dissabte, 25 de desembre del 2021

BREU SINOPSI DE LA SITUACIÓ MUNDIAL


B.I.S.

(F.M.I. - BANC MUNDIAL)


Bancs Centrals del Món i Reserva Federal (Corporació EUA)

(Rothschild)

- llevat d’Iran, Corea Nord, i ja no sé si el Sudan, després de la guerra i la partició; que els diables no fan puntades sense fil -


El Vaticà


BlackRock, Vanguard, State Street

(Fons d’Inversions)


Agències d’Informació

Majoritàriament controlades pels fons d’inversió

i dirigides per...


Indústria Farmacèutica, química i armes.

Trafic il·legal de tot.

Majoritàriament controlades pels fons d’inversió

i dirigides per...


Monarquies


Israel


Indústria del Cinema, la Televisió i la Música


Arts (plàstiques, lletres i música)


Ciència i Humanitats

(Universitats)


Política


Justícia


Poble semita.

Asquenazites (Jueus, vox populi)


Companyia de Jesús (Jesuïtes)


 +                   =

  Maçoneria



Amb aquestes pautes, que cadascú consideri la situació del món:

https://t.me/RosselloCM/55198, el fill de Satanàs a la seu Vaticana.

https://t.me/RosselloCM/55205, el fill de l’emètic, conegut per ‘El Preparau’.


Tots estan a les ordres dels nivells superiors. Hi ha gent que defensa que l’escòria Rothschild no és al cim de la piràmide i que hi ha més gent al damunt d’ells. Ho dubto. Des que els jueus enganyaren el món: ‘el poder són els diners’, amb la màxima del ‘tot es compra’, i, si l’escòria jueva ja controlava les monarquies absolutistes, què no farà ara, que ho controlen tot. Això no obstant, no descarto algun poder per damunt dels fems que coronen la piràmide; tanmateix, si hi ha algú, a parer meu, només pot ser un senyor de vermell, amb trident, banyes i cua, i que put escandalosament a sofre.

Amb aquests aclariments, que cadascú consideri la situació del món.


I com sigui que no m’agrada oblidar l’Argimon I, El Gran, li presentaré un seguit d’informacions que el confirmen com a cap del genocidi a casa nostra, i que per extrapolació, serveixen per a confirmar els centenars de milers, si no milions, de genocides que participen activament amb fruïció en aquest desvari irracional.

Un breu tall televisiu:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5175, ho has entès? No t’ha de ser difícil; no s’ha de llegir! Atura’t, i que la neurona coixa hi pari atenció, vejam què et suggereix després.

Ara, unes gràfiques molt il·lustratives. Saps d’on? De VAERS. Fes-hi atenció que tot són gràfiques, dibuixets per a nens grans, i em fa l’efecte que ho entendràs; almenys, veure-ho, si no ets cec, ho has de veure. Vejam què et diu després la neuroneta!

https://openvaers.com/covid-data/myo-pericarditis?utm_source=sfmc&utm_medium=email&utm_campaign=SNC-PURST-Recrutement_S%C3%A9quence+2-Liftnote-1&isBat=false&d=PURST&sk=Y29udGFjdDEwOEBpbmZvbWFya2V0aW5nLm1h&e=8f79fc7acf8419f56c2eb46d38b5f1f29473e517e3d825d0180bae87e0db9e80&j=717295&l=110&b=19011&sid=1646056&mid=500010050&senddate=2021-12-23

I és de fa una setmana només, encara és fresc. T’adones que ets un genocida? O encara necessites més proves? Intenta lligar el que demostra la gràfica (sí, els dibuixets) i els sobres que has de netejar de sang; vejam si així, hi caus.

Sí, dubto molt de la teva capacitat, perquè participar en un genocidi de compatriotes i de la llibertat humana i no adonar-se’n és - com t’ho diré - difícil de creure, fins i tot en un idiota profund; per això, t’enllaço a les paraules de Trotapoker, que en uns vint minuts, t’ho explica tot. Recomano d’escoltar-lo, perquè, en general, broda l’explicació.

https://odysee.com/@TROTAPOKER:0/XiaoYing_Video_1640441120144:9


Ara us adjunto un altre vídeo, breu, del doctor Sucharit Bhakdi, microbiòleg d’Alemanya, premiat per la seva carrera científica i fins a fa poc molt ben considerat. Això no obstant, avui a la Wikipèdia, the jew encyclopedia, el desacrediten perquè s’ha sortit dels manaments jesuïtes d’absoluta obediència a la ciència que només coneixen ells i els socis jueus. Des del començament de la IMMENSA MENTIDA - ho sents Argimon I, El Gran? - ha sospitat i ha investigat quant als verins, perquè, essent un home intel·ligent, no s’ha cregut les fal·làcies dels cobra-sobres sense consciència i unineuronals, i ha descobert tot l’enverinament massiu al món i que tu estàs executant a la masia de Soros, a l’antiga Catalunya, la terra i la gent que vengué en un lot, per trenta monedes de plata, una ameba afeccionada a las pancartetes. Us adverteixo que l’home s’emociona al final. És un vídeo que si el genocida de la Genociditat, o el mamarratxo, l’ensenyen als amos, els amos es trencaran de riure. Ja podeu portar-los bolquers, que us ho empastifaran tot; perquè si hi ha res que fa incontenible la hilaritat dels jueus, és veure un goyim dolgut pel que fan als goyim. Això, els excita que no ho podeu saber! Que prou coneixeu que en el sagrat llibre del Talmud s’hi dictamina que el fet de matar un goyim no ha de ser penat mai a cap jueu; fins i tot, hauria de rebre premi. Ells són així, de la gresca i la xerinola, però no em creieu!

Us deixo amb aquest emocionat vídeo:

https://t.me/counterpropaganda20/6167

Si els jutges no fossin excrements dissimulats sota la toga, faria temps que tot això s’hauria aturat i els que hauran de morir per genocides, potser haurien romàs tancats a la presó. Però com no tenim jutges i vivim en la violació permanent de la llei per mamarratxos i sicaris com tu, Argimonet, doncs, la Justícia l’haurem de fer nosaltres i amb les nostres noves lleis. El Mal no triomfarà, creu-me, Argimon I, El Gran. Jo només t’aviso, perquè et preparis espiritualment (perdó! No sé què em dic!) mentalment (hòstis!, perdona, que vull tractar-te d’ésser normal, però noi, que no hi ha manera de trobar per on agafar-te!), prepara’t, això, prepara’t. I no, no! No cal que et preocupis pels sobres tacats de sang que tan bé neteges, no, no cal; fes-me cas. No cal que facis testament ni res que se li assembli. Tu prepara’t, ensinistra la neurona coixa en el pitjor dels escenaris... en el pitjor del escenaris que puguis imaginar, és clar! Em penso que m’he passat de poble. Prepara’t, i ja està! Deixa la neurona, vejam si s’espanta, es mor i la caguem tots, perquè aleshores series un cavall desbocat, i sense adonar-te’n, com ara, de fet, vés a saber com empitjoraries el teu crim. Quant a la salut de la gent, no hi pensis. Mai!... Sí, noi, jo ho sento, però si vas a ca els sotanes negres i no estàs espavilat, et buiden el crani, i després, vés tu a cercar on han posat els budellets que hi tenies dins!

Bona nit, Argimon I, El Gran! Quina sort teniu els pobres d’esperit, els imbècils i els idiotes, que us poseu al llit i ja sou adormits; això, si no hi aneu ja del tot adormits, si és que alguna vegada esteu desperts.


I concloc avui amb un tall ben interessant que també us recomano. Abans, però, us en faig cinc cèntims. No sé si heu sentit a parlar del cas Royuela. És un cas que després de moltes peripècies d’aquesta família, resulta que ha desembocat en un seguit de proves de la immensa corrupció del sistema criminal polític i judicial. El fonament de tot plegat són manuscrits de l’exfiscal a Soroslàndia, un tal Mena, que aquest és el cognom de l’espècimen (res a veure amb els assumptes del moro que es creu català i no serà mai català perquè és moro). Doncs bé, si tot és veritat, és un escàndol majúscul i absolutament repugnant: Assassinats, tràfic de drogues, coaccions, tràfic d’influències, un veritable femer. La realitat política despullada, vaja. Jo sóc del parer que si no han mort els Royuela, és perquè no poden, puix que es veu que els Royuela s’han encarregat de protegir-se l’esquena -acte bàsic davant de criminals professionals -; i si no són denunciats com a difamadors, és perquè les proves són concloents. Per això, em penso que, com sigui que encara no és un fet de domini públic, mentre pugui passar sense que ningú no alci el crit d’alerta, deixen fer; suposo que esperant l’oportunitat per ajustar els comptes a qui denuncia els criminals. Pura màfia, vaja. Bé, aquest és un resum d’un assumpte que no he seguit, però del qual sí que en tinc notícies. L’enllaç de més avall que us recomano avui, és perquè en aquest vídeo s’hi esmenta Puigdemont, per a sorpresa del mateix senyor Royuela, i una seguit de trames que crec que poden ser molt interessants de conèixer. Us recomano que l’acabeu, que tampoc no és llarg i, si bé fa fàstic de veure tanta putrefacció institucional, i els criminals campant al seu aire, hi ha un seguit d’afirmacions que corroboren les meves sospites quant al que passa al món i a casa nostra, i que he anat descrivint en el temps. Mentre el veieu, no oblideu la bonica escala que he muntat al començament del capítol d’avui.

https://t.me/resurgente2020/29177


Baixem el teló, amb el símbol de l’Harmonia, el Tao, per compensar tanta maldat:

 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada