dimecres, 3 de novembre del 2021

LES BONDATS DE LES VACUNES

 

Cada dia que passa comprovem la magnífica eficàcia de les extraordinàries vacunes, que no són vacunes sinó un experiment genètic amb humans, però que com els jueus són la bondat personificada, n’hi diuen vacunes, perquè ells només volen protegir-nos a tots dels monstres vírics que després d’assemblea general ens declararen la guerra, i tot seguit, ho comunicaren als jueus, perquè els virus també saben que són els més bons, i com sigui que a la Naturalesa, llevat de la humana, hi ha un respecte per les condicions de cacera, els virus avisaren els jueus que ara hi hauria un proliferació de virus amb molta mala llet i més males intencions, que atacarien el gènere humà, però sobretot a l’home blanc, perquè és el que més víctimes els ha provocat en èpoques passades, que per això, ara ha arribat l‘hora de la venjança; com si fos una pel·lícula de Bruce Lee. Per aquesta raó, tots els polítics europeus, homes de sacrifici, honrats com els banquers i responsables dels seus pobles, decidiren de fer cas els jueus i injectar tothom amb la solució contra la invasió vírica que ens amenaçava.

Sort en tenim, dels jueus! AstraZeneca, Moderna i Pzifer són laboratoris jueus contra el virus, una mena de drassanes on construeixen els vaixells i els submarins que ens han de defensar de la maldat vírica. A tots aquests jueus, els dirigeix, com si fossin una orquestra, Bill Gates, el psicòpata genocida més poc empàtic que ha trepitjat el planeta i que fou parit, com no podia ser d’una altra manera, per una jueva; que per això, no us penseu, el criminal ens vol salvar a tots, perquè si fa quatre dies aconsellava que féssim desaparèixer la meitat de la població, ara s’ha adonat, pels gens materns, que el que cal és salvar la gent; si bé, contra la seva voluntat i contra la bondat transferida pels pits maternals, resulta que la vacuna mata més gent que no cura. De fet, els vaccins no serveixen per a res i només provoquen problemes, ja que no immunitzen de res, no prevenen de res, no eviten res i tampoc no costen res, això sí, al ciutadà, que als honradíssims polítics els ha mancat temps per oferir tot el que hi havia a les arques de l’Estat per salvar la població i agrair adequadament els jueus de l’erradicació mundial dels virus en aquesta tercera guerra mundial.

Occident ja gairebé està tot vacunat, i com sigui que era el primer objectiu dels exèrcits vírics, perillosíssims de deu a sis del matí, com comprovàrem durant el confinament per a la nostra protecció; se suposa que ara es desviaran als pobles no occidentals, se suposa. Si no és el cas que els jueus ja no creuen necessari d’enfrontar els virus, després que els han deixat tan malmesos a Europa. Sort en tenim, dels jueus, que han evitat la despoblació d’Europa!

Ara els jueus han paralitzat el transport sobretot marítim, per evitar que els virus s’hi muntessin i escampessin el seu odi als pobles africans o asiàtics. A Austràlia i Nova Zelanda, la gent està la mar de contenta, perquè ha estat alliberada de la invasió vírica i tots són feliços, cada u a la seva cel·la, com si fossin abelles. A Europa, hi incloc el Regne Unit, encara que Déu, que és molt llest, per alguna cosa els separà del continent, i al Canadà, ja estan posant en marxa els passis de seguretat, dits, Green Pass, que garanteixen la immunitat contra els virus, encara que et puguis morir de Covid o de qualsevol cosa de resultes de la bondat ‘xeringosa’ del poble elegit. Alhora, preparen una apagada general per tal d’evitar la visibilitat de l’exèrcit víric, i que pugui continuar actuant en les nostres ciutats de nit.

Els jueus com a més a més de ser els més bons, són els més intel·ligents, que Déu no els tria així com així, no fotem!, doncs, creuen que és hora de canviar l’escenari mundial de totes les coses, i ells assumiran, perquè són esforçats i solidaris, la responsabilitat d’aquesta magna empresa que bondadosament deixarà tots els pobles esclavitzats al seu domini i poder cruel, tot estalviant-nos la tragèdia de ser envaïts pels tirans virus, sembradors de mort i desolació.

Això és el que explica el doctor Christian Perronne en aquest vídeo:

https://t.me/elinvestigador_org/7092

Ai, carai! Com s’ha colat aquest nazi anti-semita a dir aquestes barbaritats!


Llegiu aquest estudi científic sobre les vacunes i les seves bondats, que desfaran les inconseqüències del nazi anti-semita, masclista, homòfob i intransigent del doctor Perronne.

https://t.me/RosselloCM/51957

Ai,carai! Heu llegit el que hi diu? De ben segur són tot mentides de quatre pallassos disfressats amb bates blanques, que no tenen els coneixements que quant a la perversió vírica tenia el Mitjà, gràcies a Déu, vivint a l’altra punta del món; i els experts del ISG, que com són de Soros, coneixen molt bé els virus i la seva extremada mala llet.


Bé, ara sí, que això és ‘diariomédico.com’:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3532

Ai, carai! Tots són uns anti-semites, nazis, masclistes, homòfobs i ignorants! No sé a on anirem a parar!


Ai, carai! I ara em trobo això:

https://t.me/elinvestigador_org/7087

I això:

https://t.me/elinvestigador_org/7083


Vejam si m’equivoco, i resultarà que els virus són els jueus.

- Senyor que escriu, ens està prenent el pèl, oi?

- Home, vostè per aquí?

- Sí, senyor que escriu.

- Miri, miri que diu un senyor que sembla un cagaguano, però que no n’és:

https://t.me/RosselloCM/51971


La bondat de la vacuna és que garanteix el descans etern. On? Això no ho sabem, però que et garanteix el descans etern en cinc anys o deu anys, segur. La gent és mor pel carrer, hi ha atacs de cor com mai a la vida i en gent jove, l’Ana Rosa té un càncer de pit, ella que era la propaganda en persona; tanmateix, segur que són casualitats, com els dits que li amputaren a l’Ainhoa Arteta després de la vacuna, o els problemes cardíacs del Kun, també propagandista de la vacuna i víctima de les casualitats... Potser per això Djokovic, que sempre m’ha agradat més que Nadal, a més de semblar-me molt més intel·ligent, no s’ha vacunat ni es vacunarà. Ai, no sé...

- Senyor que escriu, si vostè mateix ha dit milers de vegades que és un genocidi fet pels jueus, homes amants de la violència oculta, de la ingesta de sang i del terror físic i psicològic!

- Això he dit jo?

- Si fa no fa. I també que són amants d’abusar dels nens, que els seus llibres sagrats: la Torà i el Talmud així ho expliquen.

- Doncs, miri, ara que ho diu, li enllaço aquest documental sobre els abusos a menors de gent poderosa (els fills són del mateix sicari dels jueus). És un documental francès, i que per ser ben antic, encara demostra amb més claredat tot el que mouen els diables dels inferns arreu del món, perquè d’aquests casos no trobarà un sol país que se’n lliuri.

- Sabia que cada any, senyor que escriu, desapareixen milions de nens que són sacrificats per l’elit que serveix als soldats dels Inferns? Hollywood és un femer de corrupció, Obama, el ximpanzé de la Casa Blanca, pagava 65000 euros per abusar de nens i nens a la mateixa Casa Blanca, i els ingredients de la pizza són noms clau per a determinar les preferències del pedòfil de torn

- Perdoni que l'interrompi, Biden?

- Per exemple. M’ha fet perdre el fil, però, tant se val. Allà on hi ha un jueu hi ha sempre la pitjor corrupció. Són éssers execrables i dignes del menysteniment, rebuig i odi de l’espècie humana. Fins que aquests diables sense terra, amb la Terra promesa pel seu déu, Satanàs, no siguin exterminats de la faç de la Terra, aquest planeta serà un infern. No ho dubti.

- Ho ha dit vostè.

- Sí, home, sí. Cal dir el nom del porc al porc, no s’ha de ser covard; que de covards, l’amo dels jueus, en té l’Infern ple. Però, posi l’enllaç del documental francès, que si bé és antic, per això, encara és més esfereïdor.

- https://t.me/RosselloCM/51980.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada