dimarts, 12 de juliol del 2022

HOMENATGE ALS JUEUS BONS


És difícil de distingir els jueus bons dels jueus sionistes, primer, perquè en són molt pocs, però molt i molt pocs, comparats amb els de la ‘secta satànica’; i segon, perquè n’hi ha que, essent només jueus, sostenen, sense ruboritzar-se, els assassins sionistes. Per això, per tractar de fer una mica de llum quant a aquesta confusió provocada per l’escòria sionista jueva, us presento quatre vídeos de molt recomanable visió.


En el primer, David Icke, en una conferència de l’any 2010, ens explica la diferència entre jueus bons i sionistes. Espero que això faci comprendre que l’ús de jueus i escòria jueva en els meus escrits, no és una ofensa als veritables jueus de Judà, ni a la gent de bona fe, com el doctor Zelenko, a qui prou vegades he elogiat i he admirat pel seu coratge i valentia, sinó a les escombraries criminals. Molt interessant és observar on estan col·locats i el poder d’aquesta màfia. Els fotuts nassos darrere de la cortina.

https://odysee.com/@Pensamientosdelibertad:e/Sionismo-por-david-icke:d


Un complement del vídeo anterior, que sempre ajuda a fer més clara la raça infernal que són els sionistes i l’amenaça per a la llibertat i la dignitat que és el sionisme:

https://odysee.com/@Hitler_laotrahistoria:9/El-dominio-del-sionismo-rothschild-a-nivel-global-y-la-destruccion-de-la-humanid_low:b


Per a introduir el següent vídeo, aquest:

https://odysee.com/@Trimurti_Vishnu:0/lhgdfghjjhgfdfghj76543234567fghjkl:b


I conclouré amb un homenatge a Adolf Hitler. Recomano seriosament de veure aquest breu vídeo que resumeix molt bé el que fou la tasca de Hitler i que s’ajusta perfectament a totes les dades i informacions que he pogut analitzar durant molts anys. La manera ‘germànica’ d’entendre el món i la seva nació, fou el que l’escòria jueva no va tolerar, com ho veureu en aquest vídeo segons les fonts, i en manifestacions, dels mateixos sionistes; i alhora, vull destacar les informacions dels ‘negacionistes’ jueus que surten en el vídeo, perquè són un testimoni prou imparcial. El sentit comú quant a allò que manifestenels negacionistes’ en el vídeo, després de les seves investigacions, xoca frontalment amb les mentides dels assassins sionistes. Cada u que cregui el que vulgui, però certament, Hitler no és el monstre que ens han fet creure, i fou, potser - que no conec tota la història d’Alemanya -, el governant més important que hagin tingut mai, res a veure amb la sionista i germanòfoba Merkel, que ha venut el seu poble a la dominació i a l’esclavatge i l’ha deixat desemparat sota el règim cruel del poble elegit.

https://odysee.com/@versionprohibida:b/Hitler-en-12-minutos:c

Vull remarcar la frase final de Rudolf Hess en el vídeo. Els jueus ens el van vendre com un absolut criminal, la qual cosa és una infamant mentida, d’una banda, perquè des de 1941 va estar reclòs i no va poder participar en les atrocitats que el sionisme assassí atribueix al culte i desenvolupat poble alemany; i de l’altra, perquè això demostra la iniquitat d’aquesta raça, espúria i indigna de viure entre éssers humans, en venjar-se d’aquell que no ha pogut participar més que ideològicament en un crim inventat pels botxins. La nàusea envers aquesta raça de rates de l’Infern em regira l’estómac. Són assassins i lladres, perquè no serveixen per a res més. Tanmateix, no ho són tots els jueus, com és ben clar en les declaracions d’aquells que neguen les barbaritats atribuïdes als alemanys i, més concretament, al Fürher.

I dit tot això, avui ja goso dir obertament i sense que em caiguin els anells, que respecto molt profundament Adolf Hitler i crec absolutament que ha estat convertit en un monstre quan era simplement un austríac que estimava els pobles germànics i els volia veure lliures i dignes i no sotmesos a les rates i als escurçons jueus.

Per concloure, heu pensat com va ser que, en plena destrucció d’Alemanya, no hi va haver cap acte de venjança dels alemanys contra els terribles criminals de les SS, ni delacions, ni pallisses, ni assassinats? Com deia en l’anterior escrit, sense dubte possible, Adolf Hitler és molt millor que qualsevol jueu, és més, cap jueu pot comparar-se a l’altura ètica i humana de Hitler. I sé que molts, abduïts per les mentides asquenazites (recordeu que en un dels vídeos es reconeix el domini absolut jueu a Jewlliwood) no s’ho podran creure: Tants milions d’adoctrinats no són possible!, diran. Tanmateix, enteneu ara, perquè tenim aquesta visió distorsionada de la història? Com concloïa l’escrit d’ahir: no em creieu, però no deixeu passar l’oportunitat, ara que esteu en calent, d’investigar; i de ben segur, que veureu que la història real té molt poc a veure amb el que ens han fet creure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada