dimarts, 14 de desembre del 2021

L’INFANTICIDI


La Genociditat de Soroslàndia ja ho deu tenir tot preparat. L’assassí Argimon, responsable en cap de l’extermini, ja haurà passat revista davant dels jueus per fer-los veure que el pla està del tot enllestit. Amb ell, tota la bagasseria de la Genociditat, amb el Pétain de Pineda al capdavant, tots decidits a no defraudar i a continuar cobrant els sobres tacats de sang que tant de futur creuen que els prometen. Il·lusos criminals! El dia que la Genociditat injecti el primer verí en un nen, aleshores, ja no hi haurà marxa enrere. TOTS ELS POLÍTICS, SANITARIS, JUTGES, CAGAGUANO I POLICIES seran reus del crim més horrorós mai perpetrat en tota la història de la Humanitat: L’ENVERINAMENT MASSIU DE LA QUITXALLA. No us podeu fer al cas de l’odi, sí, de l’odi que els tinc! Que el més repugnant de la societat hagi estat posada al capdavant pels criminals asquenazites, i que la misèria ètica, la deficiència mental, l’ambició de l’esclau, la vanitat del pallasso, l’orgull de l’inútil, la insolència de la més pèrfida abjecció, hagin agafat les brides de les nacions per a destruir-les i destruir la seva gent, NO POT NI HA DE TENIR PERDÓ. Mentre els cagaguano entretenen els catalanets amb les pugnes per la llengua que no saben fer servir, i la independència, que és la més absurda idiòcia imaginable en el món del N.O.M. que els assassins de la Genociditat col·laboren a implantar per a la destrucció definitiva de la nació; mentre això distreu el personal, els polítics conclouen el pla. No són polítics, són la més immunda criatura de la naturalesa: avortaments vius. I perquè tothom sàpiga que tinc raó, us adjunto les proves indiscutibles de l’infanticidi que els assassins de tots els polítics estan a punt de començar, tots a una, per tal de veure el sobre tacat de sang damunt de la tauleta de nit. Sincerament, tanta mesquinesa, tanta roïnesa i tanta avarícia en els humans no l’havia vista mai de jamai. La irrebatible contundència de l’acusació de GENOCIDI no la fonamento en dades que poden ser ignorades per l’escòria assassina que ha convertit el Palau de la Generalitat en una bagasseria plena de pinxos milhomes i amb menys seny que una formiga, sinó en dues fonts que és impossible que els criminals puguin argumentar que desconeixen, i per tant, l’evidència flagrant de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT són una prova de fet, demostrada i sense atenuant:

1 - Declaració de Robert Malone, creador de les vacunes tòxiques d’ARN-m, un home que després d’haver servit el mal, suposo que sense ésser-ne conscient, i enganyat per les porfidioses i malignes mentides dels jueus, una volta ha vist el mal que ha provocat i provoca el seu desgraciat invent, l’home, penedit, alça la veu contra la seva pròpia creació; la qual cosa el dignifica, perquè rectificar és de savis. És impossible que els assassins de la Genociditat i tota l’escòria de l’urinari, com els partits sionistes de Soroslàndia, els metges i sanitaris, els excrements amb toga i els lloros cagaguano, no tinguin notícies d’aquest missatge de l’inventor de l’arma biològica dels jueus.

https://t.me/elinvestigador_org/8099

2 - Si això no és prou, ara us enllaço les dades oficials de VAERS, on s’hi indiquen les morts dels joves i nens per culpa de la vacuna. Un sol nen mort i tota la púrria política ha de ser ajusticiada: per assassinat, per negligència amb greus danys a la salut pública, per mentir en la relació benefici-risc, per servir interessos estrangers en perjudici de la salut, per enverinament massiu, per deixadesa de funcions, per malversació de cabdals públics, per frau, per engany amb resultat de la destrucció de la vida i la llibertat, per ser, per mèrits propis, ‘coses’ amb forma humana, terriblement perilloses, per deficiència mental patològica i per roïnesa ètica i insòlita en tota la història de la Humanitat.

Penseu que són nois joves, sans, sense cap perill de morir per una cosa que no existeix, per molt que els pallassos imbècils que fan de putes sense escrúpols, sempre amb les calces abaixades i pendents dels moviments de l’amo per a col·locar-se allà on el senyor els digui, i sempre disposades a mostrar-se agraïdes i complagudes, que per això, la pena de mort, no em cansaré de dir-ho, és un regal. No saben ells el bé que significaria per a tota la Natura i fins i tot per al canvi climàtic!

https://t.me/elinvestigador_org/8094


Davant del genocidi que estan a punt de començar la colla d’assassins del femer públic, cal emprendre accions, i la proposta d’aquest monjo em sembla un gran primer pas. https://t.me/NANOMNOTICIAS/4785 Certament, cal que allà on sigui possible, sobretot en els pobles, com més petits millor, detinguin i arrestin polítics, policia, agents judicials, cagaguano i sanitaris, i els retinguin fins que es pugui celebrar un judici en condicions. Una vegada fet, caldria marcar totes les entrades al poble amb el missatge: AQUÍ IMPERA LA LLEI NATURAL. Si el poble està unit i es posen en contacte amb els dels voltants, podria ser el començament d’una onada de llibertat sorgida des del fons del poble. Cal començar a administrar el poble, fora de la imposició il·legítima dels assassins polítics i la colla d’esclaus dels jueus. Si això provoqués un tsunami, aviat serien els pobles més grans i les ciutats les que seguirien l’exemple, i dic això, perquè les revoltes, a les ciutats, són sempre més violentes i complicades. L’exemple dels pobles que de mica en mica canvien la LLEI i imposen la VOLUNTAT DEL POBLE per damunt dels assassins miserables al servei de la màfia asquenazita i criminal, serien el model a seguir. Escolteu les paraules d’aquesta honorable persona, perquè la LLIBERTAT no es demana, és el PRIVILEGI DE LA VIDA, i NINGÚ, menys un llimac que practica la sodomia en els bordells dels palaus i els urinaris, o a les sectes dels partits, hi té res a dir. Cal fer-ho, abans que els assassins imposin l’horror, que és el següent pas i que a l’antiga Catalunya, el genocida Argimon implantarà amb l’enverinament dels nens, una vegada que ja ha enverinat a la resta de la població. El patíbul és l’únic indret on un assassí ha de donar la cara i demostrar la seva vàlua i insolència. Allà dalt, i no com les rates, a les clavegueres dels prostíbuls de l’harem jueu.

LES PROVES SÓN DEMOLIDORES.



I no vull concloure aquesta píndola d’avui, sense fer esment de la notícia que els excrements amb toga han arxivat el segrest de la Bagasseria Balear dels Països Israelians dels joves que retingueren il·legalment en uns apartaments. Sense dubte, els excrements han prevaricat, i mai no em faré enrere en l’afirmació que un jutge que prevarica ha de ser inexcusablement ajusticiat. Aquesta és la putrefacció dels fems que han de garantir la justícia en la nostra societat! I dit això, també vull fer esment de la indigna notícia de ‘Vilaweb’ - en Partal ha perdut absolutament els papers -, una entrevista al deficient mental Salvador Macip, que cada dia que obre la boca, demostra la seva limitació intel·lectual i justifica clarament perquè està titulat per la bagasseria jesuïta i com de mesell i miserable és, que els jueus no perden oportunitat perquè contamini la nostra vida amb la seva imatge exposada en un paper higiènic, acompanyada del vòmit habitual, quan no és una diarrea pudent i nauseabunda dels budells cranials. La mestria de la seva imbecil·litat és tan sublim, que jo crec que se’l pot considerar, directament, idiota.

https://www.vilaweb.cat/noticies/salvador-macip-el-progres-del-transhumanisme-es-imparable/

Jo, ho sento, no he pogut acabar de llegir tanta misèria intel·lectual i tanta idiòcia. El subnormal, dit amb ‘carinyo’, no sap que, com ens va ensenyar Confuci, l’home és sempre el mateix, per molt que canviïn les societats; les seves necessitats són i seran sempre les mateixes. Però l’eminència de la diarrea no ho creu, i es pensa que la ciència ens farà millors. No es pot ser més significativament retardat mental. Ni estudiant-ho a les bagasseries jesuïtes! Quina sorpresa no s’hauran endut les sotanes negres, de veure fins a on han aconseguit desgraciar el cervell del deficient. El fet de creure que la ciència pot superar la naturalesa, no la humana, qualsevol manifestació de la Naturalesa, només ho pot proposar un idiota sense solució, un paraplègic cerebral, un cínic sense coneixements o un babau paradigmàtic. I el tros de quòniam ens promet que la ciència ens millorarà. Subnormal, xaval, que ets un perfecte subnormal. Cal acabar amb aquestes rèmores per a la Humanitat! Tarats sempre n’hi haurà, però cal que els que ho siguin, no siguin capaços de fer mal. No hi ha res més perillós que un tarat, a més a més degenerat, i titulat per les bagasses jesuïtes; perquè el comú dels mortals els escolta... i se’ls creu. I el molt anormal parla d’ètica! Fes una favor a la Humanitat, pensa-t’ho. No et trobarem a faltar i el món serà millor. Perquè, saps, tu no ets ningú per canviar la voluntat de ser de ningú. Si tu et creus que la ciència ens pot fer millors, és que no t’has mirat al mirall, babau! A tu, no t‘ha fet pas millor, sinó que t’ha convertit en un perfecte ‘conjunt buit’, una inexistència absurda, un pallasso que fa acudits vergonyosos. Ets un ingenu, un crèdul, un llepallapis, un nici, un talòs, un badoc o un llondro que encara no ha estat capaç, i ja ets grandet, de veure la superioritat de la perfecció de la Naturalesa comparada amb la ridícula ufana de la ciència. Només els veritables científics reconeixen que poc que saben. Ara, els pallussos, els ximplets de bagasseria com tu, amb les espatlles carregades de vanitat, sou els que ens prometeu que la ciència farà la vida millor. NO S’HA DE SER NI LLEST PER A VEURE QUE QUI DIU AIXÒ ÉS UN IDIOTA SENSE REMEI. Tros de cosa de carn amb cervell funcional, la bellesa de la naturalesa humana, com la de la resta de la ‘creació’, o digues-li ‘vida’, si vols, tant se val, però aquesta bellesa i perfecció només és superable o no és visible pels retardats, i de fet, pels molt retardats mentals, però molt més del que tu et pots arribar a pensar; no ho dubtis. Mira, ja que tens el cap esclarit, fes-te una prova, vejam si tens el que hauries de tenir dins del crani i si aquesta cosa funciona amb impulsos elèctrics. Vejam si hi tindràs només budells. Però, et facis o no et facis la prova, si us plau deixa d’intoxicar amb la teva ‘superior intel·ligència’ la gent, perquè pensa que hi ha molta gent que us creu, a les bagassetes científiques com tu que els prometeu el transhumanisme. No saps què dius. Llegeix, sí, llegeix, i deixa de servir els amos, tros de fusta!


Per cert, la Genociditat de Soroslàndia, d’acord amb les ordres de l’amo, ha començat a tramitar la llei trans, que com sabeu, afecta el 90% de la població. No és cap broma, o tractem de salvar l’home o la defecació que en restarà, serà impossible de ser suportada. Entre les meuques del cottolengo dels palaus i urinaris i l’eminència científica de més amunt, en dos dies, converteixen la vida en un ecosistema per a copròfags.


ELLS PREPAREN LA MASSACRE.

ARA ÉS L’HORA DE DIR PROU!

ELLS SÓN ELS ASSASSINS.

FORA EL SISTEMA JUEU!

FORA ELS JUEUS.

IMPOSICIÓ DE LA LLEI NATURAL:

LA DEFENSA PRÒPIA

DE LA VIDA, DE LA DIGNITAT

I DE LA LLIBERTAT.

NO HI HA CAP ALTRA LLEI LEGÍTIMA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada