dilluns, 6 de desembre del 2021

EL DIA DE LA PROSTITUCIÓ

 

Avui hi ha festa en tots els prostíbuls, totes les meuques s’emborratxen i amb les calces a la mà fan com els cowboys amb les cordes per enllaçar el ramat, i apujades a qualsevol gropa canten ‘Jesuralem daurada’, acompanyades en el cant pel cor de les odalisques, els insectes i els paràsits de l’urinari públic. La gent no ha d’oblidar com actuen aquestes bagasses, que han venut la llibertat, la gent i la dignitat del país als nassos dirigits pel terrorista número u del món, George Soros, i els psicòpates genocides únics a la història, Bill Gates i els seus socis dels verins.


La Genociditat de Soroslàndia, com la resta de bordells de l’estat espanyol que dirigeix el ca de Soros, Pedo Sánchez, avui s’haurien d’adonar que són delinqüents comuns, traïdors a la constitució i al poble; però les meuques, alcoholitzades i ambicioses com són, canten, es deixen muntar, munten, salten, ballen i agraeixen als nassos la felicitat que els han donat, mentre veuen passar per les finestres, els carros on s’amuntega la carn que lliuren als insaciables jueus. Tant els fa, a les molt bagasses, que hagin segrestat, falsejat la llei, imposat coaccions, violat tots els drets humans, i ara, acabin el lluïment amb el Passaport Goyim, que tan feliços fa als jueus perquè finalment tindran tots els animals marcats. Elles, enmig estant de la festa dels sàtirs, borratxes i disbauxades, diuen les diarrees mentals que se’ls acuden, mentre el cor de les odalisques, insectes i paràsits de l’urinari públic els fan l’acompanyament, tot cantant odes a les prostitució espanyola.

Totes les criminals saben què és el que les acusa de CRIMS DE LESA HUMANITAT, encara que, fidels als amos que les pasturen i munten, elles continuïn i perseverin en el crim al crit de ‘Visca la Prostitució’.

En aquest vídeo que dura un quart, hi teniu la realitat de Passaport Goyim que els criminals de la Genociditat de Soroslàndia, violant la sagrada prostitució i tots els drets internacionals, imposen als animals que governen, perquè els pinxos se sentin contents de la professionalitat de les seves putes.

https://t.me/RosselloCM/54257


Per si això no fos prou, ara veureu, en la següent notícia, la professionalitat de les meuques, que quan al fet de vendre’s i d’embrutar d’infàmia i d’immundícia tot el que toquen, malgrat el ben vestidetes que van i els morrions que no es treuen en públic; veureu, sí, quines són les traïcions de les meuques, per les quals cap altra reparació val que el lliurament de la vida. Llegiu-lo atentament i veureu com la pena capital per ALTA TRAÏCIÓ I VENDA DEL PAÍS A L’ESTRANGER, no és que sigui justa, és una necessitat social.

https://t.me/RosselloCM/54212


Tot seguit, veureu com ens mostren quin és el camí. Se’ls ha avisat. Ara cal amenaçar-los, com ho fan ells amb nosaltres. Cal plantar-los cara i advertir-los que ja no tenen escapatòria, i que el patíbul ha de ser el seu dolç comiat de la vida. Se’ns ha acabat la paciència, i com amb meretrius, putes barates, golfes, marcolfes, virus i paràsits, no hi ha cap futur possible, hem decidit caminar decidits envers el futur sense ells.

https://t.me/RosselloCM/54215

No n’hi ha una altra.


Raons:

L’evidència de la tirania mundial és flagrant i el genocidi amb l’experiment tòxic de les suposades vacunes jueves, un insult a la intel·ligència. Per això, si ho saben, són culpables perquè són genocides, traïdors i lliberticides, les quals coses, demostren una psicopatologia irreversible i contumaç, no sana ni recomanable per a una societat. I si no ho saben, perquè la idiòcia és un greu delicte quan són assumides responsabilitats, i l’idiota ha de pagar els mals provocats per la idiòcia persistent i sense cura. Davant d’aquestes evidències, tot seguit justifico les raons per les quals jutges, polítics, mata-sans, cagaguano i forces de seguretat han de ser jutjats i condemnats, la majoria d’ells al patíbul, i d’alguna manera compensar amb una alegria els mals causats per la seva maldat i la seva idiòcia. Que, encara que pugui semblar que no, solen anar aplegades.

Jutges:

Són la garantia dels drets humans i de la Constitució com a norma bàsica i fonamental. S’han passat els drets humans per l’engonal i la constitució per la part del darrere. Han defugit la seva responsabilitat, sagrada en una societat de veritat, i com han convertit la nostra societat en un femer, és lògic exterminar els causants, que ho han fet amb plena consciència i a canvi de beneficis econòmics i personals. CAP D’ELLS POT ESCAPAR AL PATÍBUL.

Polítics:

El seu servei és complir la voluntat del poble, que per això se suposa que se’ls vota. Ells han permès la prostitució de tot el sistema i s’han convertit en el pitjor malson dels ciutadans. Els roben, els enverinen, els insulten, els coaccionen, els segresten, els violenten, els peguen, els reprimeixen, els multen, els enganyen i els vénen per a un benefici econòmic o personal. CAP D’ELLS POT ESCAPAR AL PATÍBUL.

Mata-sans:

La seva missió és curar la gent i juren que mai no faran mal. Tot i això, han fet mal i el continuen fent, la majoria perquè són uns absoluts ignorants (no els lliura la idiòcia, encara que estigui reconeguda pels jesuïtes), i la resta, per benefici econòmic o personal, per les quals coses, la desídia, la negligència, la ignorància i la manca de professionalitat, no poden ni han de tenir perdó. La majoria de metges i, sobretot i sense una sola excepció, TOTS ELS COL·LEGIS DE MATA-SANS, NO HAN D’ESCAPAR AL PATÍBUL.

Cagaguano:

Reconeixent la limitació mental congènita a la professió, sobretot després que la dirigeixen els jesuïtes des de les cases de putes de la informació, tots els que han expressat el consentiment en el genocidi i amb la pèrdua de les llibertats han de pagar els seus crims, com també pel TERRORISME CONSTANT MEDIÀTIC que ha provocat més por que la mateixa malaltia, de manera que s’han convertit en els pitjors virus de la plandèmia. CAP DELS RESPONSABLES I ELS QUE HAN POSAT ORGULLOSOS LA CARA DE BABAUS, POT ESCAPAR AL PATÍBUL.

I finalment, les forces de seguretat:

Els sicaris dels criminals no han de ser menys. En lloc de detenir els criminals, s’han convertit en els seus esbirros i actuen amb violència, orgull i menyspreu contra la ciutadania, que els té per a la garantia de la llibertat i la pau social, que són ells els que han violentat i aniquilat com a representants de la POR. La limitació mental que els és comuna, pot ser un atenuant en els casos d’aquells que no hagin actuat mai contra la ciutadania, però tots els goril·les drogats que han exercit com a BANDES ARMADES CRIMINALS han de passar pel PATÍBUL.


Com veieu, cal fer una neteja notable. Tanmateix, la guerra no l’hem volguda nosaltres, sinó, que ens la han fet, a més a més, amb mentides, com diu l’eslògan del grup terrorista MOSSAD, l’exèrcit de sicaris criminals dels jueus; per això, per violar els principis d’honor d’una guerra, que és la DECLARACIÓ, i per actuar com el que són, mafiosos i criminals sense escrúpols ni consciència, i tenint present que el seu projecte abasta la liquidació de set mil milions d’éssers humans, no em direu, que el fet d’acabar la guerra amb l’execució de setanta milions d’animals, pot ser un despropòsit o una acció en res blasmable? No fotem! Si no ho fem, ells seguiran el pla de l’extermini amb l’ajut de totes les meuques, que ja van sense calces de tan felices que estan d’haver-se convertit en les favorites de l’harem jueu, almenys, fins que els jueus vulguin fer uns riures a costa dels traïdors.


No hi ha cap delicte d’odi en les meves paraules, ni tan sols hi ha odi, perquè el que sento per les meuques és pena, disgust i tristesa de veure fins com de baix pot arribar un ésser humà; bé, si ho fossin. Per això, només faltaria!, aquí només hi ha la demanda clara de JUSTÍCIA. Tribunals populars i judici. No vull l’aniquilació arbitrària i venjativa, no, de cap de les maneres!; vull veure’ls davant d’un tribunal, i en un judici ràpid, això sí, perquè només amb provar els delictes. ja n’hi ha prou, i hi ha proves per a condemnar-los per omplir milions de folis; i no es tracta d’això. És fer-los passar per davant del jutge, quatre preguntes, discernir si és un psicòpata o un idiota, i menar-lo allà on comença el viatge d’alliberament o condemnació. Nosaltres, ho he dit diverses vegades, com sigui que no tenim dubtes, els enviem a la Màxima Potestat i que Ell decideixi amb el seu judici infal·lible. I si ens equivoquem, que els del patíbul no s’amoïnin, que ja ens demanarà a nosaltres les explicacions arribat el moment.


EL MOMENT CLAU ÉS A TOCAR.

O ELLS O NOSALTRES.

ÉS UNA GUERRA,

UN VERITABLE DUEL A MORT.

O ELLS O NOSALTRES.

ELLS NO TINDRAN CAP PIETAT.

L’HEM DE TENIR NOSALTRES?

VOLEU LA PROVA?

ARA VOLEN ENVERINAR ELS NENS,

PER A ELLS

SOBREN CADELLS DELS ANIMALS BLANCS.

DEMOSTREM-LOS, PELS NENS,

QUE ELS QUE SOBREN SÓN ELLS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada