divendres, 24 de desembre del 2021

NADAL

 

Bon Nadal als homes de bona voluntat! Només als homes de bona voluntat, que consti. Sí, Argimon, el naixement de Jesús et fa a un costat, sicari de l’Enemic. Tanmateix, haurem de parlar de tu i dels deficients mentals que conspireu contra la vida humana en les responsabilitats de l’extermini. Per això, espero que no t’ofendrà, és més, segur que t’agrada, que d’ara endavant t’anomeni amb el sobrenom de: Argimon I, El Gran. No em diràs que no coincidiu tu i el rei Herodes en la voluntat d’extermini dels menors, oi? Ell ho féu per por del Rei dels Jueus i tu per diners tacats de sang; sempre hi haurà classes, fins i tot entre els criminals.

Mira, Argimon I, El Gran, en el teu honor:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5163

Aquesta és la demostració de la vostra complicitat en GENOCIDI. I dic la vostra, perquè ara t’adjunto dos germans de cottolengo, el subnormal surfista del Tetrabrick i la comandant de l’extermini a Soroslàndia:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5157, veieu com cal l’erradicació total i absoluta de la imbecil·litat. Aquests idiotes són un perill social, i la societat TÉ TOT EL DRET I LA LEGITIMITAT PER A ANIQUILAR-LOS. No hi pot haver una demostració de limitació intel·lectual més gran, perquè aquesta pràctica, les instruccions del degenerat integral, sí que provocarà malaltia; no s’ha de tenir dignitat ni res, per a una exhibició eròtica com aquesta amb les calces abaixades, per bé que em penso que el Tetrabrick les duu sempre a la mà i les mou com si fos un llaç de cowboy. Els deficients, ja tenen aquestes coses. Però, prosseguim amb la classe de paradigmes de la idiòcia profunda i irreversible:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5162 i ho reconeixen els mateixos propagandistes sionistes! Aquesta és la satànica genocida que dirigeix l’extermini i el sotmetiment dels goyim:

https://t.me/RosselloCM/55152, com veieu hi ha dues classes, els satànics i la gent de bona voluntat. Matar els fills del diable, com hauria de ser cap monstruositat! És el deure dels homes de bé, i més ara que els cristians celebren l’arribada del Salvador, a qui va tractar de convèncer Satanàs al Tibidabo (Et donaré), i per bé que no el va convèncer aleshores, dos mil anys després Satanàs ha aconseguit la destrucció de Barcelona amb la imposició mitjançant els seus sicaris jueus de la dona de fer feines, l’Ada Colau, la malaltia letal de la Ciutat Comtal.

Vegem ara, un altre dels sàtrapes jueus a Soroslàndia:

https://t.me/RosselloCM/55153, creieu de veritat que aquests retardats mentals no són un perill social i que és no NECESSARI I INAJORNABLE l’execució de tots ells?


Per si no m’explico, vegeu aquest vídeo que ens ho descriu:

https://t.me/RosselloCM/55172


Ho has sentit, Argimon I, El Gran? Ja teniu tots els verins comprats, ara heu de complir amb la vostra part. Ho entens? O crido el Mas-Cullell i que t’ho expliqui amb les titelles-mitjó? Fins i tot en premsa oficial t’assenyalen. L’Ot Bou, del qual ja he fet elogi de com escriu i que, si bé molt suau, dispara a la diana; en el següent article et converteix en l’eix del seu discurs. https://www.vilaweb.cat/noticies/bots-barrals-argimon-conseller-restriccions-mediocritat/. El noi, com que és jove i ensinistrat en les bagasseries jesuïtes de la informació, creu en els paperots que certifiquen el deteriorament del lliure pensament, i per això gosa de qualificar-te d’intel·ligent. De veres creieu que un assassí de nens pot ser una persona intel·ligent? O creieu més aviat que és un ésser miserable, execrable, abjecte, pèrfid, corrupte, nauseabund, hipòcrita, sense escrúpols, sense ètica, un ésser indigne? Ot, Argimon I, El Gran, no és ni intel·ligent ni mediocre, és un insecte copròfag que ha vist el benefici del negoci de la carn humana i l’oportunitat en el comerç dels garrins, com ells els anomena. El fet de pensar altra cosa és ignorància o no voler veure de front la realitat, oi Argimonet?

I ja que esmento un paper higiènic, vull destacar i aplaudir la Pilar Carracelas, que en l’article: «El Govern vol restringir les llibertats fonamentals només per alliçonar els ciutadans», descriu les intencions dels paraplègics de la Genociditat en un article molt recomanable. Sorprèn que ElMón.cat hagi publicat aquest escrit. La Genociditat de Soroslàndia, amb el mamarratxo al capdavant (foto descriptiva: https://www.elnacional.cat/ca/politica/aragones-preveu-gener-complicat-descarta-endarrerir-tornada-escola_686531_102.html), de ben segur, que després de la trucada dels jueus, haurà recriminat al director de la defecació del fet d’una constatació tan evident del crim de tot el govern dels catalanets, que està integrat per l’escòria social del país, i que en els seus somnis de grandesa, els residus, pretenen d’imposar una tirania absoluta. Aquests són els criminals que ens conduiran a la llibertat! Han mort Catalunya, han arruïnat el país, l’han destruït com a cultura i futur, i ara es dediquen, amb el gran Argimon al capdavant, a l’extermini dels ciutadans. De veres us penseu que aquesta colla de psicòpates degenerats haurien de passar per judici, o és més pràctic, eficaç i ràpid, anar per feina directament? Si la putrefacció política s’ensumés, si pudís, no podríem suportar de viure a la Soroslàndia catalana i genocida que ens deixà l’ameba penjapancartetes.

I no em vull acomiadar en un dia tan especial, sense l’aportació de la minyona dels mafiosos de La Caixa, que en el seu paper higiènic d’una capa i sense serveis individuals, que més que de cel·lulosa sembla fet amb fregalls reciclats, ens aporta tres notícies a destacar pel seu absolut sotmetiment a la tirania NOM i a les ordres dels jueus que manen els mafiosos de l’organització criminal més gran de casa nostra, avui, traslladada a un altre dels Països Sorosians de parla catalana. Primer vegeu aquesta imatge, que parla per ella sola:

https://www.elnacional.cat/ca/politica/segueix-ofensiva-tsjc-imposa-25-castella-escola-cubelles_686279_102.html

El problema és el català! Els esclaus que surten a les imatges, són el de menys. De veritat creieu que pot ser un crim, l’extermini absolut de la imbecil·litat del món? Penseu que aquests nens estan marcats per tota la vida, aquest repugnant signe d’esclavatge els deixarà senyalats perquè els agafa just en el moment del desenvolupament de la capacitat emotiva i afectiva. Què us penseu, que els genocides del govern no ho saben? Ells roben, enverinen, arruïnen, esclavitzen, humilien, coaccionen i se’n riuen dels catalans. No seria just, doncs, que els catalans els robin, els acusin, els arruïnin, els esclavitzin, els humiliïn, els coaccionin i els executin? El problema, però, és el català, sí, la llengua morta que la Genociditat i l’abans Generalitat han fet tot el possible per erradicar de la societat, deixant-la per a ritus oficialistes dels paràsits i gèrmens socials, per allò de distingir-se de la plebs amb una llengua diferent.

I la segona notícia és aquesta: https://www.elnacional.cat/ca/salut/omicron-infeccions-explosives-disminucio-anticossos_685934_102.html, Infeccions explosives, gràcies a les PCR d’Argimon I, El Gran; i disminució d’anticossos, pels verins que administra sense consentiment informat, prescripció mèdica ni recepta, el genocida del departament d’eutanàsia, eugenèsia, iatrogènia i genocidi infantil, tot fent un extraordinari exercici de coacció criminal, tractant-se d’un EXPERIMENT GENÈTIC. Argimon I, El Gran, el gestor del GENOCIDI.

Val a dir que no he llegit la notícia. Amb el titular n’hi ha prou: TERRORISME INFORMATIU de la minyona. I encara hi ha una altra notícia protagonitzada pel paraplègic cerebral, Salvador Macip, que no diu més mentides perquè no li donen més espai. És l’exemple paradigmàtic de les nenes jesuïtes: l’imbècil ‘cum laude’ guardonat per la seva idiòcia. No us passo l’enllaç, de deficients mentals n’estic fins a dalt de tot, però si voleu llegir les aberracions del tarat, al paper higiènic de la minyona el trobareu, com sempre, amb la foto espectacular de l’anormal, perquè se senti important i intel·ligent, dues coses que sense ser part del genocidi mai no hauria aconseguit. No l’oblideu, aquest és un altre que cal anul·lar per al bé de la Humanitat sencera.

Tot se sabrà, no en tingueu cap dubte. Avui que pels cristians és un dia de goig i d’esperança, confiem que les forces i els poders del bé ens ajudin, perquè mai en tota la història s’havia arreplegat tant de criminal sense escrúpols al poder.


O ELLS O NOSALTRES.

ELLS SÓN ELS ASSASSINS:

MATEN AMB MENTIDES,

ARRUÏNEN AMB MENTIDES,

ENS ROBEN AMB MENTIDES,

COACCIONEN AMB MENTIDES,

HUMILIEN PER SUPÈRBIA,

SE’N FOTEN PER VANITAT,

ES PROSTITUEIXEN PER GOIG,

CORROMPEN PER MESQUINESA,

AMENACEN PER ROÏNESA,

ESCLAVITZEN PER ENCÀRREC,

DESTRUEIXEN PER INÈPCIA,

ASSOLEN PER ABJECCIÓ,

PER BAIXESA ÈTICA;

EL MÀXIM AL QUE PODEN ARRIBAR.

NO SÓN ÉSSERS HUMANS,

SÓN ANIMALS GOYIM,

VIGILANTS DELS CAMPS,

ESCLAUS DELS SEUS SENYORS,

DEL SEU SENYOR,

DEL SENYOR DE LES MOSQUES.


Que el Nadal, festa que m’ha desagradat sempre per la hipocresia i el consumisme, us doni forces i coratge, que els mesos vinents les hosts dels Inferns acceleraran el pla de destrucció. TOT ÉS UNA IMMENSA MENTIDA, i tots els criminals que la mantenen i propaguen, avui ja, no poden tenir cap perdó. Malauradament, nosaltres no tenim la santedat de Jesús, per això, suposo que Déu no s’ho prendrà malament, quan li omplim la sala d’espera. I potser fins i tot digui entre tímides rialletes incontenibles: «Sant Pere, s’ha de veure com s’han espavilat allà abaix! L’Enemic, l’Excrement i els seus sicaris dels nassos, sí, els mateixos que mataren el meu Fill, poc s’ho esperaven això. És un glòria de veure que el bé comença a ser intransigent amb la Maldat. I no t’entretinguis... que ens els envien per centenars!». Amén.


BON NADAL,

ENVOLTEU-VOS DELS VOSTRES,

TANQUEU LES FINESTRES,

COMPARTIU FELICITAT I ALEGRIA,

ENFORTIU ELS ESPERITS,

TRACTEU DE CONVÈNCER

ELS QUE IGNOREN

QUE SÓN SEGUIDORS DEL DIABLE,

MOSTREU-LOS EL NEN DEL PESSEBRE:

LA INNOCÈNCIA,

LA LLIBERTAT,

LA DIGNITAT,

LA POTÈNCIA DE VIDA DELS NADONS,

EL MISTERI MÉS DOLÇ DEL MÓN.

TOTS ELS NENS SÓN EL NEN DEL PESSEBRE.

PERMETREM QUE UN ARGIMON I, EL GRAN,

EN FACI UNA MATANÇA?


«AQUELL QUE HA PERDUT LA INNOCÈNCIA,

ON VOLDRÀ ANAR? LA VOLUNTAT I LA BENEDICCIÓ DEL CEL

NO ACOMPANYEN LES SEVES ACCIONS»

Mestre Kung «I Ching»



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada