dilluns, 20 de desembre del 2021

ARGIMON, JA ESTÀS ENVERINANT ELS NENS?


Sembla que la Genociditat de Soroslàndia, amb tots els criminals que formen part d’aquesta banda de delinqüents, sembla, que haurien d’haver començat l’enverinament massiu dels nens, però no he llegit cap notícia en cap paper higiènic sobre la qüestió. Certament, millor no dir-ne res, que de fer-ne molta propaganda i que uns mesos després comencin de morir o emmalaltir els nens, això, els podia deixar en manifesta evidència. No sé quina pot ser l’estratègia dels jueus que duen a la pràctica els sàtrapes esclaus que ens desgovernen i violen totes les lleis del país sense immutar-se. La ineptitud i la inutilitat de tant d’imbècil oficial és un insult contra la intel·ligència. La Carmen Cabezas, una de les directores de l’extermini, ja ha comminat els enverinats amb AstraZeneca que corrin a posar-se una dosi renovada del verí, perquè després d’haver estat enverinats dues vegades, ella mateixa ho reconeix: el sistema immunitari està en risc davant de la nova mentida de l’òmicron; que per a qui no ho sàpiga, no ha provocat un sol mort en tot el món. Indubtablement, Carmen, la perillositat de la nova mentida és aterridora. I per demostrar-ho, vegem aquestes notícies que ens il·lustren quant al genocidi dels pròcers catalans sobre la seva ciutadania, i com se’n beneficien de l’atemptat contra la salut pública, que ells continuen cobrant dels diners que roben als ciutadans i fent la vida dels privilegiats, mentre sotmeten el poble a la voluntat tirànica dels seus amos. Cal reconèixer que com a gossos obedients, Catalunya mai no ha tingut una representació tan notable a la Casa de Putes de la plaça sant Jaume. I els jueus que se n’alegren: La Mengele Vergès, la sicària del ISG de Soros, liquidà els vells d’acord amb les ordres del terrorista número 1 del món, i ara, el clauer de la Vergès, l’home al morrió encastat, està accelerant l’enverinament massiu de joves i, ja, dels nens. Prou que sap que el jueu paga molt bé els serveis, i si no, que li ho preguntin al genocida dels Balcans, el Solana, una de les meuques favorites del NOM a Europa, i probablement un dels més destacats criminals del continent, que val a dir, mai no havia tingut tan criminal per metre quadrat, un rècord que resta en res si el comparem amb l’índex de criminalitat i baixesa moral a les institucions públiques i als urinaris, on ja no s’hi calcula en tants per cent, perquè no cal - com és lògic -, si tots ho són.

Aquesta notícia, els sicaris de la Genociditat, no l’han vista:

https://t.me/RosselloCM/55003

I aquestes dues notícies, als seus budells cranials, no els diuen res:

https://t.me/RosselloCM/54973

https://t.me/elinvestigador_org/8319

Però, malgrat tota la fatxenderia, són proves del genocidi que estan practicant. Si augmenten els morts després dels enverinaments, qui és el responsable dels enverinaments? L’augment dels assassinats és responsabilitat del Femer Europeu dirigit per la sacerdotessa negra von der Leyen i dels esclaus que l’obeeixen.

I obvio els crims flagrants contra les llibertats, que l’avortament fet reviure sense cervell, que és qui condueix al penya-segat el País Valensorosià, d’acord amb la buidor cranial, proclama noves restriccions per a màxim goig dels seus amos israelians, que foren els que li implantaren els budells en el crani perquè anés fent. I la ‘cosa’ va fent, almenys, anirà fent fins que els valencians li apliquin la justícia i facin amb ell el que s’ha de fer amb tots els tirans despòtics, inútils i traïdors.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4988

Per cert, l’assassina balear dels Països Israelians de parla catalana, ha agafat la immensa mentida. Ves, si almenys fos mortal, seria una bona notícia! Però no tindrem aquesta sort, perquè les mentides no maten; maten els qui les diuen, com ella, però les mentides no. Tant de bo, que les mentides fossin mortals!

Per acompanyar aquesta notícia d’un dels edens del sionisme, us deixo l’enllaç a una publicació d’un paper higiènic de les illes jueves de parla catalana, en el qual el sotmetiment a la tirania NOM es demostra amb la picadeta d’ulls que els sinistres i criminals cagaguano els dediquen:

https://t.me/laquintacolumna/15390

Ah, la sicària sionista ha emmalaltit en el congrés de rates socialistes (PSC)! Vejam si en lloc de la inexistent malaltia, ha agafat una paraplegia cerebral molt socialista, que provoca una simptomatologia d’iniquitat, baixesa ètica, immoralitat, amb atacs de poca vergonya, d’indignitat i d’abjecció profunda. En aquest cas, no ho dubteu, l’assassina de les balears ja estava malalta abans. O no és una patologia clínica greu, l’ànsia de segrestar gent amb mentides i sotmetre contínuament la població a totes les humiliacions que a la tarada se li ocorren. No és un polític, és una criminal sense ànima que ha comès prou delictes i crims, com perquè mai més de la vida hagi de veure la llum del sol. Però les odalisques estan molt contentes, perquè els amos de l’harem, les protegeixen, els paguen i les acaricien.

I perquè vegeu com les protegeixen, els paguen i les acaricien les mans plenes de sang dels jueus, mireu aquesta imatge de la cafeteria de l’Urinari Públic Estatal. La foto és llunyana i no podreu veure que tots duen les calces als turmells, però us podreu fixar que cap d’ells duu a la boca el senyal de l’esclau, ni ha de mostrar que ha estat degudament enverinat pels amos. Això, de moment, és només per als seus governats.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4990


Ara, un entreacte. Vegeu la impressionant llibertat de premsa i la dignitat professional de totes les bèsties immundes que defequen en els papers higiènics:

https://t.me/elinvestigador_org/8322


Tanmateix, sempre hi ha excepcions. I altra volta Juan Manuel de Prada ha de ser portat a aquestes pàgines, perquè és l’únic intel·lectual que obre la boca i no es mossega la llengua. Bravo per Juan Manuel de Prada, que ja he dit que no és sant de la meva devoció, però que em mereix el més profund respecte i que demostra sobradament que és una persona digna i lliure.

https://www.abc.es/opinion/abci-juan-manuel-prada-zombis-tragacionistas-202112180141_noticia.html


SECCIÓ ‘NENES JESUÏTES’


Quina és l’evidència que algú és una nena jesuïta? Poden girar el cap com la nena de l’exorcista? No. Això no, almenys de moment. L’evidència d’estar davant d’una nena jesuïta és la manifestació palmària de paraplegia cerebral, de tenir el cervell més buit que un forat, per la qual cosa, els jesuïtes hi instal·len budells humans, que per a la funció que han de fer, a les nenes els serveixen igual, que prou bé es guanyaran la vida, malgrat de la deficiència cognitiva i la deformació cerebral.

La primera nena jesuïta és l’insigne Rafael Yuste, que en les seves declaracions no pot amagar que sofreix d’una diarrea incontinent, suposo que perquè els jesuïtes li instal·larien malament els budells, o potser li inseriren uns budells no humans, que mai no se sap, perquè el fet de dir aquestes barbaritats i creuar-se de braços, demostren que intrínsecament té el cap buit, però buit de buit del tot.

https://t.me/laquintacolumna/15392

https://t.me/laquintacolumna/15404

No digueu res. És una nena meuca ‘cum laude’.

I ara, un fragment d’un altre paraplègic que, però, és més bagassa que nena jesuïta, tot i que el servei de mona dels encàrrecs l’acompleix tan bé que els jueus sempre que el veuen li donen un plàtan. I no sabeu quina alegria té, el Piñera! Que salta i corre esbojarrat, com si li haguessin posat una piula al cul. Quina infantesa més horrible ha hagut de passar aquest infame!

https://t.me/laquintacolumna/15395

En Pol Antràs, en un article al Vilaweb – ja no poso enllaços als papers higiènics - es comporta com una nena jesuïta ortodoxa. És professor d’economia a Harvard, la Gran Bagasseria o Bagasseria Principal, i ‘expert’ en globalisme. Deu ser especialista a inflar globus? Per allò que diu; ho sembla. Si llegiu l’article veureu quins són els seus grans mestres en la ridícula carrera d’economia; perquè no hi pot haver un estudi més imbècil i inútil, si no és per tal de corrompre les relacions econòmiques i l’estabilitat natural de la societat. Però les nenes estudien per a meuques del sistema i s’aprenen molt bé la lliçó. A aquest fenomen de la cultura i la intel·lectualitat l’han format el Mas-Cullell, el de les titelles mitjó, el Xavier Sala-i-Martin, l’home que parla de futbol i del que sigui amb generositat, però que l’únic del que sap és d’economia, que no és cap ciència ni coneixement, sinó un engany per a permetre la corrupció sistèmica, tot i que, com la resta d’economistes, ni preveu ni diagnostica ni és capaç d’ensumar-se la putrefacció de tot el sistema, que per això, l’home es compra americanes diverses de diversos colors i almenys així fa el pallasso, que alguna cosa s’ha de fer. I no només aquestes eminències de la intel·lectualitat mundial l’han instruït, sinó que ha estudiat amb una assessora de Bush, l’esglaó perdut que féu el simi a la Casa Blanca i ensorrà tres edificis a Manhattan per fer riure els jueus; i, a més a més, i ni més ni menys, que ha fet el doctorat al MIT, l’elit de la prostitució del sistema, on li va donar classes una altra eminència en economia, que era assessor de l’ONG ‘FMI’, que tots sabem que és el ‘Caritas’ del món i la institució més neta, polida i desinteressada del planeta, plena de filantrops i homes que destaquen per la generositat i el desinterès, on s’hi lluí la criminal Christine Lagarde (una altra dona), i on s’hi han lluït tots els criminals que l’han dirigit a les ordres del gran germà BIS. En fi, aquestes són les nenes que ens vénen a ensenyar les porcades en què han estat ensinistrades pels homes bondadosos que vesteixen sotana negra i que qui els coneix, només una mica, sap que són pitjor que la pesta; bé, com els jueus, si fa no fa, que Llucifer els cria i les rates s’ajunten.


Tot i això, la minyona dels mafiosos de La Caixa, en el seu paper higiènic, ens explica que la banda criminal ‘Fòrum de Davos’, retardarà la reunió d’enguany per culpa de l’òmicron que no mata a ningú. Això és una prova que no les tenen totes amb ells. Saben que el goyim ho sap. Ho saben. Veuen que malgrat totes les prostitutes dels governs, les meuques dels urinaris, els excrements amb toga i les bagasses dels cagaguano, els europeus encara no estan rendits i que hauran d’esforçar-se més; hauran de demostrar fins on pot arribar la maldat i l’abjecció que són, si volen sortir-se amb la seva. Suposo que han decidit d’ajornar la trobada de tots els criminals del món, de les famílies de la màfia, després de veure com s’ho prenen els goyim una volta la mortaldat estigui en marxa. La guerra no està perduda, i ells saben ara, que potser sí que el Mal és impossible que guanyi. Lentament, sí, però de manera irreversible els creixen els enemics. La violència soterrada, persistent i criminal que executen potser no serà prou i hauran de mostrar obertament la perfídia de la seva maldat. La qual cosa no era el que tenien previst. Saben que els morts pels verins jueus alertaran la gent; ho saben. Estan a l’expectativa. Comencen de veure que la gent quan sàpiga la perversitat i la iniquitat de les seves intencions, no tindrà clemència. Com es pot tenir clemència amb els monstres més assassins de la història!... Vejam, haurem d’esperar. I jo, si fos una meuca sense escrúpols i amb les calces als turmells tothora, m’ho pensaria molt, perquè els amos les lliuraran a la plebs perquè els apugin les calces fins al coll, i no faran pas res per a protegir les putetes que tant de servei els feien. Potser, tots els assassins dels governs, de la sanitat, els excrements amb toga, els simis amb porra, els directors de camps de concentració infantil per a l’extermini de la llibertat i, si pot ser, d’una sana vida física, restaran al descobert. Ah, i no ho dubteu, els qui ens aportaran les proves dels crims de l’harem seran els mateixos pinxos de les bagassetes. Aleshores, tampoc no ens hem de deixar enganyar: liquidem els deutes amb la prostitució i tot seguit encarem les veritables ments criminals, que tots sabem qui són i on són. No cal investigar gaire, és qüestió d’anar als organismes del crim internacional: ONU, OMS, UNESCO, BIS, EU, Reserva Federal, Bancs Centrals, FMI, Banc Mundial, Farmàfia, Cagaguaneria en general, que tots són responsables del crim més gran comès contra la Humanitat, encara que les nenes jesuïtes ens diguin que no, i que la globalització, els xips implantats i el control del cervell, ens diguin que són la garantia de la llibertat. Que ja s’ha de ser poc evolucionat per a creure-s’ho; però, les nenes jesuïtes són nenes molt ben ensinistrades i per uns mestres que en la ignomínia i la procacitat més hipòcrita ningú no els guanya, bons uns!, els de la Companyia de Jesús... mireu el llimac de l’Urkullu, per saber quina mena de misèries humanes són. Sembla que no fan res; i només fan mal, molt de mal.


I avui, acabem amb dues notícies de la minyona dels mafiosos de La Caixa, que m’han fet gràcia. La primera, és de la tarada de la dona de fer feines que ocupa la bagasseria de davant de la Gran Bagasseria del País, que ha rebut la il·luminació i se li ha acudit que els barcelonins puguin ‘adoptar’ els escocells i els guarneixin. Hi ha tan poca matèria grisa en el seu cervell que després de penjar els cartells sionistes de ‘Bones festes’ en lloc de ‘Bon Nadal’, la dona de fer feines, ara se li ha acudit de fer una ONG dels escocells. Per què no la tanquen en un sanatori? Almenys no faria mal! I pensar que crèiem que els àrabs van assolar Barcelona! Aprenents, això és el que eren, comparats amb la senyora aquesta de la baieta que els jueus posaren a regir la ciutat més important del país.

I tanco amb la important notícia que ens transmet la minyona dels jueus: El Santi Villas, el ‘marit’ d’en Marc Giró, ha canviat de ‘look’, ohhh! No em direu que no es bonic, conèixer de primera mà, les intimitats dels genis de la història humana, com la d’aquests dos grans personatges, que val a dir, on serien millor, sense dubte, seria ocupant els escons que ocupen els miserables de l’urinari públic; suposo que m’enteneu. Cadascú al seu lloc i Déu a la casa de tots.


ÚLTIMA HORA:

EL GENOCIDA I LLIBERTICIDA ARGIMON, L’HOME AL MORRIÓ ENGANXAT, DEMANA EL TANCAMENT DE L’OCI NOCTURN, PROHIBIR LA REUNIÓ DE MÉS DE 1O PERSONES I SOL·LICITA EL TOC DE QUEDA.

Si hi hagués un sol jutge a Catalunya, i no excrements amb toga, seria arrestat immediatament i posat a disposició immediata de la Justícia per

CRIMS DE LESA HUMANITAT.


I volíem la independència! Us adoneu de l’escòria que són els animals que fan política a Catalunya? O lladres i mafiosos, o venedors del país, o directament, genocides i lliberticides, com el criminal Argimon, al qual repto que presenti la prova científica de l’existència del virus, que, en cas de no poder demostrar, corroborarà els infames crims dels que és responsable amb tota la Genociditat de Soroslàndia (Recordeu la notícia del començament https://t.me/RosselloCM/55003).

LA MAGNITUD DE LA MENTIDA NO TÉ EXCUSA.

LA PREPOTÈNCIA I INSOLÈNCIA

DELS CRIMINALS

ÉS INSÒLITA.

CAL COMENÇAR A FER JUSTÍCIA!

Els sacs d’escombraries han de prosseguir amb la matança i el segrest de les llibertats, o seran els jueus els qui els passaran els comptes. I els sacs d’escombraries matarien la mare si els fes falta per salvar el cul; oi, Argimon? Si quan et veus al mirall no vomites, és que ets molt poca cosa, menys encara que el que jo penso que ets. I recordeu que aquest femer és l’obra magnífica de l’ameba penjapancartetes, que ja ho deia ell, que estava aquí per fer la independència, i l’ha assolida tot integrant-nos, com a satrapia, al sionisme internacional; ara, això sí, el penjapancartetes té el ronyó cobert per tota la vida. No hi ha res com estimar amb passió un país i la seva gent!

CAL RECUPERAR LA DIGNITAT POLÍTICA,

I AIXÒ NOMÉS ES POT ACONSEGUIR

ERRADICANT TOTS ELS ANIMALS INFERIORS.


Argimon, violes la Constitució en no sé quants articles quant a la llibertat consagrada per la llei, perquè no tens CAP AUTORITAT LEGÍTIMA per fer el que fas; violes el Codi Penal per coaccions, imprudència greu contra la salut pública i subministrament de drogues tòxiques https://t.me/RosselloCM/54959, i això no són delictes, això són CRIMS DE LESA HUMANITAT I GENOCIDI, i no em cansaré d’assenyalar els criminals que heu destruït el país i la vida de la gent al servei d’interessos estrangers, o sigui, cometent un altre gravíssim delicte: l’ALTA TRAÏCIÓ. Argimon, ets un criminal, i encara que et protegeixi el sionisme internacional, èticament et descrius, i la gent que envies a la mort o a la malaltia crònica, més d’hora o més tard, te’n demanarà explicacions. I jo sóc partidari de resoldre els problemes. Llegeix algun dels meus escrits i sabràs quina és la millor manera i la més justa de restablir la normalitat. Ja sabia jo que si Soros treia la meuqueta assassina de vells per a posar-t’hi a tu, sabia molt bé que la teva iniquitat és majúscula i que no tens el mínim escrúpol ni vergonya. No m’he equivocat. Els protocols corruptes de la Sanitat Catalana demostren, sense poder-ho dubtar, que ocultes un genocidi. Per a Catalunya és una reverenda ofensa que personatges abjectes com tu, la representeu. Ja sé que a tu tant te fa! Veurem si els catalans quan se n’adonin - que se n’adonaran -, també tant els farà. Ara però, vosaltres seguiu les ganes de sang dels vostres amos, i tu vés a parlar amb el nou cap dels gossos, que, si l’heu canviat, serà perquè els amos us ho han dit. Que tu saps que el Pétain de Pineda mana menys que el noi dels encàrrecs a una sucursal de La Caixa.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

NI ELS ESPANYOLS NI LA LLENGUA

NI LA MARE QUE ELS VA PARIR,

SÓN ELS POLÍTICS,

O SIGUI,

ELS TRAÏDORS.

O NO VEIEU QUE L’ÚNICA COSA QUE FAN

ÉS ROBAR, PROHIBIR,

SEGRESTAR, AMENAÇAR, MULTAR,

COACCIONAR, AGREDIR,

VIOLAR LA LLEI,

LA DIGNITAT I LA LLIBERTAT!

ELLS SÓN L’ENEMIC.


COVID-19 o LA IMMENSA MENTIDA:

Taxa de mortalitat: Menor al 2%, menors 60 anys*

Casos Covid nens: 129, entre 0 i 9 anys*(Espanya)

Taxa mortalitat nens: 0,64%’

Taxa supervivència: 97%, en general’’

Taxa mortalitat grip: Menor al 2%.*’

Tractaments eficaços i prohibits: Hidroxicloroquina, Ivermectina, CDS, Zinc..., tots barats i fàcil d’aconseguir.


*Redacción Médica

Consalud

‘’El Plural

*’ ABC

Les dades ballen perquè els governs menteixen i falsifiquen els morts i les causes, ja que no es mor per Covid qui té una PCR amb Covid, si no, qui es mor de Covid, i com sigui que els criminals governamentals, per ocultar el crim, no permeten de fer autòpsies, les dades han de ballar, això no obstant, LA IMMENSA MENTIDA ÉS UNA EVIDÈNCIA, I ELS QUI LA MANTENEN SÓN CRIMINALS, SENSE POSSIBLE DUBTE.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada