dissabte, 4 de desembre del 2021

BONES NOTÍCIES


M’alegra moltíssim de veure que els catalanets encara conserven el cervell, malgrat els intents extenuats de la colla de paràsits de la Genociditat de Soroslàndia i de l’urinari públic. Avui hi ha hagut una sorprenent manifestació contra el Certificat Goyim a Barcelona, que lògicament, no ha sortit als papers higiènics jueus d’ElMón.cat ni a ElNacional.cat (per què no són ‘.isr?’), però sí al Vilaweb. Al final, es veu que els manifestants han anat als barris baixos de la ciutat i davant de les grans bagasseries de la localitat, han expressat la disconformitat amb els crims del sionisme català. Molt bé! Tanmateix, ara ja és hora de demanar CAPS; i no ho dic en sentit figurat.

https://t.me/counterpropaganda20/6128

https://t.me/RosselloCM/54107

I no ha estat només a Barcelona. Hi ha hagut moltes mobilitzacions arreu d’Europa. No us puc posar tots els enllaços; però si entreu al canal de «El Investigador» a Telegram, hi podreu veure imatges de França, Itàlia, Àustria, Bèlgica, Grècia, Holanda...

Ja us vaig dir que els exèrcits estaven a punt. Molt de compte han d’anar els assassins dels governs al servei dels genocides, perquè quan els morts comencin a sembrar els carrers (continuen havent-hi moltes aturades cardíaques), aleshores, dubto molt que la gent tingui la parsimònia i la paciència que ha manifestat fins ara. Tanmateix, si protestes, i els criminals del govern no et fan cas i se’n foten, de tu; i resulta que després comproves que els criminals es dediquen a enverinar i a matar la gent, aleshores, us pregunto, considereu inapropiat l’ús de la violència contra sàdics psicòpates i pertorbats?


SECCIÓ ‘CRIMINALS’

Vinc amb el sarró ben farcit de tarats, psicòpates, paraplègics mentals, deficients intel·lectuals, anormals i més escòria.

Carn de patíbul aragonesa:

https://t.me/elinvestigador_org/7767

El seguit de mentides és prou per a condemnar el govern del deficient mental - que per això és sionista - a mort per CRIMS DE LESA HUMANITAT: GENOCIDI I TRAÏCIÓ.

Carn de patíbul catalana:

https://t.me/elinvestigador_org/7770

No fa gaire parlava d’aquest bon home, dient que no era pitjor que la dona de fer feines de l’Ajuntament de Barcelona. Ara es comprèn perquè no va remoure cel i terra per reclamar l’alcaldia que li havia robat Soros. És un esclau més del jueu; i el jueu, el va compensar, com es compensa el nen que es porta bé després d’haver estat víctima d’una injustícia; que se li compra un caramel. Doncs, Soros el gratificà en la participació directa en l’extermini. Molt bé, Trias. T’has guanyat el cel!

Carn de patíbul galesa:

https://t.me/RosselloCM/54047

No es podran amagar ni dessota les pedres.

Carn de patíbul holandesa:

https://t.me/RosselloCM/54086

El delicte dels militars és ALTA TRAÏCIÓ. Si anar contra el teu poble no és vergonyós i humiliant per a un militar, què ho serà? Mentre el govern es dedica a l’extermini i el genocidi, ells traeixen Holanda i el poble holandès per a servir els jueus, escòria que fa molts anys va infectar Amsterdam, i encara hi són.

Carn de patíbul canadenc(a):

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4439

Jo el faria pujar a l’indret de la glòria amb la puteta privada francesa - ai, no sé, potser a Quebec -, però seria molt entendridora la imatge de l’execució d’aquestes dues bagassetes que eren felices exterminant la seva gent, i tant els fotia si eren gent gran o nens, que tot sigui dit, agraden molt a la bagasseta canadenca. I perquè veieu per què vull que ens alegrin el dia els dos plegats, en un duet, és per això:

https://t.me/laquintacolumna/14675

No hi pot haver perdó.

Aquell que segueix i obeeix la gran sacerdotessa negra del Femer Europeu i al genocida jueu de Pfizer, no ha de tenir commiseració, i aquests dos, que sortiran ara, cal que a més de l’execució, abans, cal que siguin exposats al públic perquè se’ls llenci el que la bona gent del poble desitgi: ous, pedres, escombraries, pells de plàtan, cacauets, cagallons de be, el que els vingui de gust... i després, a la Festa.

https://t.me/laquintacolumna/14682

I acabem aquesta sèrie dels ‘homes del patíbul’, amb el jueu de VOX:

https://t.me/RosselloCM/54117

No em direu que acabar amb aquesta pesta no serà saludable! Fixeu-vos que són els assassins els que persegueixen les víctimes amb fruïció patològica. Què els hem de fer, si no poden aniquilar la Humanitat?


Ara tornem a casa nostra, per tal de demostrar als catalans que la Genociditat de Soroslàndia és un cau de criminals, com l’urinari públic i tots els partits i associacions vinculades a la independència, que totes són organitzacions sicàries del genocidi goyim que pretèn de fer i de consolidar la raça superior.

Al femer jueu de ‘La Vanguardia’, s’hi llegeix:

https://t.me/elinvestigador_org/7778

Fixeu-vos que al peu de la notícia s’hi diu que Catalunya confirma 2, sí 2 - 2 casos en una població de set milions - de la mentida de l’òmicron. Argimon, i tota la colla d’assassins del govern i l’urinari, no sé on us podreu amagar quan la gent sàpiga qui són els assassins dels seus familiars! I aquells que hagin tingut la sort de no ser víctimes del vostre execrable i insòlit crim, podran comprovar quin grau d’odi envers la llibertat teniu. No podeu ser tractats com humans, perquè no ho sou; i us demostro amb aquests enllaços:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4434

A Argimon i a la resta d’assassins: el Passaport Goyim és coacció, i és coacció, a més a més, per a forçar gent sana a la inoculació il·legal de productes assassins com aquests:

https://t.me/RosselloCM/54092

https://t.me/RosselloCM/54100

De veritat creieu que es necessiten més proves per a la condemna a mort de tots els polítics del país? Traïdors, genocides i tirànics.

NI OBLIT NI PERDÓ.


I concloc amb els enllaços, amb aquest de Mike Yeadon https://t.me/RosselloCM/54045. El que hi diu és molt fort, és la confirmació del que crec. Tot i que comparteixo les opinions del doctor, mai no se sap si és una estratègia de l’elit per injectar por i paralitzar la gent, o per tal d’avançar a la gent la tirania que haurà de suportar. Tot i això, val la pena d’escoltar-lo i de fer-se al cas del que està dient. Molt probablement quan treballava per a la màfia genocida de Pfizer, fou assabentat de tot això, i vull creure, i el seu aspecte m’ho suggereix, que és una persona que malgrat haver participat en el crim institucionalitzat pel sistema judaic criminal, davant de la destrucció de l’home blanc (només cal veure els indrets on esdevenen els atacs terroristes dels governs sionistes, per a saber que és un atac contra Europa i l’home blanc per part de la raça superior https://t.me/RosselloCM/54066), doncs, davant de l’evidència, s’ha decidit a informar-nos del pla criminal de la bondat jueva que tant fascina a la Rahola.


La guerra està arribant al punt clau. Mentre els genocides de la Genociditat i del país de Soros, Sorobèria, les meuques francesa i canadenca, el rosegador italià, la bruixa despentinada anglesa, la sionista i sac d’escombraries que enfonsa Alemanya, junt amb tots els insectes i paràsits europeus, dirigits i comandats per la gran sacerdotessa negra, l’idiota belga (la cara no és d’altra cosa) i el pallasso Sassoli, polític i cagaguano, una perla en brut; doncs, mentre tots aquests estimulen la gent a injectar-se el verí dels jueus i a perdre les llibertats fent ús del Passaport Goyim, i si els cal fent ús de les forces armades (quina vergonya! Ser militar i no retirar-se, és ser un traïdor, amb totes les lletres), mentre això fan els sàtrapes dels jueus, la gent comença a notar com inflades unes coses que els pengen. Vejam si pengem a qui hem de penjar i aconseguim de fer d’aquest món, un món sense els virus letals de més amunt, i ens conformem amb els exosomes que són fonamentals per a tenir una vida plena i rica en harmonia amb la naturalesa. Recordeu que els jueus són els que encapçalen tota la destrucció. De fet, no serveixen per a cap altra cosa (Qui destruí Europa amb dues guerres demencials? Qui destruí la cultura mil·lenària de la Xina? Qui ha destruït la cultura d’occident en traslladar-la de París, ciutat de la llum, a Nova York, ciutat dels nassos? Qui ha destruït l’Orient Mitjà? Qui ha destruït la ciència? Qui ha destruït la política? Qui ha destruït l’economia? Qui ha destruït l’amor? I les religions? Les arts? La llibertat i la vida?). Ells són els que volen l’aniquilació de bona part dels goyim, l’esclavitud dels supervivents i el sotmetiment al transhumanisme (vegeu què diu el tarat de Harari, que no és un intel·lectual; és jueu, només https://t.me/laquintacolumna/14703), una bajanada d’un calibre tal, que només per proposar-la, s’hauria de penjar qui ho diu, per imbècil irreversible.

LA VIDA ENS MIRA.

LA MORT (JUEUS I ESCÒRIA)

ENS MIREN.

NOSALTRES SOM AL MIG:

VOLEM VIURE LA VIDA?

O

VOLEM SER ESCLAUS DELS JUEUS?

P.S. Recordeu que el ‘suposat’ virus no ha estat aïllat, purificat ni seqüenciat correctament, és a dir, NO HI HA CAP PROVA CIENTÍFICA DE L’EXISTÈNCIA DEL VIRUS, I PER TANT CAP RELACIÓ ENTRE LA MALALTIA I EL VIRUS. L’alta traïció i el genocidi, avui, no necessiten ni proves, són una flagrant evidència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada