dilluns, 22 de novembre del 2021

MOVIMENTS DE TROPES

 

La guerra contínua i els exèrcits estan posicionant-se front a front. Per a presentar-vos quines són les armes letals de l’enemic, començaré amb un seguit d’evidències:


El doctor jueu Vladimir Zelenko ens ho explica de manera molt clara. Reconec que em sorprèn que ‘els seus’ no l’hagin liquidat en comprovar que és un home íntegre i que està del costat dels goyim.

https://t.me/elinvestigador_org/7471

Robert F. Kennedy jr. en aquesta breu entrevista, també fa el que pot perquè la gent s’assabenti de la presència de l’enemic fantasma.

https://t.me/elinvestigador_org/7475

Que la vacuna, o sigui, l’enverinament massiu, és això, i no allò, ens ho certifica aquesta gràfica del Japó. La Ivermectina, un medicament molt barat i un ‘antiparasitari’ (molt curiosament), és infinitament més eficaç que els verins inoculats. Aleshores, els governants que arruïnen els països comprant verins i matant la seva pròpia gent, què són?

https://t.me/elinvestigador_org/7478

Per comprovar qui són els traïdors a la nació i els genocides, només cal escoltar el sionista antialemany i ministre de sanitat (encarregat de l’extermini d’alemanys), Jens Spahn, que ens ho descriu sense posar-se vermell.

https://t.me/counterpropaganda20/6096

També ens podem fixar en Nova Zelanda, que suspendrà el confinament aviat. Sabíeu que a les illes han mort 40 persones de 5 milions? Jacinda Ardern, la titella sionista, si ha hagut de fer una passa enrere, per alguna cosa serà.

https://www.h24info.ma/monde/la-nouvelle-zelande-annonce-la-fin-des-confinements-et-abandonne-sa-politique-zero-covid/

Com també fan passes enrere, els criminals que han col·laborat com a cagaguano doctorats en deficiència cognitiva i medicina.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3951

Perquè passen coses com aquestes:

https://t.me/RosselloCM/53221,

Per què serà? Potser perquè els enverinats estan seriosament afectats en l’aparell reproductor, així els homes, que es tornen estèrils, i les dones, que gràcies a la meravellosa proteïna ‘spike’ perden la possibilitat de formar la placenta i de gestar el fetus?

I si creieu que menteixo i que ells tenen vergonya, vegeu aquesta infame notícia:

https://t.me/RosselloCM/53211,

La mentida és tan escandalosa, que només comptant amb la indigència intel·lectual de la gent, devastada fa molts anys per l’educació obligatòria i el clavegueram televisiu i ‘hollywoodenc’, pot passar el que està passant. Només amb el mínim comú dels sentits, el genocidi és evident, com la responsabilitat de tots els criminals que hi col·laboren a canvi de remuneració, en el que és la baixesa més execrable en què un humà pot caure. No són éssers humans, per això, cal jutjar-los com a animals extremadament perillosos.

I VAERS continua afegint cadàvers i malalts crònics a la llista dels verins assassins dels jueus i dels sicaris genocides de TOTS ELS GOVERNS, nacionals i locals.

https://t.me/elinvestigador_org/7483

I com de curiós és els següent vídeo! Amb el més mínim dels criteris, una persona sana mentalment, s’adona que això no pot ser bo, més, quan ells mateixos t’ho diuen.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3965

Al costat d’una escola. Compreneu ara quina és la intenció del sionisme internacional i dels miserables traïdors que els serveixen? No em cansaré de dir-ho, la pena capital és com deixar-los en llibertat.

I concloc les evidències amb la doctora María José Albarracín, que ens diu en aquest vídeo què pot passar, tot confirmant la meva intuïció que la malaltia és injectada amb les vacunes, o sigui, és un enverinament massiu de la població.

https://t.me/RosselloCM/53244


Els nostres exèrcits:


Comencem fent esment, encara que sigui poca cosa, a la decisió del Tribunal de Justícia del País Basc que no autoritza el Passaport Verd de l’infame paràsit Urkullu. Aquest jesuïta és el pitjor que li ha passat al País Basc.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3960

I també aquesta notícia relacionada amb la judicatura, que sembla que es pot posicionar contra els criminals del Banco de Santander, que no és per res, però té com a uns dels més grans accionistes al terrorista número u del món: George Soros.

https://diario16.com/el-cgpj-abre-diligencias-por-el-el-mayor-escandalo-de-corrupcion-judicial-en-beneficio-del-santander/

Tant de bo, els bons jutges comprenguessin quin és el costat de la justícia i on estan els més perillosos assassins i criminals de la història!


Aquests són els exèrcits del poble:

https://t.me/elinvestigador_org/7474

I aquesta curiosa i esperançadora notícia, que ens arriba de Zabreg:

https://t.me/RosselloCM/53226,

Sense dubte, aquest és el camí. Sense gossos i paràsits obedients i sense les armes, els genocides són fàcils de caçar. Només cal que els militars s’adonin de la realitat i recordin el jurament de servei a la seva nació i no al sionisme internacional que vol esclavitzar els seus pobles.


En aquest enllaç, podreu llegir l’article de Juan Manuel Prada, que qui m’havia de dir a mi que el llegiria, i que posaria de referència en el meu blog articles de l’ABC! Fixeu-vos com de podrit és el país que l’ameba va vendre per unes monedes de plata!

https://www.abc.es/opinion/abci-juan-manuel-prada-psicopatas-tragacionistas-202111212353_noticia.html

I per fer l’enllaç amb les tropes de l’enemic, una notícia del ‘Faro de Vigo’, on veurem com hi ha metges que ho són, no perquè estiguin ensinistrats en l’obediència als protocols, sinó perquè pensen, una activitat quasi desconeguda en els espècimens que són vestits amb bates blanques.

https://t.me/RosselloCM/53238

La implicació en genocidi de tots els col·legis de metges, demanda que tots els membres directius d’aquesta lògia criminal, paguin amb la vida els seus crims. Només considereu el nombre d’assassinats que estan permetent i la persecució a la dissidència, per sospesar si exagero una miqueta només. I quan dic tots, aquí, no se n’ha d’escapar ni un.


Les tropes enemigues:


Aquí teniu una sangonera, ensinistrada en el circ de les bagasses, circ dirigit pels nostres estimats jesuïtes, i recompensada amb un càrrec al gran prostíbul oficial, el CSIC, on el que és ben difícil de trobar és algun responsable que no sigui disminuït intel·lectual; sembla talment que en les oposicions se’ls deu exigir el certificat previ de minusvàlua psíquica i intel·lectual amb un mínim del 50%.

https://diariodeavisos.elespanol.com/canariastequiero/2021/11/el-principal-virologo-del-csic-pide-que-la-seguridad-social-no-atienda-a-los-no-vacunados-si-se-contagian/amp/

L’imbècil està cometent el delicte penat per la llei d’incitació a l’incompliment de l’obligació de socors. Només per això, aquest deficient, ja hauria d’estar entre reixes... Amb la cara paga, no cal ni fer-li un examen de coneixements i capacitat cognitiva.

I em reitero, les consideracions d’imbècils i idiotes, sempre són consideracions científiques i no insults. M’ajusto tot el que puc a la realitat del que examino.


Ara un idiota, perquè vegeu que no dic les coses per dir-les:

https://t.me/laquintacolumna/14084

L’home és tan limitat que quan li donen les ordres, ell se les aprèn amb tanta dedicació que després les transmet com l’amo les hi ha transmès a ell, sense adonar-se’n. Aquesta deixalla humana és el responsable del genocidi a Andalusia. Com veieu, els jueus saben molt bé què trien: el més baix i ignorant que troben a la societat, perquè aquests destorbs socials són les eines idònies per a cometre el crim, ja que la limitació racional dels subjectes no els permet de ser conscients ni del que diuen. Penseu el mal que han fet a la societat els cagaguano, perquè la gent no s’adoni que qui li parla és un idiota irreversible! En una societat mínimament instruïda, aquest avortament potser es dedicaria a obrir portes i tancar-les en algun gran hotel, tot disfressat amb un vestit de categoria, per fer-lo content, ja que a res, de més complicació mental, pot aspirar i fer-ho bé. Malauradament per a ell, quan la idiòcia és criminal, no es pot tenir misericòrdia.


I ja que parlem d’aquests disminuïts, sentim ara, molt breument, els lladrucs del gos de Soros:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3967

Recordeu ‘les evidències’ del començament. No sé per què, però jo al ca el veig mort, com si ja ho fos, no sé com explicar-me, com si els seus ulls ja diguessin que és mort, que és viu perquè no sap que és mort, com un zombi, que és, això segur, l’estat del seu cervell.

Perquè vegeu que no se n’amaguen, del genocidi, mireu aquesta notícia del ‘Heraldo de Aragón’, on es veu que l’altre de la família dels anteriors, i a més amb un pronòstic més greu quant a la irreversibilitat, és com els gossos aquests que tothora corren amunt i avall entre les cames sense deixar de moure la cua, que així és com es mou el president, o allò que dirigeix Aragó.

https://www.heraldo.es/noticias/aragon/2021/11/17/los-mataderos-pondran-las-dosis-extra-a-los-vacunados-con-janssen-1534501.html

El van veure i li van dir: «Vine». I ell s’assegué sobre les potetes del darrere. «Hem pensat que volen riure una mica. Ara vacunaràs en els escorxadors. Que després no diguin els animals que no se’ls ho deia clar! Hahaha.» I tot el grup de jueus, vinga a riure. El gosset quiet, movent la cua, assegudet. Tot esperant l’ordre. «Au, vés». I l’animalet corrents que se’n va anar a avisar els escorxadors. Que contents van restar els jueus i quantes crispetes compraran per acompanyar el riure tot veient les cues de goyim davant de l’escorxador! «No em direu que no fem bé la feina!» I vinga a riure.


I com parlem de pallassos, conclourem, abans de l’apèndix, amb dos dels pallassos més ridículs de la televisió. Wyoming, perquè semblava intel·ligent, i l’altre, que ni ho ha semblat ni ho semblarà mai.

https://t.me/RosselloCM/53249

Us heu fixat com aplaudien els nens? S’ha de ser molt curt de gambals per obeir l’ordre d’aplaudir una imbecil·litat tan infantil i ridícula com aquesta. No sé si el programa té espectadors de veritat o si els aplaudiments són enllaunats, tanmateix, siguin reals o enllaunats, l’aplaudiment els retrata; si són reals, perquè s’ha de ser molt poca cosa per aplaudir això, i si són enllaunats, s’ha de ser molt poca cosa per a veure això, i un altre dia tornar-t’hi a connectar. Però, certament és el que hi ha, i com he dit alguna vegada, en això, sí que els genocides no s’equivoquen. El fet greu i més criminal encara, és que són ells els que els han convertit la gent en això.


I d’apèndix, una col·laboració nazi. Sí. No ho sóc, ni simpatitzo mínimament amb cap règim tirànic i despòtic, ara bé, com passa arreu, fins i tot amb el més ofuscat opositor, hi ha veritats que cal reconèixer-li; doncs, en aquest cas, és tal qual, perquè la història es repeteix, ja que prou que sabem que els jueus només són feliços amb el mal al goyim; són tan bona gent que no hi poden fer més, què hi farem! El segle XX és la demostració més evident de com gaudeixen amb el sacrifici dels animals (Les guerres mundials, la bomba atòmica, la televisió i Hollywood, que no saps què fou pitjor!).

https://t.me/RosselloCM/53253?single

VACUNAR ÉS L’OBJECTIU.

LA SALUT ÉS UN EFECTE SECUNDARI

PER A ELLS.

HO ENTENEU?

QUÈ INJECTEN?

NO CURA, NO PROTEGEIX,

NO ACABA AMB EL VIRUS,

NO SERVEIX ABSOLUTAMENT DE RES,

PERÒ T’ESCLAVITZEN,

DE MICA EN MICA,

COM QUI NO VOL LA COSA,

PERQUÈ EL VERÍ,

A MÉS DE VERÍ

ÉS L’ARMA ABSOLUTA DEL CONTROL.

PER AIXÒ

TOTS ELS SICARIS CRIMINALS

T’OFEREIXEN

LA MORT EN VIDA.

ELS HO PERMETREM?

ARA VAN PELS NENS:

SÓN LA PRIMERA GENERACIÓ

D’ESCLAUS.

EN MATARAN UNS QUANTS,

EN SEGRESTARAN UNS ALTRES

PER A LES SEVES COSES,

I LA RESTA

ESTARÀ ESTIGMATITZADA

AMB EL SENYAL DE LA BÈSTIA.

ELS HO PERMETREM?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada