diumenge, 3 de juliol del 2022

L’ODI JUEU


Tots els mals que assolen Occident i la cultura i la civilització de l’home blanc, han estat ordits per aquestes carronyes eixides de l’Infern per tal d’instaurar arreu del món la religió satànica que practiquen, i així sotmetre els pobles al seu Déu. Els moviments feministes, els moviments d’alliberament racial, l’avortament, les drogues, la destrucció de les arts i les ciències, la democràcia, la delinqüència bancària i l’aniquilació de la família, com tots els mals que ens envolten, són i han estat producte de l’odi jueu. Tots aquests moviments han estat fundats i dirigits per la raça superior, convertint les minories en posseïdores de la veritat i a la majoria l’han convertida en un perjudici social, acusant, amb els dits plens de sang, l’home blanc de tots els mals de la Terra. La borda raça dels Inferns no ha defallit mai en l’intent de la destrucció de tot el que de bo i de digne hi ha sobre la faç de la Terra. Són especialistes a fer el mal i sembrar l’horror, i després acusar l’innocent dels seus execrables crims. La primera i la segona guerra mundials, com la grip espanyola, són proves irrefutables dels crims d’aquesta raça de bastards. Només amb tragèdia, mort i sang, gaudeixen, els fills de Llucifer.

En el capítol d’avui els veurem en acció, en tots els fronts, amb la impudicícia que alimenta les seves accions criminals, l’única cosa que aquesta colla de degenerats ha portat el món en tota la seva existència. I als fets em remetré. Però abans, recordem les mentides jueves de la segona guerra mundial: Hitler no pretenia que tots parléssim alemany (us recordeu del cas de Saddam Hussein? O ara, el de Putin.), Hitler fou provocat pels jueus polonesos que atacaven i mataven els alemanys que després de la primera guerra mundial (dirigida i finançada pels jueus) estaven separats d’Alemanya en els nous països de recent creació, tot, al gust de la raça superior; Churchill, el borratxo anglès per excel·lència, jueu i servidor de jueus, fou qui impossibilità qualsevol acord amb el règim nazi per tal d’abocar-lo a la guerra, i per això, el borratxo s’uní a l’esclau americà i al criminal jueu Stalin, tot, per tal de fer un món millor. La pregunta és: Hi ha hagut un món de pau després de la segona guerra mundial, o els jueus, amb l’ONU i l’OTAN, han convertit el planeta en un femer insuportable? L’ONU és el germen del NOM, i l’OTAN, l’organització criminal més sanguinària de la història, sempre al servei dels interessos jueus. Només burxant una mica en la història i pensant-hi, arribareu a aquesta indiscutible conclusió. Ara bé, tota la mortaldat provocada per l’ànsia insatisfeta de sang i horror dels jueus, una volta obtenen la victòria, l’aboquen damunt dels derrotats, sempre; fent-los culpables dels crims que ells cometen. L’Alemanya d’entreguerres era un prostíbul dirigit per jueus, la degeneració més infame soferta per un poble significat tothora per la rectitud i la intel·ligència; i és evident, que un poble com aquest, no és capaç de les excèntriques barbaritats psicopàtiques dels sionistes. Tanmateix, la propaganda del femer de Jewllywood i de les bagasseries jesuïtes serviren per blanquejar els pitjors criminals de la història, que des que la Reserva Federal (primera seu de l’Infern a la Terra) fou controlada pels esbirros directes de Satanàs, l’any 1913, mitjançant suborns, coaccions i trampes legals, i des d’aleshores no han fet altra cosa que sembrar el món de guerres, fam, misèria i aniquilació, les úniques coses per a les quals serveixen. 

Enmig de la guerra mundial, destruïren la Rússia tsarista, tot seguit, la pesta que ells fabricaren, com ara ho fan amb les armes biològiques que inoculen als crèduls; i després que Hitler despertés Alemanya, els ‘filantrops’ decidiren que era el moment d’acabar amb aquesta nació, i així la convertiren en el feu sionista per excel·lència, amb les mentides immenses de l’holocaust, en una guerra que comportà molts milions de morts entre russos i alemanys, i que, al capdavall, això era el que volien les hosts dels Inferns. No per altra raó, George Patton, el millor general americà, afirmava que la guerra l’havien lluitat contra l’enemic equivocat, i morí (coses dels jueus) poc després, accidentalment i en estranyes circumstàncies, i aleshores, els jueus exalçaren Eisenhower, que fou el principal responsable de la mort dels soldats alemanys presoners després de la segona guerra mundial. Acabada la matança dissenyada pels sionistes, escamparen la porqueria de Jewllywood: ‘Els nazis són els dolents’. Però ni una sola paraula del seu soci i aliat Iósif Stalin, que com tots sabeu, era una ànima caritativa i samaritana, tanmateix, els jueus no en digueren una paraula de les bones accions del georgià, com tampoc no haureu sentit a parlar de la immensa matança que els jueus feren dels xinesos, amb la col·laboració del pitjor genocida del segle XX, Mao Zedong, que no només liquidà milions de xinesos - cent milions, si fa no fa -, sinó que destruí la profunda i antiquíssima cultura xinesa per imposar el ‘kibbutz’ dels Inferns. Qui ho dubti, que investigui, i veurà què fou la Revolució Cultural que els jueus realitzaren a la Xina per a l’absoluta destrucció del país.

Els sionistes no podien seguir el mateix patró, i per això, amb l’efeminament d’occident i l’empoderament de la dona, comptaven amb unes aliades ambicioses (la dona és molt més ambiciosa que l’home, més subtil i astuta, i amb molta menys pietat, com ho comprovarem avui, i ho veureu en aquest mateix escrit), i col·locant-les allí on podien fer més mal, han derruït la civilització occidental, mentre nosaltres ens ho mirem, en lloc de fer pinya contra l’enemic comú: EL SIONISME. Fixeu-vos en les criminals que han apujat a les direccions dels països i dels femers polítics: Margareth Thatcher, fou la primera; però després l’han seguida criminals de la talla de Madeleine Albright (la que gaudia matant nens) o la Condoleezza Rice, un altre bitxo verinós i negra (ho tenia tot), això, a la Corporació jueva dels Estats Units; mentre que a Europa, ens abocaven fems de l’altura de Christine Lagarde i Angela Merkel, sense oblidar el sac d’escombraries de la sacerdotessa diabòlica von der Leyen; tot omplint, arreu, el poder polític nacional de retardades intel·lectuals, ambicioses sense principis ni escrúpols, com veiem avui en tots els governs occidentals, siguin ministres o primeres ministres, com la deficient total de Nova Zelanda, encara que aquesta tarada, sospito que és un home disfressat. Al mateix temps, el sionisme donava suport als homes, si i sols si, eren idiotes profunds (cas dels presidents espanyols anteriors al dandi idiota d’avui), homosexuals o tarats sexuals, que també els valen (Trudeau, Biden, Macron, Scholz, Draghi...), o discapacitats cognitius com Renzi o el dandi idiota, casats amb homes que es disfressen, i que per limitació comprensiva, els marits dels marits-dones no s’assabenten ni s’estranyen de trobar-se coses en el llit que, per lògica, no hi haurien de ser, però com la neurona no pot abastar pensaments, actuen i obeeixen, que per això, veureu que tots els ‘castrati’ conviuen amb allò que els manca sense ruboritzar-se, i ben orgullosos de servir els amos jueus que els han apujat a indrets de responsabilitat que mai no haurien assolit, ja que, en el cas d’haver viscut a l’Alemanya de Hitler, potser haurien format part dels deficients que calia esterilitzar per impedir-ne la reproducció. Tot això, ho veurem en el capítol d’avui. I com m’estic estenent massa, comencem:

L’assassina silenciosa, la vídua negra, l’aranya verinosa, l’escampadora de misèria, fam i esclavatge, allà on els jueus l’han enviada per a enverinar-ho tot; la criminal de carrera sense atenuants, Christine Lagarde; el monstre que recomanava l’extermini dels vells perquè mengen i costen uns diners, i que avui ens diu això:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11034. Que aquest cervell criminal sigui viu és un insult i un menysteniment a la intel·ligència. En qualsevol país digne, aquest monstre assassí i sense compassió, faria temps que viuria engarjolada, si no era el cas que posats a triar, penséssim que, de l’escòria, és millor desfer-se’n. Morta la cuca, s’acaba el verí. I aquesta assassina silenciosa és la que prepara la misèria europea des de l’organització mafiosa i criminal del BCE, la sucursal de la Cosa Nostra: el BIS.

A Espanya, estem veient la ‘magnífica’ tasca educativa de totes les paraplègiques mentals del govern del gos de Soros i de les satrapies, entre elles, la del mamarratxo del prostíbul jueu de la plaça Sant Jaume, davant d’on regna la Senyora de fer feines, la més insòlita estúpida i discapacitada cerebral que mai ha governat, no una ciutat, sinó una casa. Tanmateix, els jueus n’estan molt contents, perquè el prostíbul de l’Ajuntament no té res a envejar al prostíbul principal, i a més a més, la dona de fer feines ha convertit la singular personalitat de Barcelona en un absolut femer on és impossible de viure dignament. I com a Espanya, arreu. O penseu que també és casualitat els problemes dels holandesos i que la desgraciada que dirigeix el Ministeri del Medi Ambient sigui una dona? La dona no té capacitat d’entendre valors purament masculins. I d’això l’escòria sionista se n’ha aprofitat. Jo només espero que els holandesos comprenguin que si bé una dona ha de ser protegida i respectada, amb una deficient i perillosa traïdora a la nació, no han de tenir consideració de gènere, sinó la valoració justa a les característiques del criminal o la traïdora:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11035 i https://t.me/resurgente2020/37465.


Però, deixem les dones i la destrucció que estan duent a terme de la magnífica civilització aixecada per l’home blanc amb la cultura cristiana i grecollatina. Ara, fixem-nos en la passió per la mort, l’enverinament, la por i la destrucció inherent a les rates que governen el món i que han sortit dels mateixos Inferns:

A Austràlia, camp de proves del NOM, vegem els grans avenços dels jueus en la matança de nens:

https://t.me/resurgente2020/37470.

Això és extensible a tot el món. Com a prova, el cas d’Extremadura, on, gràcies a la dandi paraplègica i l’amor que sent per tots els circumcidats i els homes vestits de dona, es dedica a la matança, i si no pot, a malmetre els nostres infants, com ho fan també a la Genociditat de Soroslàndia i a tots els llocs on els jueus han col·locat els seus tarats mentals:

https://t.me/resurgente2020/37478,

o a Alemanya, l’obsessió sionista al costat de Rússia: https://t.me/laquintacolumna/24219.


12 segons que descriuen molt bé el crim dels polítics sionistes, una prova que és més que prou per a condemnar a mort sense possibilitat d’apel·lació a tots els insectes, paràsits i excrements que regeixen occident en totes les institucions.

https://t.me/resurgente2020/37481

Qui comet aquest crim, no pot ni ha de tenir perdó ni la mínima consideració. Són bèsties criminals que han de ser necessàriament exterminades, i cada dia penso que amb menys consideracions i miraments. I això és el que fa TOTA L’ESCÒRIA AMB RESPONSABILITATS, que encara haig de sentir i veure algun d’aquests criminals, commogut per l’abjecció i atrocitat dels crims. Ells, miren la butxaca, la sang que regalima del gruix de bitllets, i somriuen. FEM-LOS L’HOMENATGE QUE MEREIXEN!


Però, com ja sabeu, els jueus només pensen en el nostre bé, per això, l’imbècil i degenerat de Sigmund Freud s’inventà la psicologia, per a destruir tot el que de pur hi ha l’ànima humana, i així, gràcies als assassins de bata blanca, coneguts com a psiquiatres, uns perfectes ignorants, inútils i sàdics criminals que gaudeixen amb el dolor aliè i lent, els jueus han aconseguit èxits com el d’aquesta notícia:

https://t.me/RosselloCM/64370, recordeu el psicòpata Rojas Marcos, el deficient intel·lectual favorit dels jueus, l’home que subministra antipsicòtics a menors de dos anys! I aquest tros sencer de criminal, fa conferències i rep guardons i reconeixements, essent, probablement, el psicòpata més sàdic i sinistre del món dels psicòpates i sinistres exemplars deficients cognitius de la medicina, l’invent criminal i genocida que inventaren els sionistes d’acord amb la idea original del delinqüent i criminal Rockefeller, la segona saga d’indesitjables del món.

Perquè, aquests retardats cognitius i delerosos d’omplir el compte-corrent amb el que sigui, no diuen pas res quant a la imatge que us posaré ara. Ni una sola paraula, els molt incultes i indigents ètics! Ni una sola paraula, tot i que la imatge descriu perfectament dues psicòpates amb seriosos problemes mentals, uns problemes que en una societat sana no els permetrien que trepitgessin l’espai públic. I no ho és només la idiota que s’ha tatuat, que aquestes deficients, com abans anaven al lavabo en parelles, ara també van de dues en dues en la idiòcia absoluta i sense reversió possible; es veu que aquest costum no l’han perdut.

https://t.me/RosselloCM/64375, si això no és estar molt malalt, m’haureu d’explicar què ho és. Potser tenir fills i estimar-los?... Aquesta és la feina soterrada que fan les paneroles dels inferns.


Acompanyeu tots els mals fets per les escombraries esmentades en aquest escrit, de la invasió que els sicaris idiotes i dandis dels jueus promocionen i protegeixen per damunt de l’obligació amb els compatriotes, i veureu quina és la intenció de la raça assassina i destructora de civilitzacions, representada pels criminals i genocides del sionisme internacional. https://t.me/noticiasNOM/1526 Això és normal? Recordeu els negres de l’altre escrit, sí, aquells que venien a fer ric el país, tots joves amb una cultura infinitament superior a la ridiculesa europea, amb els llibres sota el braç i l’educació en cada moviment, tots ells universitaris i no com els nostres fills blancs, que toquen el tambor i es toquen les pilotes. No, ells, els negres que ens envia el terrorista Soros, són la crème de la crème, que per això, tots els europeus dignes agraeixen la neteja i la convivència que els negres i àrabs ens han aportat, a nosaltres, que vivíem entre rates i enmig de la brutícia fins que arribà la civilització africana a educar-nos.


I anirem concloent, ara, amb el doctor Vladímir Zelenko, perquè ja vaig deixar entenent que pensava que els seus l’havien despatxat, com han fet, fan i faran, amb tot allò que s’oposi a la voluntat del déu de la raça superior: Satanàs. Escolteu les seves paraules, són de no fa gaire, i considereu si potser no han estat els sionistes els que s’han encarregat de callar la seva veu (a més a més, per a ells una veu absolutament traïdora, i als traïdors, els jueus sí que els poden matar, és més, és una obligació segons els seus llibres sagrats: purs manuals de l’abjecció i la ignomínia).

https://t.me/noticiasNOM/1525

Kary Mullis i Luc Montaigner, premis Nobel, morts molt oportunament. El Doctor Zelenko, mort molt oportunament. I si cerqueu, trobareu científics a carretades que han passat a millor vida en els darrers dos anys. No oblidem el cas de la doctora Madej i el seu company. I tampoc no oblidem el doctor Robert Malone, que ja ha advertit que està amenaçat de mort. Qui pot haver-lo amenaçat de mort? Un jueu? No, home, no; això mai! Ells, pobres, després de l’holocaust i la incineració sistemàtica dels nazis, mai no farien una cosa així! Pobres, que són la bondat i ara no volen altra cosa que salvar el planeta i salvar-nos a tots sense excepció. Que, quan es mor una persona no jueva, un goyim, els jueus senten una tristor com no us la podeu imaginar. Ells que són el pur desinterès i la pura generositat!


Senyor que escriu, acabo de mirar a Jewtube quant a Robert Malone, i si escrius ‘Malone’, el doctor no hi apareix per a res. És estrany, oi?

Esperem que no sigui un senyal de mal auguri. Senyor que m’interromp, si Jewtube, o Titjew, o Jewbook, o Jewllywood, o fins i tot Jewsney, oculten o falsegen la informació, és perquè el consideren un enemic, i ja sap prou bé, com actuen aquests criminals ancestrals amb els seus enemics.


SIONISME ÉS CRIM.

JUDAISME ÉS TERROR.

SIONISME JUDAIC

ÉS L’HORROR A LA TERRA.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

ELLS SÓN LA DISCÒRDIA

QUE MATA POBLES,

ELLS SÓN LA IGNOMÍNIA

QUE ENFONSA CULTURES,

ELLS SÓN EL MAL A LA TERRA,

NO EN TINGUEU CAP DUBTE.

QUAN EL SIONISTA,

PER JUEU O PER SICARI,

DUGUI L’ESTEL DE DAVID AL FRONT,

COM ELS HINDÚS EL TERCER ULL,

ALESHORES

PODREM CANTAR LA VICTÒRIA

DE LA VERITAT, DE LA JUSTÍCIA,

DE LA PAU I LA HUMANITAT.

MENTRE AQUESTA ESCÒRIA

ENS ENVERINI AMB CRIMS,

MISÈRIA, HORROR I GUERRA,

SEREM ELS SEUS ESCLAUS.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

ELLS SÓN L’ENEMIC.


P.S. L’odi és la demostració de la inferioritat. Qui és superior no odia, protegeix. Els hem protegit durant segles, creient-los els enganys que la història desmunta, segle rere segle, país rere país, i ara, ja és l’hora de dir-los prou. Hem d’acabar per sempre amb la inferioritat de l’odi. O voleu una demostració més clara de crueltat: Els jueus mai no han creat res, mai, més que odi. Ja és hora que exterminem l’odi del món, i l’odi és l’essència d’aquesta raça borda i criminal. Per higiene, per salubritat, per l’esperança, per la possibilitat de tenir un futur, anomenem-los pel que són: PUR ODI A LA VIDA I A LA HUMANITAT. Israel i el sionisme són la prova incontestable del seu odi enquistat i etern. Fem que deixin d’odiar, siguem caritatius i misericordiosos.

I com he llegit en un comentari a una notícia: «Ningú no els trobarà a faltar».


Senyor que escriu, vostè els odia?

Ells impedeixen la veritat i han convertit la majoria d’éssers humans en idiotes. Només sobreviurà la veritat i salvarem l’ésser humà de ser idiota, si ells no hi són. Res és més clar.


UN JUTGE DIGNE:

Malgrat que molt tard, almenys hi ha interès judicial per entendre què és el que està passant: el genocidi mundial i la tirania jueva del NOM.

https://www.montevideo.com.uy/Noticias/Justicia-intima-al-gobierno-y-a-Pfizer-a-presentar-informacion-sobre-la-compra-de-vacunas-uc826418#com, veurem com acaba la cosa. Si tot surt a la llum pública, els jueus no tindran on amagar-se i els sicaris tampoc. Cosa que desitjo i espero amb frenesí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada