dimarts, 21 de desembre del 2021

ARGIMON, JA ESTÀS ENVERINANT ELS NENS? ( I I )


Avui l’agenda ve carregada, perquè la batalla s’està preparant; però dedicarem una bona part de l’escrit al CRIMINAL Argimon, per demostrar la magnitud dels seus delictes penals, d’una gravetat insospitada i d’una insolència ofensiva per a una intel·ligència mitjanament desenvolupada, que no és el seu cas; amb la solidària col·laboració de tot l’urinari públic del zoo i el bordell de la plaça sant Jaume que dirigeix el mamarratxo del Pétain de Pineda, secretari general del sionisme a casa nostra. Els vostres crims contra els catalans no han estat comesos mai, ni pels enemics del nostre país! Ho he escrit moltes vegades, el català, tan orgullós del seu seny, és un poble de covards i traïdors, potser únic en el món; i la Genociditat de Soroslàndia, l’exhibició de la fauna més abjecta de la naturalesa, és el museu on es preserven aquestes qualitats per tal que no desaparegui el nostre poble, que, en el femer de la bagasseria del Palau, es on preserva amb tota la grandiloqüència l’essència del poble català.

Criminal Argimon, com sigui que no m’agrada d’acusar sense tenir les proves evidents i suficients per a fer-ho, comencem, doncs, que m’agrada d’anar per feina, com m’agradarà d’anar per feina quan s’hagin de resoldre els problemes que l’escòria de la societat esteu creant. Iniciem les proves amb els nens, que tens tant d’interès a enverinar! Les proves que t’aporto són manifestacions evidents de negligència i irresponsabilitat, crims, per ells mateixos, en un polític, però més greus encara quan són executats amb la insolència de l’interès i amb ple coneixement de la causa i dels efectes. Bé, criminal, comencem, doncs:

Aquestes són les dades d’afectació en els infants, segons les pròpies dades de les comunes públiques: https://t.me/elinvestigador_org/8339, i el següent enllaç, un efecte, només uns dies després del començament del procés d’enverinament dels nens, de l’infanticidi que encapçales (I et tracto de tu, perquè és la manera més recomanada d’establir relació amb un idiota perquè t’entengui, que funcioneu només emocionalment; són coses que tu coneixeràs molt bé, oi? O, si no et dediquessis al genocidi, et podries guanyar la vida d’una altra manera? Prou saps, molt millor que jo, que qui es dedica a la política és perquè no serveix absolutament per a res més que per a ser esclau, vanitós del seu esclavatge i orgullós del seu esclavatge. Ara vés, que l’amo et doni la sardineta!). La notícia que m’interessa és aquesta: https://t.me/RosselloCM/55015. Un nen mort, i la pena capital no se’t pot perdonar de cap de les maneres, perquè és assassinat amb engany i amb traïdoria (el que els castellans anomenen ‘alevosía’), això, són 30 anys de presó. I en parlo d’un. Quants morts i malalts crònics teniu pensats de recaptar?

Bé, criminal, millor, assassí, perquè és al que et dediques, oi? Continuem, que no t’espantis, que aquí acaba de començar l’enumeració dels teus crims; i després, jutja tu mateix si la teva vida té alguna dignitat i sentit. Vegem ara l’atemptat contra la salut pública que dirigeixes. Malauradament, no puc aportar dades d’aquí, perquè els criminals amagueu molt bé les proves del vostre crim, però hi ha referències de l’estranger que ens seran il·lustratives; tot i que hem de tenir present que l’ocultació de dades és un agreujant en un delicte intencionat d’atemptat contra la salut pública per interessos personals i econòmics, vaja, tal com treballa el sicari d’un mafiós, oi? Ho vas entenent o et costa? https://t.me/RosselloCM/55048. I ara dos missatges que descriuen molt bé l’engany en què participeu, i com, a més a més, no teniu la mínima intenció d’aturar el genocidi. Per a això us paguen, a tu i a tota la colla de criminals de la Genociditat de Soroslàndia, amb el mamarratxo davant:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5036, m’ho pots explicar? O és que és aquesta la realitat, que tu, sicariet, coneixes molt bé:

https://t.me/RosselloCM/55039. Perquè t’adonis de la teva limitació intel·lectual, malgrat el reconeixement que hagis rebut de la bagasseria jesuïta que t’ensinistrà en la incompetència, la ignomínia ètica, la paràlisi cerebral i el sotmetiment feliç als amos de sotana negra, et diré només, que qui es creu que la grip canvia de nom, és senzillament paraplègic mental, oi que ho entens? Variants? – que ves per on, s’inoculen amb els verins que administres graciosament -, noves soques? – sempre més inofensives, però que vosaltres augmenteu en consideració per tal d’imposar la tirania dels vostres amos. Ni la ‘delta’ ni l’‘òmicron’ (que no mata ningú), ni la lletra grega que vulgueu; és la grip de tota la vida! La grip de tota la vida! Oi que ho saps, xato? Però, no t‘amoïnis, agafa el sobre de la tauleta de nit, neteja la sang, que al cap i a la fi, és sang compatriota, heroi deficient, i desa’l. No, no he acabat encara, ara entrarem en la violació de la legalitat vigent que la teva insolent gosadia imposa per la força, que és el que fan tot els miserables. Vegem què diu el dret d’admissió en un establiment públic: https://t.me/RosselloCM/55049. Tu, qui et penses que ets per a passar-te per folre de les campanetes, si en tens, que els jesuïtes són molt amants de l’extirpació de tot el siguin ‘collonets’; qui et penses que ets per saltar per damunt de l’article 14 de la Constitució, delinqüent! ‘Els espanyols són iguals davant la llei i no hi pot haver cap discriminació’, ras i curt. Potser em diràs: ‘Com jo no sóc espanyol!’. Sí, meuqueta; ets jueu, ja ho sabem. Però saps què, encara que els teus amos et diguin que ets dels seus, no n’ets ni ho seràs mai - treu-te el davantalet, si et molesta -. Els teus amos fa temps que et van passar aquestes instruccions perquè les tinguessis clares, oi?

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5060

No les havies vist? Ai, pobrissó, ell, tan macot, sempre amb el morrionet ben posadet, i el posat de perdonar-te la vida i d’una preocupació extremada per la teva salut, mentre dóna les ordres perquè enverinin els nens catalanets per a major glòria dels senyors de la raça superior, pobrissó!

I això, et sona, mesell miserable?

https://t.me/elinvestigador_org/8354

O és que reps les ordres de la Gran Sacerdotessa Negra del Femer Europeu Sionista; que no hi pot haver excrement més fastigós i vomitiu en el món.

https://t.me/elinvestigador_org/8355

Tots a una, oi, mesellet? Posa’t el davantalet, encara que et sigui incòmode, però estàs més macota, i els teus amos t’ho agrairan. Quan ens diràs que caldrà una vacuna cada quinze dies? No, no, no, tu no t’importunis, tu para la mà i cobra, a tant el desgraciat, a tant el mort, a tant la població sotmesa per sempre. El teu amor a la salut és idèntic a la llibertat, però idèntic d’idèntic! L’aniquilació de qualsevol de les dues et fa... ja m’entens. No em diràs que no, meuqueta jesuïta i sionista, que ets tota tu una perla!

Mira, aquí també t’ho expliquen. No t’amoïnis, que a més de les lletres, hi ha una veu en ‘off’ que llegeix en veu alta, que prou que sé que et costaria seguir tantes lletres juntes, oi? Ai, aquestes nenes jesuïtes, que punyeteres que són! Escolta-ho, no ho llegeixis; que tampoc no ho entendràs. Ni escoltant-ho, no sé si ho entendràs. Sí, sí, amaga el sobre dins del calaix. Però treure-li la sang abans, babau! Que embrutaràs els calçotets i els mitjons que tan ben posadets hi tens! Això sí que ho teniu les nenes jesuïtes i les meuquetes dels jueus, sou endreçadetes que és per admirar-se! Fixa’t si no, com heu dut l’enverinament massiu i la ruïna del país, amb ordre, tot al seu lloc i en el seu moment, oi, odalisqueta simpaticona? Ui! Posa’t el morrionet, xato, vejam si t’assalta la bestiola criminal que no existeix i et deixa sense existència. La qual cosa, tot sigui dit, ho lamentaríem tots els catalans, que als qui més i als qui menys, tots tenim ganes de veure’t en l’espectacle grandiós de la justícia davant de la Bagasseria Sant Jaume. No, no volem que hi manqui ningú! Tots els pròcers, hi heu de ser. Ai, friso ja des d’ara!

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5065

I per si no ho has acabat d’entendre, que ja sé que et costa, escolta aquest àudio; i així, no et mareges amb les lletres. Qui se les devia inventar, oi? Quines ganes de donar-nos mal de cap! Si tens raó, minyona. Però, estira’t la faldilleta, que et fa un plec. Sí, ara, així. Veus, ara asseu-te i escolta, que és un senyor que no és que sigui més intel·ligent que tu, no, és que no hi pot haver comparació, ni ètica (deixa-ho estar!) ni intel·lectual (deixa-ho estar!). Ell estima la llibertat (deixa-ho estar!), la dignitat (deixa-ho estar!) i la independència (vols deixar de fer el gamarús i amagar la pancarta!, que ja sembles el traïdor que vengué a tots els catalans per un despatx, per un cotxe oficial i una pagueta!). Estigues-te quiet i escolta, que és breu:

https://t.me/RosselloCM/55018


Saps que hauries de ser a la presó després d’un judici, tot i fet, pels excrements que ofeguen de pudor els palaus de justícia; però també saps, i molt millor que jo, que si la justícia és popular, d’acord amb el dret natural, tu deixaries la naturalesa, i val a dir, que el món seria una miqueta millor, tampoc no gaire, que un idiota més o menys, tampoc no es nota. I ja que parlo d’idiotes, no te’n vagis i observa els teus col·legues sionistes i criminals:

L’avortament tornat a la vida sense cervell ha rebut una patacada dels jutges. Què farà ara, la meuqueta. Com anirà a veure a l’amo i li dirà que l’ha cagada? Ai, pobret, cada volta sento més compassió pels desgraciats mentals! Tot i això, a mi, em pot la voluntat de justícia, perquè és el fonament de la vida social, i desgraciadet mental o no, qui ha d’acabar a la forca, ha d’acabar a la forca; tot sigui dit. I consti que no m’explico com a aquest deficient mental no l’han detingut, perquè ja cometé delictes contra la llibertat i els drets civils abans, i ara, tot i sabent que el que fa és un acte criminal, hi persisteix. I hi insisteixo, que el pobre no tingui cervell, no és un atenuant, sinó un agreujant i més greu encara. Mirem el desgraciat:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5055


Com sigui que ahir feia un esment del jesuïta Urkullu, l’home amb nom de dimoni, basc, però de dimoni; vegem aquestes notícies de la tirania que aquest criminal dirigeix sota les ordres de l’amo Soros i contra la seva població. És injust, potser, executar un tirà? Quin drets emparen un tirà? Quins atenuants minven la gravetat de la insistència, la perseverança i la insolència en el crim continuat? Però, aportem les proves del TERRORISME JESUÏTA:

Aquesta és la llibertat d’Urkullu al País Bascsorosià, on tota les institucions són organitzacions criminals, dels ximpanzés protagonistes, als sionistes que els dirigeixen:

https://t.me/elinvestigador_org/8342

Ara vegeu els suborns de l’estat autonòmic del País Bascsorosià als cagaguano. La fatxenderia dels criminals no pot ni ha de tenir perdó ni clemència. Són genocides i criminals contra la llibertat. La mort és l’única solució, i no per res, només pel fet de netejar de merda el planeta.

https://t.me/elinvestigador_org/8352

Tanmateix, malgrat la protèrvia assassina de tots els dirigents polítics, dins d’alguns jutjats, encara, hi ha homes amb dignitat i respecte per les normes de convivència, una cosa que als jueus els fa molt de fàstic, i posen en evidència els crims dels polítics, malgrat que, això no obstant, no fan res per a detenir-los pels infinits càrrecs que els poden imputar i dels que són culpables sense possible dubte. Quan els polítics fan cas omís a les lleis, per la defensa de la llei, els polítics sobren, tots; i tot perquè el fet de defensar la llei és allò que estan obligats a complir i fer complir, i que, això no obstant, són els primers a violar amb ple coneixement del que fan i amb la pertinàcia despòtica de les meuques afavorides pels pitjors clients, els més indignes, els més cruels, els més baixos, els més execrables i els més perversos. Però les putes saben fer bé la seva feina i n’estan contentes, oi, Urkullu? Hi presentaràs recurs?... Compte amb el verí que oculta aquest sac d’escombraries jesuïta! Fins la suor li ha de pudir a sofre!


És molt lamentable tot plegat. Els jueus són rebuscats i malparits, de mena, d’ADN, què hi voleu fer? I l’astúcia i la més iniqua perversió els fa que protegeixin i enfilin en l’escala social els insectes i paràsits més abjectes i els més tarats de tots els deficients mentals, junt amb les aportacions dels jesuïtes, tot constituint un femer veritablement insuportable. Si l’escòria assassina i llliberticida de la política no són prou, tenen totes les meuques de la televisió, el pitjor invent de la Humanitat de llarg, el millor propagador de la idiòcia col·lectiva i d’exalçament de la imbecil·litat com a model de vida. Per això, us enllaço aquest vídeo, on podreu comprovar el grau demencial d’imbecil·litat de les meuques televisives, uns inútils que només serveixen per a fer de lloro dels amos i que es creuen que essent admirats per idiotes i abduïts són alguna cosa més que un sac de fems, com és el cas del tarat de tot seguit. Escolteu el fart de mentides terroristes que pot arribar a dir un dement i no us perdeu la borregada final, que s’ha de ser prescindible del tot, per a aplaudir un ximpanzé que t’atemoreix amb mentides de l’alçada d’un campanar:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5054

Pablito, el tonto.


I acabem amb dues perles, la primera és d’un vídeo que crec que ja he enllaçat en aquest blog, però que torno a enllaçar perquè ha estat traduït al català pels andorrans. Aquesta és la veritat que els criminals del govern i els urinaris i tota l’escòria oficialista vol ocultar, perquè tots ells treballen contra la gent, a favor de la raça superior, amb l’esperança idiota, que poc els coneixen! que seran gossos guardians dels goyim. I què pensar, d’una persona que la seva aspiració és ser gos!

https://t.me/elinvestigador_org/8344


Després de tot aquest repertori d’anormalitat, concloc amb un vídeo on David Icke ens fa cinc cèntims de tot plegat, i ens demostra que no estem vençuts, i que només el nostre convenciment en la victòria ens farà victoriosos.

Que sigui més interessant i veritat el que ens diu un exfutbolista que una nena jesuïta, és la prova clau que la intel·ligència i la raó no la trobareu enlloc a les fàbriques de fer idiotes que són els bordells de les sotanes negres.

https://t.me/RosselloCM/55045


DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTA.

INCRIMINACIÓ CONSTANT,

SENSE TREVA,

DE TOTS ELS CONSPIRADORS

CONTRA LA LLIBERTAT,

LA VIDA HUMANA,

I

LA DIGNITAT.

SÓN TIRANS,

SÓN ASSASSINS,

SÓN INHUMANS.

DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTA

FINS A LA VICTÒRIA!

DESPRÉS SERÀ L’HORA

DE LA JUSTÍCIA

I

DELS AJUSTICIAMENTS.


Si hi ha alguna cosa que respecto per damunt de tot és la vida humana, per això, demano l’execució dels culpables. Suposo que no és gens difícil d’entendre que no hi ha cap contradicció en les meves paraules.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada