dilluns, 13 de desembre del 2021

HEROIS I ASSASSINS

 

HEROIS


Dues extraordinàries intervencions del parlamentari (ell sí) Cristian Terhes, que denuncia el crim del Femer Europeu i assenyala la gran sacerdotessa negra von der Leyden, la bruixa dels Inferns, com a màxima responsable de la destrucció d’Europa, que és, de fer, per a l’única cosa que està la bruixa i amiga dels assassins de Pfizer al capdamunt d’aquesta organització criminal, la UE... potser per qüestions de raça superior?

Primer vídeo, sobre el NOM o crèdit social:

https://t.me/elinvestigador_org/8075

Segon vídeo, sobre l’enverinament dirigit per la genocida von der Leyden i tot el Femer Europeu, sí, amb els nostres estimats pròcers independentistes entre els genocides. Les excepcions com Cristian i alguns altres, demostren la regla que dins del Femer només hi ha copròfags i gèrmens patògens:

https://t.me/RosselloCM/54638

La còpia del contracte és prou prova per demostrar la complicitat criminal de tot el Femer Europeu, només estan lliures de responsabilitat els qui denuncien el genocidi i a la colla de criminals que s’asseuen en els pals del galliner de l’excreció monumental que és el Femer Europeu, una veritable menjadora per a inútils. No em vaig equivocar. Fa anys que escric, de fet, des de la fundació d’aquest desvari, que aquesta comuna immunda havia de ser la tomba d’Europa, i no m’he equivocat.


Una altra vegada porto als meus fulls la Beatriz Talegón, que és de les poques col·laboradores en papers higiènics, que manté l’esperit lliure i gosa dir el que ningú no s’atreveix a dir. El meu reconeixement sincer al coratge de dir la veritat i la intel·ligència de saber sortejar les minyones i altres esclaves dels papes higiènics al servei de la Maldat. A l’escrit, és molt de destacar el fet que la Genociditat de Soroslàndia sap des del primer dia que això és un genocidi massiu. Ho veureu en l’escrit. Aquesta prova és suficient per acabar per sempre amb tota la ronya que podreix el palau de la Generalitat, avui la Gran Bagasseria de Soroslàndia, amb descomptes per servei, si t’inocules el verí; i el pudent urinari públic del costat del zoo, on es reuneixen totes les males bèsties de la nostra societat per a parasitar-la i contaminar-la amb el seu deteriorament mental i sobretot ètic. Si la Genociditat era conscient d’aquests efectes secundaris i essent i tot així, incentiven la vacuna i exerceixen la coacció contra els que no es volen enverinar, tot imposant un il·legal passaport goyim, aleshores, TOTS ELS POLÍTICS CATALANS SÓN RESPONSABLES DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT I LES LLIBERTATS. I sense dubte, tota l’escòria política, no és que ho sàpiga, sinó que se’n beneficien, del crim. I ambiciosos, corruptes, miserables, ignominiosos, execrables, repugnants, hipòcrites i assassins, ara volen acabar la feina amb la destrucció i l’assassinat dels nens. La prova:

https://diario16.com/salen-a-la-luz-los-primeros-datos-de-los-estudios-de-la-vacuna-de-pfizer-expertos-consideran-que-los-efectos-adversos-son-alarmantes/


Avui, es veu que es tracta de mostrar les excepcions a la regla. He començat amb un polític del Femer Europeu que fa digna la seva feina, he continuat amb una periodista que encara la veritat i la denuncia, i ara sentirem la Lourdes Relloso, psicòloga clínica, que corrobora que a les bagasseries jesuïtes, tot i la corrupció del sistema, encara hi ha estudiants que conserven l’esperit lliure i que, malgrat tota la intoxicació jesuítica, una vegada deixat el prostíbul, han sabut destriar entre la mentida i la veritat d’aquests bordells, per dedicar-se amb cor i ànima a la seva professió, tot fent-la digna i guanyant-se el respecte que es mereix tot el qui defensa la veritat. Bravo per aquesta psicòloga, que més clar no ens ho pot explicar: Com actua un maltractador, un abusador; el ‘deliri col·lectiu’ del morrió i la ‘informació esquizofrènica’.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4726


Per sort, comença a haver-hi ‘directors’ de col·legis que s’han adonat que estan convertint els centres d’estudi, ja sense dissimulació, en camps de concentració i d’ensinistrament d’esclaus. Els mestres haurien de ser els primers a oposar-se frontalment a un atemptat contra els seus deixebles. El mestre que acata la violació dels principis de la llibertat i la dignitat humanes, què pot ensenyar, si és un perill públic? Val a dir, que en oposició a aquests dignes professors, hi ha escoles on la direcció comunica quins seran els protocols d’enverinament dels nens, i ho fan amb tota la insolència que són capaços; perquè la insolència va unida sempre a la ignorància majúscula o a la més perversa indignitat o iniquitat.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4735?single


I sense deixar l’assumpte de l’enverinament massiu de nens que els genocides dels governs implantaran per a continuar cobrant el benefici per mort o desgràcia provocada que tan bé els paga el sionisme internacional, els amos de les putes; us deixo aquest missatge d’un jove que fa l’advertiment als pares quant a la vacunació compulsiva que volen instaurar en els camps de concentració infantils; uns centres d’extermini que no puc deixar de recordar que a casa nostra foren obra i gràcia del criminal Reichsfürher-SS Bargalló, un dels més sinistres i larvats criminals que ha vist aquest país, i que ha passat a l’oblit com si res no hagués fet. No oblideu aquest destructor de la cultura catalana al servei del sionisme. La pantalla que ens volen fer veure que el Reichsführer-SS és un especialista en la ‘sardana’, és l’argument que ha permès a aquest criminal de destruir absolutament la formació dels joves de la colònia jueva, abans coneguda com Catalunya. Aquest fragment és sobretot per als pares de nens petits, per tal que no contribueixin a la destrucció dels seus fills, la més excitant de les perversions jueves; com ho demostra la indústria del tràfic de nens que dirigeixen arreu del món i de la qual hi ha proves a cabassos. Val a dir que no puc destacar el seu nom, perquè no sé qui és, tanmateix, en tota guerra, sempre hi ha herois desconeguts, que no per desconeguts, són menys herois.

https://t.me/RosselloCM/54658


ASSASSINS


Comencem com acabàvem l’apartat dedicat als herois: la matança de nens, tan grata a l’escòria asquenazita. Aquesta notícia és prou per inculpar tots els polítics d’infanticidi amb ple coneixement de la magnitud del crim:

https://t.me/elinvestigador_org/8077

83% és una barbaritat, i només un criminal pot dormir tranquil coneixent aquests números. Però, que bé que s’adorm una rata amb un sobre ple de sang a la tauleta de nit! Així s’adormen els polítics catalans, els espanyols, els francesos, els italians...

Prova de la institucionalització del crim com activitat política.


Na Elisa Garrote Llanos, del consell assessor de vacunes de l’Associació Pediàtrica Espanyola, es denuncia ella mateixa com a participant activa en genocidi. Les declaracions són una prova incontestable del crim, perquè no hi ha una mentida més grossa que es pugui dir, i el fet que la digui una bagassa jesuïta, ho agreuja tot, ja que sabem que és sempre un argument de pes per als càndids i els desinformats.

https://t.me/elinvestigador_org/8079

«La del covid para niños es la vacuna más probada de la historia» és una absoluta desinformació i una immensa mentida, i les dades que ens mostra la notícia és que aquesta genocida no és pediatra, sinó sicària criminal de l’assassí Albert Bourla, que li paga per l’exercici de direcció dels botxins babaus que han estat lobotomitzats a les bagasseries pediàtriques dels jesuïtes. https://t.me/NANOMNOTICIAS/4743 Veieu, aquesta és d’aquelles proves que farien que la criminal es posés davant del jutge, el jutge li ensenyés la notícia, ella digués el que li vingués de gust, i a la porta del darrere, comencés el viatge per a tots desconegut. La mateixa fàbrica d’extermini reconeix que no té dades quant a l’efecte de les vacunes en els nens, que suposen que pot provocar les mateixes seqüeles i mort que en els adolescents, que així ho diuen, i tot, sense posar-se vermells ni sentir-se al·ludits; i que ara hi han afegit un anticoagulant... per què? Ens ho podria explicar el tros de carn d’imbècil de la foto, que per a més demostració de la indigència intel·lectual es fa la foto amb morrió? De veritat us penseu que es pot muntar una societat amb animals d’aquesta classe?


No n’hi digueu ‘premsa’, digueu-los ‘femta’:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4721

https://t.me/laquintacolumna/15063

Qui és el màxim accionista de tota la premsa mundial? Blackrock. Qui són els amos de Blackrock? Jueus. No tinc més preguntes, senyoria.


Més proves de com els polítics saben que estan fent bé la feina, perquè això els reporta més ingressos, i a més a més, estant protegits per la màfia criminal de la indústria jueva de l’extermini, la indústria jueva de la femta, la corporació criminal OMS i ONU, i sobretot, la institució per a l’erradicació de l’home blanc europeu, el gran Femer, que dirigeix la satànica sacerdotessa i bruixa von der Leyden, probablement, la criminal més letal de la història d’Europa en temps de pau.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4716

La Covid és el muntatge, la realitat és l’extermini que l’acompanya. i que tots els que mamen de la mamella, o del que no és la mamella, de la raça superior, saben perfectament què passa i a què estan contribuint. No els veieu com surten amb les calces abaixades i el morrió ben posat, quan les ordres dels nassos els ho imposen? Què us penseu, que els botxins polítics, sanitaris, judicials, cagaguano i simis, són lliures, els molts deficients? Encara estan més sodomitzats que la gent, el que passa és que la indigència ètica no els permet de veure-ho. Tanmateix, acabar amb la imbecil·litat és la primera tasca de la Humanitat, la necessitat imperiosa de l’espècie, el més urgent de tots els canvis que calen per a derruir l’imperi del mal que han construït durant segles la dupla jueus i jesuïtes, i que està representada en la maçoneria criminal mundial (https://t.me/laquintacolumna/15058). Sense netejar el món de tots els dimonis, això no deixarà de ser un Infern. La sort és que ara sabem perfectament qui són.


Us amplio la foto de la genocida Elisa Garrote Llanos, perquè conservem la prova de la complicitat d’aquesta assassina llicenciada als bordells jesuïtes i col·locada allà on més mal pot fer, i sempre ben pagada pels assassins de Pfizer. La declaració és tan vil! Només recordeu que tots els nens morts i marcats per vida que provoqui el verí dels jueus que aquesta sàdica recomana, han de ser atribuïts a la seva descomunal ignorància i perversió.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4719


I seguim... Ara aquesta espècie de pallasso de circ, doctor en no se sap què i que diu més mentides que paraules, és, sense dubte, un portent de la naturalesa, perquè en ell s’ajunta la més profunda de les ignoràncies i la més subtil de les ignomínies. Com veureu en el vídeo, el pobre, té els budells cranials molt perjudicats, i no es contradiu més perquè no parla més. És el que té viure en el món de la mentida, és el que té ser una meuca servicial del sindicat del crim. Aquest és un altre que davant de jutge, se li passen les imatges, i, sense que calgui que digui res, se’l passa a l’habitació del costat, i així que es clogui la porta, tots podrem respirar tranquils, perquè el món serà més sa, més digne i amb il·lusions, perquè hi haurà un idiota menys.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4727


I concloc amb aquesta notícia de l’Alemanya sionista que ha deixat el sac d’escombraries Merkel, una mena de Colau a Barcelona, però per als pobres alemanys. Aquest és el grau de perversitat i els interessos genocides del sionisme internacional. ‘Els captaires per què han de sobreviure? Millor deixem els imbècils i els idiotes, que sempre són útils i permeten amb més senzillesa l’extermini de l’home blanc’, en diria un jueu, bondadós, solidari, generós, amant de la pau, del respecte i de la llibertat. Ells, que han patit tant! Ells, que sempre han estat víctimes de la injustícia! Ells, que sempre fan el bé sense mirar a qui! Ells, que són la raça superior que venera les races inferiors! Ells, que no saben com fabricar més diners de monopoli per ajudar els goyim! Ells, que no saben com fabricar més vacunes per a immunitzar de la vida els goyim! Ells, que només lluiten per no veure’ns patir! Ells, el gran regal que Satanàs féu a la Humanitat.

EL MAL TÉ UN NOM:

JUEU ASQUENAZITA.

EL MÓN TÉ UN MAL:

JUEU ASQUENAZITA.

EL N.O.M. DEL MÓN

ÉS OBRA DEL

JUEU ASQUENAZITA.

COM ALLIBERAR EL MÓN?

ALLIBERANT-NOS DELS

JUEUS ASQUENAZITES.

RES NO POT SER MÉS SENZILL.

D’AIXÒ DEPÈN LA LLIBERTAT,

LA DIGNITAT I LA INDEPENDÈNCIA

DELS ÉSSERS HUMANS.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada