diumenge, 19 de desembre del 2021

NOMÉS LA DESOBEDIÈNCIA POT ATURAR L’HORROR


L’horror ja està preparat, i els genocides del CFR i del consell jueu mundial han donat les ordres per a l’envestida brutal que cal fer ara, vist que hi ha massa goyim que saben que els jueus estan provocant tots els mals que avui i sempre han passat al món. La indigència ètica dels fills de l’Infern, no la podem ni imaginar! Allò que per a nosaltres és absolutament horrorós, per a ells és un acudit més o menys graciós. I com sempre, us remetré a un seguit d’enllaços que posaran més clar encara les intencions genocides i esclavistes dels fills de les Set Potestats Infernals.

En aquest vídeo hi trobareu un resum de l’entramat mafiós de l’elit jueva, centrant-nos principalment en un dels pallassos que comanden la destrucció de la societat quant a economia i llibertats, el psicòpata genocida Klaus Schwab:

https://t.me/elinvestigador_org/8287

Com és que no el detenen si és manifest, evident i fins i tot declarat per ell mateix, que és un conspirador contra les llibertats polítiques mundials i contra la dignitat humana? La resposta és perquè tots en són còmplices. Recordeu, caldrà molta corda, moltes ‘gillettes’ de mida macro(n), un bon assortit de plom i gas, com potser, moltes coves electrificades per tancar tants de monstres amb corbata i vestit, homes somrients que apunyalen sense estroncar el somriure, mentre saluden la multitud de borregos que els belen, cecs de coneixement i orbs de facultats sensibles, que ja no veuen com el senyor somrís i vestit i amb corbata és un traïdor que clava els ganivets per l’esquena mentre somriu, mentre sotmet tot sotmetent-se als seus amos, dels quals és sicari, sense cap escrúpol, sense cap remordiment, sense cap altra passió que el poder i els diners; que els indigents mentals no saben que són els dos monstres més perniciosos, cruels i devastadors per a l’home, que mai han existit. Però, és clar, digueu-li a una rata que hi ha prats verds, ella s’estimarà molt més el clavegueram i la putrefacció. Tot ésser viu té assignat un medi natural.


I per no deixar aquesta tàcita ‘secció criminals’, continuem amb la genocida més gran de la història d’Europa en temps de pau, la gran sacerdotessa negra del Femer Europeu, la diablessa Úrsula von der Leyen, de la qual ens parla el vídeo de més avall, com també del seu marit, una altra perla. Llucifer cria rates i les rates s’aparellen. Aquest elitista matrimoni ens ho demostra. Comproveu la magnitud dels crims de la bruixa, i digueu-me si amb aquestes notícies i les que seguiran, una foguera la nit de sant Joan no és una ofrena sagrada a la dignitat humana. Sí, sí, amb ella dins.

https://t.me/elinvestigador_org/8290

Això és el que la genocida proposa:

https://t.me/RosselloCM/54937

I un altre digne parlamentari del Femer Europeu (el M.H.P. o algun dels exiliats? No, home, no!), un parlamentari holandès, d’allà on la màfia jueva fa molts anys que hi té les urpes posades. Les seves paraules no poden ser rebatudes, però la gran sacerdotessa negra se’n fot, del parlamentari, i dels goyim que moriran, emmalaltiran i s’arruïnaran gràcies a la implantació del Gran Reset que els seus amos li han encomanat, junt amb l’extermini i el lliberticidi, que la bruixa (una dona, quines coses!) cometrà sense tremolar-li les mans i amb el posat d’innocent i preocupada que totes les meuques aprenen molt bé a representar per a l’obtenció del benefici final; un benefici final que esperem que siguin les flames, primer les de les nostres fogueres i després, les dels seus déus i sàtirs.

https://t.me/elinvestigador_org/8281


Perquè això és el que passa ara:

https://t.me/elinvestigador_org/8289

https://t.me/RosselloCM/54956

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4958

Per aquesta raó, han d’accelerar l’agenda. Hi haurà massa goyim no intoxicats pels verins quan començaran a caure els inoculats, i no podran dissimular més que han estat, són i seran les vacunes enverinades les que els maten. No tenen alternativa, o es descobreixen, i saben que tothom en demanarà els caps, o continuen endavant, matant tot el que puguin i escampant l’horror arreu, que, això sí, és una de les passions més profundes, interiors i religioses de les hosts dels Inferns.

A Holanda, els genocides i lliberticides jueus, ja han imposat el confinament forçat arreu del país, amb les restriccions més estrictes des de març de l’any passat, tot just, curiós, amb l’arribada del Nadal (festes que desperten l’odi més visceral dels asquenazites); i això, tot i que els holandesos són conillets d’Índies dels més enverinats amb les metzines de la sacerdotessa Úrsula.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4959

I el gos de Soros ha rebut les ordres de l’amo, i lògicament, s’ha posat el morrió, s’ha alçat sobre les dues potetes i ha mogut la cua de l’emoció, mentre rebia el pagament del tros de carn dels dits del seu estimat amo, que és carnisser:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4961

https://t.me/RosselloCM/54954

No hi pot caber el mínim dubte, aquest TRAÏDOR, GENOCIDA, SEGRESTADOR, LLADRE, TERRORISTA, COLPISTA I TIRÀ A LES ORDRES D’INTERESSOS ESTRANGERS, no pot tenir perdó. De criminals, la història d’Espanya, n’està farcida. És difícil establir una competència, perquè tots hi posen tot el que poden per a convertir-se en assassins oficials, però ni ajuntant tots els criminals de la història d’Espanya, és possible de poder comparar-los amb el criminal de La Moncloa, el pitjor animal de la carronya i la indignitat que ha embrutat el govern mai. Pensar que l’exèrcit – que semblava que tenia uns valors i que defensaven la ‘sagrada’ unitat d’Espanya – el consent i permet la venda del país a Israel i al sionisme internacional, demostra la classe de militars d’aquest país, com la de tota Europa. La feina que ha fet el sionisme internacional amb el Femer Europeu ha estat un treball d’orfebreria, per això ara poden violar els europeus com els rota. Sobretot perquè els covards i miserables que governen arreu del continent són l’escòria social que molt bé ha sabut triar el judaisme: el vanitós, l’inútil, l’orgullós, l’ignorant, el mancat d’escrúpols, l’egoista, el traïdor sense remordiments i amb molta ufana, l’hipòcrita, el venut, l’incapaç, el negligent i l’infame sense consciència.

I així passen coses com aquesta, l’estat policíac al Perú:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4965

I què dir dels ximpanzés vestits de policia, que no tenen cap dignitat humana, que són gossos mesells i sense cervell, que són el més repugnant de la societat! Els criminals són els que els donen les ordres, però ells, covards i miserables, senten plaer perquè els amos han permès els gossos d’escampar la por; i els animals, és clar, se senten feliços, encara que no moguin la cua, per bé que la porra la tenen sempre llesta, perquè saben que els amos jueus no els diran pas res. Amb el que els agrada la sang i la violència injustificada!

I això, també al Perú, demostra l’insecte que dirigeix el país, i corrobora les ingents raons científiques per a la inoculació de la Marca de la Bèstia. Per què hi ha aquest interès malaltís a injectar un tòxic, que tothom sap que és un tòxic, almenys, entre els polítics, els sanitaris i els cagaguano? Perquè mata, com hem vist. Perquè fa emmalaltir, com ho demostren les estadístiques. O potser, només és perquè els criminals que segueixen l’agenda del genocida Klaus Schwab, tinguin el bestiar marcat? O potser, perquè els verins tòxics dels filantrops jueus són una mena de modulació dels capteniments humans, i potser, així, afebleixen l’enemic?

https://t.me/elinvestigador_org/8274

No em direu que la profilaxi i les condicions mèdiques no hi són observades en tots els seus aspectes i consideracions. Això és una exhibició, una demostració sense rèplica de la preocupació per la salut pública!


L’horror està a les portes, i els satànics no es cansen de fer-nos-ho veure. Sabíem que no hi hauria Nadal, com no hi ha hagut Setmana Santa, i sabem que estan aniquilant la religió cristiana, sobretot, des de la seu que dirigeix la Gran Bagassa Vaticana, el fill mateix de Satanàs. I la prova, la tenim en la poca delicadesa i tacte amb què actuen els pallassos de vestit i corbata en relació al respecte a les creences de la majoria de la seva població. Però, és clar, vés a un deficient, i explica-li-ho, si ells han vist els diners plens de sang dels jueus! Vist això, què els ha de preocupar a aquestes ànimes condemnades! Saben que ja no tenen perdó, només el Diable els pot garantir un patiment corrosiu amb l’aspecte del plaer, i les meuques, els idiotes, els ignorants, els miserables, els llimacs, els insectes, els detritus socials, s’agenollen davant de l’ídol d’or i s’abaixen les calces amb la més respectuosa de les reverències. Ells són així, esclaus del seu esclavatge. Què podem dir de la defecació del IFEMA, que vist el que es veu, ha de ser una bagasseria de les més xarones i fastigoses que hi deu haver a Madrid! Només comparable amb l’abocador d’escombraries que és ARCO.

https://t.me/RosselloCM/54921

On no n’hi ha, no en raja. Cal, i és que no em cansaré de dir-ho, exterminar tota la idiotesa i la imbecil·litat del món. I no de tots els idiotes i imbècils, sinó d’aquells que ho són i ni ho sospiten. «Aquest any, renova les tradicions», diuen els paraplègics cerebrals!

Satanàs no riu, però. Sap que les coses no li acaben d’anar com voldria, per més que els seus fills jueus, hi posin tot l’interès.


Les protestes dels homes lliures que abans hauran de ser morts que seran goyim al servei esclau de la raça superior, són moltes, i cada dia que passa, la IMMENSA MENTIDA no se sosté, i són més els que engreixen l’exèrcit de la Llibertat, per la qual cosa, el sionisme haurà de mostrar aviat la cara més cruel i horrorosa. Aleshores serà l’hora de començar a frenar-los els peus. Cal que les intencions de la gent siguin fetes explícites en les manifestacions: «O us rendiu, o sou morts». I si voleu: «I tot i que us rendiu, ningú no us garanteix la vida». L’actitud d’enfrontament ha de ser visible. No faig una crida a la violència, CRIDO A LA RESISTÈNCIA I A LA DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTES, però sense oblidar mai que la LLIBERTAT I LA DIGNITAT són arguments més que irrebatibles per a fer ús legítim de la DEFENSA PRÒPIA.

https://t.me/RosselloCM/54930

La policia són gossos ensinistrats, sense consciència, sense reflexió, sense enteniment, només animals drogats i ansiosos de fer mal a aquells que haurien de defensar contra els seus amos criminals. No hi pot haver perdó, encara que siguin deficients mentals i actuïn sota els efectes de la droga de l’afecte de l’amo i els estimulants per a la violència; que no oblidem, són ells exclusivament qui la fan servir. ELLS SÓN ELS TERRORISTES, LES BANDES ARMADES QUE AL CARRER ESCAMPEN LA POR QUE ELS MANEN ELS MAFIOSOS QUE CONTROLEN LA ZONA.

Perquè l’objectiu final és arribar al gran èxit obtingut per la tirania de les tiranies, i que és representada com a paradigma en el model de la Xina jueu-maoista:

https://t.me/RosselloCM/54949


Abans d’entrar en la conclusió, que avui és molt recomanable, un nou agraïment a la dignitat de la fiscal Valerie Oyarzun de l’Audiència Provincial de Lleida, que emparant-se en la llei que violen els polítics, els sanitaris, els cagaguano, els directors d’escola, els policies i sobretot els jutges i els fiscals, ella es ratifica en la defensa dels principis fonamentals del dret, contra tota la colla de lacais esclaus ‘calcesturmelleres’ que s’arrosseguen de genolls davant dels jueus com si estiguessin en una processó, i ens diu clarament que: «La imposició de la vacuna pot ser un delicte de tortura».

https://t.me/RosselloCM/54924

De tortura no ho sé, en cas de malaltia crònica, segur; però són coaccions il·legals per a la inoculació d’un experiment genètic, i com a tal, si que pot ser un delicte de GENOCIDI, que em sembla més gros que la tortura, que al capdavall, ja és una tortura i un crim només haver de trobar-te els pallassos, els insectes, els paràsits, les bagasses i tota la fauna copròfaga així que obres un paper higiènic. Això sí que és tortura psicològica, física i intel·lectual. Molt bé pel valor - que en cal -, tal com està envoltada de cocodrils i voltors amb punyetes; però el crim és GENOCIDI, i la pena per aquesta execrable barbaritat mai imposada com a profilaxi, en el súmmum del cinisme i el sarcasme, és la pena capital. Això sí, accepto la llibertat de cada poble en el procediment d’higienitzar la societat.


I concloc avui amb una experiència religiosa molt digna de ser vista. Un jueu convertit al catolicisme i la seva amable conversa amb un rabí, que són homes de santíssima dignitat, benevolència, comprensió, caritat i respecte envers els altres. Vegeu-lo, és prou indicador de moltes coses que he anat espargint per aquí, quant a la magnificència i superioritat de la raça elegida. El final és com el compendi de tot el vídeo. I recordeu: Jesús fou crucificat per la magnanimitat jueva. I el tornarien a crucificar avui, sense pensar-s’ho dos cops.

https://t.me/RosselloCM/54928


ELLS SÓN L’ENEMIC DE LA HUMANITAT.

LA HISTÒRIA OCULTA

ELS ASSENYALA ARREU.

NO SE’LS EXPULSAVA PER ODI,

SE’LS EXPULSAVA PEL SEU ODI.

NO HI HA POBLE MÉS NEFAST,

PERILLÓS NI CRIMINAL

EN EL MÓN.

I QUI NO HO CREGUI,

VEURÀ ELS AVANTATGES DEL SEU CRITERI

QUAN LA MENJADORA

ESTIGUI BUIDA,

I L’ABEURADOR

ENVERINAT.

ELLS SÓN AIXÍ:

ELS AMICS DELS GOYIM.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada