dimarts, 28 de desembre del 2021

ARGIMON, JA TORNES A ENVERINAR NENS? ( I I )


Avui és el teu dia; estaràs esplendorosa! La matança dels innocents per Argimon I, El Gran. He trobat una sèrie de notícies que et vull comunicar, perquè com veig que ara ja no t’emmordasses amb el morrió - llicències dels amos, oi? - però encara camines amb les calcetes netes als turmells, doncs, he pensat, avui fes d’assessor a la meuqueta jueva, vejam si així, almenys, deixa d’enverinar nens. Perquè saps, preciosa?, fer mal als nens és un crim molt gros, és més, és el crim més gros que un pervertit pot cometre. I ves... què et passa? Tant et fascinen els sobres plens de sang? I perquè vegis, estimada, que no t’acuso ni et vull penjar perquè sí, ara t’adjunto les raons, no perquè les entenguis, això no; però almenys que constin.

Per cert, ara surts sense morrió perquè els amos t’han apujat de grau? De meuca a bagassa oficial o ja ets puteta privada d’algun jueu? No cal que m’ho diguis que no vull vomitar. Deixem-nos de romanços i mira, bonica, què he llegit en el paper higiènic d’ElMón.cat: https://elmon.cat/societat/les-vacunes-han-evitat-10-000-morts-segons-salut-346271/. I saps què? Que llegint l’article no sé com ho heu fet... potser, amb l’ajut d’un astròleg? A l’article, o el que sigui, no hi diu res, només que gràcies a l’experiment tòxic no s’han mort deu mil persones, deu mil! Per què no heu dit dos milions? Faria més por i els arguments i les proves són les mateixes!, i ja que dius la mentida, fes-la grossa. Deu mil! De vegades, em deceps, i pensa que com això passi amb els amos, ens privaran de tu en el Dia de la Justícia, i jo no vull que hi manquis, resultaria deslluït. Perquè fixa’t en l’enllaç que ara et poso i que potser entendràs perquè no l’has de llegir. https://t.me/NANOMNOTICIAS/5247 Ho has sentit, ho diuen molt clar: És un producte veterinari! Això estàs inoculant als nens catalans? Això no es fa, xatona! Això és molt lleig! O creus que els nens són animals? I ho diu una tele dels teus amos! Veus com us preparen la forca?

Però és clar, tu has rebut la informació de la bagasseria jesuïta que et buidà el cervell, i t’han comunicat aquesta sorprenent i ‘científica’ prova, https://www.lavanguardia.com/cribeo/viral/20211105/7840782/campana-anima-hombres-vacunarse-coronavirus-erecciones.html un estudi fet per experts dels prostíbuls de les sotanes negres, on han deduït que els experiments genètics de veterinària fan que els homenots que es punxen el verí jueu tinguin ereccions espectaculars! Subministres una vacuna que competeix amb la Biagra! El que tu no pensis! Perdó, no et volia ofendre! El que tu no obeeixis! El recordes l’informe? Fixa’t en els imbècils que hi fan positures com putetes al Playboy; el de la dreta no té descripció possible, s’ha de veure! Rius? I ho ha publicat ‘La Vanguardia’, més veritat no pot ser!

Com sigui que estàs fent anar les proves PCR, que ja t’he dit moltes vegades que són un frau que et posaran la soga al coll, petitona meva, tu mateixa no ens deixes altra opció. O què hem de fer amb un assassí psicòpata, tan assassí psicòpata com retardat mental? Per criminal i idiota, no podem fer una altra cosa en humana justícia que enviar-te al Creador i que ell determini si has d’estar amb Ell o amb l’Amo dels teus amos. Jo aquí no hi entro ni hi surto. Ara bé, rateta dels jueus, hauràs de tornar la sang que neteges dels sobres; a això no pots oposar-te. I pensa que els amos ja us estan venent, que la cosa no pinta tan bé com ells s’esperaven. Ai, pobreta meva! I ves, és clar, com fas les PCR que no serveixen per a res més que per instaurar el TERROR com a norma de convivència, tu, meuqueta judaica, fas augmentar la covid, que s’ha desbocat per la variant òmicron que no ha matat ningú. Però tu, vas fent PCR i enverinant nens i tot el que et posen per davant amb el medicament per a animals. N’estàs contenta, reina meva? No pateixis, el judici serà breu: ‘Mireu-lo! Doncs és culpable de tot i més. I ja està’. Serà bonic pels assistents, i sobretot, molt instructiu per a les bagassetes que gaudeixen menjant, ai perdó, essent servicials amb els amos, i cruels amb la resta! Això, veus, descriu psicològicament el tarat, el que no és capaç de discernir, menys encara de pensar. Mira la notícia que es munten els cagaguano amb els vostres assassinats perfectament planificats: https://www.elnacional.cat/ca/salut/covid-desboca-espanya-nadal-214000-casos-quatre-dies_687683_102.html, Ohhh! Horror! I si això ho diu la minyona dels mafiosos de La Caixa, ja saps que és veritat veritable. Pobreta, aquesta també! Creure’s viu quan només s’és un destorb, ha de ser dur, molt dur. Vosaltres aneu fent frau amb les PCR, que cada una d’elles us acosta més al patíbul, i ja n’heu fet tantes, que ens caldrien una dotzena per a cada un de vosaltres. Però, tindrem paciència i resignació, i només us executarem una vegada; ja que executar un mort fa mal efecte, encara que, ben mirat, sou morts que respireu... de moment. Tu crea horror i mata nens, joves, adults i vells, amb els verins veterinaris, que nosaltres no ho oblidem. Per cert, ara els amos t'empentaran, meuqueta, que us volen posar contra les cordes. Heu entrat en una espiral de corrupció i putrefacció. Perquè saps, reina de les bruixes mata-nens, ja estan preparant la quarta dosi de l’experiment genètic animal, al qual tu, com a bagassa en cap de Sanitat, impulsaràs i coaccionaràs perquè els animals se la posin. Et pregunto, bagasseta idiota, com creus que reaccionarà la gent quan sàpiga que per a tu no són diferents dels pollastres de granja industrial? Ai, que no s’ho prendran gaire bé. I jo, si et sóc sincer, friso per a veure la reacció de la bona gent a la que has matat els familiars i a la que ara vols emmalaltir els fills amb el producte veterinari. Ai, xatona meva, que curta pot ser la vida!

Com sé que t’agraden els dibuixets, perquè és la manera que tens d’entendre les coses... sí, sí, també amb les titelles-mitjó, no t’excitis! Mira aquestes dues taules, una té colorets, t’agradarà, i l’altra és una gràfica, que sé que encara que no les entenguis, gaudeixes veient les ratlletes que s’enfilen cap amunt, suposo que fent els teus càlculs, que com més amunt, més gruixut el sobre, oi, xatona?

Els nens es moren amb el verí que inocules, genocida:

https://t.me/RosselloCM/55328

La gent emmalalteix amb els verins jueus que inocules, genocida:

https://t.me/resurgente2020/29417

T’han agradat? Doncs, pensa que són la prova indiscutible del teu crim contra la salut pública amb ple coneixement dels efectes, o sigui, que ja ets reu de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT. Per si no ho saps, t’explico que potser t’han enganyat, que els sobres que neteges de sang, bé, el contingut, no serveix de res quan fas el viatge intergalàctic. Jo t’ho dic perquè ho sàpigues, que cal ajudar per caritat els deficients perquè no els enganyin. Jo t’ajudo, tanmateix, no t’exculpo dels teus aberrants crims; que consti, bonica.

Aquí https://t.me/resurgente2020/29409 t’ho expliquen uns biòlegs. Vés a cercar algú que sàpiga llegir i que t’ho transmeti amb titelles-mitjó, i si cal, cercarem en Mas-Cullell, que ja sé que és el teu favorit, perquè si no acabes d’entendre el que t’explica, almenys rius molt. Santa innocència criminal! De fet, et reconec, meuqueta jueva, que em fas pena, i penso que és més la commiseració envers tu com a ‘cosa’, més que la magnitud esborronadora dels teus crims, el que em força a haver de demanar la pena capital. És pel teu bé, creu-me; i sobretot, pel bé de la gent decent.

Avui faràs feina, en honor a la commemoració del dia, que t’excita com les vacunes dels experts, que han fet un estudi profund dels beneficis del verí, més enllà de qualsevol consideració quant al fet de salvar la gent que ‘moriu’ i ‘morireu’ als hospitals, en part per la malaltia i en part pels protocols genocides que instaures, plagats de falsificacions i intoxicació informativa. Però tu, reina, ara deslliurada pels amos del morrió, però, això sí, amb les calcetes ben abaixadetes fins als turmells, tu, que les pots lluir netes; i au, a cobrar, que qui dies passa, anys empeny. Però no oblidis que a tot porc li arriba el dia de sant Martí, que és més directe que la innocentada que avui has fet als nens... que t’ha estat ben compensada, oi meuqueta de l’harem jueu?

Marcolfa criminal, m’has fet perdre els estreps! Ara acabo de veure que no tens més que el cervell buit i podrit, i que només el mal hi cap. https://www.elnacional.cat/ca/societat/noves-restriccions-anunciat-govern_685013_102.html. ETS UN GENOCIDA I UN LLIBERTICIDA, confio plenament que els catalanets s’adonaran i acceptaran la pena capital per a tu, sense judici, que ja ni cal. ETS UN CRIMINAL INDIGNE, ESCÒRIA HUMANA, UN SAC D’ESCOMBRARIES REPUGNANT, UNA DEFECACIÓ INTEL·LECTUAL I UNA DIARREA PUDENT QUANT A ÈTICA. L’EXHIBICIÓ PÚBLICA I EXECUCIÓ SÓN L’ÚNICA COSA QUE ET PAGA EL SOU EN JUSTÍCIA. I no t’equivoquis, no hi ha un sol insult, tot és descripció, i soma, que si entréssim en les profunditats, les paraules només podrien ser més gruixudes. No dubto que tindré el plaer de veure-ho. I ho gaudiré, t’ho ben juro, terrorista assassí. Tros d'imbècil, em pots justificar la violació de la Constitució i dels drets fonamentals amb el toc de queda? El virus òmicron té els mateixos costums nocturns que el primer Sars-Cov-2 que inoculava la Mengele Vergés amb la vacuna de la grip? Ets un sac de merda, no li donis més voltes. Només la mort pot compensar tanta idiòcia i el mal provocat. Un sol nen i jo mateix et denunciaré per CRIMS DE LESA HUMANITAT, assassí i lliberticida, imbècil, meuca barata, sempre amb les calces abaixades i el cul en pompa per uns sobres amb sang. No t’adones que TU NO TENS DRET A LA VIDA! Als animals inferiors no se’ls pot aplicar el dret. La forca ha de ser el seu destí!


SECCIÓ ‘NENES JESUÏTES’


Les nenes jesuïtes estan essent cridades a dir bestieses i demostrar que a les bagasseries jesuïtes es regalen els títols als més subnormals dels estudiants, als més obedients, als més submisos, als més esclaus i als més idiotes. Fixeu-vos com ha de ser, que l’Arenas, el ximple, ahir la minyona el treia al diari perquè la vanitat del babau se sentís satisfeta; però avui l’han tret. El nivell d’estupidesa és tan gran, que fins i tot ells mateixos se n’adonen. I això, imagineu què pot arribar a ser!

I l’altra pallassa, la Macip, que també l’han tret del paper higiènic, sortia ahir dient la mateixa bajanada de sempre. Fins i tot els jueus se n’han cansat de tanta deficiència intel·lectual, que no saben canviar ni una paraula al discurs per a fer-lo convincent! Bé, la pallassa de Leicester, com sempre, deia el de sempre: TERROR, però hi canviava l’any: per 2022. Sincerament, em costa d’entendre la magnitud de la imbecil·litat d’aquesta gent, perquè s’ha de ser molt imbècil per a no suïcidar-se. Tanmateix, és el que tenen les rates formades pels jesuïtes, són sicàries, idiotes i inútils, però els serveixen per a omplir papers higiènics amb mentides certificades per perfectes subnormals. Hòstia, que jo sàpiga més de ciència que aquests dròpols és greu, jo que vaig fer batxillerat d’humanitats! I us ho garanteixo, en sé molt més que ells. Almenys, sé on haig de dirigir-me per a trobar la informació segura i fidedigna. Que ells escolten i repeteixen. O sigui, executen el que aprengueren a ca els sotanes negres, que els buiden el cervell, els l’omplen dels seus propis budells, i després, vés a cercar on han deixat el que hi havia dins del crani, que, tot sigui dit, tampoc no era un cervell normal.


SECCIÓ ‘CRIMINALS’ (i traïdors)


Uns quants, només; i de manera breu, que si haig de posar els 70 milions no acabo mai. Espero que ho comprendreu.

França i el règim de la ‘Puta del NOM’, la candidata a la guillotina.

https://www.elnacional.cat/ca/societat/noves-restriccions-anunciat-govern_685013_102.html, fixeu-vos el control que fan les rates polítiques franceses. A més a més amb multes desproporcionades, que evidentment els excrements pudents amb toga, no gosen de prohibir. Estan permetent la violació de tot el dret positiu i natural! CAP JUTGE SENSE CÀSTIG PER PREVARICACIÓ.

https://t.me/RosselloCM/55324

Això, a l’Europa de les llibertats.

I la puteta canadenca, el pedòfil i retardat mental del Trudeau, en una exhibició que el condemna a la pena capital. Vegeu què gosa dir. No sé com la gent no comença a exterminar les rates, comença a ser urgent. Primer les rates, després els imbècils, que hi haurà molta feina, i finalment els dimonis. S’ha de descossolar la base i anar tirant cap amunt, de mica en mica.

https://t.me/RosselloCM/55319

I què dir de la bruixa d’Europa. La pira és el millor premi a aquesta ànima que viu en el foc i el sofre. La gran sacerdotessa negra és el pitjor genocida de la història d’Europa, de llarg (Una dona, sí). Vegem els negocis amb el genocidi d’aquesta pesta nauseabunda:

https://video.mundodesconocido.com/videos/watch/1553ca00-4058-4ff3-8e56-24a433655347?fbclid=IwAR27X_fWN7omB-JWoQcwGCSPfJflgt2QNMtB68po3m4TSSCyL4ayS_JxOYo

Mentrestant, el gos de Soros que, com hem vist, ha comprat verins jueus per a l’eternitat, ha rebut 10000 milions d’euros en bitllets de monopoli del fons de recuperació que dirigeix la gran sacerdotessa negra, l’emperadora dels genocidis, dels quals, encara que siguin falsos i fets pels jueus, n’haurem de pagar els interessos, que són la condició fonamental de la IMMENSA MENTIDA per a lliurar el país als amos jueus. Això és senzillament ALTA TRAÏCIÓ DE TOTA LA CLASSE POLÍTICA, un crim que en Justícia elemental no pot tenir altra pena que la de la mort en acte públic, perquè la gent corrobori que els insectes, els patògens, els gèrmens, els copròfags i altres males bèsties han estat degudament exterminades.

AIXÒ ÉS UNA GUERRA.

LA LLIBERTAT

CONTRA

L’ESCLAVATGE.

I les proves, les teniu aquí (tot premsa oficial, jueva):

Argentina, país de Soros:

https://t.me/elinvestigador_org/8499

Xile, país de Soros:

https://t.me/elinvestigador_org/8502

Regne Unit, capital de la màfia jueva i de la maçoneria reial.

https://t.me/elinvestigador_org/8501


QUI ÉS L’ENEMIC?

ELS JUEUS.

QUI SÓN ELS ESBIRROS?

ELS IDIOTES.


EL GOYIM HO SAP,

ESPERITS INFERNALS.


I conclourem amb aquells lluitadors que denuncien el crim contra la Humanitat. Kennedy Jr. ens explica la realitat del moment que vivim per culpa de tota la colla de genocides i ‘lliberticides’ que han embrutat amb la seva presència el meu bonic escrit:

https://t.me/RosselloCM/55309

O el que ens diu aquest senyor, Robin Monotti:

https://t.me/RosselloCM/55320

I posarem la cirereta amb el gran doctor Vladímir Zelenko, el meu germà d’ànima jueu (no confonguem mai les coses!). Escolteu-lo amb deteniment. Ha salvat milers de persones de morir dels verins dels seus germans de sang. Per això, com es dedueix del que diu, ja està amenaçat de mort pels assassins professionals, els asquenazites. La dignitat, el coratge, la llibertat de pensament, la qualitat humana i l’esperit de sacrifici perquè es descobreixi la veritat, l’honren de manera absoluta. Si enlloc d’imbècils, els productes mal formats de les bagasseries jesuïtes, fossin homes dignes, res de tot això hauria pogut passar. Recordem que la Universitat només té sentit si el coneixement que fonamentalment s’hi ensenya, en totes les facultats, siguin de ciències com d’humanitats, és l’ètica. Coneixement sense ètica, no és coneixement, és un perill. L’ètica, amb coneixements o sense, sempre és un valor intrínsec i connatural a l’espècie humana, als éssers humans. Per això, l’extermini d’animals no ha de ser cap maldecap, ni ha de presentar-nos plantejaments ètics. L’ètica només s’aplica a l’ésser humà; hominoides i animals no poden ni han de ser considerats amb principis d’ètica, sinó de funcionalitat: Necessitem genocides, traïdors, lladres i malfactors? No. Aleshores, via ràpida.

Us deixo amb les preocupants paraules del gran doctor Vladímir Zelenko, el meu germà d’ànima jueu:

https://t.me/elinvestigador_org/8497


ELLS HAN ESTAT DESCOBERTS.

ELLS SÓN ELS QUE TENEN POR.

LES RATES ÉS QUAN SÓN MÉS PERILLOSES.

ESTIGUEU PREPARATS,

LA RÀBIA ELS DELATARÀ.

ALESHORES...

ÉS QUAN HEM D’ACABAR AMB ELLS,

SENSE COMPASSIÓ

I AMB EL MATEIX PROTOCOL JUDICIAL:

«ANEM PER FEINA...

I

TRAGUEM LA MERDA!»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada