUÈ T’HAN INOCULAT?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada