dimecres, 22 de desembre del 2021

ARGIMON, JA ESTÀS ENVERINANT ELS NENS? ( I I I )

 

L’hora de la veritat s’acosta. Els sacs d’escombraries jueus que controlen el Femer Europeu i tots i cada un dels països integrants d’aquesta defecació israeliana del BIS, estan accelerant la imposició del Passaport Goyim per aniquilar definitivament les llibertats humanes. TOTS ELS POLÍTICS SÓN CRIMINALS I HAN DE SER JUTJATS I, INEVITABLEMENT, AJUSTICIATS, PER SER CULPABLES DE CRIMS DE LESA HUMANITAT I DE L’ATEMPTAT CONTRA LA LLIBERTAT MÉS FLAGRANT I INTOLERABLE DE LA HISTÒRIA. La pena capital és un regal per aquesta colla d’assassins sense consciència ni ètica, que han TRAÏT TOTS ELS PAÏSOS I HAN VENUT LA SEVA GENT COM A ANIMALS PERQUÈ ELS JUEUS CONSTRUEIXIN LA GRANJA, EXTERMINANT TOTS ELS CAPS DE RAMAT QUE CONSIDERIN QUE NO ELS CALEN PER A FER DE LES INSTAL·LACIONS RAMADERES UN NEGOCI RENDIBLE. Cap ni un dels responsables polítics, membres de govern, caps d’institucions oficials, paràsits i insectes de l’urinari públic nacional i, sobretot, del Femer Europeu, com també tots els dirigents polítics de TOTS ELS PARTITS SIONISTES, o sigui, TOTS, cap ni un d’ells, pot ser exclòs de la demanda de Justícia. Tot el genocidi està essent dirigit per la Gran Sacerdotessa Negra von der Leyen, la més gran criminal europea en temps de pau de la història humana. Tots els seguidors de la bruixa són còmplices dels seus crims i de l’atemptat contra la ciutadania europea, que ha confiat en la ‘merda immensa’ del Femer Europeu, pensant, enganyats, que això era per enfortir les nostra civilització, però que els TRAÏDORS POLÍTICS han manipulat per lliurar la civilització europea lligada de peus i mans als jueus perquè facin l’única cosa per a la que serveixen aquestes bèsties infernals, LA DESTRUCCIÓ. No em cansaré de dir-ho: cal assenyalar a les bèsties directament, i si Europa vol salvar-se, caldrà tornar a marcar el ramat judaic amb l’estel de David, o marca del Diable, al front; tal com ells volen fer amb els animals de granja. Apliquem-los la seva llei: Ull per ull, dent per dent. Extermini per extermini i bestiar per bestiar. Només llegint en diagonal la història falsa que ens han explicat, és fàcil de veure que allò que no s’entén és perquè els sacs d’escombraries jueus gestionaven els crims des de darrere de la cortina, perquè els jueus són com les rates, mai no surten a la llum del dia i planten cara obertament, mai; només ho fan quan són en els seus claveguerams, com a Israel.


En això ha convertit la Ciutat de la Llum el sionisme internacional, gràcies a la puteta privada dels Rothschild i els seus sicaris del govern i urinari. https://t.me/RosselloCM/55066. Això és el que volen els jueus, i al que contribuiran tots els llimacs, amebes, insectes, paràsits, copròfags i bestioles perilloses amb verí que serveixen el NOM a cada un dels països, des de la màxima autoritat a l’últim criminal d’aquest sistema genocida, ideat i aplicat per l’escòria jueva del BIS, UE, Reserva Federal de la Corporació Americana, BlackRock, mitjans de comunicació, ‘Putiwood’ i tota la indústria de l’oci, dirigits tots pels nassos vinguts de l’Infern. LA BATALLA JA ÉS AQUÍ, I TOT SEGUIT HO DEMOSTRO.


Contribució econòmica dels governs a l’extermini de la seva població:

https://t.me/laquintacolumna/15530 (totes són fàbriques d’enverinament jueves).

El goril·la, limitadet com és, ens ho explica molt bé: ‘...la vacuna per matar nens no està bé’:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5109, no l’has escoltat, Argimonet?

Extermini jueu d’alemanys:

https://t.me/elinvestigador_org/8365

Extermini jueu de nens:

https://t.me/counterpropaganda20/6157 i https://t.me/laquintacolumna/15488

Terrorisme jueu contra el món:

https://elmon.cat/societat/oms-avisa-terceres-dosis-allargaran-pandemia-344721/, és un genocidi perfectament estudiat per les escòries que ens van fer creure l’holocaust nazi, ara, l’actual realitat demostra qui són aquestes bèsties vingudes de l’Infern per a fer la vida impossible als éssers humans. El goril·la tarat i mascota del psicòpata Gates, només pot ser cregut per un deficient intel·lectual, però, malgrat això, tots els governs obeeixen el cap de l’operació genocida mundial, un simi, i els responsables de Sanitat (no m’oblido de tu, criminal Argimon) són col·laboradors imprescindibles en la veritable indústria de l’assassinat sionista. I us poso aquestes dues notícies del mateix dia i oposades, perquè comproveu la mentida i el terror que imposen tots aquests criminals: https://www.elnacional.cat/ca/salut/oms-omicron-sacosta-tempesta_685580_102.html i https://www.elnacional.cat/ca/salut/omicron-menys-greu-80-menys-risc-acabar-hospital_685913_102.html. Això és ‘informació’!, molt bé, minyona dels mafiosos!


L’ofegament econòmic del món, manipulat pels falsificadors de moneda, els jueus, es demostra en aquesta notícia: https://elmon.cat/economia/fmi-apujar-salaris-estat-espanyol-344658/, ells manen, i les meuques que es prostitueixen a les bagasseries oficials i als urinaris públics, obeeixen i forniquen com a boges en la bacanal, a les ordres de la direcció rabínica. Mentre això passa, la Pimec anuncia que aquestes noves restriccions enfonsaran del tot les mitjanes i petites empreses - Oh! No us puc posar l’enllaç perquè han tret la notícia... com és poc important! -. Això és tot just el que volen els polítics. A les prostitutes, els han dit que cal ensorrar tot negoci i que després els jueus els compraran, i en compensació, les putes seran les putes seves per sempre. La notícia, la minyona, la publicava ahir a última hora, però es veu que els màfies li han dit: «Minyona, això no!». I la minyona, seguint la deontologia cagaguanera, s’ha abaixat les calces amb un somrís, agraïda de tot cor pel sobre tacat de sang que li han donat amb l’estel de Miró a l’angle superior esquerre; ja que si lluu a l’esquerra, agrada més als jueus del «No tindràs res i seràs feliç».

El temps de la veritat s’acosta, és imminent. Cal estar preparat per a tot. Ells vénen per a matar-te, així, ras i curt. L’Argimon ja ho està fent amb els nens, i ja heu vist què ens deia l’advocada alemanya: han mort cinc nens a Alemanya per l’enverinament jueu i suposa que si aquestes són les dades oficials, seran entre cinquanta o cent més. Quant et paguen per nen assassinat, Argimon? Ara aniré amb tu, i et demostraré que ja ets responsable de tot el que pugui passar, com el mamarratxo que insulta la història de Catalunya, havent convertit el Palau en la primera bagasseria judaica del país.

Argimon, recorda: Un nen mort pel verí jueu, i ni tu ni cap polític de la Genociditat ha de ser exonerat de passar trenta anys a la presó. I parlo d’un. Quants t’han dit els genocides que són els seus càlculs? I perquè vegis que sé què em dic, malgrat la teva deficiència cognitiva i el menysteniment propi d’una ment degradada envers la llibertat humana, t’informaré dels crims que estàs autoritzant, per més morrió encastadet que llueixis... o, te’l poses perquè la gent no vegi com te’n fots dels imbècils que corren a la mort en injectar-se el verí dels teus amos?

Argimon, assassí, et transmeto la sentència del Tribunal Superior del País Basc, sí, el del Diable jesuïta Urkullu, segons la qual, i tu ho saps, bagassa de l’harem jueu, per a la inoculació de qualsevol vacuna, i obvio que això NO ÉS UNA VACUNA SINÓ UN EXPERIMENT GENÈTIC EN POBLACIÓ HUMANA, un acte digne de Mengele; i al qual tu COACCIONES, i a més més, PRESCRIUS CÀSTIGS INTOLERABLES CONTRA LA LLIBERTAT I LES LLEIS VIGENTS ALS QUI S’OPOSIN A SOTMETRE’S ALS TEUS AMOS I A LA TEVA AUTORITAT DE ‘MADAME’. Ja ho sé, el mesell, l’imbècil, el covard, el miserable, el més repugnant de l’espècie humana, és envejós i venjatiu, i la seva absoluta descomposició ètica i intel·lectual el força a fer el mal, perquè només així els desgraciats senten tenir poder. No es pot ser més baix de mena. I tu, excel·lentíssim genocida de la secció Sanitat de la Genociditat de Soroslàndia per a major glòria del poble elegit, ets un miserable i covard criminal. Però, anem on anàvem, que haver de cantar-te totes les virtuts, em distreu del moll de la qüestió. El Tribunal manifesta expressament que per a la inoculació d’una vacuna, encara que això no ho sigui, i ho saps, oi, assassí de nens?, doncs, cal el consentiment informat del pacient, la prescripció mèdica i la recepta. Tens aquests documents de tots els enverinats amb les toxines letals dels teus amos? Si no els tens de tots i de cada un dels ciutadans que has fet servir de conillets d’Índies, ets el responsable de tots els mals que provoqui l’enverinament massiu de la població amb intencions de genocidi. Per cert, meuqueta dels jueus, això també és així a Soroslàndia? https://t.me/laquintacolumna/15523. I per si no ho saps, eminència, que sé que t’agrada que t’ho diguin, que ja sabem que amb els idiotes cal fer ús de l’emoció i la grandiloqüència perquè el retardat se senti feliç; doncs, eminència, la malaltia vírica no es transmet, no s’encomana, s’injecta. Ho entens, o necessites que te’n faci un dibuix? Si vols cridem a una altra eminència, aquest en economia, i en Mas-Cullell t’ho explica amb les titelles-mitjó. Ja em diràs, com creus que ho entendràs millor. I dic creus, perquè comprendràs que els teus actes demostren que comprendre, comprendre, només comprens tot el que estigui relacionat amb sobres tacats de sang, oi? Els deses a la tauleta de nit i dorms d’una tirada. Ja ho diuen, que els pobres d’esperit, els imbècils i els idiotes dormen com socs. L’avantatge de tenir el cervell buit. Ves, d’alguna cosa havia de servir!

Com expliques això, Argimoneta boniqueta: https://t.me/RosselloCM/55101, més vacunes més contagis, més vacunes més morts. Vols que t’ho expliqui, això també? I per què has apujat les PCR (inútils fora d’un laboratori on es cerca un germen o una molècula en concret) a quaranta cicles, falsificador? La forca és un regal, i jo insisteixo que us hem de tractar tan bé com els vostres amos, i si ells us fan regals en sobres tacats de sang, nosaltres ho hem de fer amb sogues i patíbuls. O em diràs que no t’ho mereixes? Tu, que ets tan bon minyó!

Rata de claveguera, suposo que et puc anomenar així, que passes més temps a la casa dels sionistes que a casa teva. Doncs, pensa que tampoc no et serviran les mentides dels teus amos jueus, que fan imprimir en els papers higiènics i que totes les minyones amb la còfia ben dreta i el cul en pompa, s’encarreguen de fer arribar a les víctimes del genocidi. No et pensis que IMMENSES MENTIDES com aquesta https://www.elnacional.cat/ca/salut/augmenten-confinament-nens-obesos-risc-cardiovascular_685052_102.html, per tal de normalitzar la mort per problemes cardíacs dels nens que mataràs amb el verí dels jueus, poden servir-te d’alguna cosa. MAI LA HUMANITAT S’HAVIA HAGUT D’ENFRONTAR A ESCOMBRARIES COM VOSALTRES, MAI, NI EN EL PITJOR INFERN QUE FOU MAO. Ara que hi penso, criminal, per això esteu farcint de desfibril·ladors el país? Aleshores saps de sobres que els verins que fas inocular provoquen problemes cardíacs, oi? No tinc més preguntes, senyoria. Torno a dir-ho. La pena capital és un regal de Nadal per aquestes bèsties immundes. És evident que ningú no invertiria en desfibril·ladors si no ho sabés; perquè els problemes cardíacs són la primera causa de mort des de fa molts anys i mai s’havia fet una gestió com aquesta. Ara, però, l’Argimonet sionista, els instal·la arreu; calculeu quin pot ser l’augment en les patologies cardíaques provocades pel verí que us fa inocular l’assassí Argimon. Com diuen els castellans: Blanco y en botella.

Els jueus s’ho veuen a venir. Cal accelerar l’horror; que ja us vaig advertir que era el següent pas. Per això, totes les prostitutes traïdores i genocides del país, arreu de l’Europa de la satànica von der Leyen (que sona a border line) tots els assassins que ‘okupen’ els governs acceleren la implantació de l’enverinament i extermini massiu i el sotmetiment a la tirania NOM:

Aquí teniu el gos de Soros aixecant la poteta, amb el morrió ben posat, anunciant l’etapa final del genocidi i l’aniquilació de les llibertats:

https://www.elnacional.cat/ca/salut/mesures-sanchez-mascareta-exterior-vacunes-personal_685886_102.html. Aquí teniu la realitat, conversa telefònica amb el servei de cafeteria per a les bagasses de l’urinari públic espanyol, així la de les bagasses congressistes com la de les meuques senatorials: https://t.me/laquintacolumna/15512.

I aquí el mamarratxo sionista, que és capaç de convertir-se en la meuca amb menys escrúpols de tot l’harem jueu. Aquest deficient ètic i mental és el ‘representant’ dels catalans, bé, ho és dels jueus, que són els qui el posaren al capdavant del prostíbul, perquè sabien que en aquestes feines, és de les que menys s’oposa a res i s’empassa tot amb la cara immutable que solen tenir tots els idiotes i tarats intel·lectuals.

https://www.elnacional.cat/ca/politica/aragones-critic-mesures-sanchez-clarament-insuficients_685925_102.html


La guerra oberta està a les portes. Vénen per nosaltres sí o sí. T’humiliaran amb el morrió de l’esclau, t’enverinaran amb el tòxic jueu, t’arruïnaran per continuar posant-te verins letals amb els teus diners, i si no hi estàs d’acord, et tancaran. Ara ja és l’hora de dir-ho clar: Ells saben que un esclat de violència que fes justícia sense tràmits previs amb qualsevol de les meuques jueves als governs europeus, podria ser un polvorí que encengués una metxa de contínues execucions massives de criminals arreu d’Europa. AIXÒ ÉS EL QUE CAL. AVUI, MATAR UN POLÍTIC NO ÉS CAP DELICTE, ÉS GAIREBÉ UNA OBLIGACIÓ:

ELLS ET MATEN.

ELLS ET ROBEN.

ELLS T’ESCLAVITZEN.

LA LLIBERTAT,

LA DIGNITAT

I

LA INDEPENDÈNCIA

SÓN ELS PRINCIPIS DE JUSTÍCIA UNIVERSAL.

CAL ANAR DE CARA

PER ELLS.

QUANTS MÉS CAIGUIN,

MÉS A PROP SEREM

DE SALVAR EL MÓN

DE LA CAIGUDA

ALS INFERNS.

ELLS SÓN ELS ASSASSINS.

ELLS SÓN ELS MENTIDERS.

ELLS SÓN ELS TRAÏDORS.


El pla definitiu comença ara i abasta fins tres o quatre mesos de l’any que ve. En aquest temps els prostíbuls occidentals han de lliurar el percentatge de morts sol·licitat pels jueus i els dissidents i enemics del Diable. Totes les putes estan per fer bé la feina, totes s’han dutxat, s’han perfumat i s’han vestit amb els més bagassers dels seus models per a rebre les Potestats Infernals. Només amb la decidida actitud de resistència de la gent, això és pot aturar. És ara o mai.

ELLS SÓN ELS ENEMICS.

O ELLS O NOSALTRES.

ELLS SÓN ELS NOSTRES SERVENTS,

I S’HAN CONVERTIT EN DICTADORS.

HI POT HAVER PENA

PER A QUI MATA UN TIRÀ?

NO.

ELS HEROIS HAN DE SER GLORIFICATS!


Quan l’enemic et declara la guerra, no pots desentendre’t, t’hi has d’enfrontar.

LA GUERRA OBERTA

COMENÇA ARA!!!

TOTS A LES TRINXERES!

UN ENEMIC MORT

ÉS UN ENEMIC MENYS.


I pensar que jo, que vaig ser objector de consciència, hagi d’expressar-me d’aquesta manera! Detesto la violència, l’abús i la injustícia, però, nois, si volem viure en pau, en cordialitat i col·laboració, i en un estat de justícia, cal l’extermini de tots els nostres enemics; i sí, en aquesta guerra, no hi pot haver ni hostatges ni perdó. NO HI HA CAP NOU VIRUS A LA NATURA. ELS TÒXICS SÓN INOCULATS, PER AIXÒ, MAI NO S’ACABA AQUESTA IMMENSA MENTIDA. EL PASSAPORT GOYIM ÉS EL CERTIFICAT DE SOTMETIMENT, per això els donen als esclaus submisos de la Bèstia encara que propaguin la infecció inoculada i puguin emmalaltir i morir, que, al capdavall, és pel que els han estat inoculant. Tanmateix, als no-vacunats no els donen el Passaport Goyim, perquè són l’única garantia del fracàs del projecte de la TIRANIA DEL NOU ORDRE MUNDIAL. Ells ens assenyalen com l’enemic, i així ens faciliten de saber qui és el nostre enemic. Escolteu com el genocida de Sanitat de la puteta Macron reconeix que el Passaport garanteix l’enverinament massiu. https://www.eldiestro.es/2021/12/sin-disimulo-el-ministro-de-sanidad-frances-dice-lo-que-es-exactamente-el-pasaporte/


A LES ARMES, CIUTADANS!

EL GOVERN ÉS EL VOSTRE PITJOR ENEMIC.

ELS POLÍTICS SÓN ELS TRAÏDORS.

ELS SANITARIS ELS EXECUTORS,

(Oi, Argimonet?),

ELS POLICIES, ELS SICARIS,

ELS JUTGES, MERDA,

(Llevat de poques excepcions),

I

L’ESTAT, LA TIRANIA.

A LES ARMES, CIUTADANS!


Aclariment: Les prostitutes són persones que es deixen violar per diners. Tots els indigents mentals que fan política són per això meuquetes. N’hi ha de molt professionals, que se’n diuen bagasses, i solen especialitzar-se a les bagasseries jesuïtes; després hi ha les meuques, les de tota la vida, desgraciades que no poden guanyar-se la vida d’una altra manera que venent-se com a carn per als desitjos més pervertits dels clients, o amos; i després hi ha les putetes, que solen ser tendres i afables, mig idiotes o idiotes del tot, i sempre de sempre fan bona cara. Voleu exemples, per entendre-ho, millor? Von der Leyen, Merkel, Lagarde, l’Armengol, el sense cervell del País Valensorosià, el gos de Soros, són exemples de bagasses. El mamarratxo, les meretrius de Sanitat, els metges, els jutges i tots els insectes d’urinari públic, són meuques. I l’exemple paradigmàtic de puteta, és el Macron, per bé que els pedòfils Biden i la tarada del Canadà, són exemples prou exactes del que és una puteta privada dels jueus. A elles, no les toca ningú més que la raça superior, que per això, es creuen senyores, les pobres mones!


L’OFENSIVA DE NADAL JA ÉS AQUÍ:

SATANISTES I JUEUS A UNA.

QUI NO HO VEU

ÉS CEC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada