divendres, 17 de desembre del 2021

FUGIDA ENDAVANT

 

Als sicaris criminals del projecte genocida només els resta la fugida endavant, d’envestir-ho tot, si volen salvar allò amb què s’asseuen i pensen. És a dir, en aquesta posta, els va el tot. Tant se val que TOTS ELS POLÍTICS, JUTGES I POLICIES siguin reus d’alta traïció per tolerar la colossal il·legalitat dels estats d’alarma, que a més a més de prefabricats i falsos, s’han allargat en el temps de manera absolutament il·legítima; per la qual cosa, com diu la mateixa Constitució, és un gravíssim delicte contra l’estat de dret. Tanmateix, tots ells saben que si escapen de la soga al coll, ningú no els traurà la presó ni la indemnització pels danys brutals causats per la venda del país a interessos estrangers.

La fugida endavant no la poden aturar perquè els amos són al darrere amb les armes de convicció preparades: sigui la paraula, els diners o el plom. Però encara que fugin de qualsevol manera, les proves són tan indiscutibles que no admeten atenuant ni coartada, perquè el seguiment de les ordres d’entitats ‘obscures’ no legitimades per ningú més que pels sicaris dels governs i els urinaris, és la prova de la perseverança en el crim i la nul·la voluntat de reconeixement dels gravíssims delictes comesos contra el país i la gent, amb el resultat de la ruïna nacional i la mort o malaltia crònica dels seus ciutadans. Ells saben prou bé que quan la gent se n’adoni, no demanarà pas la presó, perquè el fet de matar la gent sabent que ho fas, no és un crim que es pugui pagar amb anys de presó ni amb tota una vida carcerària.

PROVES:

On és el principi de precaució?

Demostració que el mateix Ministerio de Sanidad, dirigit per la terrorista i genocida, Carolina Darias (ves, una dona), reconeix que els verins jueus s’han d’administrar amb recepta mèdica. Com sigui que cap metge serà tan imbècil de receptar el verí, per això, el Ministerio de Sanidad, traint els seus propis mandats, autoritza la inoculació a discreció i en qualsevol lloc dels verins dels quals mengen les meuques del prostíbuls governamentals i els afeccionats de l’urinari públic.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4902

Per això, l’avortament tornat a la vida sense cervell i avui criminal en cap de la Genociditat Valenciana dels Països Israelians, ha emès un document segons el qual la institució que l’avortament mental dirigeix, es renta les mans dels efectes nocius que pugui provocar l’enverinament al qual inciten, tot coaccionant qui, en el seu legítim i inviolable dret a la pròpia salut, el refusa, mitjançant el passaport goyim que s’ha instal·lat arreu de la sucursal jueva dels abans països catalans, avui de Soroslàndia.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4909

I consti que un dia després de començament de l’enverinament infantil, ja hi ha almenys un cas de mort:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4906

Potser no estava vacunat? Potser. Tanmateix, morir d’una aturada cardíaca un nen, jo no l’he vist mai; ni s’havia vist abans que el genocida Albert Bourla distribuís els seus verins arreu dels països occidentals.

Recordem només que al Regne Unit ja són oficialment 44 nens morts i als Estats Units, 52 i més de 30000 efectes adversos. I fa quatre dies que els han començat a enverinar! Això, sense oblidar, el 83% d’avortaments en mares en estat, després de la inoculació del verí jueu.

ES POT JUSTIFICAR UN SOL NEN MORT?

La magnitud de la maldat dels criminals polítics és insòlita en la història humana!

I per acabar-ho de demostrar, vegem aquesta carta enviada per Pfizer a una mare preocupada pel verí que fabriquen:

https://t.me/RosselloCM/54848

Suposo que els tècnics sanitaris tampoc no han llegit aquesta publicació de la revista ‘Nature’:

https://t.me/elinvestigador_org/8193


Això és el que s’ha de fer quan els sicaris dels genocides obliguen a l’enverinament massiu per a veure engrossits els seus comptes bancaris:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4907


Tanmateix, hi ha manifestacions arreu del món contra la tirania jueva, i al Regne Unit ha estat presentada una querella per crims de lesa humanitat contra els responsables d’aquest genocidi:

https://t.me/elinvestigador_org/8192


Mentrestant, però, el genocida Albert Bourla, sabent que els seus verins comportaran l’agreujament de l’estat de salut dels joves i nens, i per tal de no perdre possibilitat d’obtenir benefici (el primer manament jueu) abans d’acabar definitivament amb el client, ha comprat una farmacèutica especialitzada en problemes cardíacs.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4908


Tot això els sicaris, ja sigui perquè no tenen cervell, perquè no tenen ètica, perquè no tenen escrúpols o perquè no tenen vergonya, es veu que no ho saben, essent i tot un assumpte greu i de la seva absoluta responsabilitat.


Ara, us adjunto dues mostres més del satanisme que els sicaris dels governs estan tolerant, sense mostrar la mateixa sensibilitat amb els cristians que amb els musulmans, i demostrant el més absolut menyspreu per la vida dels infants.

El satanisme sense ocultació:

https://t.me/RosselloCM/54717

I ara un estimulant anunci on mostren el 666 de l’amo:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4905


Aquesta és la realitat, el moment actual de la guerra, quan els sicaris criminals dels governs tracten d’enverinar el màxim nombre de població i d’estabular-la ben aviat, mentre que arreu la gent es manifesta i demostra que de moment encara és viva i decidida a lluitar. Aviat caldrà posar-s’hi perquè les meuques no cediran, prou que saben que la seva vida està acabada en el moment que deixin d’obeir les ordres i el pla d’extermini al qual s’han compromès a canvi de béns materials, que el Senyor de les Mosques sap molt bé tocar el punt més sensible dels babaus i dels idiotes.

I concloc amb un advertiment als col·laboracionistes egoistes dels restauradors. En lloc de plantar cara, tots serveixen les taules amb les calces als turmells i el mòbil a la mà per a detectar que el client ha estat degudament enverinat. Han de saber que el seu exercici de policies al servei de criminals al servei de genocides, és un delicte greu que pot sancionar-se fins amb 600000 euros de multa. En canvi, la negativa al requeriment d’una il·legalitat, serà una proposta de sanció emesa pels simis uniformats de policia o per les meuques de l’autonomia dels bordells, tanmateix, aquestes propostes no arribaran en lloc perquè són un delicte i una irregularitat administrativa, que de cap de les maneres un jutge pot aprovar. Vejam si els amos el que volen és tot just deixar-los a les rodes del carro perquè els trepitgin els cavalls! I de res els servirà, aleshores, de justificar que segons la llei autonòmica ho havien de fer, perquè si la llei autonòmica els obligués a matar els no-vacunats, ho farien? N’estic convençut que aquesta és l’estratègia per acabar amb tota l’hostaleria, que ha estat, des de bon començament, una obsessió dels criminals.


NO PERDEU LA FE.

ELLS ESTAN CONTRA LES CORDES.

LA URGÈNCIA D’ENVERINAR ELS NENS

POT SER LA SEVA TOMBA.

COSA QUE ESPERO

AMB CANDELETES.

LA GENT SURT ARREU

A OPOSAR-SE ALS CRIMS

I EN DEFENSA

DE LA LLIBERTAT.

ELS JUEUS SABEN QUE COMENCEN

A ESTAR EN PERILL.

EL GOYIM HO SAP,

FILLS DE L’INFERN!

A França, país culte i de gent amant de la llibertat, la puteta privada dels Rothschild té problemes: el 73% dels pares francesos s’oposen frontalment a l’enverinament dels seus fills sota la seva responsabilitat. La puteta s’haurà d’esforçar, que pel fet de tenir l’orgull de ser propietat privada dels Rothschild, això no els farà pas res de desprendre’s ‘d’una altra puteta’, per més afalagadora i servicial que sigui, havent-hi tantes com n’hi ha. La qual cosa, no ens enganyem, tampoc no seria una notícia a lamentar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada