dijous, 7 de juliol del 2022

1... 2... 3... MAMBO !!!


1 - Ahir vam rebre l’excel·lent notícia que Les Pedres de Geòrgia foren volades parcialment, i segons que sembla, han acabat de tirar la merda maçònica a terra.

https://trotapoker.tv/video/ultimas-noticias-del-dia-2/, del segon 33 al minut i 45.

2 – Els camperols holandesos estan en peu de guerra contra les tarades i els deficients mentals sionistes que enfonsen el país i els parasiten per a major glòria de la raça superior. Sembla que els camperols alemanys s’han afegit a la protesta.

https://t.me/resurgente2020/37594

3 – A Itàlia estan fent el mateix, i la multitud ja demana obertament el cap del criminal i sociòpata Mario Draghi i els indigents intel·lectuals i sionistes que formen part de la sinagoga que dirigeix Itàlia cap a l’abisme.

https://t.me/resurgente2020/37598

4 – A l’Uruguai, el jutge que investiga les organitzacions criminals del govern i Pfizer, ha aturat els enverinaments sionistes dels nens uruguaians amb tòxics jueus.

https://t.me/resurgente2020/37596

5 - La bruixa despentinada que ha dirigit el genocidi britànic i ha instat els anglesos i europeus a la guerra per a defensar el jueu i assassí, pallasso i border line, Zelensky; ha hagut de dimitir, en la pitjor crisi de govern dels darrers cinquanta anys.

La prova del genocidi de l’idiota: https://t.me/voluntasoficial/3280

6 – EL GRAN PUTIN HA MANAT EL CESSAMENT D’ACTIVITATS DE L’AGÈNCIA JUEVA A RÚSSIA.

https://spanish.almanar.com.lb/630654

7 – La puteta privada dels Rothschild, ‘la franceseta’ casat amb una pedòfila i que és amant dels negres, està en seriosos problemes, uns problemes que jo aconsello els francesos que els resolguin amb la guillotina, només que sigui per recordar bells temps; així, com a un acte nostàlgic (No adjunto imatges, perquè aquesta prostituta em remou els budells, tan idiota i tan cregut!; només me’l miraré al patíbul estant).

8 – A Austràlia estan experimentant un augment massiu de nens que neixen sense sistema immune a causa d’haver estat enverinades les mares amb els tòxics jueus. I els assassins del govern, farcit de prostitutes analfabetes, acceleren les vacunacions i mantenen el terrorisme d’estat, perquè saben que si la gent s’aixeca, no en restarà ni un, d’aquests idiotes sionistes.

L’execrable crim: https://www.francesoir.fr/societe-sante/bebes-sans-systeme-immunitaire

Alguns dels assassins: https://t.me/voluntasoficial/3283 i https://t.me/voluntasoficial/3284

9 – El jueu Steegmann, de VOX, continua animant la gent que s’enverini amb les metzines que fan els seus compatriotes. Ells són així!

https://t.me/resurgente2020/37578

10 – A la televisió pública, una senyora de cap a peus, demostra el crim del govern del gos de Soros i la colla de mamarratxos i deficients intel·lectuals i sexuals del govern més CRIMINAL DE LA HISTÒRIA D’ESPANYA.

https://t.me/RosselloCM/64446

11 – La prova indiscutible del GENOCIDI DEL GOS DE SOROS I LA COLLA DE DEGENERADES I TARATS SEXUALS.

https://t.me/resurgente2020/37595

12 – LA REALITAT CRIMINAL DELS SIONISTES ESTÀ CADA DIA MÉS EXPOSADA A LA LLUM DEL DIA. QUAN LA GENT COMPRENGUI D’ON VÉNEN TOTS ELS MALS, LA GUERRA LA TINDRAN PERDUDA. Això no obstant, recordeu que són màquines del mal i que no estan pensant en una altra cosa ara, que de quina manera muntar una mortaldat que els faci sentir orgullosos. Tot seguit us enllaço al criminal en cap de la destrucció de les economies nacionals (reu de pena capital, i que m’agradaria que en tan gloriós dia, lluís aquell vestidet, que tots recordareu: de casament, de dona, amb un tanga i un barretet la mar de bufons), acompanyat, això sí, del psicòpata idiota del Harari, el súmmum de la degeneració, que a més a més és homosexual, perquè no li manqui cap virtut. A aquest tros d’idiota magistral, se l’ha d’aniquilar per raons de salut pública, és així de senzill. Sentiu-lo, i digueu-me si per a ajusticiar-lo cal escoltar els arguments de defensa. Veureu que no calen, en absolut. Està tarat, sonat, alliberem-lo del suplici de viure; ell ens ho agrairà, la gent més encara – només que sigui per no haver de sentir absolutes bajanades d’un desperfecte integral -, el seu company també - quan ho comprengui tot, se n’alegrarà -, i tots serem molt millors, només per haver fet net d’escòria tòxica. Es pot ser més venut i repugnant, sí, però més idiota, no.

https://t.me/noticiasNOM/1532.


ELS ASSASSINS DE SEMPRE

ESTAN AL DESCOBERT.

ELS SICARIS COMENÇARAN A TENIR POR.

ÉS L’HORA DEL CONTRAATAC.

ELLS SÓN L’ENEMIC:

SIONISTES,

SICARIS IDIOTES (POLÍTICS),

SICARIS SIMIS (POLICIES),

SICARIS EXCREMENTS (JUTGES),

ELLS SÓN L’ENEMIC.

NI OBLIT NI PERDÓ.


Ells, amorosament i filantròpica, volien matar 7 mil milions de persones per a fer espai i salvar el planeta. Nosaltres només n’hem d’exterminar 500 milions, uns vint d’ells són jueus, la resta són sicaris. I ho farem tot per JUSTÍCIA, PAU, SALUT MENTAL PÚBLICA I SOLIDARITAT. Hi pot haver un acte social més desinteressat i ètic? Això sí que és pura filantropia!


Un historiador ens explica la perversió jueva, breument però clar. El sionisme criminal i despietat es refugia sempre en l’acusació falsa d’antisemitisme, pobres innocents i víctimes! (I això ho fan, tot sabent que l’escòria sionista no és semita, sinó khàzar, com la bruixa del Femer Europeu, o asquenazites, com tota la púrria d’aquest món):

https://t.me/voluntasoficial/3288


LA HUMANITAT CONTRA EL TERROR.

ELS POBLES CONTRA LA TIRANIA.

ELS HOMES CONTRA ELS MONSTRES.

EL MÓN CONTRA ELS JUEUS*.


* Lamento acusar els jueus bons, que n’hi ha; però és el que hi ha. És com si algú m’acusés de traïdor pel sols fet de ser català. Em doldria, és clar, però com a fill de la nació, haig de reconèixer que aquesta és la realitat, un poble de covards, de traïdors i de miserables, a més a més, fascinats per la raça superior. No hi ha res més a afegir. Jo pertanyo a un poble de traïdors i ells a un poble de criminals i sàdics assassins.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada