dilluns, 15 de novembre del 2021

SENSE ÈTICA NO HI HA RAÓ

 

Començaré per remetre-us al document que signa la digna fiscal na Valerie Isabel Oyarzun, de l’Audiència Provincial de Lleida, perquè, en aquests temps sense ètica, cal elogiar el compliment de les obligacions i responsabilitats dels càrrecs, un fet que ens hauria d’esborronar (el fet d’elogiar el que s’ha de fer), però que sotmesos a la pressió de tant de criminal, avui és necessari reconèixer.

https://t.me/RosselloCM/52728


Sense ètica no hi ha raó, així en el sentit de raó com a encert d’una consideració, com a raó quant a facultat. La raó és transcendent, la intel·ligència no. Per això, els simis tenen intel·ligència, i de fet tots els éssers vius, en major o menor grau. La raó, en canvi, és una facultat exclusiva de la nostra espècie; bé, era. I en aquest capítol, tractaré de demostrar-ho amb clars exemples.

Comencem per Noam Chomsky, del MIT, un dels bordells jesuïtes d’Amèrica, el qual durant molt d’anys ens advertia del perill que comportaven per a la llibertat els nassos de darrere de la cortina. Tanmateix, com ell és jueu, es veu que els socis de secta, li han dit que ara ja tocava canviar el discurs, i l’home, que és intel·ligent però no racional, ha obeït els seus, i ha canviat el discurs, com ens ho assegura James Corbett. en el vídeo de més avall. Val a dir, que fa un temps, quan començava la IMMENSA MENTIDA, ja vaig fer un escrit en què deia que en Noa s’havia canviat de bàndol. La intel·ligència no té valors, això és exclusiu de la raó. I en Noa és només un home intel·ligent, res més. Amb aquesta rectificació i l’assortit de bajanades que ha dit, ha demostrat que és un home sense principis ètics, com els seus congèneres, i per tant, no racional; només un espavilat que aprofita les seves facultats per a viure, com una guineu o una serp:

https://t.me/counterpropaganda20/6062

I no s’hi val excusar-lo perquè és gran, perquè per ser gran, més hauria de fer valer els principis ètics, si en tingués. Probablement, és un altre producte dels bordells jesuïtes, un home intel·ligent reconegut, que ha de pagar pels serveis rebuts. ‘Tot té un preu’, aquesta és la màxima que comparteixen jueus i jesuïtes.

I què són els bordells jesuïtes? Una il·lustració ens ho explica:

https://t.me/counterpropaganda20/6064


Com sigui que parlem d’aquests nous científics, no em vull oblidar dels meus amics del Cottolengo, les eminències del BIOCOMSC, que potser dient-se BIOMOCS ens il·lustrarien millor, com en el dibuix de més amunt, quant a les seves activitats. Per tal d’honorar-los, una frase de Mark Twain:

«CAP QUANTITAT D’EVIDÈNCIA

ACONSEGUIRÀ DE CONVÈNCER

UN IDIOTA»

I aquest fragment del Codi de Nuremberg, per si és el cas que saben llegir:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3791


I com parlem d’evidències, escoltem el doctor Peter McCullogh:

https://t.me/RosselloCM/52741


SECCIÓ CRIMINAL


Més càrrecs incriminatoris contra el CDC i el NIAID del genocida Anthony Fauci:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3786

https://t.me/RosselloCM/52716


Ara, l’evidència que tenim deficients intel·lectuals en els governs i ximpanzés en els comitès d’experts, que per això el genocidi avança al mateix ritme que la tirania de quatre miserables ignorants i vanitosos, però servils com meuques esclavitzades. Què han de fer? No serveixen per a absolutament res. O per què us penseu que els selecciona la raça superior? No hi ha res de més efectiu que un imbècil que no sap què fa, perquè aquest és capaç de les màximes aberracions sense immutar-se ni sentir-se al·ludit per les evidències de la seva execrable vilesa i idiòcia; que encara que no us ho pugui semblar, estan íntimament lligades. La manca de raó és el que té.

https://www.diariodesevilla.es/andalucia/comite-expertos-medidas-aumento-contagios-andalucia_0_1629137881.html

El de la foto no té preu. Exemplar únic.


Però això, no és exclusiu d’Andalusia, que els ‘patxis’ no els van al darrere. La tirania del llimac Urkullu és repugnant, com ell. I tot Soroskelerria obeeix el NOM, tots a una, com a Fuenteovejuna:

https://www.elcorreo.com/alava/araba/urtaran-covid-vacuna-restricciones-20211114150848-nt.html

L’atemptat contra les llibertats d’aquests delinqüents no es paga amb la presó.


I això és arreu, per a prova, una mostra de l’Argentina d’Alborto Fernández, la Macron de les Amèriques:

https://t.me/laquintacolumna/13761

Fixeu-vos en el nombre de casos. Tot i això hi ha vacunació, una vacunació que mata. No hi ha cap eximent, argument, coartada ni excusa: és GENOCIDI.


Mentrestant, en altres indrets, el genocidi va acompanyat de la pressió del confinament si no et deixes enverinar pels tòxics de la raça superior:

https://t.me/RosselloCM/52748


Per a acabar-ho d’adobar, veiem aquest vídeo d’una cadena austríaca ‘negacionista’, que exposa més clar que un got d’aigua de la font, qui és el psicòpata genocida de Bill Gates i l’OMS que dirigeix el goril·la amb ulleres. És només informació sobre el deficient mental que ha robat i extorsionat fins a cansar-se i, que a més a més, rep el suport i els milions dels sionistes per a la purificació de la Terra, als quals serveix, com feren la seva ‘santa’ mare i el seu ‘satànic’ progenitor.

https://t.me/RosselloCM/52718

Aquests crims no són prou per a l’execució d’aquests malalts perillosos?


Ara un exemple d’aquelles ‘coses’ que han de ser exterminades per participar en el genocidi més felices que si portessin sabates noves, i que pel bé de l’espècie, cal eliminar. Ja convé que la imbecil·litat obstinada i insolent sigui extirpada de la nostra espècie, encara que el dement hagi estat guardonat amb un certificat de domini absolut de les pràctiques de bagasseria per alguna institució acadèmica de ‘prestigi’.

https://t.me/RosselloCM/52743

No es pot ser més imbècil, ni practicant la imbecil·litat tothora. Això és congènit. L’extinció d’aquests éssers hem de pensar que és un bé per a ells i sobretot per a tots. No hi ha cap dret que t’autoritzi a ofendre la intel·ligència fins a aquest grau. Per dignitat, i amb tota la compassió del món; però el que és urgent, s’ha de fer.


I conclourem amb uns altres criminals, més perversos i inics, perquè l’objectiu de la seva demència és desgraciar els més menuts i innocents. Quant a aquesta colla de retardats cognitius, que no la diuen més grossa perquè no tenen neurones, la separació de la societat és fonamental. La perversió, la ignorància, la iniquitat, la vilesa, l’estupidesa, la malaltia mental i l’expressió de barbaritats produïdes pel pensament de les gònades, ha de ser extirpat de les nostres societats. Com volen parlar amb un nen de sexe, si el nen no està facultat per a comprendre res del que li diuen? L’atemptat contra la innocència i el desenvolupament natural d’un menor, hauria de comportar presidi perpetu. Tarats ja en tenim molts, prou que n’hem vist en aquest capítol, perquè quatre tarades ens vinguin a explicar el món. Si us plau, prou d’imbècils! Si cal exterminar-los, podeu comptar amb el meu suport. L’expansió és exponencial, i jo ja n’estic fins a les gònades; això, us ho ben asseguro!

https://t.me/RosselloCM/52730


Lamento haver-vos deixat amb aquest mal gust de boca, tanmateix, vejam si obrim d’una vegada els ulls, i a totes aquestes tarades (ja que majoritàriament són dones) cal excloure-les del món, tancar-les en algun lloc aïllat, totes plegades perquè s’ensumin i es llepin com els gossos, i amb això ja estaran contentes, perquè hauran sortit del règim patriarcal. No es pot ser més summament inservible!


P.S. Potser algun dia contaré com els jueus van adonar-se que les dones eren la palanca que necessitaven per fer saltar l’home blanc de l’indret on era, i així poder assolir el somni humit d’una humanitat animal i esclavitzada.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada