dimarts, 7 de desembre del 2021

L’ENEMIC SAP QUE EL GOYIM HO SAP

 

L’enemic sap que el goyim ho sap. Per això, l’ofensiva criminal s’accelera. Tots els genocides de la política, la medicina, la justícia i els lloros cagaguano, han rebut l’ordre d’accelerar l’enverinament perquè s’acosta l’eclosió dels efectes del verí jueu, i cal contaminar tot home blanc, abans que l’evidència demostri als adormits la classe d’assassins i criminals que ocupen els càrrecs de responsabilitat en cada un dels àmbits socials esmentats al començament.


Cada poble ha de fer justícia amb els genocides del seu país, sense pietat ni atenuants. Tot seguit, us enllaço les PROVES INCRIMINATÒRIES contra l’escòria que, a les ordres sionistes, dirigeix el crim més gran de la història:

Aquesta és la prova que tot el teatre és la grip augmentada a proporcions colossals amb mentides, falsificacions i fingiments.

https://t.me/RosselloCM/54322

Ara les demostracions mèdiques del crim contra la joventut. Només per això TOTA LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA I L’URINARI PÚBLIC HAN DE SER CONDEMNATS A MORT, AMB L’ACOMPANYAMENT SOLIDARI DELS REPRESENTANTS DE TOTA LA PARTITOCRÀCIA SIONISTA.

https://t.me/elinvestigador_org/7922

https://t.me/elinvestigador_org/7923

https://t.me/elinvestigador_org/7929

Només amb el document del següent enllaç sobre els efectes secundaris, es reuneix la colla de paràsits criminals davant del Tribunal, se’ls asseu, se’ls passen les imatges i, sense perdre més temps, que el necessari per arribar al patíbul, se’ls ajusticia, mentre el jutge decreta l’apropiació de tots els béns del genocida.

https://t.me/RosselloCM/54290


El goyim ho sap, per això totes les meuques de l’harem jueu, perden les calces i la vergonya, que decència no en tenen, ni n’han tinguda mai, i acceleren l’enverinament d’acord amb les ordres, en el nostre cas, del terrorista Soros. Aquí teniu la genocida del govern espanyol: https://t.me/RosselloCM/54296 i, mentre mata nens, permet això, sempre d’acord amb les ordres del nou imperi jueu: https://t.me/RosselloCM/54308.

És clar que aquesta llimac repugnant no és ningú, la cap d’aquest genocidi i de la destrucció d’Europa com a civilització i cultura és aquest monstre jueu, la gran sacerdotessa negra https://t.me/NANOMNOTICIAS/4535 que vol enverinar els 150 milions de blancs que encara no s’han sotmès al verí. Aquest monstre ha de ser, a parer meu, cremada com eren cremaven les bruixes. https://t.me/RosselloCM/54272, amb ‘això’ i els qui representa, no hi ha futur; sense ‘això’ i la raça superior, el futur és possible.


Perquè... el destí és aquest: El genocida italià, criminal ‘cum laude’, per la cúpula del BIS, continua amb el sotmetiment a la tirania NOM del poble italià, el qual ja és hora que li faci un Mussolini https://t.me/RosselloCM/54325. A Àustria, on el govern comença de tenir seriosos problemes, passen coses com aquestes https://t.me/RosselloCM/54281, tanmateix, caldran més accions, encara que els criminals, uniformats de policia, siguin un obstacle. Però que ningú no oblidi que de moment els sicaris dels genocides viuen en pisos, com tothom. L’objectiu, lògicament, són els genocides dels governs i dels parlaments, que com ja no tenen escapatòria, augmentaran la violència perquè saben que els seus colls ja no tenen estabilitat, i de ben segur que els jueus, amants de la facècia com són, els hauran dit: «Tu sabràs? O acabes amb ells o acabem amb tu». I vinga a riure.

I no deixem aquest espai, sense esmentar la tirania NOM en exercici a Austràlia, que ens explica aquesta parlamentària alemanya, una bella excepció del Femer Europeu https://t.me/elinvestigador_org/7910, perquè la realitat en el país austral és aquesta https://t.me/NANOMNOTICIAS/4534. I tampoc no vull deixar sense esmentar l’escurçó malalt de l’Argentina, que el miserable i repugnant animalot, comença amb una repressió tan immoral com indigna, d’altra banda, apropiades a un cadàver viu com ell https://t.me/RosselloCM/54311.

AIXÒ NO VA DE VIRUS,

ÉS UN GENOCIDI ESTUDIAT

I

LA CONCLUSIÓ DE LA LLIBERTAT,

EN ELS QUALS

PARTICIPEN I SE’N BENEFICIEN

TOTA L’ESCÒRIA POLÍTICA.

ELS HO PERMETREM?

LA DEFENSA DE LA LLIBERTAT

JUSTIFICA LA VIOLÈNCIA,

TANT, COM LA TIRANIA

NO LA JUSTIFICA.

ELS TIRANS SÓN ELLS.

O ELLS O NOSALTRES.


I perquè veieu que això té molts fronts, apart del genocidi i l’aniquilació de les llibertats per tal de convertir-nos en animals de granja amb l’aquiescència dels poders polítics i judicials assassins, i apart de la destrucció d’Europa i la raça blanca amb tot el que és la seva civilització; hi ha la destrucció dels valors i els principis socials que ens permeten viure en comunitat, i arreu s’imposa l’adoctrinament en els nous valors i principis que el NOM imposarà als animals per a major glòria del poble elegit. Això és la televisió: https://t.me/RosselloCM/54263; això és una guia de sanitat, de la paraplègica mental de la Darias, https://t.me/RosselloCM/54302; sense comptar les escombraries sexuals que ensenyen en les escoles per tal de no ferir els tarats dels LGTBIJKLMNQ+, els quals, sigui dit de passada, hauran de ser ‘reeducats’ una volta tot això acabi. Almenys que reconeguin que tenen problemes afectius greus, si és que tenen problemes afectius, i no confonen directament l’afectivitat amb qualsevol penis o vagina.

I de tots els missatges repugnants que ens escampen els jueus com cagarades de vaca, vegeu l’enllaç següent. Si això és veritat i no és un muntatge, la prepotència i la insolència d’aquestes escombraries dels inferns supera qualsevol límit, i això que d’aquesta raça impura i maligna es pot creure qualsevol barbaritat, que allò que puguem pensar mai no arribarà als nivells d’iniquitat i perversió de la que és capaç aquesta raça dels inferns https://t.me/NANOMNOTICIAS/4540.


LA GUERRA CONTÍNUA.

L’HORA DE LA VERITAT

ÉS

MOLT A PROP.

ESTIGUEU PREPARATS MENTALMENT

I

DISPOSATS A DEFENSAR LA LLIBERTAT

AMB LA VOSTRA VIDA.

ELS GENOCIDES NO CEDIRAN,

ELS LLIBERTICIDES NO AFLUIXARAN,

ELS TERRORISTES NO ES CANSARAN,

NOMÉS AMB LA RESISTÈNCIA,

LA DESOBEDIÈNCIA, I SI CAL

LA VIOLÈNCIA,

HEM DE DEFENSAR-NOS

DELS ASSASSINS DE SEMPRE,

DELS DE LA CREU DE DAVID,

DELS IMPOSTORS I USURERS,

DELS CRIMINALS DE TOTES LES GUERRES,

DE TOTES LES MISÈRIES,

DE TOTA LA FAM I DE TOTA LA IGNOMÍNIA.


L’HORA S’ACOSTA!


Pregunta d’ètica:

Pot ser un crim, el fet de matar un idiota que assassina i enverina indiscriminadament perquè li han dit que ho faci i que, si ho feia, veuria augmentats els nombres en el seu compte bancari?

La resposta:

No és un crim, és una necessitat inajornable en una societat avançada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada