dilluns, 27 de desembre del 2021

ARGIMON, JA TORNES A ENVERINAR NENS?


Previ:

En relació a un ‘supòsit’ expressat en un escrit anterior, perquè vegeu que no us menteixo: https://t.me/RosselloCM/55305, jo no sóc com Argimon I, El Gran.


Bon dia, infanticida. Com han anat aquestes festes? A casa que hi tenies exposat un pessebre o el cap de cabra amb espelmes negres? Has menjat galets? Has dormit bé? Sí, sí, me’n faig càrrec! Nadal i sant Esteve no compten, no has enverinat nens i els jueus no t’ho paguen, oi? Tanmateix, aixeca aquest ànim, campió, que avui i tota aquesta setmana podràs enverinar criatures arreu del país, i ja saps que quan els passis la llista, la màquina escura-butxaques comença a fer enrenou i a vomitar dinerons. Que macos que són, oi? Els dinerons, és clar! Com haurien de ser macos els nens catalans! Ja t’ho diu l’amo Soros: els catalans bons enfosqueixen de pell. Per això, el moro que es creu català i que mai no ho serà, perquè és moro, es pensa que sí que n’és, perquè, en el seu moment, li ho havia dit el terrorista número 1 del món. Ja sabem, oi, que on hi ha poder, hi ha mentida, crim, corrupció i iniquitat. Tot i això, meuqueta jueva, el goyim avui ho sap tot. Mira aquestes belles imatges de Bèlgica: https://www.20minutes.fr/monde/3205531-20211226-coronavirus-belgique-monde-culture-rue-protester-contre-fermeture-injuste, i com de Bèlgica, n’hi ha arreu, de manifestacions; fins i tot a casa nostra. Tic-tac, tic-tac.

Fixa’t en aquestes dues notícies de més avall. Els pilots d’avió han estat obligats a inocular-se el verí dels jueus, perquè els jueus volien fer uns riures amb els accidents d’avió. Fa temps que ho vaig dir. Argimoneta, els verins són d’efecte retardat. Tots els inconvenients actuals són fruit de la indigència intel·lectual dels paraplègics ètics cagats i empaperats per les Bagasseries Jesuïtes, i de la perfecció natural del sistema immunològic, que us ha obligat – t’hi incloc, perquè ets tant genocida com qui fa els verins – us ha obligat a convertir la gent en dianes de pub. Però, estimada, tot se sabrà. I la resposta l’haureu de donar amb el coll. No sé si ho acabes de comprendre. Però mira les dues notícies: https://vaccineinjurynews.com/2021-12-13-us-pilot-deaths-increase-after-covid-vaccine-rollout.html, ves, és qüestió de temps. Els nens, quan començaran a morir o emmalaltir greument? Quan et van dir els amos que hauries d’estar preparat per dir les mentides de l’alçada d’un campanar que tant t’agraden, amb rostre compungit i el sobre tacat de sang a la butxaca?... I ara, enllaça la notícia amb aquesta: https://t.me/resurgente2020/29341, has vist? Com riuen els teus amos, i això és només el començament! No dubto que quan aquest tipus d’accidents siguin habituals, els cagaguano els ocultaran, que no hi ha res més retardat que un cagaguano. Però, a tu, no et vull parlar de pilots d’avió, a mi respecte a tu, només m’interessen els nens que assassinaràs amb els verins que t’han donat els jueus. Tu compta els beneficis, que jo estic a l’espera del primer mort que causaràs, i tu saps millor que jo, que no en seran ni un ni dos ni tres. Per cert, quantes dones embarassades han perdut els seus fills a la Soroslàndia catalana? No trobo les dades enlloc. Però sí que he trobat això... eminència judaica, especialitzada en l’assassinat massiu i encobert, m’ho expliques? https://t.me/NANOMNOTICIAS/5232. (I està fet per a tu, sense gaire complicacions. I sí, ja sé que et costarà, però posa-t’hi mentre neteges uns sobres, que jo crec que la neurona paraplègica ho ha veure, potser sense entendre-ho, és clar, però que ho vegi, ja és molt, bruixeta enverinadora de vells catalanets; que els nous catalanets, els negres i els moros, el ramat sureny dels jueus, no s’han d’inocular; vejam si els mates!, que això no ho volen els amos dels sobres, oi, meuqueta?). I aquí t’ho explica, per si la neurona no se’n surt: https://t.me/NANOMNOTICIAS/5233. Ho entens? O vols que t’ho expliqui jo?... I, ara, fixa’t què diu un metge del sistema, que pot ser del sistema, però almenys no vol ser un infanticida com tu https://t.me/NANOMNOTICIAS/5237, Copses ara la diferència entre la bèstia i l’humà? I no et dic un ésser humà, que això escapa a les teves possibilitats d’aproximació a una idea remota del que és!

Infanticida, els teus enverinaments d’adults són efectius, n’estaràs content de com cobres per satisfer els desigs més obscens i obscurs dels amos, oi? Ai, que macos que esteu tots a la Genociditat, i arriba l’amo i us veu a totes amb les calcetes als turmells! No és casualitat que el 64% dels ingressats i malalts de la IMMENSA MENTIDA – segons la Genociditat -, siguin els que tenen dues banderilles o la pauta completa. https://t.me/RosselloCM/55262. ‘Molt bé’, et devia dir el nas mentre et lliurava el sobre. ‘Ara, els nens; tu, sense complexos!’ I perquè vegis fins on pot arribar la immundícia ètica que roman tancada dins la teva pell, suposo que per no matar de pesta a putrefacció tot el voltant, t’adjunto tot seguit dues notícies psiquiàtriques. Sí, estimada, tu hauries d’estar sodomitzat per aquests degenerats jesuïtes! La primera és d’un sicari psiquiàtric del règim, que, però, no pot ocultar la MAGNITUD DEL CRIM que estàs cometent, Argimon I, El Gran. Val a dir, que com a peça del sistema, l’home presenta les dades irrefutables i oculta la veritat del perquè, tot i que deixa clar que els mètodes de VIOLACIÓ DE LES LLIBERTATS que tots els assassins dels governs d’occident estan duent a la pràctica, són atemptats contra la salut pública. Sí, Argimonet, empassa saliva, que un dia una corda no la deixarà anar cap avall. Aprofita ara que pots. https://www.abc.es/sociedad/abci-celso-arango-nuevo-confinamiento-seria-devastador-para-salud-mental-ninos-y-adolescentes-202112260042_noticia.html?ref=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F. Ben ensinistrat per les bagasses de les sotanes negres, no és capaç de veure que el problema dels nens i dels joves és el sistema d’una societat malalta d’arrel. Però almenys, ja us adverteix als terroristes assassins dels governs que esteu provocant un desastre colossal pel vostre servei de prostitució irracional als amos. I per si és el cas que creus que aquest senyor us dóna la raó, perquè una neurona mai no acaba de copsar-ho tot com caldria, escolta – que et serà més fàcil – aquesta senyora que t’explica coses que una ment normal sap sense que ningú li ho hagi de dir; però que és clar, o les bagasseries jesuïtes o la indigència mental es converteixen en veritables obstacles per a comprendre el fenomen més elemental i natural de la nostra espècie. Escolta, Argimon I, El Gran, i digues-me si qui fa això, només per fer això - que ja no cal ni que la vacuna els mati, emmalalteixi o esterilitzi -, no, amb això només, la pena capital és un acte de commiseració! Ara bé, això no els ho diguis als jueus, que et trauran els sobres plens de sang que tan bé neteges i tant t’agraden! https://t.me/RosselloCM/55264. Què és el que no has entès?

I mira, ara et poso un breu tall d’un vídeo on veuràs el comportament paradigmàtic d’un psicòpata criminal. Mira’l bé. I no és el de l’esquerra, que ets capaç de no entendre-ho: https://t.me/RosselloCM/55271. Ho has vist, meuqueta? I tu enverines els nens amb els productes que finança aquesta monja de la caritat. Si fossis capaç de pensament racional et suggeriria que hi pensessis, però com no és el cas, tu, neteja bé els sobres plens de sang, que cada dia en tindran més, de sang i de gruix, i desa’ls ben nets al calaix, que no t’embrutin els mitjonets ni les calcetes.

Escolta, xatona, abans de continuar, això ho diuen dos metges, no jo: https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/2066141. Argimon I, El Gran, però tu, demà a torna-hi, que és el teu dia favorit: els innocents, la matança dels innocents. I després dorm, com un soc, com un pobre d’esperit, un imbècil o un idiota. I l’endemà, torna-hi, que ja ho saps: més banderilles, més gruix en les sobres. Això no obstant, assassí, has de saber que el goyim ho sap, i que la IMMENSA MENTIDA s’ha ensorrat com un castell fet per nens (els que vols desgraciar) a la vora del mar, i el tsunami de la venjança no ha de deixar ni a un sol de vosaltres dempeus. O trobes beneficiós enverinar nens amb una taxa de letalitat del 0,0002% i una supervivència del 99,98% amb un verí jueu, dopat amb anticoagulants sanguinis perquè la mort es retardi? Un experiment genètic radicalment il·legal que els pot provocar molts més morts que la grip; que és el que és la Covid, encara que tu no ho sàpigues, brètol! És clar, per a tu sí que és beneficiós, oi? Tu compta fill, avui, ja és l’únic que et resta, com nosaltres descomptem els dies que et resten a tu. I perquè vegis que és així, primer una notícia que li has de passar al mamarratxo que Soros col·locà a la Bagasseria de la plaça sant Jaume, perquè l’homenet vagi encarregant l’embolcall de les despulles. L’hora se us acosta, o per què et penses que els jueus us premen? Així, ells aconsegueixen que exerciu de botxins i alhora, que aporteu les proves necessàries, perquè si tot esclata, se us pugui acusar de genocidi i alta traïció. Jo vaig a per ells, però de la morralla, també s’ha de fer net, i amb més urgència, perquè sense la traïció a la vostra gent i sense l’extermini indiscriminat que executeu a un bon preu de diners de monopoli, ells no haurien pogut fer res; però vosaltres sou les meuques de l’harem i fareu tot el que els pinxos us manin. Oi que tens una alta consideració del teu valor com a persona? Doncs, si poguessis pensar, et diria: l’exacta consideració de la teva persona, la del mamarratxo i totes les prostitutes governamentals i els afeccionats de l’urinari públic, és la de miserables; aquesta és la consideració exacta de la vostra condició humana. I ara, la notícia que, per bé que servirà de ben poc, ja que si qui ha de resoldre això són els excrements amb toga podem esperar asseguts; tanmateix, aquestes denuncies, si els excrements no actuen, ens serviran perquè els togats us acompanyin en el gran viatge interestel·lar del dia de la Justícia: http://euskalnews.com/2021/12/mas-querellas-criminales-contra-los-presidentes-de-las-ccaas-por-delitos-derivados-del-uso-fraudulento-de-los-test-pcr/ i, xatona, oi que tu fas servir el frau de les PCR? Uiuiui! Gaudeix del que et resta, que sigui més o menys, et resta, no ho dubtis. I no seran els excrements diarreics amb toga qui us jutjaran, no, home no; serà el poble que esteu matant, els vostres estimats compatriotes. Només de veure què demanaran els pares que hagin estat enganyats per tu i la Genociditat i hagin enverinat els seus fills, seguint els vostres consells de putes sinistres, em sentiré pagat, tot lamentant les pèrdues, però val a dir, que si els pares no us fessin cas, els vostres crims no podrien ser possibles; i per tant, la irresponsabilitat paternal no pot ni ha de ser ignorada, tot i que NOMÉS VOSALTRES SIGUEU ELS ASSASSINS DELS SEUS FILLS. I sé que algú dirà, però si no n’ha mort cap, de nen? Fa no res que han començat! Les dades oficials allà on ja ho han fet, demostren la mortaldat dels tòxics jueus; i aquí, encara que les minyones de La Caixa i més cagaguano còmplices, terroristes i col·laboradors en infanticidi, mouran cel i terra per ocultar-ho, vulgueu o no vulgueu, s’acabarà sabent, i aleshores, Argimon I, El Gran, la teva sort estarà dictada. I consti, que ja ara en estricta i primmirada justícia, ja ets reu de pena capital per l‘enverinament de vells i adults, als quals, com hem vist, l’única cosa que els garanteixes és la malaltia o la mort. Au, ara pots anar-te’n a dormir, després de netejar els nous sobres d’avui, perquè tot seguit parlaré dels cagaguano, que es veu que comença d’haver gent amb consciència que s’adona del GENOCIDI I L’ANIQUILACIÓ DE LES LLIBERTATS DE TOTS ELS GOVERNS OCCIDENTALS contra la raça blanca; que encara que els periodistes que enllaçaré tot seguit no ho diuen, els negres i els moros no han de sotmetre’s a l’enverinament, per això, els governs que aniquilen la llibertat, els mantenen i protegeixen perquè els jueus així els ho han manat, amb la qual cosa TOTS ELS GOVERNS OCCIDENTALS SÓN CULPABLES D’ALTA TRAÏCIÓ.


Vegem què ens diu Maria Ressa, que no ho sabia, però es veu que és el Premi Nobel de la Pau 2021, una cagarada com qualsevol obra de l’Abramovic, però que mira, si t’omple les butxaques de dinerons i almenys no et vens, doncs, bé que se’l mereix; i aquesta periodista filipina ha gosat de denunciar en la reunió dels criminals del Nobel, la censura dels mitjans sionistes:

https://www.covidhub.ch/prix-nobel-de-la-paix-elle-denonce-la-dictature-des-geants-dinternet/


I ara, cal aplaudir amb les orelles. Us passo dues notícies, dos articles que dignifiquen el periodisme. Són de dos mitjans oficials, amb la qual cosa, encara s’ha de lloar més la determinació d’aquests dos periodistes. El primer és de ‘La voz de Galicia’ i està signat pel senyor Alfredo Reguera Aramburu. https://www.lavozdegalicia.es/noticia/opinion/2021/12/24/dejennos-vivir/0003_202112G24P17993.htm que conclou que la immensa mentida (ell n’hi diu pandèmia) ja ha acabat del tot i que la continuació del circ no respon a cap raó mèdica ni sanitària.

I el meritori escrit al qual avui vull referir-me, és a l’extraordinari i sorprenent article de José Antonio Vera a ‘La Razón’. És llegir-se’l i no creure-s’ho, però el senyor Vera ha demostrat integritat, professionalitat, dignitat i coratge, la qual cosa, i en un paper higiènic com aquest diari, que ara ell dirigeix, és per llegir-lo i treure’s les lleganyes. Bravo pels periodistes que enmig del naufragi de la Humanitat pels crims sionistes, tracten de defensar la seva professió. Bravo. Si tothom fes el mateix, els jueus i els sicaris criminals dels governs, en quatre dies eren història, en el sentit més temporal i carnal d’història, o sigui, allò que ja no és en el present.

I conclourem amb imatges d’una televisió en proves que ha seguit amb deteniment la IMMENSA MENTIDA, i que en el tall que enllaço, ens fan cinc cèntims de què ha estat aquest engany, un engany, que no em cansaré de dir, no pot tenir perdó, ni commiseració, ni magnanimitat, ni clemència, perquè tots els assassins que el comanden, del més alt responsable a la més mínima responsabilitat, no en tindran amb cap de les persones innocents, com no n’han tingut amb totes les que ja han exterminat, les que ja han sentenciat a una vida més curta, i als que encara volen malmetre, amb especial atenció als nens. https://t.me/elinvestigador_org/8464


No podem abaixar la guàrdia. Els jueus saben que el goyim ho sap. Els jueus saben que en el moment que el goyim assenyali la raça dels inferns com a culpable de tot aquest monstruós crim, la feina que va deixar inacabada l’austríac, com Schubert la simfonia, haurà de ser conclosa i després posada la làpida definitiva sobre l’aniquilació de l’esperit del Mal damunt de la Terra. Ells ho saben, i per això faran més mal que no ens podem pensar. La guerra no ha acabat, que la batalla clau es desenvoluparà en els pròxims mesos. No abaixeu la guàrdia, ara ja els podem assenyalar, i cal assenyalar-los, als jueus i als sicaris criminals dels governs, la colla de lladres, corruptes, falsificadors, hipòcrites, traïdors, farsants, assassins i genocides, la colla de vanitosos imbècils que es creuen ser alguna cosa, quan són només les més baixes prostitutes dels jueus, l’escòria de l’escòria.


O ELLS O NOSALTRES !

ELLS ENS MATEN,

ELLS ENS ROBEN,

ELLS ENS ENGANYEN,

ELLS ENS SOTMETEN.

LA LLIBERTAT

ENS DEMANA DE TENIR

LA DIGNITAT,

EL CORATGE

I

ELS PRINCIPIS DE JUSTÍCIA

PER TAL DE TANCAR PER SEMPRE

ELS QUE ENS ROBEN I ENGANYEN AVUI,

I

PER TAL D’AJUSTICIAR LEGÍTIMAMENT

ELS QUE ENS SOTMETEN I ASSASSINEN.

O ELLS O NOSALTRES!

AMB ELLS,

L’INFERN ENS ESPERA.

SENSE ELLS,

LA VIDA I LA HUMANITAT.


No oblideu que amb els jueus cal incloure les escombraries jesuïtes, que també han estat perseguits i expulsats de l’Església en diferents èpoques, perquè eren la mateixa defecació satànica, i que avui tenen al fill de Llucifer al tron de la Bagassa Vaticana; com també, amb jueus i jesuïtes, cal incloure tota la putrefacció de la maçoneria, que és la demostració palpable de la més baixa perversitat, la pura admiració i el més profund servei a les forces demoníaques, judaiques i jesuïtes. Si el món elimina TOTS AQUESTS ÉSSERS INFERIORS, la Humanitat tindrà futur, si no, ja seran ells els que acabaran amb tota la Humanitat, que és el que ara estan fent.

O ELLS O NOSALTRES!

SENSE PERDÓ.

LA GUERRA ÉS A MORT.

I penseu en la profunda i pèrfida maldat del fet de fer una guerra a mort sense declarar-te-la i fingint que els morts dels seus assassinats són causes naturals. Amb aquests excrements dins de pell humana voleu conviure? Jo no. Jo estic per l’extermini total i absolut. I consti, que estic disposat a sentir propostes, però no n’acceptaré cap que no passi per l’extermini total i absolut dels gèrmens patògens que podreixen la vida humana des que en tenim record.

LA VIDA ÉS POSSIBLE.

AIXÒ SÍ,

NOMÉS, SENSE CAP D’ELLS;

I QUAN DIC CAP,

ÉS CAP NI UN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada