dissabte, 18 de desembre del 2021

LA MISÈRIA HUMANA... I LA DIGNITAT


Els restauradors, majoritàriament, han demostrat i estan demostrant un egoisme i una baixesa ètica que els descriu amb tots els detalls. Si quan va començar la IMMENSA MENTIDA sol·licitaven el suport dels clients i ciutadans davant de la injustícia de la seva situació, ara resulta que s’han convertit en socis dels criminals, i per tal de fer caixa, els importa un rave violar la dignitat dels clients. Els calés són els calés, que en això, tots els hostalers són catalans fins a la medul·la. Ja s’ho trobaran. La gent hauria de deixar d’anar-hi. Seria un pas molt gran, i endavant, de veure buits tots els establiments d’aquests sicaris del control i la violació de les llibertats. No es mereixen cap altre premi que la ruïna. El col·laboracionisme en un crim d’aquesta magnitud els retrata. Primer jo, i després parlem del que vulgueu. Són tan babaus que no s’adonen que estan cavant la pròpia tomba, com ja vaig dir-ho ahir, perquè en demanar el ‘passaport’, que és una solemne il·legalitat, estan cometent un greu delicte contra la intimitat. Desobeir els criminals de la Genociditat de Soroslàndia no és delicte, és una obligació. Aquest pamflet els ho explica clarament:

https://t.me/elinvestigador_org/8224


Perquè vegin, els hostalers, quina mena de criminals els donen ordres il·legals, vegem aquests dos enllaços: el primer és un breu escrit de ‘Biólogos por la Verdad’ - que anomenen els verins com el que són, verins -, un advertiment als directors dels camps de concentració que desitgen de convertir les ‘escoles’ en escorxadors. Que els matin ara o més tard, això és poc important, ja que els nens ja estaran dins del nou ‘sistema’, i més que molt probablement, malalts crònics, si és que sobreviuen als verins jueus, que són qualsevol cosa menys saludables, i que els genocides dels col·legis han accedit graciosament, com meuques en pràctiques que són, a servir el que s’hagi de servir, que els esclaus són esclaus amb vanaglòria i orgull del seu esclavatge.

https://t.me/elinvestigador_org/8209

El segon vídeo és de ‘Periodistas por la Verdad’, i encara que la noia no em dóna bones vibracions, aquí està molt correcta i amb un final molt encantador. Ens parla dels efectes secundaris i les morts en joves que els assassins dels governs fan com que no saben, per tal d’obeir els genocides i cobrar per la seva participació.

https://t.me/elinvestigador_org/8219


Aquestes són les dades oficials que els genocides dels governs no coneixen, tot agreujant més encara els seus crims: alta traïció, genocidi, malversació... no acabarem mai, perquè només amb els articles del Codi Penal (368, 142.1 i el 147) cap dels criminals dels governs i dels urinaris públics eludeix una presó d’almenys una dècada, i això només amb aquests tres articles del codi penal! Per això, no cal perdre el temps, ja sabeu la meva opinió: Has dit això? Sí. Doncs, au, passa.

El genocidi a Europa, amb dades oficials, que generalment representen entre l’1% i el 10% del total:

32649 morts, 3003296 efectes secundaris, d’ells 1409643 amb seqüeles greus i cròniques.

https://t.me/elinvestigador_org/8220


Per això, els pallassos, sí, els idiotes, imbècils i paràsits sense consciència de la Casa de Putes principal de la plaça sant Jaume i els insectes de l’urinari públic, estan ‘esverades’, perquè els jueus els han dit que als Països Israelians de la Soroslàndia catalana cal defensar la llengua - damunt de la qual tots els polítics es pixen - per tal de distreure el personal amb mentides com cabassos. Al capdavall, com sempre. O què feia el mafiós Jordi Pujol quan la banda de més enllà de l’Ebre li obstruïa negocis, doncs treia l’estendard de la llengua amb la que s’eixugava no diré què, i exaltava els catalanets, que així miraven la llengua (fet inversemblant, però els catalans som així) i no vèiem com la més gran corrupció que mai hagi existit al país s’hi instal·lava per sempre. Ara toca treure la rauxa per la llengua, mentre els jueus liquiden nens i el país, amb la remor constant dels pallassos, els idiotes, els imbècils i els paràsits que contribueixen a l’alegria jueva, amb l’exercici obedient i sense miraments ni escrúpols per tal d’imposar la granja catalana; i no una botigueta, no, no senyor, un immens camp de concentració per a goyims obedients a Israel, de la qual cosa se n’encarregaran les magnífiques elits polítiques del país, que no saps, si farien més servei en una comuna com a descomponedors. Bé, jo sí que ho sé. Tanmateix, la Bea Talegón, que no m’explico com la minyona dels mafiosos de La Caixa li ho tolera, ha fet un breu vídeo on dóna la seva impressió quant a la paranoia lingüística per una nimietat ridícula engrandida per la premsa, la minyona al capdavant, amb la còfia posada que fa goig, i en Partal tot seguit, tots plegats, amb els pallassos dels bordells, fent xerinola i soroll, tot per tal de no fer res, ni per la llengua ni pel país que, al cap i a la fi, administren com a sàtrapes a les ordres dels seus estimats amos jueus. Com haurien pensat mai de fer tants de diners! I qui els ho hauria de dir, que seria liquidant els catalans autòctons i assimilats! El seu nivell intel·lectual no dóna per a més, creieu-me. Són animals sense consciència, que si hi ha una cosa que no saben què és, és la dignitat ètica ni la responsabilitat política. Ells, pobrets llimacs!, què voleu, s’arrosseguen a les ordres dels grans amos dels nassos. ‘Ara toca la llengua, amo? Doncs, en muntarem una de ben grossa, que si vós dieu que ara toca això, toca això. Els nens que anirem malmetent, els hem de comptar, o no cal? Nosaltres, els llimacs en ple, creiem que cal comptar-los, per assumpte dels comptes, m’enteneu, oi, amo? Que fer el que fem, així com així, doncs, amb tot el respecte i l’admiració, amo, però... com, sense un preu, ja sabeu, que les putes no treballen’. I el sinistre jueu riu, amb el cinisme que li és propi i un regust de fàstic de veure els llimacs que bavegen tots alhora al davant seu.

La Bea Talegón ho explica molt bé: https://t.me/elinvestigador_org/8220


SECCIÓ ‘LES NENES JESUÏTES’


Per no deixar els miserables encara, gaudim de dues perles. Les nenes jesuïtes són unes ‘monades’, totes molt ben ensinistrades i amb una memòria espectacular. Són les ninetes dels ulls dels jueus, però les dirigeixen els jesuïtes. Hi ha tants d’exemples, oi? L’homosexual del sud-est asiàtic. El llondro del transhumanisme. El físic de Tarragona. Els ximpanzés del BIOMOCS. Els bonobós dels Col·legis de Mata-sans. Els psicòpates que han rebut el reconeixement i el paper jesuític com a psiquiatres. I més fauna que em deixo, tots, això sí, guardonats amb un paperot que els acredita com a fidels odalisques de la ‘ciència’ o de les ‘humanitats’, d’acord amb

la ciència i les humanitats jesuïtes, ben integrades en el concepte de saber jueu, que com sabeu és, per exemple, que una vacuna és un verí. Doncs, tot va així, si fa no fa, a les grans bagasseries jesuïtes. I ara us poso les proves: primer, la Margarita del Val, del CSIC, ni més ni menys!, què us penseu, una autoritat entre les autoritats, amb uns coneixements que deixen estabornit un home de mitjania com jo. https://t.me/RosselloCM/54882. Si aquesta pobra dona ha dit una veritat durant tot l’espectacle d’aquest circ, haurà estat sense voler-ho fer. Sentir-la i comprovar que ni ella mateixa es creu el que diu, és una; perquè l’evidència és vergonyant, però, escolta tu!, el compte augmenta i si és per dir beneiteries ‘científiques’ de les bagasseries jesuïtes, doncs, la senyora, està pel que sigui. Ara, li han dit: ‘això no ho para ni Déu’. I ella, doncs, això no ho para ni Déu. O us penseu que s’arriba a un prostíbul de luxe com el CSIC així com així? No, no senyor. Allà només hi arriben els més bons de tots els més bons, això sí, en bagasseria jesuïta, i si a més a més, hi ha vassallatge a la raça superior, oli en un llum. Ara, segons la senyora, que sempre té un posat com de fastiguejada de la vida, amb ’aquestes’ vacunes no anem enlloc. És per sentir repugnància per la baixesa ètica i la limitació intel·lectual d’aquests simis reciclats! Pretén, potser, començar de nou? Perquè després d’haver manifestat tanta ignorància, no crec, que el seu profund saber jesuític-sionista li permeti de saber que la immunitat és un procés natural que no necessita cap verí jueu.


I ja que parlem de simis i de nenes jesuïtes, parlem d’en Quique Bassat del ISG de Soros. L’eminència no aconsellava l’enverinament dels nens. Vegem la notícia: https://t.me/elinvestigador_org/8211. A la notícia, el dr. Alarcos, qui ens l’envia, afirma que potser el bon jan del Quique va pronunciar-se abans, perquè es temia que la vacuna seria obligatòria i així, com qui diu, s’eximia de la responsabilitat. On va a parar! De cap de les maneres! Jo li ho explico, senyor Alarcos, que això de doctor, amb tanta ingenuïtat, em sembla com sobrevalorar-lo, i li ho dic amb cordialitat. Vejam, al Quique, mesell i fidel a Soros com el gos de La Moncloa, l’havien d’agafar a contrapeu quan féu aquelles declaracions, i l’home va dir la veritat. Tanmateix, suposo que el jueu després de llegir-les, el cridaria i li diria, si fa no fa: «Aixeca la poteta! Molt bé. Asseu-te, al costat de la butaca – mentre li acariciava el caparró -. Bé, qui ets tu per dir què penses? Saps prou que qui pensem som nosaltres i tu repeteixes com un lloro. Oi que m’entens? O tu, digues-me, per què et penses que a final de mes hi ha uns bons dinerons al compte amb què no comptaves? Som nosaltres els qui augmentem els números, amb un ordinador; que ja ni fer els calés ens cal – Rialla sardònica -. Vine! Quique quiquet, els nens els hem d’enverinar a tots, així que, quan surtis d’aquí vull la declaració del posicionament de l’Associació Espanyola de Pediatria, que no sé si canviar-li el nom per Associació Espanyola de Genocidi Pediàtric, i no et pensis, que els faig dir als cagaguano que diguin que això és bo per als nens, i surten metges, doctors i eminències a cabassos a demostrar que el genocidi és la millor teràpia per als nens – Rialla estrambòtica i ennuegada -. Ai, que macos sou els goyim! M’agradeu, fixa’t tu, tan repugnants com sou i tot i això em feu gràcia. Ara vés, quique quiquet, i digues als pallassos de l’associació que vull que tots els goyim menors siguin inoculats amb el nostre verí. Au, vés, eminència!’

I recuperada la verticalitat, i admetent els seus nous pensaments i creences, dóna les ordres a la gàbia de les mones i se sent satisfet tot calculant quina pot ser la generositat del jueu, que això és l’única cosa que va aprendre a la Bagasseria Jesuïta.

Doncs, poc més o menys, així va anar, i per això, l’homenet diu el que diu, perquè si veritablement fos un home d’honor, amb dignitat, coneixements, ètica, principis, valors, coratge i decisió, no s’hauria desdit, a no ser, que reconegui que el que va dir era propi d’idiotes, amb la qual cosa ens reconeixeria la seva expertesa. O sigui, que li van dir: Canvia el rumb, i el va canviar; com ho ha fet sempre que li ha estat demanat, que per això no li manquen les garrofes. Què us penseu! Les nenes dels jesuïtes estan molt de molt ben ensinistrades.


I fet el repàs per la misèria d’aquest món, vegem la dignitat de la gent:

https://t.me/elinvestigador_org/8232

https://t.me/elinvestigador_org/8233

https://t.me/elinvestigador_org/8234

https://t.me/elinvestigador_org/8235

https://t.me/elinvestigador_org/8236

https://t.me/elinvestigador_org/8238

https://t.me/elinvestigador_org/8239

https://t.me/elinvestigador_org/8241

https://t.me/elinvestigador_org/8242

https://t.me/elinvestigador_org/8246

https://t.me/elinvestigador_org/8254

https://t.me/elinvestigador_org/8265

https://t.me/elinvestigador_org/8267

https://t.me/elinvestigador_org/8268

https://t.me/elinvestigador_org/8270

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4955

I a Bilbao, davant del cau sionista del PNB, dirigit per la meuca dels jueus, un personatge sinistre fins a pudir a sofre, l’Urkullu, que ja té nom de dimoni; basc, però dimoni.

https://t.me/RosselloCM/54894


Vés a dormir, nen.

No.

Que crido l’Urkullu!

Hostis!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada