dimecres, 1 de desembre del 2021

ELS EXÈRCITS ESTAN A PUNT


La guerra continua, però la hipnosi de l’enemic sobre la gent comença a fer figa. La IMMENSA MENTIDA està tota desllorigada; avui, només se la creu la gent de poc sentit comú, de seny malmès i de poca formació, encara que hagin estat ensinistrats en les bagasseries jesuïtes. Tot fa aigües, i el que és més perillós, si fa aigües, és que la gent acabarà veient totes les escombraries de la corrupció sistèmica; per això, arreu dels mitjans oficials, o sigui, dels hipnotitzadors de terror i mentida, surten tots els lacais que els deuen les garrofes, a bramar els dictats dels amos. Els articulistes han de seguir la versió oficial si volen continuar escrivint; els metges, també, si volen continuar treballant, i a més a més, recuperen ‘eminències’, com el cas del tarat Rojas Marcos (al qual ja fa temps vaig dedicar un parell d’escrits), que sortia, no sé a on, a repetir com un lloro el dictat dels amos, ell!, que és psiquiatra, i hauria d’alertar de la situació gravíssima que patim amb conseqüències brutals per a la salut mental, i surt, la meuqueta multipremiada i orgullosa de la seva barroera ignorància, i repeteix el que li han dit que digui. O, si no, els exigeixen, com a l’Anna Simó, un repugnant escrit per al ElMón; i val a dir, que tampoc no és que se li pugui demanar massa, a la ‘senyora’. És un article que no enllaço, però que podreu trobar en el paper higiènic, i del qual us recomano de llegir els comentaris, perquè sembla veritablement que la gent ho sap; té por, però ho sap. I si això és així, és per aquesta raó que els assassins del NOM estan cridant a totes les meuques de la bagasseria i a les autònomes a fer de peixateres. Malgrat això...


Comencem amb unes quantes notícies que demostren que la IMMENSA MENTIDA no se sosté per enlloc:

https://t.me/RosselloCM/53902, en una televisió nord-americana oficialista; i ara, una televisió de la xarxa:

https://t.me/RosselloCM/53879

Ara escolteu les interessants declaracions d’Astrid Stuckelberger, que pel seu currículum, una mica, almenys una mica, sap del que parla i del que són les organitzacions criminals per a les quals havia treballat:

https://t.me/RosselloCM/53866


Ara un trio de missatges de ‘Biólogos por la verdad’:

En el primer, que m’ha fet gràcia, hi denuncien el mateix que he fet jo des de fa molt de temps, advertint que els verins ja estan inoculats i que quan facin efecte, els caldria inventar-se una nova variant, per fer creure els babaus ‘com de dolent i d’intel·ligent’ és el virus, tal com ens va informar el catedràtic aquell de l’altre dia, una eminència ‘sin parangón en medicina, d’això no hi ha dubte.

https://t.me/RosselloCM/53891

La meravellosa protecció de les vacunes, les veureu aquí:

https://t.me/RosselloCM/53908

I finalment, un breu escrit de la doctora Albarracín, molt recomanable per a aquells que tenen fills i els han de portar al camp d’extermini mental que són les escoles, i on d’ara a no res, els pallassos que els donen classe i els imbècils que han fet de bagasses a les cases jesuïtes, pretendran d’enverinar-los amb les recomanacions de més amunt:

https://t.me/RosselloCM/53907


La gent se n’adona, de tot plegat. Llegiu si no, aquest escrit d’Acta Sanitaria’, on s’hi diu que 8 de cada 10 pacients no es fien dels botxins amb bata blanca. Interessant l’estupefacció dels imbècils assassins... quina formació han rebut?, em pregunto. Però el més interessant, són els comentaris. Cada volta són més els comentaris de desconfiança de la gent en les notícies i articles d’opinió sobre la IMMENSA MENTIDA I LA IMPLANTACIÓ DE LA TIRANIA MUNDIAL DEL NOM.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4354


I conclourem avui amb una escena d’una missa negra de la Gran Sacerdotessa dels Inferns, la genocida Ursula von der Leyden, comandant en cap de l’extermini europeu i de la destrucció de les nacions europees amb la infiltració del Pla Kalergi. Mireu què diu la filla dels Inferns, ella que està on està per a servir la gent. Però, és clar, els servents del Diable serveixen el Diable, i ella és la gran sacerdotessa de les hosts infernals; i no se n’amaga.

https://t.me/RosselloCM/53918

Caldrà molta corda, molta. Us recomano de fer inversions en aquest sector. Cada volta tinc més clar que passarem les de Caín, però arribarà el dia de la Justícia. Confio que pels nostres propis mitjans, però si no, no dubto que fart de tanta ignomínia, Déu prendrà la represàlia ajustada a justícia. I si és així, nosaltres, què hem de témer? Hem pecat i comès errades, sí, perquè som humans; però no ens hem abaixat a la ignomínia més execrable ni a la indignitat de la putrefacció de qualsevol principi ètic; i ells, l’enemic, sí.

Ja heu sentit el que recomana aquesta ASSASSINA (Sobre les seves espatlles pesa la responsabilitat de desenes de milers de morts i milions d’afectats). I sabeu per què, perquè ella és la gran sacerdotessa, i no us podeu fer al cas de com de bé s’ho passen els nostres estimats protectors i filantrops amb la seva gestió, veient imatges com aquestes que veureu (no són agradables, ja us ho dic, però és el que excita els jueus), que per això injecten els animals, per passar unes estones entretingudes i fer uns riures (Des de la segona guerra mundial, amb les cireretes de les bombes atòmiques, que no s’ho passaven tan bé. Només, una mica, amb Vietnam; però no era el mateix):

https://t.me/RosselloCM/53919


P.S. Reconec que em carrega haver d’escriure sempre sobre el mateix i de perdre tant de temps amb aquesta història tan macabra i putrefacta, però, quan s’està en guerra, ja se sap, que no sempre pots fer el que vols. Lluitarem fins a l’últim moment, des del darrere del teclat – ara per ara, no hi ha altra possibilitat -, però, hi serem fins al final, perquè NOSALTRES NO ENS RENDIREM. Ens podran bandejar de la societat, ens podran empresonar, ens podran matar, però mai no acceptarem les seves lleis ni les seves ignomínies com a normals, i per això, mai no callarem. Els denunciarem, els assenyalarem i els exigirem responsabilitats, que avui, ja no poden ser considerades mals menors, sinó que són negligència criminal i conspiració per a CRIMS DE LESA HUMANITAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada