dijous, 23 de desembre del 2021

ARGIMON, JA ESTÀS ENVERINANT ELS NENS? ( I V )


Bon dia, has dormit bé? Fixa’t tu, que t’he agafat tendència!, per dir-ho d’alguna manera. Avui, meuqueta jueva (no és un insult ni una falta de respecte, Déu em lliuri d’un pecat tal!, és descripció; només descripció), et demostraré més dels teus crims. No perquè rectifiquis, tant de bo poguessis per capacitat intel·lectual i ètica, però saps prou bé que els sobres tacats de sang són un compromís etern, que els pactes amb el Diable es fan amb sang; prou que ho saps! Veus, una altra cosa no sabràs, però descriure’ns el Diable com és, ho pots fer a la perfecció! Bé, a l’assumpte, avui et demostraré que ets un criminal perquè falsifiques proves, dictes protocols enganyadors i mentiders, no protegeixes els ciutadans per enriquir-te i enriquir els amics genocides, i maldes per augmentar el nombre de caps de ramat que et demanen els amos per a l’estabulació. I sí, estimada, també farem referència als nens, que tant t’agrada de desgraciar!

Comencem, doncs, amb la immensa mentida d’un pocavergonya. S’ha de ser extremadament limitat intel·lectual per creure que una pandèmia es pot seguir i analitzar a cops de PCR. No et parlaré de Kary Mullis - que no, que no, que no és un futbolista -, però aquest senyor – mort, oportunament, pels interessos dels teus amos poc abans del genocidi - és qui es va inventar la famosa prova PCR, i el pobre es va morir sense morir-se per ell mateix, tot emprenyat i cridant que el seu maleït invent només servia per a anàlisi de laboratori i no per al diagnòstic de cap malaltia. Però com tu no saps llegir, no ho saps. Tanmateix, criminal, fer PCR a 40 cicles, té una fiabilitat del 10%, com a molt; tanmateix, a tu i als genocides de l’OMS us serveix per a fer creure que hi ha una IMMENSA MENTIDA que ens amenaça a tots. Així, amb la falsedat i enganyifa de les PCR, quan no voleu prémer més, perquè no convé, s’abaixen els cicles; i quan convé sembrar el TERROR, aleshores s’apugen els cicles i teniu tots els babaus acollonits. Però això, meuqueta dels jueus, és falsificació del procediment científic amb interessos espuris i perniciosos per a la salut pública. Això, estimada, és un crim, i més gros encara quan qui ho fa és responsable públic i atempta amb plena coneixença contra la salut dels ciutadans, arribant al punt de provocar-los la mort i seqüeles per tota la vida, la qual cosa, simpàtica ignorant, és un crim de genocidi.

I això no és res! Espera, que ara continuem amb els protocols d’ingrés en un centre d’extermini. Segons les teves ordres, quan un pacient ha d’ingressar a l’hospital, si no està vacunat, se li fa la punyetera i inútil PCR (vés a saber a quants cicles) i si l’home o la dona donen positiu, aleshores és ingrés per Covid. Aplaudiments. I tant se val que l’home ingressi amb cinc forats de bala. Té PCR positiu: Covid. Aplaudiments. Com riuen els amos, oi, quan els ho expliques? En canvi, si l’incaut que va a l’escorxador assegura i demostra que està vacunat com el NOM mana, aleshores, si no és evident que té una malaltia pulmonar derivada de la grip, sí, estimada, de la grip, sí, home, sí; s’ha d’estudiar més o només mirar la vida de cara; que no veure-ho és ser idiota. Però continuo, si l’home o la dona estan degudament registrats com a goyim, aleshores, poden ingressar pel que sigui. Ara, escolta’m, asseu-te i no et distreguis amb res, que dubto molt que ho entenguis, però si hi pares mooolta atenció, potser ho copsaràs. I deixa ja el maleït sobre, que de tant passar-li l’esponja per a treure-li la sang, malmetràs els diners! Fixa’t: Aleshores, si un d’aquests goyim es mor, si està vacunat, morirà de qualsevol cosa, o de Covid, si mor per problemes respiratoris. Ara bé, tots els que no han estat vacunats, moriran de Covid. Per tant, d’aquesta manera intoxiques la veritat, perquè augmentes els morts de Covid amb morts per altres causes, com el pobre senyor de les cinc bales, i assuauges els morts vacunats, independentment que la malaltia causant de la mort hagi estat el verí que els inoculeu amb les injeccions tòxiques. D’aquesta manera tergiverses la realitat i t‘assegures els sobres de la comissió per cap de ramat sacrificat. Sé que no ho entendràs, però torna-ho a llegir, i si cal, fes-ho a frase per dia, vejam si així la neuroneta t’ho entén.

Això, estimada, quant a la falsedat de tots els protocols. Què et sembla si parlem dels verins? Vejam, rateta judaica, em pots explicar l’eficàcia i l’eficiència del verí que inocules indiscriminadament, sense consentiment informat, sense prescripció mèdica i sense recepta, condicions explícites en els prospectes dels verins; si has de punxar cada sis mesos? M’ho pots explicar? Deixa-ho, deixa-ho. No ho intentis que et mareges. Pots explicar com és que la mortaldat entre els vacunats és cinc vegades superior a la dels no-vacunats? Això no et fa sospitar? Mira, aquí tens les dades del departament de genocidi, eutanàsia i eugenèsia, que, per si no ho saps, són delictes molt greus, el primer, és tan evident com els teus sobres; i els altres dos, ho són, quan es practiquen contra la voluntat del pacient. No ho sabies, rateta que escombrava l’escaleta? Ai, ves. Doncs, mira, els números dels vostres centres criminals:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5121

I una altra pregunta, aquests números et semblen dignes d’una pandèmia? No, és clar, per això fas les PCR. Captes, assassí, la magnitud del crim?

I ara mira aquesta notícia del paper higiènic sionista per excel·lència ‘La Vanguardia’:

https://www.lavanguardia.com/vida/20211216/7932452/arritmias-cardiacas-problema-multiplica.html

Per què es multipliquen les arrítmies cardíaques? Saps que les miocarditis comporten la mort en cinc o deu anys? No has pensat, pobreta!, que els verins que inocules hi tinguin res a veure? Multipliques per cinc els morts, enverines la vida, el cor de la gent i escampes malaltia amb verins tòxics, sense estudis a mitjà ni a llarg termini, i ara vols enverinar els nens; bé, de fet, els estàs enverinant, genocida. Ets carn de patíbul, no ho dubtis. Hauràs de matar tots els catalans, si vols salvar el coll. Per cert, ara que dic catalans, per què els simpàtics immigrants que han d’heretar la vella i morta Catalunya no s’han de vacunar? Vols que es morin, potser? No siguis dolent, que això no es fa, i és de racista! O és potser que els amos, sí, home, aquells senyors que vas a veure amb les calces als turmells, sabia que això et refrescaria la neurona!, doncs, no serà que t’han dit: ‘Els negres i els moros no els vacunis, que són els que han d’heretar aquesta terra’. El Homrani, el moro que es creu català i que mai no ho serà perquè és moro, estarà la mar de content per això! Perdona, vaig d’una cosa a l’altra i ja ho sé, et mareges.

Com pots comprovar el nivell de negligència, d’irresponsabilitat, d’ineptitud, de deixadesa de funcions i de cinisme és per escriure un llibre: «Els estralls de la idiòcia profunda». Es veu que no n’hi ha prou, de proves, del mal que fan els verins, i això que tu saps les dades reals, no les oficials ni les que transmeten els pals de galliner plens de guano. Tampoc no saps que després de dos anys, ningú pot mostrar el virus, si no és en un dibuix en una pantalla, com ho fan amb els nens? Oi que no tens cap document científic i corroborat per altres científics quant a la IMMENSA MENTIDA? Aleshores, com és que saps que hi ha un virus? Ningú no l’ha vist, i quan dic ningú, vull dir, ningú. No ho sabies, rateta jueva? Tampoc no et sorprèn que després de dos anys, amb la sublimitat intel·lectual dels científics actuals, amb eminències com l’homosexual del sud-est asiàtic, sí, el del marit que no queda en estat!, o el físic de Tarragona, el portent intel·lectual del Macip... per citar tres eminències; no et sorprèn que no hagin assolit de controlar la malaltia? Perquè, o són profundament retardats o participen en l’enganyifa genocida; no n’hi ha una altra.

Tu destrueix la vida i la llibertat de la gent, que en acabada la guerra, els vencedors, si som nosaltres, acabarem amb la vostra llibertat i amb la vostra vida, per dignitat, per decència, per justícia, per magnanimitat, per condescendència, per misericòrdia, per sentit de l’honor i per amor a la bellesa. Perquè, estimada, no saps que el goril·la mascota del psicòpata tarat, el simi que va posar al capdavant de l’Organització de l’Extermini, ha dit que l’òmicron es transmet entre els vacunats? Hostis!... Tanmateix, vacunant, segons que es veu i dieu, trobarem la manera d’aturar la pandèmia. No t‘adones que, com ets idiota, estàs servint el genocidi d’un colla de macabres criminals? Jo crec, de veritat, que la magnitud de la idiotesa, una sola neurona és capaç de notar-la. Potser la teva no. Ja et dic jo que canviar la realitat per a destruir la veritat, només ho fan els pobres d’esperit, els imbècils i els idiotes. Caldrà passar comptes, és clar, i la Genociditat de Soroslàndia haurà de farcir de colls els patíbuls, que no saps quina quantitat de criminals hi haureu de passar! Només et diré que Pétain de Pineda, el mamarratxo, que ara li han entrat ínfules de Napoleó, a aquest sac d’escombraries, traïdor i lliberticida, també haurà de rendir comptes de la traïció i l’enverinament del seu poble, acompanyat del menja-seglars, que és el seu cervell; si no, pobret mamarratxo! I pensa, estimada, que en la renovació de la Justícia hi haurà una novetat conceptual, i allà on davant del dubte, el reu surt beneficiat, ara la canviarem per «In dubio pro Deo»; no sé si ho acabaràs d’entendre, però el menja-senglars jesuïta, com sap llatí, t’ho explicarà.

I ves, perquè vegis que et vull ajudar, que sempre és tenir bon cor el fet d’ajudar els deficients, mira, et passo una recomanació mèdica i terapèutica, que segur, pobreta, no has vist mai ni ningú no te n’ha parlat, però són evidències demostrades i corroborades de medicaments eficaços per combatre les vostres mentides i passar una grip normal per coronavirus. Vejam si a poc a poc ho llegeixes i ho entens:

https://t.me/elinvestigador_org/8378

Tu que hi veus, babaueta? Veus com ets un criminal genocida. I ara, assassí, tens la intenció i les ordres de matar nens o malmetre’ls, oi? No em diràs que no t’aporto dades i documents perquè t’adonis que si tinguessis un mínim de dignitat, demà ja no hi series. Però, tu, xatona, insisteix, vejam si serà que deixen d’arribar els sobres. Per això, per acabar amb tu per avui, perquè estic molt pendent del primer assassinat de nens que cometràs, et passo una informació, que com és oficial i dels EUA, segur que no has vist. Allí, l’enverinament infantil ja fa mesos que està en marxa, i tot que l’assassí d’Albert Bourla hi ha adjuntat un anticoagulant perquè els nens durin més, aquestes són les dades del genocidi dels teus amos als EUA, i t’informo que el percentatge d’efectes adversos que s’hi notifiquen és ridícul.

https://t.me/laquintacolumna/15585

Només als EUA, i fins a finals de novembre! Què et sembla? No comptis els beneficis, mira’t els nens i les famílies desgraciades! Oi que té lògica i sentit d’enverinar els menors amb substàncies demostrades com a tòxiques per a salvar-los d’una malaltia que no els matarà mai? Si no ho entens, és que ets idiota. Si ho entens, és que ets un genocida repugnant. No hi ha altra possibilitat, i jo sincerament, crec que en la teva persona s’hi ajunten les dues opcions sense interferir-se, en perfecta sintonia i harmonia.

Et recordo que estic pendent del primer nen, perquè quan hi hagi notícia, sempre que els genocides dels teus amos no hagin donat les ordres, molt probables, de no donar cap notícia relacionada amb l’assassinat de menors per la Genociditat de Soroslàndia del mamarratxo i del botxí del Departament de Genocidi, Eutanàsia i Eugenèsia; tot i això, jo estaré a l’aguait, perquè tot no és possible de controlar-ho mai. Bé, simpaticona assassina de nens, avui t‘he aportat més proves dels teus crims indubtables. Si ajuntes i entens tot el que et dic, podràs calcular els centenars d’anys que hauries d’estar engarjolat pels teus crims, d’acord amb la legislació vigent, que, ho sento, però si arriba l’hora de la Justícia, no t’empararan; i en aplicació del dret natural, et veuràs alliberat de la presó. No diràs que no tenim cor amb sangoneres pernicioses com tu.


I concloc, amb una notícia que crec que és antiga, perquè avui, això els jueus no permetrien que es digués. És un vídeo breu, però molt explícit del doctor Joaquín Fernández de l’Hospital Clínic de Barcelona, segur que d’abans que els sionistes el convertissin en centre d’extermini; ho dic per la qualitat de les imatges, que semblen de fa unes dècades. Escolteu-lo, perquè el Mal té molts de fronts. I, evidentment, la meuca dels jueus que dirigeix l’extermini i protegeix els homes del Pla Kalergi, tampoc no sap res de contaminació electromagnètica. Ella, pobreta, que per bé que fou una nena jesuïta excel·lent, malgrat això, tot no ho pot saber, que se li estressa la neurona paraplègica.


SOM TESTIMONIS DEL VOSTRE CRIM.

LA JUSTÍCIA ARRIBARÀ:

«IN DUBIO PRO DEO»


Per cert, abans d’acabar, per què no fas fer autòpsies? No saps que ens demostrarien l’existència del virus i el seu mecanisme d’intoxicació? No ho saps, meuqueta judaica? No recordes que el goril·la de l’OMS les prohibí i recomanava medicaments que agreujaven la malaltia i prohibia els que la prevenien? Això tampoc no ho saps? Tu saps què ets? Ets un soldat, un SS qualsevol, un desgraciat que obeeix ordres perquè no té cervell, consciència ni dignitat, i és capaç de participar en qualsevol aquelarre, sense el mínim remordiment, escrúpol ni malestar, encara que les ordres del comandant del camp sigui destruir els nens. Si no en tinguéssim prou amb els camps de concentració escolars i les bagasseries jesuïtes, només ens faltaven criminals com tu, disposats per uns quants sobres a sacrificar la joventut del país. Ets capaç d’albirar, ni que sigui de molt de lluny, la magnitud del vostre despòtic i cínic CRIM?

Tanmateix, el Mal mai no pot triomfar per sempre; per la mateixa essència del Mal. Per això, hi haurà Justícia, més tard o més d’hora, després de grans massacres o menors, però us enxamparem com a rates i us farem responsables del pitjor atemptat contra la Humanitat i contra la Vida de la Història.


«IN DUBIO PRO DEO»

Com ens podem equivocar,

traslladem la resolució

on no hi ha errada possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada