dimarts, 9 de novembre del 2021

TRÀGIQUES POSTALS


Us recomano de seguir aquesta llista de vídeos i fotos que mostren diferents perspectives de la situació mundial i de la realitat de la putrefacta corrupció inserida en les democràcies occidentals pel sionisme internacional.


Abans dels vídeos, una reflexió:

https://t.me/elinvestigador_org/7187

Els cinc personatges de dalt són assassins de guant blanc, als quals TOTS ELS GOVERNS del món els toleren els crims i es venen als seus capricis a canvi de diners, amb la qual cosa les sangoneres esclaves de l’escòria política (no es pot més ‘refotudament’ miserable!) es converteixen, a més a més de lladres impenitents, en sinistres genocides. Només amb l’extermini dels cinc assassins de dalt, el món començaria a tenir esperança. Sense dubte, en són moltes més les rates que han de ser exterminades perquè la dignitat i la llibertat humanes prevalguin, però començar amb aquests cinc criminals, seria el tret de sortida. Després, ja liquidarem física o socialment els insectes i els paràsits dels prostíbuls oficials i dels urinaris públics. LA PARTITOCRÀCIA ÉS LA PITJOR DE TOTES LES TIRANIES, LA TIRANIA QUE FA CREURE L’ESCLAU QUE ÉS LLIURE. Per això, tots els partits polítics han de ser abolits, i els seus responsables closos (com a mínim) a presó perpètua, per col·laboració en la destrucció de l’ésser humà.


El terrible NOM a Austràlia (el país model per al psicòpata genocida Bill Gates):

https://t.me/RosselloCM/52243

https://t.me/RosselloCM/52244

Això és el que ens espera si no ajusticiem els criminals que ens governen i els simis vestits de policia, que s’han convertit en sicaris del NOM i botxins de la població. Avui cap policia és digne si no abandona la feina de sicari dels criminals.


A Nova Zelanda, encara els és permès de manifestar-se. Imatges de la protesta:

https://t.me/RosselloCM/52368

Només els ha mancat de cremar la falla de l’urinari amb totes les titelles i els gèrmens dins. Feina feta, no fa destorb.


Fotos del psicòpata amb els seus lacais:

https://t.me/elinvestigador_org/7188

Cap dels que surten al costat del genocida són innocents, tots són partícips i beneficiats amb un tant per cent d’allò que roben als seus ciutadans, per tal d’imposar la TIRANIA N.O.M. i regalar el fruit del treball del seu poble (avui esclau) als criminals que dirigeixen el PITJOR ATEMPTAT CONTRA LA VIDA HUMANA MAI PORTAT A TERME.

La pena de mort és, senzillament, insuficient per fer-los pagar tot el mal que han provocat. Tot i així, mai no em sentireu dir que els torturin, ni res de semblant. Jo sóc partidari de la pena de mort a la grega: despullats i sols, closos en una cel·la, sense menjar, beure, ni llit per dormir. Almenys, que s’acomiadin amb l’experiència de comprovar què han provocat als altres. Cal que la presó sempre sigui educativa.


El terrorista George Soros i el Pla Kalergi:

https://t.me/RosselloCM/52261

https://t.me/RosselloCM/52279

https://t.me/RosselloCM/52340

Suposo que la rata jueva, com no doblega ni mata el president bielorús, pretén provocar una crisi amb Polònia. Recordem que la borregada d’immigrants són ramats de goyim que el criminal de l’Open Society dirigeix d’acord amb els interessos del sionisme per provocar crisi i, si pot ser, violència i morts, que sap, que així els caps i enginyers de tot el pla de Satanàs, passen estones entretingudes gaudint de les imatges i bevent líquids color sang.


Ara un exemple dels acudits que fan riure als jueus. Així comprendrem millor la bondat del poble superior. Albert Bourla i el seu director d’orquestra, el psicòpata i propietari del goril·la de l’OMS, amb aquests acudits, s’han de posar bolquers:

https://t.me/RosselloCM/52332


El dimoni que espera la destitució del pedòfil Biden, ens fa una exhibició increïble de la insolència i el menysteniment envers els goyim:

https://t.me/RosselloCM/52245

Compte, si aquesta dement megalòmana arriba a la Casa Blanca.


Aquest és el resultat que ens espera, una volta que els sionistes controlin el món com avui controlen i tenen sotmesa a l’abans digníssima Xina; un poble amb uns valors i una cultura ancestrals, que el sicari dels jueus, Mao Zedong, va dinamitar fins a fer dels xinesos animals de granja sotmesos i obedients. Va haver de matar 60 milions de compatriotes, tot provocant pixarades de riure a les sangoneres de Wall Street, però ho va aconseguir i els nassos li ho agraïren prou.

https://t.me/RosselloCM/52272

Així d’obedients i submisos ens volen els nostres filantrops.


Un reconeixement clar i absolut a la fiscal de l’Audiència Provincial de Lleida, la Senyora, amb majúscula, Valeria Oyarzun Fontanet, la qual demostra que l’excepció confirma la regla. Els jutjats són latrines on s’apleguen tot de cucs de l’escatologia, però també hi ha homes i dones dignes, com aquesta fiscal. I aprofito la notícia, per a dir que, llevat de la policia i els polítics, arreu hi ha excepcions, així passa entre els mata-sans, en els urinaris (no en els governs, en cap) i entre els cagaguano, que entre tanta excreció, encara hi ha periodistes; que val a dir, són uns exemplars que a George Soros li agraden molt de caçar, gràcies a la impunitat que li atorguen les seves meretrius governamentals.

https://t.me/counterpropaganda20/6043


La guerra és dura i continua sense descans, malgrat els lapses d’aparent treva. Us aconsello de seguir aquestes recomanacions https://t.me/NANOMNOTICIAS/3652 per tal, almenys, de destorbar la imposició de la tirania que el criminal Mario Draghi està implantant al país del ‘renaixement’. Només ajudant-nos entre els pobles salvarem les nacions. Els polítics són la representació física de la descomposició i destrucció socials. L’ENEMIC I ELS BOTXINS DEL POBLE; enemics, perquè són traïdors, i botxins, perquè són qui comanden territorialment l’extermini de goyim en pro de la victòria de la raça superior (a la qual, els molt imbècils no pertanyen; per la qual cosa, com fan els mafiosos, una volta fet servir l’idiota de torn, se l’elimina, perquè al capdavall, no serveix per a res).


I conclourem amb una història de la que avui és Soroslàndia, perquè el vídeo exposa clarament la putrefacta corrupció del sistema i com de criminals són els polítics, com, com més pocavergonyes són, com més pocs escrúpols tenen, com més deficients mentals, els jueus els trien per a provocar el mal i destruir qualsevol iniciativa que no sigui la que ells volen: l’esclavització goyim a la raça superior.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/3637

I una fotografia, que evidencia la proximitat entre un mafiós i un banquer. De fet, la fotografia podia ser perfectament extreta d’una de les reunions mafioses de «Il padrino», o no? Amb la cara, paga.

https://t.me/RosselloCM/52352

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada