dimecres, 8 de desembre del 2021

UNA MICA DE TOT. NOTÍCIES


La primera notícia, la prova de l’evidència que els verins jueus són els que maten, i no la grip de tota la vida:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4544


La prova oficial que inculpa d’assassinat els polítics, que són els que defensen l’enverinament massiu en joves i nens, fent cas omís a les dades; amb la qual cosa, es converteixen de manera indiscutible en col·laboradors en genocidi:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4552, i això com efecte immediat o a curt termini! És intolerable la mort de 29 joves en menys de sis mesos per la injecció d’un verí que no serveix per a res. ELS POLÍTICS SÓN MANIFESTAMENT ASSASSINS, perquè la seva responsabilitat és vetllar per la salut pública. No ho fan i permeten la intoxicació massiva; doncs, són màxims responsables. 29 assassinats a 30 anys per cada un, són 870 anys de presó per a tots els polítics relacionats. I jo, ja sabeu que sóc d’estalviar despeses, més encara per a mantenir viva una fauna de paneroles inútils i perjudicials socialment i higiènica.


La Genociditat de Soroslàndia i els Gossos de Quadra com a instruments per al sotmetiment dels catalans a l’estabulació que desitgen els jueus:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4543


La Genociditat de Soroslàndia sap perfectament que està delinquint, perquè el Passaport Goyim és una violació dels drets humans i legislar la implantació d’aquest sistema de control d’animals vacunats, és un crim de LESA HUMANITAT. Mentre l’escòria criminal dels polítics continua venent carn humana compatriota als interessos estrangers, els col·laboracionistes de la restauració exigeixen el carnet animal en els seus establiments. No serà que la Genociditat sap que les amenaces de sancions acolloniran els restauradors i cometran la il·legalitat imposada pels criminals de les institucions de govern, i quan tot això sigui denunciat, hauran de fer-se càrrec de les sancions, de fins a 600000 euros, per violació de la intimitat en exigir un certificat de salut, com ho reconeix explícitament la Constitució? D’aquesta manera, els jueus, sense cap esforç, tindran més a l’abast el domini de tota la restauració, com ho han fet abans amb els habitatges i amb els altres petits comerços (perjudicats pel delicte oficial de permetre la venda ambulant no autoritzada de productes falsificats per immigrants il·legals - fixeu-vos en el grau d’indecència de l’escòria política! -, i a més a més, els delinqüents estrangers, mantinguts pel Femer de les dues Cases de Bagasses de la plaça sant Jaume). Els restauradors farien bé de pensar-s’ho, directament o indirecta els polítics tenen ordres de carregar-se els seus negocis; no pas la gent. Ells sabran! https://t.me/NANOMNOTICIAS/4542


SECCIÓ ‘CRIMINALS’


4 criminals per delictes de genocidi massiu i indiscriminat en temps de pau. Les mentides que dia sí i dia també proclamen, demostren la participació en la matança i la seva organització. La pena de mort és imprescindible per a tots aquests psicòpates.

https://t.me/elinvestigador_org/7936, les seves declaracions són incitació al suïcidi i atemptat contra la salut pública amb ple coneixement dels verins mortals que les seves mentides suggereixen d’injectar-se.


Ara dos criminals idiotes, psicòpates, però més deficients mentals que els anteriors, perquè són només sicaris, gossets obedients i irresponsables, perquè les declaracions del gos de Soros, com veureu, corroboren que és idiota absolut, o perquè és tan anormal que no sap ni què diu, o perquè és tan imbècil que no sap ni què diu. Ell és imprescindible que sigui corregit mitjançant la solució final, perquè no hi pot haver millora ni amb mil anys de teràpia curativa. I l’altra tarada, només amb la foto n’hi ha prou, no cal dedicar-li ni unes paraules.

https://t.me/RosselloCM/54341

I la tarada,

https://t.me/RosselloCM/54346


Així és com els criminals dels cagaguano serveixen els amos jueus en el genocidi, tot encobrint les veritables causes d’aquesta IMMENSA MENTIDA, la qual cosa, val a dir, hauria de ser la seva feina. Però aneu a un cagaguano a dir-li que treballi. Us mirarà amb cara d’estaquirot i seriosament us dirà: Però si ja treballo, obeeixo tot el que em diuen!

https://t.me/RosselloCM/54357, la pena capital per tots els responsables dels papers higiènics és imprescindible per higienitzar la societat. Aquestes meuques ensinistrades en la cases de prostitució jesuïtes, són responsables de terrorisme i crims contra la humanitat.


La sionista i antialemanya Angela Merkel ha cedit el relleu a Olaf Scholz com a comandant en cap del genocidi alemany. Aquest individu és un altre servidor dels soldats de l’Infern, com ens ho demostra la següent notícia, que certifica com els jueus estan inserits en tots els òrgans de poder: les grans corporacions criminals bancàries, farmàfia, indústria de cel·lulosa i cel·luloide, música, arts, com en tots els ‘gran germà’ d’Internet, i a més a més, són arreu de les instàncies del poder de tots els països (UE, EUA), sigui amb representació jueva o jesuïta. El Consell Central Jueu a Alemanya decideix què es pot dir i què no, i si vas contra el Pla Kalergi, fonamental per a la destrucció d’Occident, els fills de l’infern, la raça superior, s’encarregaran de tu; primerament, de bones; amb suborns després, i liquidant-te, si no acceptes ajupir el cap i acceptar les seves ‘recomanacions’. Els jueus són així, ja ho sabeu. Tot seguit, en el vídeo de Viviana Canosa, veureu com al terrorista Soros li fa gràcia que li parlin de matar nens.

https://t.me/RosselloCM/54380

https://t.me/RosselloCM/54381


Us enllaço ara el vídeo de la Viviana Canosa que diu les coses clares, i és d’aquesta manera que s’ha de definir els criminals que avui estan sotmetent la Humanitat a la seva paranoia. Per salut humana cal l’extermini radical i absolut d’aquesta colla de deficients.

Especial dedicat al terrorista i perill mundial número 1: George Soros

https://t.me/RosselloCM/54409

Bravo per la gran Viviana Canosa, aquesta actitud valenta i sense complexos, són dignes d’admirar, ara que la tirania jueva s’imposa, com ha passat a La Quinta Columna, canal de Telegram, on són molt interessants les aportacions del doctor Sevillano, qui tothora denuncia els criminals jueus, això sí, sense anomenar-los com cal; tot i això, avui el conductor del canal ha avisat els seus seguidors que el doctor Sevillano ha estat comminat a no aparèixer en el seu programa ni en cap altre. Així és com actua la púrria jueva. Una vegada que han descobert que els podia posar en evidència i fer clar a tothom la realitat d’aquesta maleïda raça, l’han apartat de la circulació pública. El següent pas, si hi insisteix el doctor Sevillano, serà un fatal accident. Aquesta és la manera d’actuar dels jueus, sempre dialogants, comprensius i plens d’humanitat i solidaritat, que per això tots ells són filantrops. No poden estimar més els seus animals!


I conclouré amb dues proves de la bondat i el respecte que tenen els jueus envers tots els altres, els gentils, els goyim, els animals, com vulgueu anomenar-vos. Aquests són vídeos de la decoració de Nadal a Saragossa i a Granada:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4573, https://t.me/NANOMNOTICIAS/4569, ‘Creus invertides’, no em direu que no són macos, i per a celebrar el naixement del Salvador, segons la creença cristiana. Després, els servidors dels nassos us diran que els heu interpretat malament; però això, és el que exposen obertament. El que no entenc és com els cristians no es carreguen aquesta sobirana blasfèmia feta servir com a guarniment per un dels moments més especials i sagrats d’aquesta religió, com és el naixement de Jesús. Tanmateix, què es pot esperar, si el fill de Satanàs en persona és el pinxo de la Gran Bagassa Vaticana?

I finalment, una postal que descriu perfectament el meravellós verí fabricat pels jueus i les seves solidàries intencions... o és que em direu que no ens desitgen de tot cor que descansem?... i en pau:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/1913668

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada