dijous, 9 de desembre del 2021

IMPRESCINDIBLE

 

L’immens recull de notícies d’avui és insòlit. Els assassins dels governs acceleren l’enverinament massiu i el sotmetiment dels seus pobles a la tirania sionista amb el Passaport Goyim, mentre les veus que s’alcen contra els criminals, cada dia en són més. Em fa l’efecte que els ‘cervells’ del genocidi i de l’extermini de la llibertat no s’esperaven que lentament, però sempre més gent, s’adonaria del crim que estan perpetrant.


EVIDÈNCIES IRREBATIBLES DE LA CRIMINALITAT POLÍTICA, SANITÀRIA, JUDICIAL, PERIODÍSTICA, DELS SICARIS UNIFORMATS DE POLICIA I DE L’EXÈRCIT PEL DELICTE DE CRIMS DE LESA HUMANITAT:


Preàmbul:

Amb el goril·la de Gates com estrella.

Cada segon que aquest home és viu i lliure és una ofensa a la intel·ligència i a la dignitat humanes. Ell i el seu amo han de ser arrestats i jutjats. Després, la mort ha de ser la sentència, com ens ho explica el mateix criminal, que reconeix que han matat tres vegades més gent el 2020 que el 2019; no hi ha cap altra explicació, encara que al simi li pugui costar d’entendre què és el que diu:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4607



Continuem més suaus, escoltant aquests cinc minuts d’or del jurista Ruíz Delgado sobre el Passaport Goyim. Recordem que el passaport no significa res sanitàriament parlant, perquè el goyim documentat contagia i es pot contagiar igual que un ésser humà:

https://t.me/elinvestigador_org/7958, tots els polítics estan cometent l’imperdonable crim d’atemptat contra la llibertat i la imposició d’un sistema d’esclavatge. La pena de mort no és prou per compensar aquesta barbaritat històrica. I tots els polítics són responsables, llevat que obertament s’hagin manifestat en contra. El silenci ja és culpabilitat en aquests crims contra la llibertat, el patrimoni i la salut pública.

870000 metges han signat ja el document-declaració de ‘Great Barrington’, sol·licitant que s’aturi la inoculació del verins que els polítics saben prou bé que són letals. No són només dos conspiracionistes. O potser, a les meuques, no els ha arribat a la bagasseria aquesta informació, o potser estaven amb les calces abaixades i fent feina, i no n’han pogut fer cas? La responsabilitat és el primer deure inviolable del polític: obeir ordres estrangeres és alta traïció; i enverinar la població, genocidi:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/1920815

En una televisió, el doctor Aseem Malhotra explica els problemes cardíacs provocats per la vacuna. Pregunto: Tampoc no hi ha hagut cap cardiòleg que hagi advertit de l’immens perill dels verins a l’assassí que des del darrere del morrió comanda el genocidi de joves amb el vist-i-plau del Pétain de Pineda?

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/1832879

Vés per on, les vacunes anticovid d’AstraZeneca estaven fabricades abans de l’aparició del terrible patogen! Tampoc no ho sap la bagasseria de Sanitat de la Genociditat de Soroslàndia, ni les mones del ISG, menys encara, és clar, ho sabran les mones de circ del BIOMOCS (i ja sé que està mal escrit, però no penso canviar-los la denominació, perquè, sense dubte, descriu molt bé què són: idiotes que els pengen els mocs i no ho saben)..

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/1920960

En el següent vídeo, Jimmy Dore ens presenta un criminal format en la indústria del crim jesuïta, secció Bagasseria Sanitària, i podreu veure com els esclaus garlen el que els amos els diuen que garlin. Val a dir, que això no els eximeix dels crims contra la Humanitat, i tota aquesta púrria repugnant necessàriament ha de ser ajusticiada. Vegeu qui paga els cagaguano i qui paga els metges per tal que només diguin les mentides que interessen a la indústria genocida per excel·lència.

https://t.me/elinvestigador_org/7975

Continuem amb un gràfic demolidor sobre els efectes de les vacunes, un gràfic que es veu que tots els genocides polítics no han vist, ves per on!

https://t.me/elinvestigador_org/7963

Tot seguit, a ‘Fox News’, ens tornen a parlar de les vacunes i com el fabricant Pfizer, del genocida jueu Bourla, desconeix els efectes del verí sobre els nens. Al capdavall, per què els haurien de saber? Es tracta de matar-los o desgraciar-los per a tota la vida! La inversió en aquesta investigació no valdria la pena; al cap i a la fi, que morin més aviat o més tard, tampoc no serà de gaire, que l’assassí Bourla, sap perfectament que la substància de la inoculació és seriosament tòxica. Però el genocida Argimon i la meuca de la bagasseria principal de la plaça sant Jaume, i tota la colla de paràsits de la Genociditat i els insectes de l’urinari públic, vés, no ho saben, ells, pobrissons, que s’embutxaquen els diners, sí, tacadets de sang, però noi, són catalans,; i mentre vinguin, benvinguts seran, més encara si la mà generosa és d’un jueu, que pobrets... tant que han patit sempre!

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4595

Es veu que els polítics tampoc no escolten música,

https://t.me/RosselloCM/54440

ni han vist aquest reportatge que descriu perfectament el genocidi perpetrat per les autoritats sanitàries i polítiques, ocultat pels cagaguano i els excrements amb toga. Aquest reportatge és prou perquè la pena capital els sigui un regal:

https://t.me/RosselloCM/54457

I ho saben, tingueu-ho molt clar: ells donaven les ordres!

Si no en teniu prou, llegiu aquest extracte d’un vídeo de Robert Kennedy Jr. sobre el genocida de masses Anthony Fauci, la Rata, i sobre el moment crucial que vivim. El nivell de corrupció de tota la política, justícia, sanitat i premsa, apart dels gossos de vigilància, analfabets i drogats, només pot sanejar-se amb l’extermini total, sí, l’extermini total. No és que ho proposi, és que és la mínima exigència de dignitat i justícia. La descomposició mental i ètica d’aquests tarats sols s’arranja amb l’aniquilació. I no m’estireu de la llengua, perquè si la malaltia és genètica, em poseu en un compromís ètic (i els casos dels Rothschild, Rockefeller, Warburg, Morgan, etcètera, són seriosos senyals de transferència patològica).

https://t.me/RosselloCM/54473

Ara vegem aquesta interessant llista de pilots nord-americans morts l’any 2019 i 2020:

https://t.me/RosselloCM/54488

Fins i tot un retardat mental profund s’adonaria de l’estranyesa de les dades? Però els criminals no, ells van a la seva: paren la mà, netegen la sang, se’ls posen a la butxaca, i tot seguit se’n van a casa orgullosos de la seva capacitat i intel·ligència, vanitosos i insolentment satisfets de la més execrable de les perfídies i iniquitats.

I concloc aquesta primera sobredosi amb una fotografia de científics treballant. És una foto real. La notícia tant se val, el quid està en els homes de bata blanca i els seus posats davant d’un fenomen insòlit. Això és el que formen a les bagasseries jesuïtes. No em pregunteu si són simis del ISG, del BIOMOCS, del Monte Sinaí, o de la Guda Mara Guelsvabarir, que no ho sé.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/1921061

Aquestes són les preguntes que es fa algú amb sentit comú, però mai un criminal que cobra per robar, enganyar, enverinar, matar, segrestar, arruïnar i esclavitzar el seu poble:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/1921052


I per què tot això? Perquè la IMMENSA MENTIDA és la mà que ensenya el mag mentre et fa el truc amb l’altra. Vegeu aquest bon resum del que significa el Passaport Goyim que tots els criminals dels governs occidentals i dels urinaris públics imposen a la ciutadania. Com veureu, la pena de mort és com donar-los un premi.

https://t.me/elinvestigador_org/7965

Perquè el destí final és el que els asquenazites estan imposant al poble d’Israel, on hi ha semites i alguns jueus bons; tot sigui dit, pocs. Però el cas és adonar-se que aquests fills dels inferns, per tal de dominar el món, matarien la seva pròpia mare:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/1921252


Ara comprovem, amb proves objectives, quina és la realitat:

La diferència entre l’escola on va el teu fill i la Scala de Milà on s’apleguen tots els participants i benefactors del genocidi, que val a dir, que van a l’òpera per distingir-se, no pas perquè hi entenguin una nota:

https://t.me/RosselloCM/54426

I se me’n fot que siguin ‘l’elit’!; si les seves misèries els fan feliços, allà ells! Ara bé, que pretenguin la submissió incondicional i l’aniquilació del ramat que els sobra, això no. I per això, cal matar els pastors.

I ho afirmo, perquè els sicaris dels governs, els escurçons, les guineus, els insectes verinosos, els porcs, les rates o els sacs d’escombraries, com és el cas del president repugnant de l’Argentina, qualitat que comparteix amb la sionista alemanya, fan coses com aquestes:

https://t.me/elinvestigador_org/7959 a Tucumán, o

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4580, a Formosa.

I si voleu un altre exemple, vegeu el cas del terrorisme del règim totalitari imposat pel sac d’escombraries sionista Merkel a Alemanya:

https://t.me/RosselloCM/54428, o a Colònia,

https://t.me/RosselloCM/54485.

O podem anar a Itàlia, on la fastigosa sangonera del Draghi ha imposat el NOM. Espero, i ja espero massa, que li facin un Mussolini. Vegeu com s’ha de veure la pobra gent gran! El que els estan fent no té perdó, no ja humà, ni de Déu, us ho puc ben assegurar: la vellesa és sagrada. Aquesta és la prova que el règim jueu per al goyim és el mateix infern, O acabem amb ells o ells ens construiran un veritable malson vital.

https://t.me/RosselloCM/54433

I no puc acabar aquest apartat, sense la vomitiva i perversa primera ministra de Nova Zelanda, un veritable dimoni, que com veureu, no s’amaga de dir què vol fer i farà. Confio que els neozelandesos faran justícia i la cremaran viva perquè no sigui tan traumàtic el seu ingrès als Inferns.

https://t.me/RosselloCM/54476


Ara, tres notícies de Soroslàndia: una del País Sorobasc, una altra del País Valensorià del Països Israelians, i finalment, una notícia dels cagaguano, que, o es pensen que la gent és idiota sense consciència, o són ells, els idiotes sense consciència. Jo sóc del darrer parer; sense descartar el primer, que se’n deriva, perquè no podem veure el món més que amb els nostres propis ulls. L’execució de totes les bagasses de la informació, no és un acte de justícia, és una necessitat social.

En el País del tirà macabre Urkullu,

sentim què ens diuen; https://t.me/RosselloCM/54460; i això és un tuit, que per això es pot posar en quarantena, però el que diu s’ajusta perfectament a l’estratègia jueva i política d’enverinament i ocultació dels morts assassinats. Com sigui que els mitjans de comunicació menteixen més que parlen, hem de creure la gent que explica el que veu. Això són fets constatables d’alta traïció i genocidi – si són veritat; que tenen tota la pinta d’haver-ho de ser, ja que surten tot just ara, abans de la matança -. I aquest vídeo d’un funerari anglès ho confirma https://t.me/laquintacolumna/14896. No em cansaré de dir-ho, els hem de deixar clar des d’ara que són carn de patíbul. MAI NINGÚ NO HAVIA COMÈS UNA INIQUITAT COM AQUESTA; NI MAO, EL MESTRE.

I al País del ximple del Ximo, un babau de llibre, una mena d’avortament retornat a la vida, això sí, sense facultats mentals, i que l’únic que sap és que els jueus paguen molt bé pels nens; que per això, la ‘cosa’, com no s’informa, els vol liquidar com més aviat millor, que els dinerons li permeten de beure’s una orxata els diumenges a la tarda, que li agraden molt, si les beu amb palleta. No us podeu imaginar els records que li vénen al cap aleshores; al cap!, que no al cervell.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4589,

I els vacunarà amb Pfizer, que és l’arma assassina més ‘segura’, la de l’amo Bourla.

I ara, una de cagaguano, d’aquests lloros vils i sense enteniment ni principis:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4584

No em direu que no fa fàstic, vergonya i provoca indignació. L’extinció absoluta i radical de la imbecil·litat és una obligació moral de l’home actual.


Si amb tot aquest femer, no en teniu prou, espereu que us vull entretenir l’estona amb exemples del món distòpic que els jueus tenen ideat pels seus goyim; bé, pels pocs que restin:

https://t.me/RosselloCM/54475, el Pla Kalergi de la destrucció racial, identitària i cultural d’Europa, en el qual participen tots els insectes, paràsits i llimacs que fan política. I una pregunta que m’interessa: si això no està perfectament organitzat pel terrorista número 1 del món i l’enemic públic de la Humanitat, George Soros; els immigrants, com arriben a Bèlgica, en pastera?

Vegeu això:

https://t.me/RosselloCM/54442

Fins a aquest grau d’anormalitat hem arribat! No tinc paraules! Cal erradicar per sempre aquests budells cranials capaços d’idioteses descomunals com aquestes – tots, segur, certificats pels prostíbuls jesuïtes - i val a dir, que cal fer-ho amb una extremada urgència.


I què dir d’això! https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/1920921 Molt de compte amb l’ús que estan fent els jueus de les dones, sobretot de les més tarades i perilloses. La dona ha perdut la feminitat i s’ha convertit en un monstre atroç, perquè les qui proclamen aquestes absolutes barbaritats, totes són dones. Molt de compte! Potser faríem bé d’apartant-les de la política durant un temps. El mal que ha fet la dona a Europa en els darrers quaranta anys, no l’han fet tots els homes en tota la història d’Europa.

I perquè tingueu un altre exemple d’una dona retardada amb poder:

https://t.me/RosselloCM/54479

I qui és el criminal que comanda tot el que passa a Casa Seva, una vegada que la hi van vendre una ameba, un gosset i els altres animals repulsius de la península?

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4587

Fixeu-vos: "El multimillonario estadounidense de origen hungaro...". Ni és nord-americà, menys encara hongarès, que seria una ofensa per al poble d'Hongria: és JUEU ASQUENAZITA. Per què no ho diuen, tenen por i ho han d'amagar, o és que saben que el goyim ho sap? El terrorista, gràcies a l'obediència i la pocavergonya dels traïdors, avui és l'amo de la península i dels animals que la poblen. No estaria de més que els ibers recordessin que quan expulsaren el càncer jueu dels seus regnes, es convertiren en dues potències mundials. No és casualitat. És el resultat de liquidar l'escòria que podreix tot el que toca.



Ara l’estona de relaxament i de recobrament de la confiança i el coratge, per esbandir el mal gust general que ens ha deixat aquesta demostració d’imbècils, idiotes, paraplègics, i sobretot, malvats, sense empatia, ètica ni dignitat.

Comencem amb unes paraules que ens donen força i expliquen quina és la situació i com hem d’afrontar-la:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/4582

David Icke ens fa cinc cèntims de la realitat d’aquesta tortura que dura segles. Sembla mentida que un exfutbolista ens pugui ensenyar història i ètica, parlar-nos de solidaritat i defensar la llibertat fins a la mort. Un aplaudiment per David Icke, que val a dir, que fa dècades que advertia del que estem vivim. No li demaneu això al deficient de Harari o a les meuquetes que ocupen i embruten les facultats de filosofia d’arreu del món amb les seves cagaradetes; llevat de comptadíssimes excepcions. El fet de callar avui, essent filòsof, demostra clarament que allà on hi vèiem un filòsof, hi ha una meuca barata i pusil·lànime. Raó: A qualsevol bagasseria filosòfica jesuïta. Però escoltem David Icke, que ens estimula i apuja els ànims:

https://t.me/RosselloCM/54455

I Nauzet Morgade, més avall, ens resumeix tots els crims comesos per l’escòria que ens domina, en un missatge de convocatòria contra la corrupció criminal. Sobretot les acusacions del començament són les que importen, tot i que es deixa l’alta traïció, que no és un assumpte menor.

https://t.me/RosselloCM/54487


Les coses no els pinten bé als assassins, sinó, vegeu aquest educatiu vídeo que arriba des d’Ucraïna. Vejam si aprenem com hem de tractar els polítics i els policies:

https://t.me/RosselloCM/54456

Us informo que el president Zelenscki és jueu... qui l’haurà posat?

Aquest és el camí. Tot i que es pot començar amb això (que em fa molta gràcia perquè és la puteta privada dels Rothschild), sense oblidar mai, on han d’acabar tots els assassins:

https://t.me/RosselloCM/54465


NI OBLIT NI PERDÓ.

EL GENOCIDI NO TÉ PRESÓ.

L’ALTA TRAÏCIÓ NO TÉ PRESÓ.

POLÍTICS, SANITARIS, JUTGES,

PERIODISTES I POLICIA

SÓN PART FONAMENTAL

DEL CRIM CONTRA LA HUMANITAT

DEL SIONISME INTERNACIONAL*.


* No ho dic jo, ho diuen ells mateixos en multitud de declaracions, i són ells els que han corromput tots els estaments esmentats, perquè no són persones el que hi ha, són esclaus que seran feliços si els amos els deixen ser gossos ‘munyidors’ de goyim. Més avall no es pot abaixar. No són éssers humans, per tant, no els hem de tractar com a éssers humans, sinó com a animals terriblement perillosos i astuts, que no vol dir intel·ligents, sinó perversos i maquiavèl·lics, apart d’ambiciosos i sense escrúpols.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada