dijous, 25 de novembre del 2021

MOMENTS CRÍTICS


El sionisme internacional i els seus esclaus comprats comencen de veure que tot se’n pot anar en orris, i estan accelerant l’agenda, a fi d’enverinar el nombre de gent que els cal, per fer colar les següents mentides, perquè les evidències de genocidi avui ja són flagrants.

Aquesta digníssima parlamentària del Femer Europeu, na Francesca Donato, exposa clarament la IMMENSA MENTIDA:

https://t.me/RosselloCM/53489

Segur que el president i els exiliats prendran part a favor de la veritat... o continuaran fent el paper d’obediència al terrorista Soros?


Mentrestant, la sacerdotessa negra von der Leyden, la khàsara, fa aquestes declaracions per continuar amb el genocidi:

«La vacuna contra la Covid-19 salva milers de vides en la Unió Europea». «Però una nova onada ens està colpejant i necessitem intensificar encara més la vacunació. La bona notícia és que tenim prou dosis de vacunes».

Tot seguit, ha anat a sacrificar en holocaust una víctima a l’altar de les Set Potestats Infernals.


I l’EMA, l’organització criminal que dirigeix el genocidi a Europa, ha donat el vist-i-plau als verins d’Albert Bourla per als nens de 5 a 11 anys, https://www.eldiario.es/sociedad/ema-aprueba-vacuna-pfizer-ninos-5-11-anos_1_8524445.html que inclouen la tromethamina, que és un anticoagulant. La qüestió és enverinar-los de moment, no matar-los. Això darrer ho estan fent amb els joves, com s’està veient dia rere dia en els camps de futbol https://t.me/NANOMNOTICIAS/4110, https://t.me/NANOMNOTICIAS/4079, i entre els esportistes que han estat injectats amb les toxines jueves; i d’això, no hi ha cap eminència llicenciada pels jesuïtes en les cases de putes, que sospiti de la ‘sobtaditis’ generalitzada després de l’experiment genètic.

TOTA LA U.E. EN PLE HA DE SER JUTJADA,

I DE SER CULPABLES,

QUE HO SÓN,

EXECUTATS PER GENOCIDES.

La mentida fa aigües per tot arreu, per això, els jueus han activat tots els seus esclaus voluntaris i pagats a belar per la intoxicació massiva, abans que la gent caigui a carretades i no puguin dissimular que la mort la provoquen els assassins de la xeringa.

Per això, la comuna d’excrements del TSJC ha avalat la violació dels drets humans i dels codis i tractats internacionals, signats per l’Estat i d’obligat compliment, que garanteixen la llibertat per a participar en un experiment mèdic, que és realment un extermini, amb la qual cosa, TOTS ELS MAGISTRATS DE LA COMUNA SÓN CRIMINALS DE LESA HUMANITAT.

https://www.elmundo.es/cataluna/2021/11/25/619f7a5821efa072088b458b.html

I lògicament, el cottolengo de retardats intel·lectuals del ISG del terrorista Soros, l’amo del Pétain de Pineda (que es veu que l’altra dia es va enfadar!) i de la colla d’insectes, microbis i paràsits de l’urinari del costat del zoo, han sortit a defensar el genocidi per damunt de qualsevol altra consideració, que la remuneració, encara que tacada en sang, els va molt bé:

https://www.efe.com/efe/espana/sociedad/vacunas-de-pfizer-y-moderna-pueden-dar-falsos-positivos-covid-segun-isglobal/10004-4678741

Si et fan una PCR i no estàs vacunat i et trobes bé, estàs malalt. Si t’han enverinat i la PCR dóna positiu perquè et surt la intoxicació per tots els paràmetres, aleshores és un efecte secundari i gens rellevant per a la salut. Sort d’aquests científics, que del ‘Quimicefa’ van passar a les cases de putes, i d’allí a exercir.


I els cagaguano estan esparverats, els han fotut quatre crits els jueus i ara llencen tot el verí, sense mirar ni saber què diuen; com aquesta deficient, col·laboradora del pallasso vanitós Risto Mejide, que sense dubte va passar per la instrucció jesuítica, i la dissimularen en la facultat de dret, se suposa, i ja és molt suposar:

https://t.me/RosselloCM/53456


Però els metges que viuen la realitat, manifesten altres coses:

https://t.me/RosselloCM/53423

La multiplicació dels morts és arreu, i acaba de començar la massacre jueva. https://economianoticias.com/datos-oficiales-los-adultos-vacunados-menores-de-60-anos-mueren-al-doble-de-la-tasa-de-no-vacunados-salud-digital/

Escolteu el nombre de morts oficials:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4101


I la puteta privada dels Rothschild ja té planejat el confinament dels francesos, com passa a Portugal, amb un índex d’enverinament massiu espectacular, una mica com a Israel i Gibraltar, que després d’haver enverinat els ciutadans, començaran a caure com mosques, mentre els jueus mengen crispetes i riuen, que és el que més els agrada de fer mentre veuen els animals. I el Spahn, el genocida alemany, m’he assabentat que també és homosexual. Pregunteu-vos per què tots els homosexuals són en càrrecs públics o mitjans de comunicació? Són homosexuals els jueus? Aleshores, els tenen simpatia? O els manipulen, perquè la limitació afectiva i intel·lectual d’aquests infeliços, els fa ideals per a executar la venjança dels impotents? Tal com passa amb els imbècils i la resta de tarats. No és casualitat, és un altre dels fronts de la guerra criminal i traïdora que estan fent els jueus asquenazites.


I concloc la ressenya del genocidi sionista a Occident, el seu objectiu, amb les dades oficials que demostren sense cap dubte que això és un genocidi, que només és possible per la multitud de criminals i assassins que hi participen. No oblidem que el sicari cobra per peça, que els jueus en qüestió de fer bitllets de monopoli, no tenen problema, és més, els agrada, perquè aquesta ha estat la manera d’esclavitzar el goyim.


SABEM QUI ÉS L’ENEMIC,

EL DE SEMPRE.

ÉS L’HORA DE DEIXAR

DE POSAR L’ALTRA GALTA,

I ESCALFAR-LOS-LES

SENSE PIETAT.

A ELLS

I

ALS SICARIS TRAÏDORS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada